|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Ja dziś byłam w końcu złożyć papiery na magisterkę. Teraz czekam na plan i rozpocznę poszukiwania pracy
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
cześć dziewczyny
dzisiaj już słońce, aż pójdę sobie na rower
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobilam dzisiaj zapiekane jablka z ryzem i smietanka
|
|
|
#754 | |||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
. A testowałaś może Anabelle Minerals? Bo czaję się już chyba od pół roku, jeśli nie lepiej . Nawet sobie pędzel na te okazję zakupiłam w zeszłym miesiącu - w końcu .Cytat:
. Nie lubię tak - chodzę podkurviona na maxa cały czas .Cytat:
. Musisz przetestować na sobie i tyle.Cytat:
A póki co włosy schną po kompleksie z miodem Joanny. Pierwszy raz używam tą maskę, zobaczymy czy się polubimy .Hello .Cytat:
.Cytat:
. Mam jeszcze do wypróbowania 3, których nie miałam [keratyna, do zniszczonych, z olejami], ale póki co chyba już nic będę kupować .Doczytałam, że była rozmowa na temat papilotów. To dorzucę swoje 3 grosze i powiem, że najlepsze są takie robione z gazety - koniecznie ze zwykłego papieru, a nie - kredowego. Loki są przepiękne . Roza, zazwyczaj kiedy idę na wesele to sama kręcę loki z których upinam koka - sprawdza się świetnie i wygląda też nie najgorzej .
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2013-09-10 o 17:34 |
|||||||
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A u mnie na sam wieczór sie przejaśnia
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym to zwykly mineral, nie powalily mnie AM...choc moze byl bardziej efekt glow, ale jak dodam odpowiednia mikę do mojego pudru mam to samo, po prostu po co przeplacac? Nawet moj z kolorowki mial lepsze krycie poza tym. A krecenie to nic trudnego![]() Cytat:
![]() Ja z olejowania zrezygnowalam calkiem, o wiele lepsze rezultaty osiagam dodajac olej do maski niz samo olejowanie Z Waxa ten z nowy z olejami dla mnie najlepszy Ale wiadomo kazdy ma inny wlos, ja nigdy sie nie spodziewalam, ze taki niepozorny Kallos podbije moje serce
|
|
|
#758 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też całkiem dobry jadłam w krk kurde ale szafe juz gosciu sprzedał a była taka ładna ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam sobie legginsy w końcu te http://www.stradivarius.com/webapp/w...ginsy%2Bskinnyjestem bardzo zadowolona z nich jeszcze chyba kupie z calzedoni ale nie przymierzałam to nie wiem jak lezą
|
|||
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świete legginsy też na takie poluje Mnie maski Bingo też średnio podchodzą, ostatnio zakupiłam maskę L'Oreala i Kallosa argana.
|
|
|
|
#760 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hmm jakbym była lepsza z matmy to sama poszłabym na to ja teraz chce kupuic maskę i wezme raczej fructisa jakiegoś , jutro chyba znowu do krk też jade
|
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Przecież na pewno się znajdzie jakaś w przystępnej cenie Fajne te jegginsy Ja dzisiaj założyłam zwykłe jeansy i jakoś nie mogę się w nich odnaleźć Z tyłka mi jakoś złażą, niewygodnie jest... Przyzwyczaiłam się do tych spodni na gumkę ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Będę miała przedmiot taki na drugim roku studiów Gospodarki Przestrzennej ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- kaori16 właśnie ciekawa jestem jak spisują się te maski Fructisa.. ![]() Niedawno poszedł ode mnie TŻ Zaraz idę brzuszki robić ( 4 x 30 brzuszków ) I może Mel B na pośladki.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-10 o 21:51 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
podobno są swietne
ja mam maseczki i lubię. Ja juz jeasów nie lubię |
|
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie, nie, jestem umówiona do koleżanki fryzjerki. Chcę ładne upięcie, trwałe. Tylko nie jakieś coś z tyłu, 5 wystających włosków i sztuczny kwiatek obok Mam perełki na ręce i kolczykach, więc dzisiaj kupię z 3 małe, delikatne kuleczki do włosów I dalej się moja wena kończy ![]() Taka ładna pogoda była, a teraz leje
|
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee ja nie jestem zbyt dobra z maty, ale to jeden z ambitniejszych kierunków na zarządzaniu u nas ( a ostatnio stwierdziłam, że chciałabym coś ambitniejszego ).Cytat:
|
|
|
|
#765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do jegginsów też lubię ale na przemian z jeansami^^ A i ogłoszenia parafialne: po długich obradach(oczywiście żart-taki tam suchar )osoby udzielające się na wątku dostały zaprosz. do klubu tak więc teraz należałoby je przyjąć
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaz tż stwierdził ze są spoko w koncu ![]() ![]() katiusia a w zawodzie szukasz? |
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Konto usunięte
|
nom ba prawie jak z ambony
może minęlam się z powołaniem![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
dobrze, ze istnieją inne miejsca komunikacji z Tobą
Ej ja w zyciu nie mialam loków ani robionej jakiejs wyczesanej fryzurki na sobie ale pewnie wygladalabym jak debil a przynajmniej tak sie czula więc poki co nie nawet nie probuje
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-11 o 01:08 |
|
|
|
|
#770 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja też na wesela nie robię bo myslę że podobnie czułąbym sie ale loki czy wyprostowac włosy to spokoboszzz muszę iść spac bo muszę wstac rano ,jutro jade samochodem jednym tż a on swoim drugim do mechanika i u mechanika przesiadamy się w jeden i jedziemy do krk no i ot jego ostatni dzien bo wieczorem samolot , ja mam jednak święto cierpliwosć do tż
|
||
|
|
|
|
#771 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja loki miałam robione za dzieciaka-jak miałam długie włosy to się czasem kręciło na noc A na wesele to jakieś tam upięcie zrobiła dupy nie urwało- w sumie sama bym tak mogła związać![]() Cytat:
udanej podróży
|
||
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, niestety w zawodzie nie, bo chcę pogodzić pracę ze studiami dziennymi, więc zobaczymy czy coś się znajdzie. Co do loków, to ja czasami prostownicą robię, ale i tak wolę idealnie proste, dlatego też myślę o keratynowym prostowaniu. W ogóle jaki miałam dziś głupi sen. Gonił mnie malutki kot morderca, którego próbowałam zadźgać nożem i zaprowadzić na policję, a on mi dalej cały czas uciekał. ja nie wiem co mam w głowie.
|
|
|
|
#773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę nie sprawdzać
Ale dziś wstrętna pogoda. Tak bardzo nie chcę jesieni i zimy. I jak zwykle jak robi się chłodno, to okazuje się, że nie mam żadnych ciepłych ubrań, nie wiem jak to jest możliwe.
|
|
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
byłam u fryzjerki. Nie swojej, bo akurat jest na macierzyńskim. Poprosiłam o podcięcie max 1cm. Uwaliła mi z 5!!! Wiem, że są takie genialne historie, ale do cholery! poszłam raz do innej i proszę
Cytat:
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że poprawiłam. Moje sny są czasami tak idiotyczne, że poważnie zastanawiam się skąd takie rzeczy mi się biorą
|
|
|
|
#777 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko na gumkę ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
A może akurat się uda. Ja też najlepszej kondycji nie mam :P ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
On kiedys się odwdzięczy Tobie ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Hahaha, rozwaliłaś mnie tym tekstem Katiusia Ja też jak opowiadam dla TŻ sny to się smieje ze mnie, że mam w tej łowce namieszano Chociaż jak on mi opowiada to ma nielepsze ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Wczoraj była okropna pogoda, a dzisiaj mam Słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
5 cm? Było ja opieprzyć ! Ja nie rozumiem takich fryzjerek... 1 cm to 1 cm.. ani milimetra więcej ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Dzisiaj cierpię Boli mnie lewa strona karku i nie mogę się w ogóle obejrzeć w tą stronę... Ból niesamowity.. Na noc obowiązkowo będzie maść rozgrzewająca. Chyba źle spałam. |
|||||||
|
|
|
|
#778 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny.. ale sie to wszystko posrało...
No normalnie płakać mi sie chce
|
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Twojego problemu - zadzwoń do dziekanatu, bo mogą już być wszystkie miejsca zajęte na fizjoterapii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

Ja zrobilam dzisiaj zapiekane jablka z ryzem i smietanka
.
. A testowałaś może Anabelle Minerals? Bo czaję się już chyba od pół roku, jeśli nie lepiej
. Nie lubię tak - chodzę podkurviona na maxa cały czas
.

może minęlam się z powołaniem
A na wesele to jakieś tam upięcie zrobiła dupy nie urwało- w sumie sama bym tak mogła związać
5 cm? Było ja opieprzyć ! Ja nie rozumiem takich fryzjerek... 1 cm to 1 cm.. ani milimetra więcej