|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Tak wlasnie Izus Hihihi
![]() Ma sie ten zwierzecy magnetyzm ![]() Normalnie wrocila mi wiara w ludzi po ostatnim egzaminie. Z tamtym to po 5 minutach bym wrocila ... a ten mimo wszystko dostrzegl we mnie jakas czastke kierowcy i dal szanse ^^ Ciekawe jak reszta ..... trzymamy kciuki !! Musi im sie udac, taki szczesliwy dzien !! PS: lepiej mnie dzisiaj nie sluchac, bo jestem na haju prawkowym. I teraz ja bede co 5 min wchodzic na kierowca.pl Hihihi ja tak lubie w maliny czasem wpuscic, nutka dramatyzmu ![]() Dziekuje Wam za wsparcie!!!!!!!!!!!!!! Ogromnie nie udalo by sie bez Was i Waszej wiary we mnie
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-28 o 14:26 |
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
syyluusiiaa dzieki
![]() girl99 swietna jestes poprostu z tymi swoimi textami Ja tam do egzaminatora zbyt wiele nie mowilam, wstydliwa jestem :P jak sie mnie zapytal czemu sie nie upewnilam przy tym zjezdzie to powiedzialam "poniewaz yyy eee"
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ajj Kochana mamy prawko!!! Nareszcie ![]() Egzaminatora sie nie balam nawet chociaz bylo kilka chwil grozy jak bylam pewna, ze ,,to jest juz koniec, nie ma juz nic ..." Ja do tej pory nie wierze w moje szczescie... tycku wiecej gazu, hamulec pol sekundy pozniej i po slupku by bylo i po egzaminie , a luk ostatnio idealnie wychodzil nawet instruktor pochwalil ale to juz za nami ^^ teraz trzeba sie wprawiac w samodzielnej jezdzie. I mysle, ze sama bede jezdzila lepiej niz na egzaminie. Nie bedzie stresu, obawy, ze egzaminator da po hamulcach mimo, ze chcialam sie zatrzymac ^^ Nie bede sie bala, ze powie, ze wymusilam mimo tego, ze drugie auto bylo 100 metrow dalej wiec bede jezdzic dynamiczniej (tak sadze ....^^)
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różne są opinie o tym mieście, jedni mówią że łatwo inni że ch.oler.nie trudno. |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooo
![]() A co do jazdy to przede wszystkim bedziesz jechala tam gdzie chcesz, jak Ci sie jakies skrzyzowanie nie spodoba to sobie skrecisz na innym, o pierwsza jazde to sobie zaplanowalam w nocy po pustych ulicach ale niestety po prawko bede musiala do Elblaga jechac bo tam jestem zameldowana
|
|
|
|
#726 | |
|
Rozeznanie
|
ciekawe jak reszta zdajacych naszych kochanych oczywiscie mocno trzymam kciukasy
GiRl99 normalnie jeszcze zyje tym jak nas w maliny puscilas teraz tylko czekac na plasticzek Papiszynka kochana wiecej odwagi : teraz bedzisz legalnie śmigala samochodem bez [ L] na dachu ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
wow to z kad jetses???? gdzie zdawalas??? ja jestem z Elbląga
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
GiRl99 , Papiszynka szczerzę gratuluję !!
super, życzę wszystkim takich egzaminatorów, na prawdę, bo więszkość urzędasów niestety za takie błędy jak Wasze już by oblała i dawno podziękowała, wiec tylko pogartulować, bo popełnienie 2 razy tego samego błędu już dyskwalifikuję, wiec chociażby 2 razy zgaśnięcie lub dynamika nawet no ale super że wam się udało
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja z Elblaga jestem, ale w Gdyni studiuje i mieszkam ![]() Cytat:
sama juz myslalam w pewnym momencie, ze koniec, jak mi zgasl, ale wydaje mi sie ze dobrych kierowcow za byle co nie oblewaja nie no zarcik oczywiscie, farta mialam jak nic i sie do tego szczerze przyznaje aczkolwiek sama egzaminowa jazda jak na mnie nie szla mi tak zle, szczerze? Nie czuje, ze zdalam niezasluzenie z powodu dobrego humoru egzaminatora czy cos tam, ludzie gorsze bledy popelniaja i zdaja, ja zadnego niebezpieczenstwa na drodze nie spowodowalam, przy tym ostrym hamowaniu upewnilam sie czy nic za mna nie jedzie a pozostale 2 bledy byly na zadupiach gdzie nie bylo innych aut :P
|
||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wielkie gratulacje. Miałyscie naprawde super egzaminatorów
u nas by takie błedy nie przeszły![]() ![]() ![]() klask i:A ode mnie Hurrraaa!!!!! dzis do odbioru w urzedzie;D a ja durna w domu siedze Jutro smigam do urzedu.
