|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
mam nadzieję, ze siostra bedzie zeznawac na Twoja korzsyc?
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurde! masakra współczuję i nie dziwie się , że nie utrzymujecie kontaktu.. jak można wpakowac się do łózka szwagrowi do głowy by mi to nie przyszło jeszcze żeby się tym chwalic |
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Proszona czy nie, dziewczyna była gościem, a nie wiem, może inaczej wygląda to w Waszym domu, ale u cywilizowanych i kulturalnych ludzi gośc traktowany jest z szacunkiem. Poza tym dżentelmen albo po prostu normalnie wychowany chłopak nie upiłby się w towarzystwie goszczącej w jego domu koleżanki, a co dopiero swojej kobiety! I podobnie priorytetem byłby bezpieczny powrót nawet koleżanki, o dziewczynie nie wspominając.
Po prostu bydlę, w oborze go trzymać, a nie do ludzi wypuszczać. Albo oczekiwać ideału, kiedy on nawet na tą dziewczynę nie zasługuje.[/QUOTE] Wypraszam sobie al moj dom jest cywilizowany i nie zycze sobie takich wytykow w moja strone. Nie upil sie w jej towarzystwie tylko ona przyszla nie zapowiadajac sie wczesniej. mieszkala 2 bloki dalej i nie przesadzajac nie byla to godzina 23 a 20 zeby musial ja az" taki kawal" odprowadzac . Bydleciem mozesz nazywac osobe ktora znasz a nie taka o ktorej slyszalas. po drubie widac jak ty zostalas dobrze nauczona zasad dobrego wychowania skoro nazywasz innych ludzi bydlem...
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Hej
czytam i stwierdziłam że też Wam coś opowiem mój były miał wielkie zamiłowanie do imprez "po męsku", umówiliśmy się ze ja wieczór spędze z koleżanka a on z kolegami. Jednak coś nas tkneło że nie będą oni siedzieć całą noc w domu bo był weekend. Podjechałysmy pod dom kolegi u którego siedzieli, stałyśmy i czekałysmy chwilę aż tu nagle podjezdza taksówka. Wychodzą wszyscy panowie ubrani w koszule. My od razu do nich, zauważyli nas i uciekli do domu został tylko jeden który zaczął się tłumaczyć że jedzie do wujka pic. Odjechał taksówką na następną ulice w tym czasie cała reszta i mój były wyszła przez ogrodzenie z drugiej strony wsiedli do auta i pod osłoną mroku odjechali po drodze zabierając kolegę "z imprezy u wujka". Ja z koleżanką byłyśmy w szoku jak mogli z nas zrobić takie idiotki. Pojechalysmy na imprezę na której ich spotkałysmy. Oni zdziwieni mój były strasznie zakochany i utrzymujący że jego wcale tam nie było. Inna aczkolwiek bardzo podobna sytuacja, był na imprezie na drugi dzień mielismy się spotkać ja przychodzę on zdycha z łóżku o godz 16. Już mi coś nie pasowało... kazał mi się zająć sobą bo bardzo źle się czuje no to ja wzięłam laptopa a tam na pulpicie zdjecie sciągniete z portalu na którym są wstawiane zdjęcia z imprez, on i 5 kolegow, zdjecie z data z dnia poprzedniego... za chwilę przychodzi wiadomosc na gg od kolegi który pisze że ta dziewczyna może i ładna ale podjazdu do mnie nie ma... w wiadomości były zachwyty mojego byłego nad spojrzeniem tej dziewczyny i jej zdjecie... w spodniach bilet wstępu... zrobiłam awanturę, płakałam a on tylko kazal mi się nie awanturowac żeby rodzice nie słyszeli... wszystkiego się wyparł a na zdjęciu to nie on bo on spal w nocy przecież |
|
|
|
|
#726 | ||
|
.
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Takie jazdy miał w wakacje a ja przetrwałam z nim do następnych czyli praktycznie rok no ale zaczęły się powtarzać te jego akcje to podziękowałam Panu za współpracę
ile można znosic upokorzenia i wciskanie kitu "to nie ja jestem na tym zdjęciu" albo "ten bilet z dyskoteki no nie wiem skad się wziął naprawdę"... teraz się z tego śmieje że taka naiwna byłam
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
tez mialam takiego tylko ze on ciezko ukrywal fakt przynajmniej probowal iz dupczy na boku . niestety dowiedzialam sie paru rzeczy przez przyjaciolke.
