Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 00:20   #721
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
byc moze nie zwróciłam uwagi który to Apart ale tamten ą ę był w "K" a dzis byłam w "GB" nie było tam pana tylko 2 panie nie zainteresowane klientem.
A widzisz... bo w G.B są dwa Aparty. Jeden dla zwykłych śmiertelników koło Pandory. Vis a vis Sephory.
A drugi ten z seri "ą" "ę" jest wyżej, na poziomie McDonalds'a tez niedawno go odkryłam

Myślę ze trafiłas na jakis gorszy dzien bo do obsługi Apartu przyczepić się nie mogę. Zawsze trafiam na miłych pracowników.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 00:25   #722
sajf
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
A widzisz... bo w G.B są dwa Aparty. Jeden dla zwykłych śmiertelników koło Pandory. Vis a vis Sephory.
A drugi ten z seri "ą" "ę" jest wyżej, na poziomie McDonalds'a tez niedawno go odkryłam
One nie były w sumie nie miłe tylko po prostu olały nikt nie podszaedł nie zapytał co podać stały pucowały gabloty tyłem odwrócone do mnie .

Myślę ze trafiłas na jakis gorszy dzien bo do obsługi Apartu przyczepić się nie mogę. Zawsze trafiam na miłych pracowników.
byłam w zwykłym natomiast najlepszy Apartowe babeczki ( wszystkie bez wyjątku) są w Galerii Rumia wyciągną wszystko nawet z wystawy i spod lady z zapasów( tym sposobem zakupiłam kilka sztuk których wcale nie miałam w planach jak juz tylko wpadły w moje ręce) Ja po prostu muszę dostać do ręki i juz po mnie...........Za to Pandorowa sprzedawczyni rewelka nawet mojej córce dała poprzymierzac pierscionki i odpowiedziała na jej 100 pytań( dziecku tak się spodobało ze powiedziała ze tata musi cos na dzień mamy kupić bo chce mieć rzemyk) W Kruku tez było dzis super pani dała mi katalog powyciągała chamilię no i już wiadomo co kupię na gwiazdkę.

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"

Edytowane przez sajf
Czas edycji: 2011-05-05 o 00:35
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 00:27   #723
Sanya
Raczkowanie

Cytat:
byc moze nie zwróciłam uwagi który to Apart ale tamten ą ę był w "K" a dzis byłam w "GB" nie było tam pana tylko 2 panie nie zainteresowane klientem. W tamtym to usłyszałam kiedys ze charmsy to tylko taki tani dodatek i nie sprowadzają innych wzorów bo oni tam mają złoto i brylanty. I koniec konców wzór drink w kokosie mam sciągnięty z Apartu we Wrocławiu ( dzięki naszym kolezankom) .
Cóż za urocza obsługa...
Skoro łaskę robią, że raczą 'pracować' to nikt ich nie zmusza.. na pewno mnóstwo lepszych kandydatek (kandydatów ) znajdzie się na to miejsce.

Ale przyznam, że i ja w Aparcie nie spotkałam się jeszcze z niemiłą obsługą, tylko ja nie miałam okazji być jeszcze w nadmorskich centrach handlowych

19.05.2011
Sanya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 00:40   #724
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sanya Pokaż wiadomość
Cóż za urocza obsługa...
Skoro łaskę robią, że raczą 'pracować' to nikt ich nie zmusza.. na pewno mnóstwo lepszych kandydatek (kandydatów ) znajdzie się na to miejsce.

Ale przyznam, że i ja w Aparcie nie spotkałam się jeszcze z niemiłą obsługą, tylko ja nie miałam okazji być jeszcze w nadmorskich centrach handlowych
U nas dziewczyny narzekały raczej na Kruka a ja tam trafiam na super obsługę powyciągały mi ostatnio jak byłam charmsy i wyszłam tez z dodatkowymi bo jak tu nie wziąść skoro były ładne i pani z wystawy wyjęła........

