|
|
#751 |
|
little hungry lady
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
A ja nie mam facebooka - skasowalam pod koniec ubiegłego roku i czuję się z tym znakomicie
Niby też dodawali tam materialy potrzebne do szkoły, jakies pliki czy notatki, ale w gruncie rzeczy uznałam to za niepotrzebne. Mam koleżanki, które w szkole mówią mi o tematach poruszanych na facebooku w grupie mojej klasy. Wiec wiesz... chcieć to móc tak naprawdę.
|
#752 | |
|
sentimental animal
|
Cytat:
ah, no widzisz, nic nie wart ten Twój były ![]() Floydka, jako że roztrzepaniec ze mnie straszny, to nasza klasowa grupa na fb bardzo mi pomaga, ale jak będę w prawdziwej desperacji, to pewnie usunę
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2014-05-16 o 20:58 |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Co do planów weekendowych to ja na razie nie mam żadnych szczególnych, jutro nie idę do pracy więc pewnie pośpię dłużej, potem ogarnianie domu no a wieczorem mam nadzieję spotkanie ze znajomymi połączone z tą jakby randką
![]() Jeśli chodzi o rzeczy od ex to ja je mam i nie oddaję, bo sama też mu czasami coś kupiłam więc uważam że nie muszę nic oddawać. Fakt, że akurat on kupował mi sporo rzeczy, ale przydają się i większości używam, jakoś nie czuję dyskomfortu z tym związanego ![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Edytowane przez confused women Czas edycji: 2014-05-16 o 22:12 |
|
|
|
#754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam obawy,ale z drugiej strony,jak nie zaryzykuje,to się nie przekonam.A co najważniejsze - z poprzedniego związku bardzo dużo wyniosłam,więc szanse na to,że coś spieprzę są małe Kto nie ryzykuje szampana nie pije.Dziś mi Ł. napisał sms "Co za wspaniała kobieta,jakie szczęście mieć Ciebie" urocze ![]() Moje plany na weekend?Pewnie z Ł., do pracy nie idę,a Wy?
|
|
|
|
|
#755 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój eks mało aktywny jest na fb, ale tez jak jakies foty z imprez znalazłam, to się kiepawo czułam. Dlatego go usunęłam. Cytat:
Ja nie wiem, co jest z tymi facetami? Czy oni mają mózgi? Cytat:
Ale wiecie, że NIGDY nie dał mi kwiatów? Nigdy. A jak mu mówiłam, że w związku gesty sa bardzo ważne, drobne prezenciki, żeby pokazać, że się pamięta, to kwitowął, że jestem materialistką ![]() Cytat:
Ja niby coś tam "kręcę" z takim moim przyjacielem, bardziej na zasadzaie, że żadnych zobowiązań, ale po prostu potrzebujemy siebie nawzajem. choć czasem miewam schizy, że nie chcę już z nim gadac, ani się spotykac, bo kolejny mnie zrani... ale potem z drugiej strony tęsknię za nim. Dziwne to wszystko. Też tak macie?
|
||||
|
|
|
#756 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja w weekend odpoczywam w domu od mieszkania z eksem, więc choćbym miała siedzieć i nigdzie nie wychodzić (a pewnie tak będzie, bo pogoda okropna) to i tak bardzo się cieszę jutro pewnie sobie poćwiczę i zrobię jakieś mini spa ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
||
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam doła.
Ale sama sobie jestem winna. Poznałam faceta, chyba za szybko się wkręciłam, a on chyba nie chce tej znajomości ciągnąc. A zafascynował mnie okropnie;/ Zwyczajnie mi smutno. Na dodatek eks się dowiedział, że się spotkałam z tym nowym. Chyba coś mu pykło, dzwonił, przyjeżdżał. Mówił, ze był beznadziejny, popełnił błąd i, że on nigdy z mojego zycia nie zniknie, że jestem dla niego ważna. Mam tego wszystkiego dość, chce cholernego spokoju! Jeśli z 'nowym' to będzie naprawdę porażka to ja już mam dość facetów na zawsze. Jest mi tak cholernie źle dzisiaj.
|
|
#758 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
||
|
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam, serio. Ale ten nowy tak mi zawrócił w głowie, ze nie mogę na niczym się skupić. Takich motyli nawet z eksem nie miałam.
|
|
#760 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo, bo czuję się zraniona po tym związku. Zresztą ten chłopak też. Niedawno dopiero zerwali z dziewczyną. Ciężkie to wszystko ![]() Cytat:
Jak u Was pogoda, panny? U mnie brzydko i pochmurno :/ Ale wieczorem idę w miasto
|
||
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Nie gadaliśmy na temat swojej zwiazkowej przeszłości, ale on tylko wspomniał, ze się mocno sparzył. Rozumiem, ja też się sparzyłam i nadal boli. Ale miałąm nadzieje, że powolutku, małymi kroczkami to pociągniemy. Ale widzę, ze tylko ja chciałam. Do tej pory codziennie długie godziny rozmawialiśmy, a od wczoraj cisza. Ja też inicjowałam rozmowy, chociaż w mniejszym stopniu. Nie będę sie narzucać, jak w relacji z eksem.