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ wpadł do mnie, miał robić kotlety schabowe (ja wtedy jeszcze nie umiałam zbyt dobrze, a on robi kosmicznie smaczne), ogólnie mieliśmy napięty okres i od słowa do słowa pokłóciliśmy się strasznie. W końcu on rzucił tym mięsem o stół, zaczął się ubierać i wychodzić, a ja zaryczana przez chwilę stałam ogłupiała (bo wstyd przyznać, trochę się rozhisteryzowałam w tej kłótni, a nie sądziłam, że on wyjdzie), po czym złapałam mięcho w ręce, poleciałamza nim do drzwi i z płaczem zawołałam: "Ale nie idź! Zostań! Miałeś zrobić kotlety!". Po prostu byłam wtedy w takiej histerii i tak mi się mózg zaciął, że te kotlety wydały mi się jedyną rzeczą,która go zatrzyma Nic innego nie przychodziło mi do głowy Zamiast przeprosić za swoje zachowanie, uspokoić się, poprosić, by został i wyjaśnić sytuację to ja jak ten debil z mięsem w dłoniach za nim leciałam, i zawodziłam "Ale kotlety! Kotlety!".Na szczęście to było daaaaawno, już mi przeszły histerie
Edytowane przez Narrhien Czas edycji: 2011-08-05 o 16:45 |
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha padłam ale ja lepsza nie jestem zawsze w takich sytuacjach jak głupia się obrażam i udaje poszkodowaną co najlepsze mieszkam w domku i furtkę zawsze muszę sama otwierac i w tych sytuacjach po prostu twardo się upieram , że nie otworze ( strasznie dziecinne , ale w takich sytuacjach za bardzo nie myślę )
Edytowane przez Vaniliaa_ Czas edycji: 2011-08-05 o 17:08 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Narrhien,
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko i córko z ciekawości: podziałało? zrobił kotlety?
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie tam zrobił, wziął i uciekł
Podejrzewam, że po prostu się przeraził, bo ja sprawiałam wrażenie, jakbym zmysły postradała A ja tam zostałam, z mięsem i we łzach
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja znam dzieczyne ktora jak widzi zwykle lody na patyku ma lzy w oczach;d bo kojarza jej sie z ex-em
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyobraźcie sobie, jak miło było walić tym młotkiem w mięcho - to niesamowicie rozluźnia. Wyobrażałam sobie, że to jest TŻ ![]() Okrutne, zważywszy na to, że kłótnia ogólnie z mojej winy była
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
![]() też mam tę "zdolność" odwracania kota ogonem, choćby wina była 100% moja, to jestem zacięta jak cholera (wiem, francowata złośnica jestem), aż w końcu on ustępuje, po kilku godzinach milczenia na szczęście nie kłócimy się a spieramy, na szczęście dość rzadko ![]() wątek siostruni nie jest mi obcy obrazek pierwszy dawno temu z exem pojechaliśmy na wycieczkę z sister i jej mężem, w góry, okolica cudna, pogoda śliczna, no ale ja w ciąży byłam, więc oglądałam głównie kibel ![]() oczywiście na temat sexowania się warczałam, ex mąż biedulek zapewne cierpiał, ale i ja nie mniej do rzeczy, wiec nadchodzi kolejny piękny poranek w górach (ja przy "ukochanym" kiblu waruję od świtu), wchodze do pokoju, a tam moja sister paraduje nagusieńka, majtając cyckami przed moim ówczesnym mężem WTF?? widząc mnie zarzuca znamienny tekst: "och zapomniałam (!?) że tu jesteście" a gdzie kurdebalans mieliśmy być??nic to, poszłam się wyrzygać, nie wiem czy z obrazka jaki zobaczyłam, czy z "uroków" pierwszego trymestru ciąży obrazek drugi (nie ostatni) z obecnym TŻ-tem zostaliśmy zaproszeni na do nich na imprezę, rankiem wchodzi sis do pokoju i dawaj macać mojego faceta po ręce krew nagła mnie zalała, ale se myślę, podnieciła się widać jego tatuażem, międli mu to ramię i nawija słitaśne teksty na poziomie dzieci emoTŻ - confused obrazek trzeci z TŻ-tem jedziemy do rodzinki, sis z mężem również tam ma być uczestnicy: my, moje nieletnie (sztuk dwie), sis & małż, nasza mamagorąc jak pieron, to wentylator włączony hula aż grzywki fruwają, gadamy o duperelach, nagle moja sis (siedząc vis a vis mojego pana) rozszerza nogi, zadziera kieckę i zaczyna się wachlować ukazując swoje majty 100% z bawełny (w debilny wzorek)mama widząc ten obrazek rodzajowy zwróciła jej uwagę, zażenowane towarzystwo nie wiedziało gdzie oczy podziać a mój pan, cóż, gapił się jak przysłowiowy szpak w p*** |
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
I to tak tolerujesz
Ja bym jej chyabwszystkie kłaki wyrwała
|
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, spokojnie
![]() ona wtedy przeżywała swoją nadwagę, bo czy majtająca cyckami kobieta z wagą 80/90 kg może być sexi? raczej żałosna w moich oczach odkąd schudła, siadła na dupie
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpowiadając na Twoję pytanie: TAK!!! kobieta ważąca 80-90 kg może być sexowna!!!!