Stary 2011-05-05, 00:43   #725
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez flowerpower2 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny to mój pierwszy post w tym wątku ale już od dawna czytam i oglądam Wasze skarby. No i w końcu mam swoją bransoletkę zwykłą z Apartu do Charmsów oraz jedną zawieszkę (3 kluczyki srebrne też z Apartu). Nie wiem czy jest sens wklejać fotki - widziałam że kluczyki były już prezentowane. W weekend wybieram się po 2 nowe - muszelkę i babeczkę oraz czekam na jedną zawieszkę z allegro więc wkleję fotki jak już moja bransoletka będzie się lepiej prezentować
witamy i czekamy na zdjęcia

ja nie mogę znieść ochroniarzy w Polskich sklepach i naklejek nalepianych na każdy sprzęt(aparat z 1382 zdjęciami z ostatnich dwóch lat ) w MM

mam wielką ochotę na nowego korala(szczególnie że na niego zasłużyłam) ale powstrzymuję się,bo planuję zakupy jak polecę do Polski pod koniec maja

Trzymajcie za mnie kciuki,jutro mam ważną część egzaminu,projekt zrobiony a jutro nagrywana prezentacja

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-05-05, 08:10   #726
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny to mój pierwszy post w tym wątku ale już od dawna czytam i oglądam Wasze skarby. No i w końcu mam swoją bransoletkę zwykłą z Apartu do Charmsów oraz jedną zawieszkę (3 kluczyki srebrne też z Apartu). Nie wiem czy jest sens wklejać fotki - widziałam że kluczyki były już prezentowane. W weekend wybieram się po 2 nowe - muszelkę i babeczkę oraz czekam na jedną zawieszkę z allegro więc wkleję fotki jak już moja bransoletka będzie się lepiej prezentować
witam kluczyki na początek to świetny wybór - to był też mój pierwszy charms

Cytat:
Napisane przez Sanya Pokaż wiadomość
Cóż za urocza obsługa...
Cytat:
U nas dziewczyny narzekały raczej na Kruka a ja tam trafiam na super obsługę powyciągały mi ostatnio jak byłam charmsy i wyszłam tez z dodatkowymi bo jak tu nie wziąść skoro były ładne i pani z wystawy wyjęła........
ja w Kruku spotkałam się wiele razy z niemiłą obsługą, ale przyznam, że ostatnio jest coraz lepiej natomiast z yes i aparta mam miłe wspomnienia..
raz tylko w Aparcie potraktowali mnie niepoważnie - jak chciałam kupić pierścionek z brylantem (tatuś chciał zasponsorować jakiś z promocji ). mima babki mówiła "idź stąd dziecko, i tak nic nie kupisz, tracisz mój czas" - faktycznie nie wyglądam na swój wiek, niska jestem ale to nie znaczy, że można tak szufladkować ludzi, jest przecież wiele nadzianych dzieciaków których stać na kupno nawet drogiej biżuterii ostatecznie nie było mojego rozmiaru i nawet się ucieszyłam troszeczkę, że nic od tej baby nie kupię
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:25   #727
jolta
Zadomowienie

co do sprzedawcow z Apartu to w sumie nie mam im nic do zarzucenia, ale zeby jakims szczegolnym zainteresowaniem klientem sie wykazywali to tez nie powiem... raz mielismy z mezem taka sytuacje ze weszlismy do jednego z salonow poogladac zegarki (oczywiscie meskie bo jakzeby inaczej ) jak tz poprosil o pokazanie jakiegos tam srednio ciekawego (czytaj tanszego) cykacza z gablotki to myslalam ze "mily pan" zabije nas wzrokiem... ale wystarczylo zebysmy przeszli do "innych" gablotek zeby pan pokazal swe wycwiczone usmiechniete oblicze . Gdyby tylko mogl powyciagalby wszystkie zegarki, pomagal nawet TZ zapinac i odpinac.. a jak dochodzilismy do kasy klanial nam sie prawie w pas... nawet moj maz to zauwazyl i stwierdzil ze to jest bardzo kiepskie z reszta takie przypadki czesto sie zdarzaja czy to w sklepach odiezowych czy z gadzetami..a szczegolnie jak sie do takiego "salonu" wchodzi w ze tak sie wyraze luzackim/sportowym stroju.. (czyli dziny bluza jakas koszulka) ..... ja to prawde mowiac mam zazwyczaj w bo jak chce cos tam kupic to i tak tam kupie chocby panie mialy mnie zafuczec, ale moj TZ juz sie zrazil w ten sposob do kilku sklepow

Edytowane przez jolta
Czas edycji: 2011-05-05 o 08:30
jolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:30   #728
Figa
Raczkowanie

