|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Niestety znowu ją zbanują... szkoda, że nie chce się odwołać, bo tak na prawdę to ludzie się na nią rzucili o byle pierdołę a ta uparcie się broniła. Powstała niemiła dyskusja i się jej oberwało.
Ale w sumie ma racje, niech odpocznie od tej sprawy bo nic miłego się tu nie dzieje. |
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Cytat:
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
burgund - już ci kiedyś wyjaśniłam - robie to samo co ty. Ty się czepiasz innych ludzi, ich rodzin, analizujesz ich na podstawie zaledwie 1 słowa - ja robię to samo w stosunku do ciebie. Tobie wolno, mi również. Piszesz na publicznym forum,ja to czytam i mam prawo wyciągać swoje wnioski. A skoro ty się nie krępujesz we wklejaniu swoich przemyśleń na temat osób których nie znasz, to dlaczego ja mam się krępować.
nie udzielałam sie na tym wątku odponiedziałku(?),ale to Ty zaczęłaś przywoływać mojego nicka i tworzyć jakieś bajki o tym o czym nie masz pojęcia. Więc odpowiedziałam. A że w takim tonie - cóż, nie lubie cie i nie będę obłudnie udawać miłej. nie prowokuj dziewczyno,zapomnij o moim istnieniu, ja też odpuszczę bo wcale mi się już nie chce z tobą dyskutować. Ale jak wywołujesz wilka z lasu to licz się z tym, że ten wilk przyjdzie i odpowie. A że nie będzie ci się to podobało, czy naruszę twoją prywatnośc,to już twój problem. Mam zmienne ip, dla mnie to nie problem. Także zastanów się może co wolisz i przestań wycierać sobie "twarz" moim nickiem i przywoływać moją osobe w kontekście jakichś bajek twojego autorstwa. |
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Kimikika fajnie, ze to napisalas dzięki
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jeden wątek między innymi przez ciebie zamknęli. Już napisałaś co o kim myślisz i co miałaś do powiedzenia więc albo zacznij normalnie z ludźmi dyskutować albo przenieś sie gdzie indziej skoro tutaj ci tak źle. Bo tu na prawdę nikomu się nie chce czytać kłótni i twoich obelg w stronę osób, które mają inne zdanie niż ty. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-10-03 o 14:51 |
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Burgund też była zbanowana i powróciła pod innym nickiem, wiec nie widz problemu żeby Kimikika postąpiła tak samo.
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Vision Ty zdaje sie tez wchodzilas pod innym nikiem na forum jak bylas zbanowana? ![]() Ja tu nie widze zadnych obelg |
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Olejcie tę Kimikiki, czy jak jej tam. Puste naczynia robią najwięcej hałasu, a przez tę pannę odechciewa się czytać wątku, który już zrobił się czytelny.
|
|
|
|
#729 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jednak jeżeli moja osoba jest tu przywoływana, mimo że już się tu nie udzielam, przypisywane są mi jakies absurdalne historie - to tak, jak tylko będę miała chęć to przyjdę i odpowiem. Dzisiaj tą chęć miałam i zawitałam ![]() już napisałam - nie wywołuj, nie odpowiem. Wywołasz, to licz się z tym że przyjdę. Tyle w temacie. |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Jak sie nie udzielasz jak sie udzielasz.
Piszesz post za postem i mowisz ze sie nie udzielasz? Nie udzielalas sie przez chwile bo mialas bana a nie z wlasnego wyboru. Bez jaj. Mowisz ze nie chce Ci ciagle powtarzac tego samego to nie powatarzaj bo Twoj kazdy kolejny post zawiera kopie poprzednich. Twoje zdanie zna juz kazdy... Ile razy jeszcze napiszesz to samo mowiac ze nie chce Ci sie juz powtarzac? Ile razy jeszcze napiszesz ze sie juz tu nie udzielasz podkreslajac to w kazdym kolejnym poscie ? Tak naleze do tych co NIE ROZUMIEJA takiego sposobu myslenia jak Twoj. |
|
|
|
#731 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tlyko wypowiedziałam się w sprawie IWONY, która nie dawała mi spokoju i tyle. Nie robiłam wokół siebie jakiegoś zamieszania...A co do obelg to chodziło mi o to co się działo we wcześniejszym wątku. No i popieram koleżankę wyżej - ignorujmy tego "wilka", bo nie ma sensu się z nią kłócić ani nawet dyskutować tym bardziej skoro rzuca tekstami, że ma zmeinne IP i będzie tu wracać jak ktoś o niej cokolwiek napisze (żenujące swoją drogą) mimo, że pisze także, że nie ma zamiaru się już udzielać no cóż...