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
moze byc ale ja bym jej uwage zwrocila
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Miałam podobną sytuację...
Była impreza klasowa w liceum, ja z moim TŻ. Siedzę mu na kolanach, po chwili przed nami na podłodze siada koleżanka w spódniczce, gadamy, gadamy aż tu nagle ona rozwiera nogi i ukazuje nam pięknie całe swoje gacie. Całe szczęście mój ukochany zaczął śmiać się w moje ramie ![]() Jak się później okazało ta panna miała go na oku i próbowała go zarwać
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
żenujące
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
to ci najgorszy, najdziwniejszy numer wykrecil
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Przebrnęłam przez Iszą część tematu, dzisiaj skończyłam IIgą i postanowiłam się zarejestrować, bo mnie wciągnął ten temacik
Mój EX przy Waszych wydaje się być aniołkiem, ale jak się później okazało - niezupełnie. Jakoś pod koniec znajomości, kiedy jakoś zbierało się nam już na zakończenie związku i katastrofa wisiała w powietrzu, poszliśmy na dyskotekę. Oczywiście były mnie omijał szerokim łukiem, nazywał koleżanką, co nie było do w porządku, bo jednak byliśmy jeszcze razem ... . Całą imprezę przetańczył z dwoma laskami-psiapsiółkami, nie szczędząc im komplementów. Ja głupia ( Kilka dni później zerwaliśmy z wielkim hukiem... Jakoś po tych wydarzeniach, założyłam sobie naszą klasę... Wchodzę na jego profil i co widzę? Że jeszcze miesiąc przed naszym zerwaniem, kiedy (przynajmniej ja) myślałam, że wszystko OK między nami, on korespondował sobie na profilu, w komentarzach z obiema tymi psiapsiółkami, z którymi tańczył na dyskotece (niby świeżo poznane... ). Padały tam propozycje spotkań, flirty, i na prawdę obleśnie komentarze... Przytoczę też fragment na mój temat (nie pamiętam dokładnie, jak to brzmiało, ale sens jest ten sam):- A ta Twoja dziewczyna nie jest zła, że tak do siebie piszemy, misiaczku? ![]() - Kotek, ona nawet nie ma nk ![]() I jej powalająca odpowiedź: Hihihihi, to o której dziś u Ciebie ![]() ![]() __ Zastanawiają mnie dwie sprawy: 1. Czy tym koleżankom nie przeszkadza, że interesuje się nimi obiema naraz? ![]() 2. Dlaczego moi znajomi nic mi nie powiedzieli, wiedząc, że nie mam możliwości przeczytania tych wspaniałych wiadomości... :/ Nie wiem, co gorsze.. Kiedy to przeczytałam, byłam w stanie tylko śmiać się z własnej głupoty i naiwności i z jego "przebiegłości"... Ach, jeszcze jeden tekst, tym razem jego kolegi: Idę sobie z koleżanką, mijamy wtedy już exTŻta z kolegą (przy okazji, też niezły "Casanova" z niego...), tradycyjne "cześć-cześć", i potem słyszę urywek rozmowy: Po co jej mówisz "cześć"? Przecież ci nie dała, poza tym zerwałeś z nią. Nie wiem, czy pozycja towarzyska kobiety wzrasta w oczach kolegów, kiedy prześpi się z chłopakiem... W każdym razie taka, która tego nie zrobi nie zasługuje na jego "cześć". ![]() Jednak, wizażanki, w porównaniu z opisywanymi tutaj perełkami, on jest niczym
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
to facet był już maxymalnie bezczelny i bez kultury...prostak:/ dobrze że z nim zerwałaś!
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Julek 18.09.2013
czytam i stwierdziłam że też Wam coś opowiem

kumpela się ubrała i na odchodne mówi mu, że to koniec i że już wychodzi. A On zapłakany patrzy na Nią i mówi:
Haha padłam 

Ja bym jej chyabwszystkie kłaki wyrwała