|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bacik w akcji :D - wątek dbających o portfele! Oszczędzania cz.II :)
Z okazji euforii mojego wysokiego stanu konta (
) zaraz kliknę sobie mój pierwszy 'uświadomiony' biustonosz Juz jestem happy
|
|
#722 | |||
|
Zakorzenienie
|
wiesz, ja tam moge sie obijac, ale pozniej trzeba cos wpisać w raport zmiany
![]() hehe póki co troche pościemniałam.. nie spałam nic przed nocką.. zjem kolacje i bede sie szykowac, bo w weekend kiepsko z transportem i czeka mnie spacerek 20 min ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
po wypłącie jestes?? a co tam zaszalej ![]()
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam cały dzień na wycieczce którą zaplanował TŻ, oodpoczywałam w słoneczku na łonie natury
był piknik i w ogóle, się chlopaczyna stara a Ty Coffee kopnij ex'a w du... a wlaściwie to w co tam chcesz bo jest nie wart tego by sobie nim głowe zawracać,a tym bardziej gdzies z nim bywać skoro sie tak zachowuje
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi się slabo zrobiło... mój obecny tż, nie raz mnie brał na rodzinne imprezy i wtedy nigdy nie pił właśnie po to żeby móc mnie odwieźć
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj tylko 1.79 zł
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś portfel zamknięty przez cały dzień
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kaca moralnego. Jestem przed okresem, mam PM i oczywiście próbowałam się wyżyć na TŻ Tym razem dawałam mu złote rady i mu wmawiałam , że nie można się z nim dzisiaj dogadaćEdytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-05-22 o 21:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie nadrabiam to co napisalyscie... pol dnia grzebalam przy kompie tzn rano i teraz po pracy bo mi sie cos w systemie sypnelo ale juz hula wszystko ( no prawie ) jak trzeba
dzis tylko spozywka ( soki, cole, maslo, chleb, papryki, ciastka, serek ) 20e pozatym pol dnia wsciekalam sie na tz przez ten komp tzn mu sie dostalo pewnie przy okazji tego , pewnie odpyskowalam , warknelam itd ale coz ... przezyl foltynka super komplecik kurcze 300zl na lumpa , sama bym chciala ale puki co nawet sie wstrzymuje przed kupnem ciuchow bo mam zamiar zrzucic conieco tylko narazie w pasie widze jakas tam roznice ale na wadze nie za bardzo coffe sorry ze spytam ale co z panem z sympatii? czy jednak zyjesz nadzieja ze z exem sie cos zmieni ...? za dobra jestes dla tego exa ... teraz jakby on oczekuje zebys ty za nim latala ... dziewczyno mysle ze zaslugujesz na kogos lepszego do tegoo u nas piekna sloneczna pogoda , jutro ma byc kolo 24C a ja mam dopiero wolne w sobote ... 10 dni teraz robie ... no ale cos za cos ... potem wolne bedzie pewnie 3 albo 4 pod rzad ... no i urlop za 3 tyg ))
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Coffee- powinnaś kopnąć exa...albo go nauczyć hierarchii wartości
Jakby mój TŻ z takim tekstem wyskoczył, to dostałby taką ripostę, że by pożałował, że woli piwo od mojej wygody i bezpieczeństwa![]() Ja z kolei liczę dni do jakieś gorącej pogody, bo tak bardzo chciałabym pojechać w góry na jakiś weekend. Bardzo mnie to odstresowuje. Poza tym niedawno kupiłam spodnie trekkingowe za 100 zł i leżą w szafie, bo nie ma kiedy ich ubrać... A tak wogóle to witam w niedziele. Okazji do wydawania dzisiaj powinno być mniej, bo supermarkety i CH pozamykane
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-05-23 o 08:56 |
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno Dziewczyny macie rację, ale ja nie potrafię tego zakończyć a ja nie wiem czego jeszcze oczekuję, że go zmienię? Nie wiem, nie wiem, nie wiem Dzisiaj wydam tylko na bilet powrotny - 13zł - a tak mi się nie chcę wracać
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
czemu pozamykane?
my tu najwiekszy ruch w weekendy mamy , ludzie glownie w niedziele ida na zakupy w wiekszym miescie ... ja jakbym miala niedziele wolna to tez bym pewnie szla ale z reguly mam co druga wolna i jeszcze jakis dzien wiec wole isc w ten inny dzien bo za duzo ludzi w sklepach w niedziele . nie lubie robic zakupow jak sa takie tloki coffe kiedy TY zaczniesz widziec jak on cie traktuje? dokladnie jak moj eks , robilam co chcial a trzymalam sie go kurczowo chociaz mi dobrze z tym nie bylo aaaaa juz wiem ... zakaz handlu w zielone swiatki ... no ale ja nie jestem w POlsce i bede miec jak zwykle ruch w robocie dzis Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2010-05-23 o 10:31 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zielone Świątki są dzisiaj
|
||
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj 14,50 - piwo i pizza
Dzisiaj 10zł - skladka w szkole na koniec roku Piekna pogoda u mnie!
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda piękna a ja muszę się uczyć
|
#735 |
|
after hours
|
ja też, jutro mam zerówkę
![]() ale nic to, dam radę
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do pracy zaraz ... ale to nic niedlugo urlop
