Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-16, 14:56   #721
magne
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Mam taki pomysł, żeby zrobić sobie zdjęcia takie hmm.. trudno wytłumaczyć ,jak na sesjach profesjonalnych , tylko moje będą amatorskie i później w ramkach zawiesić je na ścianie w pokoju ? dobry pomysł,czy raczej odpada ?
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 14:58   #722
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, czy można się dołączyć?
Oczywiście, witaj

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hanamici
koniecznie znajdź czas na relaks
a maseczkę możesz nałożyć i iść się uczyć

dziewczyny co myślicie o zakolanówkach...?
teraz i tak chyba za zimno na nie
Cudowne, kocham takie zakolanówki! Ale już niestety za zimno.
Byłam dzisiaj na zakupach, szukałam jakiejś swetrowej sukienki-tuniki, niestety nic nie ma
Kupiłam za to biały sweterek, plus kilka kosmetyków : żel punktowy Under Twenty, maść oliwkową z Ziaji, wiśniowy Carmex, ozdobne naklejki na paznokcie, zmywacz, maść z witaminą A, wysuszacz do lakieru do paznokci w spray'u, krem Bambino.
Nie zadbałam o siebie wczoraj tak, jak powinnam, bo wcześnie rano wstałam i wieczorem już mnie połamało, nawet na Wizaż nie weszłam, tylko poszłam spać. Dzisiaj nadrobię.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:05   #723
Talullah
Wtajemniczenie

buahhot, angelinmyheart - nie ma za co

Wlasnie sie zastanawiam gdzie wystawic ubrania - troche ich mam.
Co byscie polecaly - szafe.pl czy allegro?? Dzis mam ambitny plan zrobic zdjecia

I w ogole hmm, moze to nie od tego watek ale dla 3 kosmetykow chyba bedzie lepiej zebym nie zakladala nowego

Mam do wymiany:
1. Lorys snake oil - zostalo 3/4. Ewentualnie moge zrobic odlewke 200 ml jak ktos chce sprobowac

2. L'Oreal Elseve ekspresowa odzywka przeciw lamaniu sie wlosow, ultralekka, bez splukiwania - uzyta 2 razy. Chce sie wymienic bo jest naprawde ultralekka - do moich wlosow, kreconych i bardzo suchych potrzebuje czegos az natluszczajacego, ostatnio nalozylam odzywke do splukania i nie splukalam i bylo ok

3. LRP - krem effaclar M - nawilzajaco - matujacy do cery mieszanej - zostalo okolo polowe, moze troche wiecej nawet, musze sprawdzic pod swiatlo buteleczke Chce sie wymienic bo cera, jak wlosy, zaczela mi sie przesuszac na zime i az mam kolo nosa skorki
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:13   #724
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Oczywiście, witaj

Byłam dzisiaj na zakupach, szukałam jakiejś swetrowej sukienki-tuniki, niestety nic nie ma
Kupiłam za to biały sweterek, plus kilka kosmetyków : żel punktowy Under Twenty, maść oliwkową z Ziaji, wiśniowy Carmex, ozdobne naklejki na paznokcie, zmywacz, maść z witaminą A, wysuszacz do lakieru do paznokci w spray'u, krem Bambino.
Nie zadbałam o siebie wczoraj tak, jak powinnam, bo wcześnie rano wstałam i wieczorem już mnie połamało, nawet na Wizaż nie weszłam, tylko poszłam spać. Dzisiaj nadrobię.
co daje taka maść???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 15:23   #725
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
co daje taka maść???
Fajnie nawilża wszystko, a akurat mam ostatnio strasznie suche dłonie, więc się przyda Poza tym smaruję nią usta, nawilżam stopy

Stary 2010-10-16, 15:55   #726
CABIN CREW

Cytat:
Fajnie nawilża wszystko, a akurat mam ostatnio strasznie suche dłonie, więc się przyda Poza tym smaruję nią usta, nawilżam stopy
oo.. to chyba też sobie sprawię

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-16, 17:25   #727
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
oo.. to chyba też sobie sprawię
Ja polecam, zwłaszcza, że kosztuje kilka złotych

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Ale ciiiszaaaaaaaaaaaa

Stary 2010-10-16, 17:37   #728
nie z tej bajki
Zadomowienie

hej ;] . nie wiem w czy odpowiednim miejscu zadaja pytanie , no ale ;].
wiec tak, dziewczyny, mozecie polecic jakis krem pod make up?
mam normalna cere.
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 18:29   #729
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale...
ubiorę krótkie spodenki i zakolanówki jak jest 0-3st C ?
No właśnie trochę za zimno

