|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
Zawsze mi sprawdza na wizycie wielkość jajników, macicy czy jest odpowiednia |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę prywatnie do ginekologa i u mojej lekarki: usg, usg biustu co pół roku. Cytologia co rok
![]() czyli właściwie pokazuję co pół roku po recepte i jedną z wymienionych opcji mam wykonywaną teraz dojdą badania krwi pewnie
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuken 2,5 ale złapała jakiegos wirusa ewidentnie, bo normalnie nie żyga jak kot
![]() By Jusia no niby wiem, ale mysle sto razy zanim cos napisze. niektóre z Was mnie widziały i wiedzą że jestem świr, a jak byscie mnie zobaczyły z bratem to już w ogóle odpał, ale wiem ze mało rodzenstw ma takie kontkaty, dlatego moze byc to niezrozumiałe i dziwne, a sie poplułam... ![]() Frezi tak tak, tylko musze sie jakos życiowo ogarnąć, wy sie tak jaracie, a ja w ogóle nie czuje klimatu i że to już i w ogóle, no. zobazymy |
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak do brata nie mówię. do siostry czasem mówię ”kochanie” - jak do koleżanki i często jej mówię, że ją kocham, a bratu nie. brat wie ![]() aleks, moja eksginka z NFZ-etu robiła mi co wizytę dowcipne USG ale nigdy nie miałam badanych piersi. |
|
|
|
|
#727 |
|
MBZ♥
|
Zuken ostatnio chodziłam co tydzień do gina więc na tej pierwszej wizycie miałam cały pakiet, potem już tylko usg. teraz idę pierwszy raz w kwietniu więc będzie cyto, badanie piersi i usg
![]() Elizka ![]() Naj u poprzednich lekarzy nigdy nie miałam badanych piersi:/siostrze mówię co rozmowę przez tel. że Ją kocham
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-03-09 o 16:48 |
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz moja sąsiadka miała operację wycięcia guzków w piersi. I z nią na oddziale leżała 17 letnia dziewczyna po mastektomii jednej piersi,
u mnie cytologia musi być równo po roku. Jak kilka dni przed końcem upłynięcia roku od poprzedniej to nie chcą robić bo im nie zapłacą za to.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-03-09 o 16:47 |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A jak często chodzisz? Ja łaziłam mniej więcej co miesiąc. Ostatnio byłam w gabinecie, gdzie było usg, ale mi nie robili nigdy. A cyto muszę jakoś zrobić w maju.
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
byłam u TŻ na statystyce
bo mamy oboje w tym semestrze i pomyślałam że będę więcej umieć. Nawet się odezwałam na wykładzie bo nikt nie wiedział od czego zależy IQ to powiedziałam że to jest że ile masz lat a rozwiązujesz zadania dla ilu (np. 2-latek rozwiązujący dla 4-latka jest bardziej inteligentny niż 18-latek dla 20-latka) bo jest 4/2 i 20/18 i facet potem się nie mógł ode mnie odczepić i ciągle o coś pytał ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chodzę co pół roku na kontrolę ale jak miałam jakieś obawy czy coś i szłam czasami co 2-3 miesiące to też mi robiła cyto i wszystkie badania
|
|
|
|
|
#732 |
|
MBZ♥
|
Ilsa to błyszczałaś
![]() nr TŻ mam zapisane w ten sposób: Ice+imię zbieram się po Męża ![]() do potem |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie powinnam się przebadać bo mam cykle rozjechane i zdecydowanie za długie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
ja zapisałam pod ICE1 P., a pod ICE2 mamę.
Żeby wiedzieli gdzie zadzwonić, jakbyśmy oboje byli poszkodowani (tfu tfu). Józia, nie widziałaś tego sportu wcześniej? ja ich nazywam latającymi wiewiórkami emejzing! Ilsa, zdolniacho
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam wpisanych ICE, ale pozmieniałam, w PL i tak pierwsze, co patrzą to "mama".
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się cieszę, że ważę trochę mniej niż powinnam a cykle mam dość regularne ![]() Kiedyś to była loteryjka, jeszcze nie tak dawno i myślałam, że to od wagi Tylko, że wtedy ważyłam około 5kg więcej.
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-03-09 o 17:05 |
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do tż-ta
Jutro ma wolne to można sobie jakieś piwko wypić![]() Do jutra |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadłam tylko powiedzieć, że Pony i Rain są cudowne i dokładnie takie jak je sobie wyobrażałam bardzo miło spędziłam czas, tylko szkoda, że tak krótko to trwało, ale mam nadzieję, że będą częste powtórki ![]() jeszcze raz dziękuję za spotkanie
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo się sama wkopiesz Cytat:
Czekam, aż odżyje ![]() Cytat:
U mnie wyszło słońce, wypiłam drugą kawę i humor nawet OK już Oby już tak zostało... Smigam zaraz na aerobik ![]() Cytat:
![]() A właśnie! Odwaliło mi dzisiaj, nawet nie wiem czemu... Wracamy z TŻ-em, mówi mi: "Madziula, chyba kupię sobie niedługo takie autko jak Ty". Na co ja: "Ty lepiej zbieaj na dziecko i wesele!" Nie wiem co mi odbiło i czemu to powiedziałam Bije mi juz całkiem ![]() Cytat:
Za to cytologię miałam robioną raz... Więc chyba raz na trzy lata u nas robią... W ogóle to odwołałam seminarium, jestem boska Zadzwoniłam do promotora, żeby upewnić się, że jest, żebym nie jechała na darmo i mówię mu, że chciałam się upewnić, bo przełożyli nam zjazd, a On na to, że w takim razie odwołuje seminarium ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- I chodzi za mną ciasto marchewkowe Powiedzcie, że to nie słodycz, jeśli zrobię na slodziku bez cukru Bo miałam nie jeść słodyczy...
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Peach - gratuluję
dzien dobry
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Zawsze mi sprawdza na wizycie wielkość jajników, macicy czy jest odpowiednia

i chyba dopiszę, choć wydaje mi się, że więcej osób może nie wiedzieć, co to jest, więc nie wiem, czy to coś da
13.03.2008

Tylko, że wtedy ważyłam około 5kg więcej.
chyba że w zamian przyjedziesz na zlot 
Zadzwoniłam do promotora, żeby upewnić się, że jest, żebym nie jechała na darmo i mówię mu, że chciałam się upewnić, bo przełożyli nam zjazd, a On na to, że w takim razie odwołuje seminarium