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-10-03 o 15:12 |
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się,że każdy kto chce może tutaj pisać,wy nie jesteście adminami i kimś lepszym aby wydawać rozkazy i pokazywać swoją frustracje ;]
Prawie wszystkie jestescie takie same Najpiekniejsze jest to jak jedna mowi,ze ktos sieje zamet i sie kloci po czym sama robi dokladnie to samo ![]() Ironia losu... Jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to po prostu obserwujcie wątek tak jak ja to robie od dluzszego czasu i tak nic nie wprowadzacie do sprawy-aaa sorry zamęt. hej to ja Vision, słuchajcie wszyscy co mam wam do powiedzenia -tja ale jakby nie napisala,ze to ona to pewnie i tak ktos by to zasugerowal i bylaby wyzywana od trollow lol2.Jezeli jestescie takie cudowne i ktos na Was po raz enty napierdziela kiedy Was tu tak jakby nie ma i macie to gdzies to gratuluje ale niektorzy nie maja takich nerwow. Ktos mnie atakuje-logiczne,ze ja jego. Nie bede siedziec z glowa w piachu. Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-10-03 o 15:24 |
|
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
Ach, no i przynajmniej znowu postów przybywa - jest szum w wątku, o to chodziło nie? Mogą być bzdury, byle wątek pędził. Sam Janusz prosił...
![]() Vision żenująca to jesteś ty. Jak ty tu próbujesz rządzić i narzucać co kto ma pisać to jest dobrze, nie? Masz dosyć kłótni,to po co odpowiadasz? wystarczy że się zamkniesz i bedzie spokój. ale skoro ty tego nie potrafisz to i ja nie dam ci tej radości i też nie zamilknę. Patrycja - ty już lepiej daj sobie spokój z czytaniem moich postów. szkoda twojego zachodu. Jak tylko moja osoba będzie tu przywoływana to będę tu odpowiadać jak tylko będzie mi się chciało. Nie mam zbytniej ochoty ale jak juz ktoś mnie wywołuje to grzeczność nakazuje się zjawić i odpowiedzieć, a nie ignorować. A że kolejny raz to samo piszę - cóż, tak to bywa w tym wątku, nic nowego, wszystko jest powtarzane, moje słowa równiez mogą być. burgund nie martw się - zamkną, to się otworzy nowy ![]() Pozdrawiam Was serdecznie, w szczególności tą 3
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#738 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Co niby to wniosło? Kimikika ma do mnie pretensje, ze oceniłam jakąś rodzinę po 1 słowie. A sama tylko na podstawie tego, że Iwona zwinęła mamie buty czy, że miała 2 talefony o , których nic nie wiadomo pozwoliła sobie robić analizy kontaktu Iwony z matką oceniając go niestety negatywnie. Paweł też miał 2 telefony i też nie wiadomo po co. Rodzina Pawła stała się medialna dzięki występowi jego mamy w radiu ( dla mnie była niezbyt kulturalna). Paweł jest dorosły i mógł bronić sie sam. Jak ktoś występuje w mediach to niestety komentarze są normalne a wszyscy ludzie nie bedą mieli takiego samego zdania co Kimikika choćby wyszła ze skóry i zmuszała ich do tego. Żadne kilometrowe posty tego nie zmienią. A moje dziecko ma dopiero 6 miesiecy i atakowanie go czy mieszanie do tego jest zwykłym chamstwem. Mogłabym pisać wymysły o jej rodzinie ale nie będę tego robić. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
tak ale pisał, że ma to być w granicach rozsądku jak byś nie zrozumiała prostego zdania. |
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Proszęęę, proszęęęę weźcie wszyscy głęboki oddech. Nie denerwujcie się tak
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
BAN stały
|
burgund znowu sobie dodajesz
![]() Ja nie napisałam nigdzie że Iwona miała negatywny kontakt z mamą. Napisałam, że Iwona nie mówiła wszystkiego mamie i że jej mama nie wiedziała o niej wszystkiego. A jako przykład podałam choćby te 2 telefony, buty itd. Nie wiedzieć wszystkiego, a mieć negatywny kontakt to 2 różne rzeczy, tak? Mało tego, podkreślałam na każdym kroku, że to nie jest nic złego, żaden zarzut w kierunku mamy Iwony. To jest normalne że matki nie wiedzą wszystkiego o swoich nastoletnich córkach. Może Ty spowiadałaś się mamie z każdej myśli, ale większość nastolatek ma swoje tajemnice przed rodzicami i jest to NORMALNE. I jak ja tu mam nie powtarzać nie tego samego |
|