|
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Hej
ale się ostatnio rozpisujecie wydałam tylko 15 zł, tyle się dołożyłam do zakupów bo nie miałam więcej gotówki :P
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja wstalam po nocce
nocke mialam kiepska, mialam mega kryzys miedzy 3-4 godz. przed chwilka byłam jeszcze w sklepie ![]() - hellena porzeczkowa 2,40 - pierniki do ciasta 2,20 - ciasteczka 5,00
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() u mnie ostatnio jakaś porażka, nie wchodziłam na wizaż, więc było zero oszczędzania. jestem załamana bo tyle kasy mi poszło a nie wiem na co No i teraz jak coś mi zostanie pieniążków, chcę przelać na ofiary powodzi. Niestety bardzo dużo moich znajomych oraz znajomych moich rodziców potraciło mnóstwo rzeczy w tarnobrzeskiej powodzi, no i chciałabym ich jakoś wesprzeć. Mam nadzieję, że mi się uda
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś kliknęłam siostrze komplet do chrztu dla małego - 40,-
![]() i tyle na dziś |
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
+50zł - od wujka, imieninowe
Jutro mam imieniny, wiec moze cos jeszcze wpadnie Znowu nie notuję wydatkow i juz sie pogubilam w tym wszystkim
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zaczęłam jeszcze odkładać takie grosiki, w sumie od 1 gr do 1 zł - co mi zbywa i mam za duzo w porfelu i odkładam do takiego wielkiego pudełka, stopniowo bede zamieniać na grube i co... hmm albo beda na wakacje, albo na drobiazgi na wyposażenie do naszego mieszkanka
![]() ![]() ![]() + 35 zł wpłata z allegro - 73,99 zł przelewy na zakupy na allegro
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-05-23 o 17:52 |
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze wurzylam sie, pomijajac ze w tym konkursie z bannera nie mialam szans na wygranie 1 z głównych nagród to teraz nie mam szans wygrac nagrody dodatkowej
glupi konkurs głupi a we wtorek zaliczenie
|
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
malina - no widzisz, dlatego nie biore udziału a takich ściemnianych konkursach, wiele zachodu, na próżno
ja póki co oglądam tv, pozniej szykowanko, kolacja, kawka i do roboty
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnei ucze sie ale w miedzy czasie zerkam na wizaz a moze jest raczej odwrotnie siedze i patrze w wizaz a w miedzyczasie w zeszyt ![]() a kawke moze i ja bym sie napila
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Już niestety po cudownym urlopiku, a myślę nad następnym ![]() Musiałam pół dnia spędzić na wizażu, żeby nadrobić zaległości ![]() w Polsce wydałam ok 6 tys zł, ale nie jestem pewna dokładnie, nie zapisywałam wszystkiego, ale w tym jest prezent na komunię i prezent dla mamy Tż Nakupowałam sobie troszkę kosmetyków z Ziai i innych polskich firm, trochę cukrów waniliowych, proszków do pieczenia, kremów do tortów itd, wyszło taniej niż miałabym kupować tutaj w irl |
|
|
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
No hej laseczki
![]() Coffe trzeba Cię solidnie trzepnąc ja w wekend imprezowałam ale nic nie wydałam bo zawsze za mnie TŻ płaci, a dziś wróciłam do domu bo TŻ ma jutro ciężką rozprawę i musi się uczyc akt na pamięc ![]() a jutro praca... |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nic bo sklepy pozamykane, a jutro mykam pewnie do tesco coś mamie wybrać na dzień matki
Coffe kochana ja się naprawdę zmotywuję wpadnę tam do Ciebie, zabiorę ex tż i wyślę pocztowym priorytetem na Grenlandię. Spakuję mu zapas browarków i niech zmyka... bo inaczej Ty z nim będziesz do końca świata, żeby nie wiem co zrobił
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
agusiowni wyszlo ci moze taniej niz mialabys tu kupic ale np ziaje juz dawno tu w aptekach widze i to ceny porownywalne do polskich a takie rzeczy jak cukry waniliowe itp to tez nie sa drogie . no jak kto woli ... kosmetyki i spozywka swoje tez waza , ja juz dawno stwierdzilam ze na jedno mi wyjdzie bo to tez swoje waży . wazne ze wyjazd sie udal
![]() ja dzis nic , padam po praacy a jeszcze 5 dni i dopiero wolne... |
|
|
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że jestem głupia i nie wiem po co nadal w tym tkwię
Ja dzisiaj 12zł na bilet
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

) zaraz kliknę sobie mój pierwszy 'uświadomiony' biustonosz 

Bo ja mieszkam kawałek za tym miasteczkiem i zapytałam go, czy przyjedzie po mnie i potem mnie odwiezie, to napisał, że przyjechać może, ale odwieźć nie, bo przecież WYPIJE PIWO
a jak zapytałam, czy musi pić, to napisał, że chyba po to tam się idzie
aż mi się slabo zrobiło... mój obecny tż, nie raz mnie brał na rodzinne imprezy i wtedy nigdy nie pił właśnie po to żeby móc mnie odwieźć 

Tym razem dawałam mu złote rady i mu wmawiałam , że nie można się z nim dzisiaj dogadać

Jakby mój TŻ z takim tekstem wyskoczył, to dostałby taką ripostę, że by pożałował, że woli piwo od mojej wygody i bezpieczeństwa
Nie wiem, nie wiem, nie wiem