Moje wrażenia z Warszawy są takie, że w Apartach Panie siedza za karę a na pewno sprawiaja takie wrazenie.
W Kruku w ZT bardzo przystojny pan manager wymienił mi zepsutego charmsa na nowego bez żadnej reklamacji
W YES w ZT super dziewczyny czego nie moge powiedzieć o YES w Wola Parku.
Generalnie chyba wszystko zależy od człowieka.
W Agacie w ZT dziewczyna wciska wszystko jak tylko może, od razu widać ,że jest na prowizji
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 08:41   #729
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figa Pokaż wiadomość
Moje wrażenia z Warszawy są takie, że w Apartach Panie siedza za karę a na pewno sprawiaja takie wrazenie.
W Kruku w ZT bardzo przystojny pan manager wymienił mi zepsutego charmsa na nowego bez żadnej reklamacji
W Agacie w ZT dziewczyna wciska wszystko jak tylko może, od razu widać ,że jest na prowizji
Rzeczywiście róznie z tymi sprzedawcami i faktycznie wszystko zalezy od człowieka. Nigdy jeszcze nie słyszałam zeby ktos narzekał na sprzedawczynie(ców) z TB wszyscy sobie chwalą( niezaleznie od dystrybutora) atmosferę na stoiskach, mam nadzieję ze szefowie doceniają jaki mają skarb.

Stary 2011-05-05, 08:44   #730
martinia
Zakorzenienie

dokładnie, wszystko zależy od człowieka jeden chyba wpływa też na zachowanie drugiego - przeważnie spotykam się albo z całym niemiłym personelem, albo z całym bardzo uczynnym
Stary 2011-05-05, 08:59   #731
Miramar
Rozeznanie

Do sklepów biżuteryjnych wchodzę raczej tylko kiedy chcę coś kupić, wyjątek stanowi Kruk i Beatrix w Renomie i Pandora w Magnolii. Tam oglądam i przeglądam do woli wszystko co mają, gawędząc przyjaźnie z obsługą jeśli oczywiście nie ma w tym czasie innych klientów. Najbardziej rewelacyjne są jak wszyscy wiedzą babeczki z Beatrixa, wszystkie bez wyjątku . Podoba mi się, że są wkręcone w biżuterię, którą sprzedają i mówią o niej z pasją, że nawet umarlaka zachęciłoby to do kupienia . Obsługa z Pandory jest bardzo profesjonalna, ale trochę jakby mniej zaangażowana uczuciowo , ale przesympatyczna, zwłaszcza dwie, ładne panie
Co do Yes-a w Magnolii, to wszystko zależy od aktualnego humoru obsługi i ilości ludzi w sklepie: albo jest sympatycznie, albo zaledwie poprawnie. Zwykle gdy chcę gdzieś coś kupić, to i tak przeważnie się śpieszę, więc całą swoją osobą wyrażam lekkie zniecierpliwienie, co powoduje, ze obsługa jest przeważnie sprawna i miła .

Edytowane przez Miramar
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:00
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:12   #732
Ariada
Wtajemniczenie

Ja średnio lobię wchodzić do sklepów z biżuterią, bo wyglądam na codzień bardzo niepozornie- niektórzy mówią, że jak gimnazjalistka więc nie traktują mnie zbyt poważnie. Jak szukałam przed świętami z TŻtem pereł dla teściowej to musieliśmy się prosić o to, żeby ktoś nam pomógł i w sumie najszybciej do nas podchodzili w Jubitomie w GB. Weszliśmy też do Apartu ą ę i strasznie głupio się poczułam tam, bo babki zmierzyły mnie od góry do dołu(a na dodatek miałam buty od soli!) reszta sklepów jakoś przeszła, ale też nikt się nie wyrywał, żeby nas obsłużyć, bo przed świętami był ruch i każdy wypatrywał chyba bardziej forsiastych z wyglądu

W ogóle to mam lekką fobię społeczną i najlepiej się czuję, gdy sama mogę się obsługiwać i nikt mnie o nic nie pyta :P za to nie znoszę dzwonić i żeby umówić się na wizytę do lekarza jadę przez całe miasto...

Edytowane przez Ariada
Czas edycji: 2011-05-05 o 09:15
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:16   #733
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
witamy i czekamy na zdjęcia

ja nie mogę znieść ochroniarzy w Polskich sklepach i naklejek nalepianych na każdy sprzęt(aparat z 1382 zdjęciami z ostatnich dwóch lat ) w MM

mam wielką ochotę na nowego korala(szczególnie że na niego zasłużyłam) ale powstrzymuję się,bo planuję zakupy jak polecę do Polski pod koniec maja

Trzymajcie za mnie kciuki,jutro mam ważną część egzaminu,projekt zrobiony a jutro nagrywana prezentacja
Trzymam kciuki - zawsze mozesz kupic korala w nagrode za zdany egzamin

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Do sklepów biżuteryjnych wchodzę raczej tylko kiedy chcę coś kupić, wyjątek stanowi Kruk i Beatrix w Renomie i Pandora w Magnolii. Tam oglądam i przeglądam do woli wszystko co mają, gawędząc przyjaźnie z obsługą jeśli oczywiście nie ma w tym czasie innych klientów. Najbardziej rewelacyjne są jak wszyscy wiedzą babeczki z Beatrixa, wszystkie bez wyjątku . Podoba mi się, że są wkręcone w biżuterię, którą sprzedają i mówią o niej z pasją, że nawet umarlaka zachęciłoby to do kupienia . Obsługa z Pandory jest bardzo profesjonalna, ale trochę jakby mniej zaangażowana uczuciowo , ale przesympatyczna, zwłaszcza dwie, ładne panie
Co do Yes-a w Magnolii, to wszystko zależy od aktualnego humoru obsługi i ilości ludzi w sklepie: albo jest sympatycznie, albo zaledwie poprawnie. Zwykle gdy chcę gdzieś coś kupić, to i tak przeważnie się śpieszę, więc całą swoją osobą wyrażam lekkie zniecierpliwienie, co powoduje, ze obsługa jest przeważnie sprawna i miła .
Ja juz kiedys pisałam na ten temat - z najgorsza obsluga spotkałam sie w YES w Zgorzelcu, Pani nawet nie zawuwazyła ze byłam w sklepie tak namietnie czytała książke:/ jak sie jej o coś zapytałam odburkneła ..."nie ma" normalnie jak w PRL :P
A co do Pandory we Wrocławiu to robiłam tam zakupy w grudniu, Panie były bardzo miłe i jeszcze pieknie mi wszystko na prezenty zapakowały

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:43   #734
portia
Przyczajenie

Cytat:

Witamy Kluczyki są śliczne
portia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:50   #735
sorina
Zakorzenienie

Dziewczyny znacie jakąś stronę z charmsami z Aghaty gdzie nie trzeba mieć programów do przeglądania? Bo ta ich strona mi nie chodzi w pracy a programów nie moge tu instalowac
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:54   #736
bibal78
Raczkowanie

Kaolinait i flowerpower 2 Witam

Dziewczyny mam pytanko - dzisiaj dostałam na pocztę maila że w sprzedaży są już nowe uniki z trolla! Nie wiecie gdzie można je kupić bo w internecie jeszcze nie ma!
bibal78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 09:56   #737
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie jakąś stronę z charmsami z Aghaty gdzie nie trzeba mieć programów do przeglądania? Bo ta ich strona mi nie chodzi w pracy a programów nie moge tu instalowac
Sorinko bo w pracy się nie ogląda charmsów a tak na poważnie - też mam taki problem z instalowaniem
stronki niestety nie znam
Stary 2011-05-05, 09:58   #738
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Sorina a sklep Agaty on line tobie chodzi?
http://www.agatha.fr/boutique.htm?pa...d_rubrique=690
trzeba poczekac nieraz z 60 sek az się załaduje dosc wolno chodzi.

Edytowane przez sajf
Czas edycji: 2011-05-05 o 10:00
Stary 2011-05-05, 09:59   #739
sorina
Zakorzenienie

Już znalazłam na FB sa zdjęcia z kolekcji 2010 i 2011
http://www.facebook.com/agatha?ref=t...closeTheater=1
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:28   #740
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figa Pokaż wiadomość

No właśnie jeśli chodzi o Aghatę w ZT to się zraziłam i nic nie kupiłam chociaż chciałam. Nie dała mi nawet sekundy pooglądać tylko cały czas pytała czy coś podać. Była niemiła i traktowała mnie jak intruza...
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 10:57   #741
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
gdyby nie było napisane że to słoń to sama niestety bym się nie domyśliła

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:20   #742
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez bibal78 Pokaż wiadomość
Kaolinait i flowerpower 2 Witam

Dziewczyny mam pytanko - dzisiaj dostałam na pocztę maila że w sprzedaży są już nowe uniki z trolla! Nie wiecie gdzie można je kupić bo w internecie jeszcze nie ma!
A co dokladnie napisali w @? I od kogo ten @?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
gdyby nie było napisane że to słoń to sama niestety bym się nie domyśliła
To jest słoń??? Chyba jakis gluchy ze slepym to robili.

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:21   #743
ilios
PIP.

GG do ilios

do mnie tez napisali
Cytat:
Koraliki z kolekcji UNIQUES już w sprzedaży!!!

Koraliki UNIQUES jak sama nazwa wskazuje są to koraliki niepowtarzalne.
Koraliki te nie występują w regularnej kolekcji ani katalogu, dlatego też nie znajdziesz ich na naszej stronie internetowej. Ich twórcom pozostawia się całkowitą dowolność w zakresie koloru i wzoru, pozwala sie na eksperymentowanie ze szkłem, czego wynikiem są te unikalne koraliki.

Zapraszamy Cię do punktów sprzedaży!!!
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:23   #744
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
do mnie tez napisali
Czyli pewnie trzeba szukac na stoiskach trollowych w centrach handlowych.

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:25   #745
Lusia 13
Zakorzenienie

A po ile jest ta gałązka wiśni w Aghacie ??
Stary 2011-05-05, 11:45   #746
ilios
PIP.

GG do ilios

normalnie chyba ok 170 zl

sorina i po co pokazalas te foty teraz ogladam kolekcje 2011 i juz mi sie spodobal marynarski pies i motylki
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 11:51   #747
sajf
Zakorzenienie

ten niebieski motylek taki jak avek lusi

Stary 2011-05-05, 12:17   #748
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
witam kluczyki na początek to świetny wybór - to był też mój pierwszy charms

ja w Kruku spotkałam się wiele razy z niemiłą obsługą, ale przyznam, że ostatnio jest coraz lepiej natomiast z yes i aparta mam miłe wspomnienia..
raz tylko w Aparcie potraktowali mnie niepoważnie - jak chciałam kupić pierścionek z brylantem (tatuś chciał zasponsorować jakiś z promocji ). mima babki mówiła "idź stąd dziecko, i tak nic nie kupisz, tracisz mój czas" - faktycznie nie wyglądam na swój wiek, niska jestem ale to nie znaczy, że można tak szufladkować ludzi, jest przecież wiele nadzianych dzieciaków których stać na kupno nawet drogiej biżuterii ostatecznie nie było mojego rozmiaru i nawet się ucieszyłam troszeczkę, że nic od tej baby nie kupię
Też kiedyś miałam zamiar kupić w aparcie pierścionek z brylantami, pytałam o niego w tym bardziej burżujskim salonie w Manu i pani nie bardzo wiedziała o jaki chodzi, więc wyciągnęłam zdjęcie:P Ogólnie nie była zbyt miła.
Mnie nieraz traktują jak dziecko bo jestem drobna i podobno nie wyglądam na swój wiek (25). Najśmieszniejsze sytuacje zdarzają się gdy wybiorę się na zakupy z mamą Kiedyś oglądałam płaszcze w centralu i mama zapytała czy są takie bardziej młodzieżowe płaszcze w rozm 36 a sprzedawczyni "ale my nie mamy dziecięcych" Miałam wtedy może ze 22lata albo absolutny hit jak zaproponowano mi konto dla młodzieży od 13r.ż podczas gdy miałam już 20 i konto dla dorosłych
A do sklepów z biżuterią nie lubię wchodzić gdy nie mam zamiaru kupna czegokolwiek, ale czasem trzeba wejść żeby się zorientować wcześniej przed podjęciem decyzji.
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 12:21   #749
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
ten niebieski motylek taki jak avek lusi

Nie mogę znaleźć
Stary 2011-05-05, 12:26   #750
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusia 13 Pokaż wiadomość
Nie mogę znaleźć
http://www.facebook.com/media/set/?s...type=1&theater
ten 3 niebieski tyle ze to najnowsza kolekcja więc trzeba czekać na promo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości