|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: The Sims 3
Czytałam, że jak ma się dobre kontakty z duchem, to można wziąć jego nagrobek i wskrzesić go w ośrodku naukowym. No, ale jak już wzięłam ten nagrobek, to w ośrodku nie ma możliwości ożywienia...
Komuś się coś takiego udało? Trzeba przyjść w określonej godzinie czy coś?
|
|
|
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
zeszyt niebieski znajduje się w wyposażeniu sima, ikonka plecak
na tym pasku co są potrzeby, umiejętności tp. a ja jeszcze dodam coś na temat tego ogrodnictwa, otóż jeśli Twoj sim ma w wyposażeniu wczesniej zakupione owoce i warzywa, moze je rownież posadzić
|
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
_____
Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 20:21 |
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie o sposób instalacji modów do gry. Ktoś wie jak to zrobic??
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi potrzebami statycznymi/dynamicznymi??
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* pliki sims3pack - wystarczy na nie 2 razy kliknac i sie same instaluja. * pliki package - albo wrzuca sie do katalogu mods znajdujacego sie w katalogu gry, albo instaluje sie taki programik: http://www.modthesims.info/download.php?t=344611 ktory pliki package sam za nas instaluje (uwaga, forum wymaga rejestracji, a przy logowaniu nalezy pamietac, by zaznaczyc "zapamietaj mnie" bo inaczej nici ze sciagania)
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No więc ja miałam tak, że do mnie zadzwonili na telefon i to była moja okazja wiecie o co chodzi.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki i przepraszam, że musiałaś pisać znów o tym samym, ale przyznam - że nie chciało mi się czytać całego tego wątku
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Pomocy! Mam problem z instalacją dodatków. A więc, wypakowałam je - i w ogóle wszyscy cacy, no i mam je w formacje PACKAGE [czyli tak jak powinny być]. Wrzucam je do folderu;C:\Documents and Settings\Daniel\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads i normalnie mój komputer na nie nie reaguje a tak jest napisane w necie, że tak trzeba. Doczytałam w internecie jeszcze, że po uruchomieniu gry muszę gdzieś tam akceptować, to, że chce dodatki mieć w grze - ale mi nic takiego nie wyskakuje żeby cokolwiek potwierdzić
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec, że POMOCNIK KOLEKCJONERA to najlepsza nagroda za punkty szczęścia genialna sprawa, wszystkie nasionka, minerały, wszystko jak na dłoni
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Ach zapomniałam, że menu simsów 3/2 się różni, a ja pytam o 2
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
kinia, ty sie o 2 pytasz? zara ci poszukam, tam trzeba takie "cuś" zainstalowac na komputerze, zeby sie customs w grze wyswietlaly... instalowalas to?
CEP to sie nazywa, zainstalowalas? http://www.modthesims.info/download.php?t=92541
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2009-07-01 o 20:31 |
|
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie wizażanki mam pytanko odnośnie technicznego aspektu gry- otóż w necie znalazłam informację że wymagania sprzętowe dla laptopa z Vistą to procesor 2.4 a moja siostra ma procesor 2.0 core duo i teraz mam pytanie czy procesor ten jest nieodpowiedni do gry sims 3?? czy jak procesor jest core duo to się mnoży 2.0 razy dwa????? proszę o pomoc bo siostra chce kupić grę ale bez sensu będzie ją kupić podczas gdy nie spełnia wymagan sprzętowych...
dziękuję za wszelką pomoc
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
ja na pewno będę grać, bo mam zamiar kupić w najbliższej przyszłości, a na razie tym czasowo brak kasy na simsiaki
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
a mi simka umarła
nie spodziewalamsie zupelnie.. wracała do domu z pracy i nagle przed drzwami od domu z ziemi wyłonila sie smierc i mi ja zabrała ![]() a miala pracowac i zarabiac na bogate zycie swojej córki
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Simka miała w zasobniku kwiat śmierci. Zrobiłam pauzę (nie można przełączyć na sterowanie umierającym simem), przeciągnęłam kwiat śmierci na ikonkę umierającego sima. ...gdy śmierć zaczęła wzywać ducha młodego, ten zza pleców wyjął kwiatek, wyglądem przypominający czarny oset, na co śmierć zachwycona "Co za piękny kwiat! Pędzę wsadzić go do wazony zanim zwiędnie. Dziękuję!". I poszła, a sim ożył