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widać zabolalo Cie cos skoro odnosisz sie do mojego postu. I moj wpis nie mial nic wniesc,chociazby do Twojej glowki,bo Ty nie jestes nic w stanie pojąc. Liczysz sie tylko Ty ! musze się koniecznie tego trzymac :< kazde blaganie i uciszanie kogos i tak konczy sie ogromna klotnia takze daruj sobie,chcialas zablysnac ale nie wyszlo Masz cos jeszcze do mnie to uderzaj na priv lansiarko a nie bedziesz mi tutaj jakies wyrzuty robila. Odnioslam sie do calego watku nie do Ciebie,wiec nie musisz mi sie tlumaczyc a tym bardziej rzucac chamskimi tekstami w moja strone. |
|
|
|
|
#742 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Ty napisałaś że gerda napisała że mama Iwony jest kretynką - ja sprostowałam że napisała że zachowuje się jak kretynka. Tłumaczenie: Wbrew pozorom burgund to nie jest to samo. Na przykładzie - można być głupim człowiekiem. Można tez być mądrym człowiekiem i w jakiejś określonej sytuacji zachowywać się głupio. Dostrzegasz różnicę? Ech, pewnie nie ![]() W każdym bądź razie ja tylko sprostowałam towje kłamliwe słowa. To że ty sobie coś dodałaś i tworzysz własne bajki o popieraniu to normalka, przywykłam już do tego. Ale oczywiście dalej będę prostować twoje kłamstwa
|
||
|
|
|
#744 |
|
BAN stały
|
nie jestem lansiarą i licz się ze słowami i bedę pisać co chcę
a na Ciebie kimikika wrzucam ignora |
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Taaaa,niezbyt kulturalny wywiad mamy Pawla. Ty akurat na jej miejscu w ogole zamknelabys paszcze i siedziala cicho,bo przeciez nie mozna w obliczu takiej tragedii nic zlego powiedziec. Ona ma prawo oceniac czlowieka na łamach tabloidu zamiast udac sie z tym w odpowiednie miejsce i robic z kogos nie wiadomo kogo.
Wiesz co nikomu nie zycze aby cos takiego kogos spotkalo. Ale ciekawe czy Ci co tak wciaz powtarzaja jak mama Pawla mogla sie tak zachowac-co by zrobili na jej miejscu i czy mieli by to gleboko za przeproszeniem w dupie. Bo to,ze kazdy chce Iwone odnaleźć i trzyma za to kciuki jest dla mnie rzecza oczywista-natomiast rzecza nieoczywista jest to,że ktoś na sile NIEUDOLNIE w obliczu tego ile rzeczy wiemy probuje z niej zrobic ANIOLA nie kobiete ,nie nastolatke. Ludzie ja pierdziele Nawet jak palila,pila,bawila się na dyskotekach to nie znaczy,że byla jakas maniurka ale tez nie swiadczy o tym,ze byla grzeczna dziewczynka,ktora na koncie nie ma zadnej glupoty. Ja rowniez jestem nastolatka,imprezuje ze znajomymi i chyba logiczne jest to,ze spozywam alkohol czy czasami zapale papierosa w towarzystwie-i tez nie mam sie za idealna dziewczynke i CHYBA LOGICZNE JEST TO ,że moja mama nie wie o każdym szczegole z mojego zycia,chociaz przyznam ,ze kontakt mamy swietny i potrafie otwarcie jej powiedziec,ze dzis ide tu i tam co tam bede robila,ze cos wypije,ale bez przesady nie powiem jej o wszystkich moich podbojach w koncu to moja mama i jest jakas granica. O ja Cię... Ale no tak kazda informacja,ktorej mama Iwony nie potwierdza to klamstwo i ten kto ją rozpuscil ma miec przechlapane,prawdaz?! Bo Wasze mamy wiedza o wszystkim co robicie,bez wątpienia
Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-10-03 o 16:04 |
|
|
|
#746 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
OBYŚ NIE MUSIAŁA NIGDY SZUKAĆ SWOJEGO DZIECKA I MIMO, ŻE CIĘ NIE ZNOSZĘ NAWET TOBIE TEGO NIE ŻYCZĘ. I NIE MA DLA MNIE ŻADBEGO USPRAWIEDLIWIENIA CZY WYTŁUMACZENIA DLA OSOBY KTÓRA JESZCZE PISZE JAKIEŚ BEZCZELNE TŁUMACZENIA. Kończę ten offtop i naprawdę już na nic tobie nie odpisze tylko wara od mojego dziecka i męża. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-10-03 o 16:10 |
|
|
|
|
#747 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nadal nie rozumiesz? ![]() Ja nie wypowiadałam się czy mama Iwony robi głupio czy nie. Sprostowałam tylko twoje kłamstwo,że gerda nie napisała tego co jej zarzuciłaś. Swojego zdania w tej kwestii nie wypowiadałam. A swoją drogą to ignor nie działa?
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
nie dyskutujcie z nią, nie ma sensu
|
|
|
|
#749 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
mmm3m - ale tak jak pisałam, ja się odezwałam nie przyznając się kim jestem i napisałam jednego posta w odniesieniu do sprawy Iwony, nie wywlekałam swoich żali co do innych użytkowników i tyle. I nie chwaliłam się wszem i wobec - blokujcie mnie ile chcecie, mam zmianne IP więc jak ktoś mnie przywoła to wrócę tu i znów narobię syfu
![]() ja tu widzę różnicę... Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-10-03 o 16:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.