|
|
#721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie jak pytaja czy sa rodzice to odp ze z nimi nie mieszkam ludzie maja wtedy fajna mine![]() Cytat:
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mam normalny głos
I dziękuję evelineau ![]() No a tak poza tym to jestem wku***iona jak cho***a >.< Moja poj***a drukarka nie działa i nie wydrukowałam wszystkich podań Udało mi się tylko jedno Ehhhh :/ Jeszcze siora mnie wkurza i mam wrażenie że zaraz kogoś zabiję ^^ |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki śmieszny głos
czy dziecięcy? szczerze to nie wiem... xD w sumie może trochę bo mam lekką wadę wymowy (świszczę) także można powiedzieć, że mam głos takiego trochę już wyrośniętego dziecka |
|
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak przed @ ![]() Cytat:
do tego cicho mowie i ciagle tylko slysze co?, co? czasem mnie juz trafia od tego powtarzania
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Perfekcjonistka trzymam kciuki, może jednak coś z tego będzie
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale m sie wydaje ze nie mam dziecinnego, ale samemu zawsze słyszy sie inaczej siebie Zas mam taka barwe ze w tlumie, gdy jest masa ludzi i kazdy cos mowi, to nawet jak bym sie starała glosno mowic to i tak mnie nikt nie słyszy
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem po i przyznam że mam tak zawsze. Przed, po i w trakcie.
Cytat:
I zazwyczaj jak ktoś się zapyta po raz drugi "co", ja już nie odpowiadam i stwierdzam, że nie ważne ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Fajnie by było ;] Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Nie tylko Ty |
||
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
no to mnie zawsze słychać
bo drę paszczę jak głupia ale mam dość donośny głos i podobno nawet jak mnie nie widać to znajomi poznają mnie właśnie po głosie
|
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jakby 10 letnie dziecko cos mowilo![]() Cytat:
a czasem cos zaszelesci i ktos sie pyta czy cos mowilam
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam sobota Wam kobitki mija?
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Lepilam z mama 4 godziny pierogi i mam na dzisiaj dość przygotowań do świat
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhhh... Aż 4 godz?!
Ile Wam wyszło tych pierogów?
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam bo akurat u mnie sa ruskie a na talerzu jest swinka zamiast ryby(tzn maz je to i to) mam bardzo tradycyjne swieta
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Lepilysmy na swieta to i od razu na obiad. Dlatego tak długo
Ile ich wyszlo? Hmm... nie wiem, ale poszło na pewno 1,5 kg mąkijak nie wiecej ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Chciałyśmy takie ladne pierozki, malutkie jak uszka, dlatego tak dlugo robilysmy ![]() A jak przygotowania do swiat? Ja zaraz bede robic nadziewane pierniczki. Szkoda, że te święta wypadają na weekend ;/
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-12-20 o 11:59 |
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my jeszcze musimy choinke ubrac
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
U mnie prawie żadnych przygotowywan jak narazie. Babcia zajmuje się jedzeniem, wiec mozna powiedziec, ze idę na gotowe. Muszę posprzatac dom tylko. W ogole nie czuje tych swiat
|
|
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
U mnie teraz slonce swieci, jak na ciepła jesien. Siedze przy uchylonym oknie i nawet nie jest zimno Wkurzaja mnie tylko deszczowe dni, wolalabym snieg zamiast typowo jesiennej pogody
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wigilia bedzie we 2 ze zmienionymi potrawami![]() Cytat:
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się obawiam, że w tym roku przyjadę do domu dopiero w wigilię rano
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie mini choinki już stoją. Atmosferę świąt też już czuję
Przygotowań jeszcze nie ma, ale powoli trzeba będzie zacząć. Pogoda jednym słowem do du*y ![]() Dzisiaj byłam rozwozić podania i zmokłam jak *olera Wrrr.... Jedynym pocieszeniem to nowy samoopalacz, który chyba już dzisiaj przetestuję W końcu może chociaż na chwilę przestanę być blada Solara odpada, więc pozostają mi kremy ![]() Dorwałam też tańszy olej rycynowy, więc narzekać na dzisiejszy dzień nie mogę
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadne samoopalacze, kremy brazujace na mnie nie dzialaja![]() doszla mi moja koronkowa sukienka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dwie warstwy nałożyłam, ale jakoś różnicy nie widzę i chyba później znowu trzeba się posmarować
![]() Zrób fotę kiecki i wrzuć jak masz czas, chęci itd Chętnie popatrzę Co do henny, to sama bym chciała ją kupić, no ale niestety musi to odczekać ![]() Tak poza tym, to dzisiaj miałam tylko dwie lekcje Teraz planuję się w końcu zebrać i pojechać po perfumy |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem blada, akceptuje to
Kiedys probowalam solarium, ale musialabym czesto i duzo chodzic, bo wolno sie opalam i jest ona u mnie krótkotrwała. Nawet jak staram sie dobrze nawilżać skóre, nawet wspomagacze po opalaniu nie daja rady. Szkoda mi pieniedzy zreszta i zdrowia. Kremów , samoopalaczó nie lubie, chociaz kiedys uzywalam balsamów brazujacych. Moja bladość najbardziej mnie dotyka wiosna i latem Wtedy sie opalam, żeby chociaż miec delikatny kolorek, bo o mocnej opaleniźnie moge zapomnieć. Kiedyś bylam jak czekoladka , kiedy byłam dzieckiem bo przebywałam nawet miesiac nad morzem Zauwazylam, że nad morzem czy w gorach szybko lapie brazowy kolorek, inne jest to slonce...Snieg u mnie spadł....tyle co kot napłakał. Juz topnieje i jest chlapa Wczoraj zdobilam pierniczki świąteczne, dzisiaj bede kończyć.Chociaż przyznam sie , że talentu do tego nie mam Ważne ze są kolorowe i słodkie
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-12-21 o 12:15 |
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś chodziłam do solarium i byłam tam może ze 4 lub 5 razy. Różnicy większej nie widziałam
U mnie też trochę śniegu było, ale już stopniał. Mam nadzieję, że na wigilię będzie biało, no ale szanse są marne ![]() Pierniczki ![]() Trzeba w necie jakiegoś przepisu poszukać to może też coś upiekę
|
|
|
|
|
#747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pieknie na mnie lezy, podkresla dekolt itd![]() http://img444.imageshack.us/img444/8214/133cg.jpg mnie juz henna kusila od dawna ![]() teraz wzielo mnie na szczotke z wlosia dzika ![]() Cytat:
ja sie nie opale nawet odrobine i wole uzywac filtrow niz miec przebarwienia tylko nie lubie tych komentarzy zebym wyszla na slonko bo wygladam jak smierc , albo, ze sie swiece z daleka![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam sie, że sylwester niedługo, a ja nie mam kiecki Jakas tam mam, ale bylam juz w niej pare razy, a nie lubie pokazywać sie w tym samym przy tych samych ludziach W sklepach nic ciekawego nie ma, a jak jest to drogie.A co myslicie o tej? Jest na mnie troche za duza, ale moze krawcowa mi zwęzi. Mysle, ze koronkę da radę Pod spod jakas tylko czarna tunikę bym ubrała. Impreza na sali, sami mlodzi, sami swoi powiedzny w wiekszości. Nie chcem tez ubierac sie jak na wesele.
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie podoba sukienka gdzie moge dostac takie butki w rozmiarze 34 ? http://img10.imageshack.us/img10/338/201220112390.jpg
|
|
|
#750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak zawsze jest tak, że na wieszaku lub "luzem" wygląda średnio, ale za to na ciele - super ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() No ale grunt, żeby Tobie się podobała ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Koooocham platformy i wysokie obcasy
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

Ehhh... Spróbuję coś tam zadziałać, ale dzieci z tego nie będzie 

nie mam sił ani chęci na naukę 

czy dziecięcy? szczerze to nie wiem... xD w sumie może trochę
bo mam lekką wadę wymowy 

Wrrr....
, albo, ze sie swiece z daleka
Pod spod jakas tylko czarna tunikę bym ubrała. Impreza na sali, sami mlodzi, sami swoi powiedzny w wiekszości. Nie chcem tez ubierac sie jak na wesele.