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Ja sama nie wiem Możliwe... Kupię ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zy-i-ciala.htm mam nadzieję, że nie zapcha...
Najlepszym rozwiązaniem byłoby pójście do dermatologa, i on określi typ cery i powie jakie kosmetyki byłyby najlepsze...
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Mam taki pomysł, żeby zrobić sobie zdjęcia takie hmm.. trudno wytłumaczyć ,jak na sesjach profesjonalnych , tylko moje będą amatorskie i później w ramkach zawiesić je na ścianie w pokoju ? dobry pomysł,czy raczej odpada ?
Pewnie że fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
mam normalna cere.
Ziaja Masło Kakaowe Bardzo fajny krem, nie zapycha [ przynajmniej mnie ], nadaje ładny koloryt cerze i do tego bosko pachnie
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 18:44   #730
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej kochane
Mi się znów połamały pazurki, nie mam juz do nich siły.. Eh..
Za nie długo mam w planach nagranie 1 filmiku na yt, ale nie wiem o jakiej tematyce powinnam nagrać 1 filmik, i wiecie dużo osób ma obawy przed nagrywaniem, ale ja nie mam, miałam ale mam gdzieś co pomyslą np. osoby z mojego miasta jak mnie na nim zobaczą.. Dużo dziewczyn nagrywa

Dzisiaj wieczorem jakieś Spa, nie wiem jeszcze co i jak.. A na noc na włosy chyba założe papiloty bo mam ochotę na loki
Stary 2010-10-16, 18:46   #731
201604250941
Konto usunięte

JEju jak Wy sie produkujecie XD potem nadrobie, powiem tylko ze kupilam pokrzywe w realu za 2.69
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 18:52   #732
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dziewczyny własnie zawsze mam się zapytać i zapomne, na co dokładnie działa ta pokrzywa??
Stary 2010-10-16, 19:01   #733
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Alessandra bardzo ładny makijaż i myślę, że będzie pasować.
Chyba też kupię sobie taką spódnicę, już tyle razy by mi się przydała.
ojj kusicie ta spodniczka

Cytat:
cześć dziewczyny, czy można się dołączyć?
Witaj

Cytat:
hanamici
koniecznie znajdź czas na relaks
a maseczkę możesz nałożyć i iść się uczyć

dziewczyny co myślicie o zakolanówkach...?
teraz i tak chyba za zimno na nie
Ja sama mam takie jakby swetrowe moim zdaniem super sa

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja już po pierwszym ślubie, ktoś mówił że myślał że śluby są tylko w soboty-ja byłam na ślubie cywilnym i na obiedzie dlatego w pt
a dziś jestem na kolejnym, tym razem pod Łodzią, także wczoraj miałam prawie 6h podróży
lecę Was dalej nadrabiać, witam oczywiście nowe dziewczyny
ooo to jeszcze raz udanej zabawy

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ojej dziewczyny ile naprodukowałyście od wczoraj
snowhitee noo figurkę masz super ja od pn znowu będę na diecie
dziekuje

Cytat:
Oczywiście, witaj

sweterkowe sukienko/tuniki znajdziesz np. w H&M i cubusie Sama dzis zakupilam taka w cubusie, cena stala 99zl ale mialam karte avanti -50% i zaplacilam niecale 50zl

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
buahhot, angelinmyheart - nie ma za co

Wlasnie sie zastanawiam gdzie wystawic ubrania - troche ich mam.
Co byscie polecaly - szafe.pl czy allegro?? Dzis mam ambitny plan zrobic zdjecia

I w ogole hmm, moze to nie od tego watek ale dla 3 kosmetykow chyba bedzie lepiej zebym nie zakladala nowego

Mam do wymiany:
1. Lorys snake oil - zostalo 3/4. Ewentualnie moge zrobic odlewke 200 ml jak ktos chce sprobowac

2. L'Oreal Elseve ekspresowa odzywka przeciw lamaniu sie wlosow, ultralekka, bez splukiwania - uzyta 2 razy. Chce sie wymienic bo jest naprawde ultralekka - do moich wlosow, kreconych i bardzo suchych potrzebuje czegos az natluszczajacego, ostatnio nalozylam odzywke do splukania i nie splukalam i bylo ok

3. LRP - krem effaclar M - nawilzajaco - matujacy do cery mieszanej - zostalo okolo polowe, moze troche wiecej nawet, musze sprawdzic pod swiatlo buteleczke Chce sie wymienic bo cera, jak wlosy, zaczela mi sie przesuszac na zime i az mam kolo nosa skorki
wystawiaj na all dzis do polnocy bodajze jest promocja na wystawianie w kategorii odziez/obuwie/dodatki -50% na wystawianie nie dotyczy opcji dodatkowych typu aukcje promowane itp.

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
mam normalna cere.
ja od lat stosuje tylko i wylacznie nive'e

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dziewczyny własnie zawsze mam się zapytać i zapomne, na co dokładnie działa ta pokrzywa??
na wloski, sa zdrowsze i moga szybciej rosnac poza tym ma wlasciwosci oczyszczajace wiec rowniez na cere z poczatku moze nas troche wysypac na buzce bo organizm uwalniany jest z toksyn ale to chwilowe, potem jest juz tylko lepiej

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:01   #734
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
na cerę i włosy- oczyszcza organizm,
mineralizuje, wzmacnia włosy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:13   #735
ramoncia217
Wtajemniczenie

Co sądzicie o takim sweterku?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-16, 19:14   #736
CABIN CREW

Cytat:
Hej kochane
Mi się znów połamały pazurki, nie mam juz do nich siły.. Eh..
Za nie długo mam w planach nagranie 1 filmiku na yt, ale nie wiem o jakiej tematyce powinnam nagrać 1 filmik, i wiecie dużo osób ma obawy przed nagrywaniem, ale ja nie mam, miałam ale mam gdzieś co pomyslą np. osoby z mojego miasta jak mnie na nim zobaczą.. Dużo dziewczyn nagrywa

Dzisiaj wieczorem jakieś Spa, nie wiem jeszcze co i jak.. A na noc na włosy chyba założe papiloty bo mam ochotę na loki
nagrywaj, nagrywaj- ja już czekam z niecierpliwością
i bardzo dobrze że nie przejmujesz się tym co pomyślą inni

Cytat:
na włosy i cerę... podobno nawet przyspiesza porost włosów....

ja jak na razie dzisiaj: wsmarowałam 6 ampulkę radicala... zaraz będzie olej rycynowy na włosy, rzęsy, brwi...
w koncu dotarł do mnie ten pas neoprenowy- od jutra zaczynam w nim ćwiczyć, zobaczymy czy w końcu ruszy mi to sadełko na brzuchu....

aa... wczoraj zrobiłam sobie spamowanie stóp i dziś są takie fajne... szkoda że u mnie taki efekt to tylko 2 dni się trzyma.. masakre mam z tymi stopami....

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:

mi się bardzo podoba

ZALATANA......
Stary 2010-10-16, 19:21   #737
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
mi też się podoba

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:24   #738
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
angelinmyheart, caate - ależ proszę Opiszcie później wrażenia

Amiria - witaj Widzę, że jesteś włosomaniaczką i mam nadzieję, że będziesz dzielić się z nami radami na temat pielęgnacji włosów - takie informacje będą bardzo pomocne

caate - właśnie wiem, i to jest najgorsze - zdaję sobie sprawę, że za każdym razem, gdy coś majstruję przy buzi, sama sobie okropnie szkodzę, ale to jest jak mania, czuję się wtedy jak hm..palacz bez papierosa, alkoholik bez wódki no nie wiem, to jest jak uzależnienie - widzisz, że wyskakuje coś nowego i przez cały czas o tym myślisz, że to tam jest i nie wytrzymujesz idziesz i niby się tego pozbywasz, ale potem jest jeszcze gorzej i tak w kółko, ja nie potrafię się przed tym powstrzymać.... Co do podkładu - no nie wiem, ale nie sądzę, żeby on był winowajcą, bo smaruję się nim już 2 rok jesienno-zimowy i nie zauważam poprawy jak np. siedzę w domu parę dni i go nie używam, ani nic...Czasami nawet jak właśnie nie jestem pomalowana, to pod koniec dnia mi coś wyskoczy, także to nie zależy od podkładu tak sądzę Dziękuję, za wiarę we mnie Wiesz, słyszałam, że ten trądzik to oprócz dermatologa to się jeszcze u .....psychologa leczy