|
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje wam ![]()
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Ja dzisiaj srednio jechalam musze przyznac ... Ale wiem, ze bez presji i stresu umiem jechac dynamiczniej, bezpieczniej Tu jest ten strach, ze dostaniemy po hamulcach, nie wiemy czy w pewnej chwili nie padnie komenda w prawo tudziez w lewo, dodatkowo na egzaminie wszystko chce sie zrobic jak najlepiej, stres nas zzera i koniec ^^ Ale egzaminiatorzy to aniolki normalnie nie bezduszne urzedasy ![]() Jeszcze rozmawialam z dziewczyna przed egzaminem. Oblala na luku. Po 10 min. cala zaplakana wrocila Bidulka... Juz nie chciala sie zapisywac, tylko chciala isc z WORDU i sie poddac. Na szczescie rodzice przekonali ja i ma termin chyba 19.X I najgorsze bylo to, ze mnie prawia jako ostatnia z grupy wyczytali :O:O wiec stres narastal
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-28 o 15:22 |
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki ile czekałyście aż na stronce statusu spraw interesanta pojawi sie sprawa w toku?
bo juz mija 6 dzien a tu nic i zaczynam sie martwic moze jednak niezdalam![]()
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj ciekawe jak reszta Dziewczynek
MUSI SIE UDAC!!! dzisiaj dzien dobroci i szczescia
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
ja tam czekalam tydzien, dzisiaj kolezanke spodkalam jak bylam z mama na zakupach i pytalal sie ile mam prawko to powiedzialam ze 2 tygodnie <no bo odebralam 11 wrzesnia> a moja mama z duma wykrzyczala jak to 2 tygodnie wiecej
nie mogla uwierzyc ze to dopiero 2 tygodnie minelo
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
girl99, Papiszynko - gratuluję Wam dziwczyny
Ciekawe, jak pozostałe dzisiejsze zdające? I jak Mariolci poszło w sobotę, bo nie napisała? girl99 - Twój upór nie poszedł na marne, szalona dziewczyno . Gratuluję Ci egzaminatora .Chociaż po dzisiejszej - ostatniej przed egzaminem - próbie na placu, wątpię, żeby mi się udało tym razem. Myślę, że moje "do 3 x sztuka" będzie polegało na tym, że w końcu za trzecim razem uda mi się oblać na placu . Nie dość, że z mojej godzinki przeznaczonej na plac, po odliczeniu dojazdu zostało mi pół godzinki, to auto - rzęch - nie chciało jeździć na półsprzęgle tylko gasło albo musiałam wyć gazem, a na dodatek instruktor znów nowy, więc chciał mnie znów "na swoje kopyto" uczyć, więc zdezorientowana latałam po tym pasie w te i wewte. W końcu powiedział, że jak to zrobię jakimś innym swoim sposobem, to też będzie dobrze, tylko, że mój czas już minął, a mi się żaden sposób nie zdążył przypomnieć. Porażka totalna . Jak egzaminator zobaczy coś takiego, to albo polegnę na placu, albo mnie tak sponiewiera po mieście, żeby mnie tylko ulać. Qrcze
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez myslalam, ze nie zdam ... na ostaniej jezdzie robilam bledy, a mimo wszystko udalo sie (fakt, ze gdyby byl inny egzaminator byl to papa by bylo^^) I pamietaj nieudany luk przed egzaminem to dobry znak ![]() zycze Ci takiego egzaminatora jakiego ja mialam, bo cwiartka wyniku to umiejetnosci, cwiartka szczescie i polowa to egzaminator![]() 3 raz musi byc szczesliwy !!!!
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
dopiszcie mnie ... 08.10. (1 raz)
bojem się xD jutro 30 godzina, zaklepałam godzinę w dniu egzaminu i jeszcze chyba coś wezmę... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
girl99, Papiszynka, gratki!
![]()
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Girl99 wiedziałam że zdasz, a tak się denerwowałaś i było warto gratulacje
Papiszynka gratulacje Kobiety jesteście wielkie A ja nadal będę czekać żeby zapisać się na termin bo papierów jeszcze brak ![]() W środę zaczyna mi się uczelnia i ciekawe kiedy ja będę miała czas na wyjeżdżenie tych 5 godz Ale jutro znowu dzwonie i pognębię gościa
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() Dziewczynki pamietajcie, zeby nigdy sie nie poddawac! Nigdy! Uczucie, kiedy biegniemy zaplacic za prawko nie mozna porownac z zadnym innym ![]() A tak na marginesie, to mieli w WORDZIE ubaw ze mnie. Biegne z bananem na twarzy i rycze jednoczesnie Czemu nasze Gwiazdy nic nie pisza, nie mowia jak wynik. Ja sie zaczynam denerwowac
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratki.
Głupiaaa. Gratuluję. Cytat:
Jesteś boska.
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
papiszynka, girl99 wielkie gratulacje! Brawo!
![]() girl99 swoją drogę niezła z Ciebie jajcara Ciekawe jak tam reszta dziewczyn?
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję dziewczyny za wsparcie i wszystkie kciuki Papiszynka, girl99 GRATULEJSZYN!!!!!!
Kliknij prosze ->->-> https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=452402 Dziekuje Edytowane przez BlackLady Czas edycji: 2009-09-28 o 17:53 |
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziekuje Dziewczynki![]() ![]() Ajj ciekawe jak tam reszta .... Aaaa Black dalas czaduuu!!! Gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!![]()
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
a ja kolejny raz wracam na tarczy....
Ale od początku... o 8 miałam dwie godziny jazdy. o 10 byłam już w wordzie i czekałam na swoją kolej (nie opłacało mi się wracac do domu, bo mam daleko daleko) Zostałam wyczytana dopiero przed 15. (egzamin miałam na 13). Napatrzyłam się tych porażek na placu jak nigdy. Co chwilę ktoś wjeżdżał w pachołek, albo przejeżdżał przez linię. Pomyślałam, że coś jest nie tak. Jakiś facet wyczytał moje nazwisko i od razu poleciał do jakiejs sali, więc myślę, sobie, "pewnie zaraz krzyknie moje nazwisko przez radiowęzeł, to podejdę do niego i powiem że jestem" ale ide za nim a tu ktoś krzyczy za mną. Jakiś inny egzaminator, młody, wysoki. Myślę, pewnie jakiś ostry, trzeba go trochę zmiękczyć ( )Podchodzę do niego, tłumaczę mu, że zmylił mnie inny pan i za nim chciałam iść Pokazałam dowód, przedstawił się i losowanie. Wylosowałam sygnał dźwiękowy i światła drogowe. Facet mówi, że ok i że ustawi mi auto na łuku. Ustawia a ja sobie pomyślałam, że ustawił trochę za blisko zewnętrznej krawędzi. Jadę do przodu, ok, bez problemu. zaciągam ręczny i włączam wsteczny. Jadę, jadę patrzę drugi pachołek, skręcam pół, trzeci pachołek drugie pół, obracam się do tyłu, widzę środkowy pachołek w kopercie myślę sobie "tu cię mam, zaraz prostuję" i nagle słyszę zgrzyt. patrzę a tu wjechałam w pachołek. Taka byłam w szoku że masakra. Przychodzi do mnie egzaminator, a ja go bajeruję, że pan pachołki za blisko postawił ( ) i że nie wiem co mogłam zrobić źle bo łuk zawsze wychodził mi dobrze. On popatrzył na kierownicę, mówi, że dobrze skręciłam, ale chyba za późno i dlatego. Uśmiechnęłam się podziękowałam i poszłam. Nawet się już nie przejmuję Nie znam miasta, w którym jest word, musiałam się dostać na dworzec PKS, więc dzwonię do mojego chłopaka, by mi wytłumaczył na jaki przystanek mam iść, by dojechać na ten dworzec. Wszystko mi wytłumaczył, jakaś kobieta powiedziała mi do jakiego autobusu mam wsiąść, patrzę nadjeżdża autobus. wsiadam do niego z lekka wystraszona, bez biletu i wogóle mówię kierowcy, że chciałabym kupić bilet na PKS a kierowca do mnie "...bo nie zdałam egzaminu na prawo jazdy i pierwszy raz jadę tym autobusem" ja do niego że tak, a on powiedział mi, że jeśli nie wiem gdzie jest PKS to żebym stanęła koło niego on mi powie kiedy mam wysiąść. Całą drogę mnie zagadywał Opowiadał o księżach, o kierowcach, o właścicielu wordu, o wszystkim chyba mi opowiadał Pierwszy raz jechałam z tak miłym kierowcą i w ogóle poprawił mi się humor w tym autobusie
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezła jesteś haha ![]() widzę, że mimo niepowodzenia nie tracisz humoru, to dobrze, mam nadzieję, że ja jutro jakby co, też nie stracę ale szkoda, że Ci nie wyszło . to wina pachołka jak nic ![]() gratuluje tym, które ostatnio zdały w ogóle, nawet jak nic nie piszę, to was podczytuję i zawsze każdej gratuluję i za kazdą trzymam kciuki i jestem z nią duchem ![]()
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale dobrze ,że podchodzisz do tego wszystkiego z dystansem i nie załamujesz sie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

chyba zbyt ciemna jestem 

klask i:
Jutro smigam do urzedu.

.
. Nie dość, że z mojej godzinki przeznaczonej na plac, po odliczeniu dojazdu zostało mi pół godzinki, to auto - rzęch - nie chciało jeździć na półsprzęgle tylko gasło albo musiałam wyć gazem, a na dodatek instruktor znów nowy, więc chciał mnie znów "na swoje kopyto" uczyć, więc zdezorientowana latałam po tym pasie w te i wewte. W końcu powiedział, że jak to zrobię jakimś innym swoim sposobem, to też będzie dobrze, tylko, że mój czas już minął, a mi się żaden sposób nie zdążył przypomnieć. Porażka totalna
. Jak egzaminator zobaczy coś takiego, to albo polegnę na placu, albo mnie tak sponiewiera po mieście, żeby mnie tylko ulać. Qrcze 

Ale jutro znowu dzwonie i pognębię gościa
ale dobrze ,że podchodzisz do tego wszystkiego z dystansem i nie załamujesz sie