Co do pogody Mnie obudziło słoneczko. Szkoda, ze w sercu brak tego słoneczka.
|
|
#762 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taak,ja tak mam.Czasami olewam Ł. i nie chce mi się z nim gadać jak mnie wkurzy,ale szybko mi to mija.Żyję w nadziei ,że on jest jednak bardziej dojrzały i nie zrobi jak mój ex. Cytat:
dodatkowo domowe spa poprawia humor,ja zawsze czuje się taka zadbana i ładniejsza
|
||
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś fatalnie. Czuję, że mnie przerasta to kręcenie. Trochę chcę, a trochę się tego boję, ta bliskość mnie obrzydza. Nie wiem, co robić. Odwołać spotkanie?
|
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli czujesz,że nie jesteś gotowa na spotkanie i boisz się,to odwołaj i jak nabierzesz dystansu do całej sprawy,wtedy się umów.Po prostu za szybko to się dzieje moim zdaniem.
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#766 | |
|
sentimental animal
|
Cytat:
![]() znowu mi się śnił, choleeera, kiedy w końcu się wyleczę? dobrze przynajmniej, że istnieje Wizaż, eks myśli, że ja sobie świetnie radzę bez niego, a ja to co chcę do niego napisać piszę sobie tu na forum
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast ogólnie jeśli chodzi o prezenty to akurat na to nie narzekałam, wręcz przeciwnie, akurat sknerą to ex nie był, miał za to całe mnóstwo innych wad które przebijały wszystko Nie chciałam tego robić, ale chyba muszę usunąć jednak exa z fb, napisał mi wczoraj wiadomość, że być może jutro będzie w Polsce no i zaczęłam myśleć.... Nie wiem po co on mi to napisał i jeszcze coś dodał, że mnie chce gdzieś zaprosić, że pojedziemy nad morze, no cholera, co to za teksty w ogóle??? Odpisałam, żeby dał mi spokój i się pożegnałam. Nad jakie morze, co on pier*oli?! Niby, że chce się pogodzić ale czuję się, jakby widział we mnie pogotowie seksualne, dupek!! Mam nadzieję, że jednak nie wróci, bo znowu zburzy mój spokój. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Niech nasi exowie tak właśnie myślą.
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że mój eks nie będzie miał czelności w jakikolwiek sposób się ze mną kontaktować po tym wszystkim, co mi powiedział (podczas ostatniej kłótni powiedział, że żałuje że w ogóle był ze mną i że nie chce mnie więcej widzieć, bo chyba się wkurzył, że wszystko po mnie spływa i wyśmiałam jego próby tłumaczenia się, jak stwierdził, że to przecież nic złego że mnie okłamywał, bo 'każdy w dzisiejszych czasach ma coś na sumieniu, a jego przynajmniej wyszło na jaw, za to ja pewnie mam więcej do ukrycia' )
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jego próby tłumaczenia można skomentować tylko tak: Aż szkoda słów, można to tylko wyśmiać co słusznie zrobiłaś ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Sluchawka94, widziałam, że nas podczytujesz, co u Ciebie, odzywaj się
|
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
A mój ex właśnie był sknerą...
Napisałam temu kumplowi, że to dla mnie za szybko idzie, że nie jestem gotowa, zwłaszcza na całowanie. Że lubię z nim spędzać czas i imprezować, ale że to dla mnie za szybko... ok? |
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Czekam, zobaczymy, co odpisze :x
|
|
|
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
A mi się wczoraj śniła niedoszła szwagierka, jej mąż i kumpel mojego eksa, samego eksa szukałam w tym śnie, ale nie mogłam znaleźć. Głupieję już przez to wszystko.
Znajomi mi faceci mówią, że fajna ze mnie babka, że szczęściarzem będzie ten mój przyszły, a mi się płakać chce jak sobie pomyślę, że P. nie doceniał tego co miał... A za dwie godziny będziemy się widzieć na meczu i będę musiała udawać twardą i silną
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
#775 |
|
sentimental animal
|
dziewczyny, wierzycie w przeznaczenie, karmę itp?
tak mnie na rozkminy egzystencjalne wzięło :P
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- A do do karmy to też uważam, że coś w tym jest jak śpiewał Timberlake what goes around comes around, może to, że kiedyś kogoś potraktowałam niezbyt fajnie, olałam i opuściłam sprawia, że ex odwdzięczył mi się tym samym? Niby to ja go zostawiłam, ale nie dał mi wyboru, bo chciałabym z nim nadal być. Ale jego zachowania wobec mnie tolerować nie mogłam stąd nasze rozstanie.
|
|
|
#777 | |
|
sentimental animal
|
Cytat:
|
|
#778 |
|
little hungry lady
|
Wedlug mnie, nie ma ludzi sobie przeznaczonych. Są po prostu zwykłe przypadki, kiedy inni na siebie wpadają, poznają się, i tak dalej. Wątpię, żeby ktoś był "skazany" na drugą osobę.
A karma... nie wiem. Może coś takiego istnieje, jeszcze wszystko przede mną
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#780 | |
|
sentimental animal
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Niby też dodawali tam materialy potrzebne do szkoły, jakies pliki czy notatki, ale w gruncie rzeczy uznałam to za niepotrzebne. Mam koleżanki, które w szkole mówią mi o tematach poruszanych na facebooku w grupie mojej klasy. Wiec wiesz... chcieć to móc tak naprawdę.

jutro pewnie sobie poćwiczę i zrobię jakieś mini spa 

)