E.J
- witaj I co do pielęgnacji - tak , codziennie o tym piszemy, ponieważ każdą z nas taka "codzienna lista" motywuje do dalszego działania

hermiona17 - dziękuję bardzo za odpowiedź!! Na pewno coś wypróbuję - od jakiegoś czasu czaję się na ten żel z LRP i jakoś zawsze coś się dzieje, że go nie kupuję - a nie wysuszał Cię, ani nie podrażniał itd.?? I mogłabyś coś więcej powiedzieć o tym Acne Derm? Jakie działania, czy nie ma pogorszenia cery na początku itd.? A NO SCAR drogi jest...A znasz/używałaś może jakiegoś kryjącego podkładu, który mogłabyś polecić?

candyttonco - uhuuuu ja poproszę tego ze zdjęcia nr.2 Ciachooooo

ramoncia217 - nagrywaj, nagrywaj

Kitka - tak szczerze - Tobie w każdym ładnie ! Ale mi najbardziej podobasz się(boże, jak to brzmi haha ) w czarnym

Czekoladowa1
- uhuu sexownie, oczy wszystkich facetów skierowane ku Tobie masz już jak w banku

snowhitee - to przemianę materii masz tak samo ekspresową jak moja mama I musisz mieć śliczną figurkę Zrobisz kiedyś zdjęcie?

a wiec tak wiem no scar jest drogi, ale po nim naprawde blizny znikaja i te czerrwone slady rowniez , mi wszystko zniknelo ale od nowa sie robia niestety uzylam wczoraj i dzis tego zelu z LRP i powiem tak, na poczatku mysle sobie , yyy dziwny nie sciagnal mi skory ale jakos tak dziwnie mi bylo, potem patrz i po raz 1 mam dlugo NIESWIECACA cere a musze dodac, ze jestem w miejscu gdzie jest cieplo! i po godzinie patrze a naprawde skora swietnie wygladala, !! naprawde nie zdziera tej warstwy ze skory ktora nas chorni, jest LEKKI i baaaardzo wydajny! uwierz testowalam wiekie komestykow, od dermlatologa tabletki, antybiotyki nie mam wielkiego tradziku!! ale na czole pare pryszczy i oczywiscie broda strefa T, przed okresem mam wiele tak to pare, no i co do acne derm, na pcoztaku troche piecze w miejscach gdzie sa pryszcze ale o to chodzi, ja na to zawsze nakladam lekka warstwe tormentiolu, ! i zawsze stosuje NA NOC, ja mam krostki ropne tj wiem ze musi mi ta ropa wyjsc i mi te mascie wyciagaja na wierzch albo poprostu zasusza mi krostke. Ale polecam ci Avene wczoraj podsmarowalam takie samo odczucie pieczenia jak przy acne derm ale mocniejsze!! tak chcialam sie podrapac czy cos, rano wstaje patrze wyciagnelo WSZYSTKIE KROSTKI!! bylam w szoku, teraz na wieczor patrze a naprawde avene podziala, stosowac go bede 2 razy na tydzien! w kazzdy dzien stosuje co innego bo skora mi sie szybko przyzwyczaja! avene jest drogi cos kolo 55 zl ale jest MEGA MEGA WYDAJNY na POL roku wystarczy jak nic, i wlasnie o to chodzi zeby wszystko wyciagnelo na wierzch ta rope. Podklad kryjacy ja marze o cerze bez tych sladow , uzywam Dior FOREVER z drozzych jak dla mnie bomba a z tanszych PODKŁAD DREAM SATIN LIQUID Mayballine poniewaz najpierw nakladam go leciutka warstwe bo policzki mam wporzadku, a na brode nakladam potem jeszcze jedna leciutka warstwe tylko na krostki i leciutko rozcieram, bo ten podklad jest dobry, wiele osob uzywa jako korektor, mi on wystarcza na jakies szybkie wyjscia z drozszych jak mowilam Dior, chociaz jak sie skonczy wyprubuje Revlon, rozumiem ze walka z cera to duze pieniadze, ale przelicz to na miesiace, jak mowilam No SCar ja mialam ponad 8 miesiecy jedno opakowanie bo naklada sie MALUTKA warstwe i MASUJE, rozciera masuje zeby to wsiaklo

pozdrawiam;p

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."