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaaa ![]() wiecie moze jaki zawód przynosi najwieksze dochody? |
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wchodzisz na jedną z tych gier które zapisałaś i tam robisz Edytuj miasto a następnie robisz wyburz/edytuj czy jakoś tak.Wtedy klikasz na ten dom jednego z simów i otwiera Ci się okienko.Na dole są takie przyciski i zrób zapisz sima do biblioteki.Wybierasz czy ma zapisać z domem czy bez domu. Jak zapiszesz to wychodzisz z tej gry i otwierasz tą drugą i znowu robisz Edytuj miasto i stawiasz tego sima z biblioteki na pustej parceli albo w nowym domu - wtedy robisz zapisz jako.... i nadpisujesz tą grę która jest właśnie otwarta - voila! i już simy mieszkają w jednym mieście razem a Ty możesz spokojnie je zaznajomić ze sobą Mam nadzieję że zrozumiale napisałam
|
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
ja miałam jedną Simkę, która była chirurgiem, nie pamiętam już dokładnie, ale zarabiała ponad 5000 dziennie, na niej się wzbogaciłam :P malowanie obrazów też jest opłacalne, ostatnio za arcydzieło dostałam ponad 3300
i mam mały problem, Sim chciał być kompozytorem, a jest rockmanem i nie wiem czy da się to jakoś zmienić, żeby jednak ten swój życiowy cel osiągnął? |
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam to samo
zapomniałam że miał być kompozytorem i wybrałam mu karierę rockmana .. tu jest podany kod, którym możesz zmienić cechy tak, żeby wybrać inny cel w życiu. po kilku próbach, mój sim wybrał cel rockmana [w nagrodach życiowych można coś takiego zrobić]swoją drogą, wstrętne te simsy są. ja tu mam sesję, a nie ma dnia żebym godziny przy nich nie siedziała
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
z tym kodem jakoś mi nie wyszło
w ogóle staram się grać bez jakichkolwiek kodów i jak na razie nieźle mi się to udaje i z tym życiowym celem zrobiłam w końcu tak, że rzucił pracę, po czym zaraz znów ją rozpoczął dobrze, że nie od poziomu 1 tylko 5 i wybrałam tym razem dobrze, nie karierę rockmana a kompozytora ![]() Agatka zgodzę się z Tobą, mam tak samo, pochłania to czas niesamowicie dobrze, że za niedługo sesja się kończy
Edytowane przez ألكساندرا Czas edycji: 2009-07-02 o 01:47 |
|
|
|
|
#744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
A ja jak zebrałem nasionko to wyrosło mi drzewo pieniężne
![]()
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a 321 dodatków to dużo? gra ma prawo sie wyłączać?
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
w 2? to dosc sporo... zalezy od tego jak bardzo sa skomplikowane i czy wszystkich uzywasz w grze... ale i tak nie powinno... moze ktorys z modow jest walniety? nie przejmuj sie, sprawdzenie 300 modow troszke trwa, ale jest szybsze i prostrze niz sprzewdzenie ok. 2tys modow (ja tak mialam pod koniec gry w 2
i trafil sie jaki... "trefny" )PS. jest gdzies watek o 2... tam by Ci pewnie lepiej doradzili
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Od wtorku mam simy i jestem zachwycona
sporo pozmieniali, na lepsze A moja samotna nastolatka odrabia lekcje ze swoimi rodzicami-duchami xD
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, mam problem. Chce zrobić mojej Simce ambrozję. Brakuje mi tylko ryby śmierci. Robię wszystko tak jak powinnam. Łowię na ustniczka, koło laboratorium, gdzie jest zakaz łowienia ryb po północy i.. nic! Czy któraś z was w ogóle złowiła ją?
|
|
#750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo to ten sam cel w sumie i pokazuje się zmiana na całkiem inne; już jak pisałam - porzucił pracę i na nowo ją rozpoczął także ok ![]() co do duchów, jedna simka pracowała w laboratorium i po śmierci jej męża, miałam automatycznie opcję "ożyw ducha", więc go ożywiłam, wiek mu powrócił do emerytalnego i później znów umarł
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry komputerowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

No więc ja miałam tak, że do mnie zadzwonili na telefon i to była moja okazja wiecie o co chodzi.

a tak jest napisane w necie, że tak trzeba.
genialna sprawa, wszystkie nasionka, minerały, wszystko jak na dłoni

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)