|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
dziś:
I: jajecznica + kromka pełnoziarnistego chleba z masłem II: jabłko + sałatka (kapusta pekińska, pomidor, paryka) III: kapuśniak IV: 4 sucharki V: pierogi ruskie ćwiczenia: - 35 minut ćwiczeń (skakanka, rowerek, coś z youtuba) - 2 minuty na platformie wibracyjnej |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: kawa z mlekiem, szklanka musli z jogurtem naturalnym, jabłko II: jogurt bananowy z płatkami czekoladowymi (a'la Fantasia) III: kromka (podłużna) chleba pełnoziarnistego + pół serka brie z papryką ![]() IV: duży jogurt ananasowy, kawa z mlekiem V: serek wiejski
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-04 o 13:44 |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
dziś:
I: zupa pomidorowa z makaronem II: krupnik + ziemniaki z sosem i surówką z kapusty kiszonej III: jabłko + 5 sucharków IV: zupa pomidorowa + biała kiełbasa z musztardą |
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Było wczoraj:
Cytat:
I: szklanka musli z dużym jogurtem ananasowym II: kawa z mlekiem III: grzanki z mozarellą i pomidorami IV: serek wiejski
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-05 o 18:53 |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: 5 grzanek z dżemem domowym malinowym, kubek kakao II: Belriso jabłko pieczone, kawa z mlekiem III: serek wiejski + 2 pomidory, bagietka z masłem
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
No dooobraaaa
![]() Wtorek: I: pierogi ze śmietaną (ilości nie napiszę, bo się wstydzę )II: ciasto marchewkowe (ilość j.w. )+ 2 godziny itnessu Środa: I: sałatka z majonezem (ilość j.w. w obu przypadkach )II: guma balonowa ![]() III: naleśnik z serem, truskawkami i czekoladą, kawa z syropem karmelowym ![]() + 1 godzina fitnessu Dziś: I: szklanka musli + pół dużego jogurtu naturalnego + 2 banany, kawa z mlekiem II: Belriso karmelowe, tost z serem żółtym i ketchupem ![]() III: 8 marchewek ![]() IV: serek wiejski
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-12 o 17:31 |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza odważna
![]() ![]() ja dzisiaj wieczorem zawitam
|
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra
![]() dziś: 7:30 2 kromki chleba z pasztetem mamusinej roboty, pomidor 10:30 jabłko 14:00 3 kromki chleba sojowego z pieczenią, ogorek zielony 18:00 fasolka szparagowa 200 gr + pomidory + cebula duszone 18:30 kawałek bloku czekoladowego ![]() I umówiona jestem na zumbę na 20
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś:
I: kawa z mlekiem, szklanka musli + pół jogurtu naturalnego + 3 banany ![]() II: rogal maślany z masłem i domowym dżemem malinowym, kakao
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-04-13 o 15:06 |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę ię wziąć w garść cholera:/ a boczki rosną:/ alebo jem mało, ale wpieprzam jak opętana...
wczoraj: I: kefir o smaku owoce leśne + duża buła z białym serem II: zupa pomidorowa z makaronem III: 2 piwa |
|
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś: I: musli z jogurtem jagodowym, kawa z mlekiem II: bułka z serkiem topionym, kawa z mlekiem III: serek wiejski, bułka z serkiem topionym , bułka z margaryną i 2 plastrami szynki drobiowejNic już dziś nie jem...
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
dziś:
I: zupa szczawiowa II: zupa pomidorowa + ziemniaki z sosem i ogórkiem konserwowym III: frytki pieczone z keczupem ćwiczenia: - 30 minut marszobiegu |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
dziś:
I: jajecznica + 2 kromki chleba z masłem II: jabłko III: barszcz czerwony + ziemniaki z połową kotleta IV: udko z kaczki pieczonej + sałatka (kapusta pekińska i ogórek) |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jeszcze wypiłam 3 kieliszki Sheridana
![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, musli z jogurtem jagodowym II: bułka ziarnista z margaryną, serem żółtym i szynką drobiową III: kawa z mlekiem, bułka ziarnista z margaryną, serem żółtym i szynką drobiową IV: pizza serowa z brokułami
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
Sobota:
- 3 naleśniki, 2 łyzki mascarpone, 2 ananasy z puszki - polędwiczka wieprzowa + sałata z warzywami (chyba pół kilo tej sałaty) - makaron z sosem pomidorowym + znowu fura sałaty Niedziela: - 3 półkromki razowo - pszennego z pieczenią + ogórek kwaszony - sałata z warzywami - kulka sorbetu cytrynowego - miseczka rosołu - 2 ziemniaki, mieso duszone, marchwka z groszkiem - 2 kawałki ciasta ![]() Dziś: - 3 półkromki razowo - pszennego z pieczenią + ogórek kwaszony - maślanka 0,5l - kuskus, brokuły i gotowany kurczak - jabkło - sałata z warzywami |
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
sobota
- jajecznica, z boczkiem, cebulą i serem + 2 grzanki (kawa latte machiatto) - actimelek ![]() - naleśnik ze szpinakiem i boczkiem - mcflurry z torcikiem wedela - pieczywo czosnkowe niedziela - 2 jajka na twardo + 2 grzanki (kawa latte machiatto) - kawałki kurczaka w panierce i mix sałat - kawa + 3 ciasteczko LU go - koktajl - mleko 2% i mrożone truskawki - pieczywo czosnkowe potańczyłam sobie grając w Dance Central (ok. 60 minut)dzisiaj: - owsianka, kawa z mlekiem i cukrem ![]() - serek wiejski z truskawkami - kanapka z serem + jabłko do pochrupania - ciasteczka Lu Go na spadek formy ![]() - obiad (jeszcze nie wiem) a tak w ogóle mąż zażywa term line II i zgubił ponad 2 kg w ciągu 2 tygodni - muszę namówić go na więcej ruchu może będą jeszcze lepsze efekty ![]() tylko ma taką pracę, że nie potrafi wprowadzić jedzenie co 3 godziny... i nie wiem co na to poradzić ehh...
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-04-16 o 08:14 |
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam i ja
![]() dziś: I czarna kawa z cukrem II 1 berlinka, tost z serem i szynką III zupa warzywna IV Kinder Bueno ![]() V bułka, tuńczyk z puszki
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2012-04-16 o 15:49 |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki tu ruch
![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, kromka chleba razowego z serkiem topionym gouda II: kawa z mlekiem, szklanka musli + kefir naturalny III: kawa z mlekiem, kilka łyżeczek słodkiego "syropu" z szyszki (na kaszel )IV: dwa małe banany
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
dziś:
I: kaszka truskawkowa + frytki pieczone z keczupem II: 2 czekoladki lindt lindor III: zupa szczawiowa IV: spagetti V: sałatka grecka |
|
|
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś: - 3 małe kromki chleba z ziarnami + szynka z komina + ogórek zielony - jogurt naturalny + ser biały półtłusty + łyżka dżemu - sałata z warzywami + 3 wasy - pomarańcza - ? |
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj: - actimel - kanapka z carpaccio i odrobiną majonezu + kawa z mlekiem - serek wiejski z truskawkami
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś: I: kawa z mlekiem, dwie podłużne kromki chleba + 2 jaja na twardo II: kawa inka z mlekiem i słodzikiem III: szklanka musli z mlekiem IV: kawa z mlekiem V: obiad
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja do wczorajszego menu dopisuje jeszcze piwko ![]() Dziś: I 2 gotowane kiełbaski (małe), bułka z serem żółtym i ogórkiem kiszonym II serek wiejski z papryką, ogórkiem i pomidorem III bułka z serem i ogórkiem IV zupa warzywna
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś już skopałam... W pracy kolega przyniósł jajka wielkanocne czekoladowe z nadzieniem i mazurka (tarta z czekoladą)... No i zjadłam jedno jajko i dwa duże kawałki tej tarty ![]() A więc: Dziś: I: kawa z mlekiem, dwie podłużne kromki chleba + 2 jaja na twardo II: jajko czekoladowe, 2 kawałki tarty czekoladowej ![]() III: szklanka musli z mlekiem IV: kawa z mlekiem V: obiad...
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" ![]() Ja dziś jednak zamiast serka 2 talerz zupy i prince polo xxl ![]() serek będzie jutro na śniadanie
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i pół garści płatkow migdałowychno to pożywny obiad nie ma to tamto ![]() dziś: I: pomidor + paczka chipsów II: pół garści płatków migdałowych III: flaki IV: fasolka po bretońsku ćwiczenia: - 25 minut marszobiegu - 15 minut rowerka stacjonarnego |
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- 3 małe kromki chleba z ziarnami + szynka z komina + ogórek zielony - maślanka - mieszanka warzyw - pomarańcza - coś na mieście, aż się boję ![]() Mam wrażenie że moje menu jest straszliwie nudne
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Ej nooo, co się śmiejecie z mojego obiadu
Tak wyszło DIETETYCZNIE Dziś: I: kawa z mlekiem, mały kubek musli + danio waniliowy II: grahamka z jajkiem na twardo, jabłko III: obiad (albo będzie budyń, albo jajecznica, chyba że zdążę zrobić coś innego, marzy mi się taki jak Stefci wczoraj ale mam kurczaka w zamrażarce )
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
dzin dibtry dziewoje moje
do 3 razy sztuka wiec pozwolcie, ze i ja bede tu wpisywac moje jadlospisy Weight Watchers - mam do dyspozycji 33 punkty dziennie + 49 dodatkowych punktow tygodniowo na imprezy/wyjscia/alkohol etc. Wiekszosc warzyw i wszystkie owoce maja 0 punktow I - grzanka z chleba ziarnistego, jajecznica z 2 jajek i 18 g porcji sera zoltego - 9 punktow II - gruszka - 0 punktow , kawa z mlekiem - 1 punkt III - kupna salatka z makaronem, kurczakiem i odrobina bekonu - 8 punktow IV - jogurt waniliowy + 2 porcje borowek - 2 punkty , kawa z mlekiem - 1 punkt V - losos pieczony, 3 male ziemniaki, mieszanka salat - 11 punktow Pozostalo - 3 punkty
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-04-18 o 14:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

)

banany

ale mam kurczaka w zamrażarce