Edytowane przez hermiona17
Czas edycji: 2010-10-17 o 01:43
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:26   #739
ramoncia217
Wtajemniczenie

Mam takie 2 na wymiane/sprzedaż wiem ze nie tu powinnam ale mam tylko to i kilka kosmetyk. u mnie w albumie wstawię zdjęcia jak ktoś chce
Stary 2010-10-16, 19:38   #740
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
mam taki sam

ja mam w planach depilację, regulację brwi, peeling kawowy, mycie włosków, waxa i peeling stóp ciekawe co z tego dzisiaj wyjdzie
swoją drogą dołączyłam do Was bo od kiedy mieszkam z Tż to zdziczałam przestałam dbać o siebie...ale czas to zmienić od dzisiaj zaczynam
a chodzicie na solarium? czy raczej wolicie jasną cerę a może stosujecie jakiś samoopalacz?
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:39   #741
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Genialny jest ! Jak ci się znudzi to mi możesz oddać
Stary 2010-10-16, 19:43   #742
ramoncia217
Wtajemniczenie

wstawiłam fotki do albumu jak ktoś chce może zobaczyć

idę zmyć makijaż i nałoże maseczkę na twarz peel of z avonu
Stary 2010-10-16, 19:49   #743
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

No ramoncia czekamy na filmik

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-16, 19:55   #744
CABIN CREW

Cytat:
mam taki sam

ja mam w planach depilację, regulację brwi, peeling kawowy, mycie włosków, waxa i peeling stóp ciekawe co z tego dzisiaj wyjdzie
swoją drogą dołączyłam do Was bo od kiedy mieszkam z Tż to zdziczałam przestałam dbać o siebie...ale czas to zmienić od dzisiaj zaczynam
a chodzicie na solarium? czy raczej wolicie jasną cerę a może stosujecie jakiś samoopalacz?
ja czasami chodze na solarium, tzn. mam czasami takie fazy ze chodze czesciej , potem np. przez miesiąc, półtora wcale... ale ja lubie być lekko opalona

ZALATANA......
Stary 2010-10-16, 19:58   #745
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
chorowalam na nie w zeszla zime bardzo ladny

Cytat:
mam taki sam

ja stosuje balsamy brazujace, na solarium nie chodze z braku czasu choc teraz zastanawiam sie czy podczas zimy nie pochodzic tak raz na tydzien, zeby ladnego trwalego kolorku nabrac

Dbam o siebie

Stary 2010-10-16, 20:08   #746
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja na solarium chodziłam, ale od ok 3 tygodni z powodu choroby nie byłam, a teraz jak już jestem zdrowa zastanawiam się, i chyba raczej zrezygnuje bo szkoda mi kasy, i skóry
Stary 2010-10-16, 20:18   #747
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja na solarium chodziłam, ale od ok 3 tygodni z powodu choroby nie byłam, a teraz jak już jestem zdrowa zastanawiam się, i chyba raczej zrezygnuje bo szkoda mi kasy, i skóry
spytam bo moze sie znasz czy aby lekko nadac opalenizne skorze wystarczy chodzic raz na tydzien na powiedzmy 8min? Czy nic to za bardzo mi nie da i szkoda kasy?

Dbam o siebie

Stary 2010-10-16, 20:22   #748
ekomonika
Zakorzenienie

W końcu założyłam photobloga :PP

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

ramoncia - jak twój filmik będzie gotowy, to podaj linka ! ; d
Stary 2010-10-16, 20:42   #749
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
spytam bo moze sie znasz czy aby lekko nadac opalenizne skorze wystarczy chodzic raz na tydzien na powiedzmy 8min? Czy nic to za bardzo mi nie da i szkoda kasy?
ja mam tak że gdy chcę mieć mój ulubiony odcień opalenizny- najpierw w pierwszym tygodniu ide 2 razy po 12 minut; a potem chodzę raz w tygodniu po 10....
ale też tak ostatnio stwierdzam że te solarium to droga sprawa....

ZALATANA......
Stary 2010-10-16, 20:57   #750
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Ja chodziłam raz w tyg na 8 min , przez 3 tyg zabrązowiłam się tylko w miejscach gdzie byłam opalona na słoncu, a jak chodziłam dwa razy to juz lepiej mnie brało, ale wolę kupić obie jakiś pożądny balsam rązujacy niż co wizyte zotawiać 10 zł w sol. Taniej mnie wyjdzie balsam.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości