![]() |
#751 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
Wybacz, nowa i zniecierpliwiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Szukam dobrego fryzjera w Bydgoszczy, najlepiej na Bartodziejach. Szukam takiego fryzjera, który umie zrobić ładne fryzury młodzieżowe, typu fryzur site models. Nie zażyczy sobie 50 zł tylko za zrobienie grzywki. Oczekuję osoby sympatycznej z wieloletnim wykształceniem. Gdzie mogę znaleźć dobrego fryzjera w Bydgoszczy, okolice Bartodzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam dobrego fryzjera w Bydgoszczy
Podłączam się do pytania. Niestety w Fordonie dobrego fryzjera nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Przyczajenie
|
A może znacie dobrego fryzjera do bardzo kręconych włosów w Bydgoszczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja szukam kogoś kto mi zrobi fryzurę ślubną możecie kogoś polecić?
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#757 |
Przyczajenie
|
Baaardzo zaskoczona wyszłam ze Studia ASP przy Kolbego 40 nad bankiem.
Nie wiem jak w przyszłości ale kosmetyki które używają te dziewczyny są rewelacyjne a ceny standardowe nie mówiąc niskie. Wypytałam fryzjerkę i powiedziała mi że właściciel się zmienił i kładzie mocny nacisk na kosmetyki i są one bardzo profesjonalne. Nie pamiętam nazwy tych kosmetyków, ale na pewno jest to jakaś nowość. Czy któraś z Was już tam byla? Jak wrażenia po wizycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Przyczajenie
|
Polecam naprawdę świetnego fryzjera Pani Magda ma moim zdaniem wielki talent co co zrobiła z moimi włosami no porpstu rewelacja:d Ma stylowy salonik na Kapach a dokładniej Wojska Polskiego 23 te. 785-219-616 do póki będzie pracowała będę jej wierna klientka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
w ktorym miejscu jest ten salonik? bo ja kiedys bylam na wojska polskiego, obok poczty po schodkach w dol i bylam ZAŁAMANA brakiem profesjonalizmu i jakoscia strzyzenia
![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
Trochę jak reklama
![]() |
#761 |
Przyczajenie
|
Podłączam się do pytania, zależy mi na dobrym i tanim jednocześnie jeżeli oczywiście można to połączyć... Chodzi mi o dekoloryzacje i przefarbowanie włosów z rudego na blond. Mój fryzjer bierze za to 180 zł na włosach krótkich, gdzie ja mam mniej wiecej do linii stanika i znjomej wyszły- żółte, czego chciałabym uniknąć ;/ Proszę o pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Przyczajenie
|
Dlatego właśnie boję się zapytać o cene na moich włosach bo znajomej na krótkich robili i wzięli 180 zł a na moich to pewnie jeszcze raz tyle... ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za kilka dni idę na fryzurę próbną do atelier wizerunku na ul Zaułek 20 bede tam robić rownież makojaż slubny oczywiście napisze czy warto bo nigdy tam nie byłam ![]()
![]() |
![]() |
#765 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli profesjonalne w salonie fryzjerskim to pół biedy gdyż te farby zawierają mniej szkodliwych i wnikających głęboko we włosy substancji niż farby drogeryjne. Jedna nasza klientka co miała farbowane włosy farbami drogeryjnymi przez kilka lat to musiała ściągać kolor ok 5 godzin i normalnie gdyby nie to że była to znajoma szefa to zapłaciła by ok 400 zł za taki zabieg. Napisz czym miałaś farbowane włosy oraz jak długo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Ogólnie włosy farbuje od początku na rudo od ponad 2 lat, przez pierwszy rok miałam farbowane u fryzjera a potem to różnie, ale częściej już samodzielnie, głównie Wellatonem- pianką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Z tymi dobrymi to jest roznie sadzac po odpowiedziach to wszyscy dobrzy wymarli a zostali przecietni lub beznadziejni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja ostatnio byłam w salonie Zaremby na farbowaniu i podcięciu włosów. Naturalne włosy mam czarne, a chciałam je rozjaśnić. W salonie wybrałam sobie kolor mleczną czekoladę i musze przyznać że kolor wyszedł bardzo ładnie. Już kiedys próbowałam pofarbować na taki kolor u innego fryzjera ale nie wyszło i teraz tez sie obawialam, ale bylam pozytywnie zaskoczona ze kolor tak fajnie wyszedl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o fordon to polecam Salon Edyta ul. Bartłomieja z Bydgoszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Baaaardzo dobry jest salon pani Sylwii Górskiej, jedyna fryzjerka, której ufam
![]() ![]() ma salon na Żmudzkiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
a jakie ceny pasemek z dwoch kolorow na dlugich wlosach?
Farby jakiej firmy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Przyczajenie
|
Przychylam się do pytania o dobrego fryzjera w Bydgoszczy. Panicznie boję się iść do fryzjera ponieważ nie raz wychodziłam niezadowolona. Mam włosy do ramion z przodu asymetrycznie trochę dłuższe (końcówki podniszczone od prostowania na szczotce i suszenia). Chciałabym je delikatnie podciąć i nadać włosom jakąś fryzurę, która w miarę układałaby się bez suszenia. Ktoś poleci fryzjera, który tego nie schrzani???
słyszałyście może, lub korzystałyście z usług Anny Przygody (otifryz) lub salonu VIP na Konopnickiej? jakieś opinie?? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o ulice konopnicka i ten obszar wokolo to nie radze Ci isc do Nefretete bylam tam i porazka na calej lini,pelno uczniakow nie wiedzących co to pielegnacja i dbalosc o wlos, a pani szefowa nie sprzyjajaca ani Tobie a ni Twoim wlosom, choc na pierwszy rzut oka mogloby sie wydawac inaczej. Wg mnie brak talentu do czesania, brak pomyslow, brak dbalosci i dobry kontakt z klientem, a przedewszystkim brak dbalosci o wlosy, wiec jesli chcesz zafundowac swoim wlosom terapie szokową to to odpowiednie miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Przyczajenie
|
Dobry fryzjer/stylista Bydgoszcz
Witam, zastanawiam się nad zmianą koloru włosów.
Chciałabym iść do takiego fryzjera, który doradziłby mi w którym kolorze byłoby mi najlepiej . (no i żeby faktycznie tak było) . Koleżanka była u takiego w Gdańsku, efekt był naprawdę nieziemski. Może macie jakiegoś poleconego w Bydgoszczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
BAN stały
|
polecam mocno Panią Edyte ze studia ASP przy ulicy kossaka. Byłam już 4 razy i zawsze wychodzę zadowolona. Włosy mam dokładnie wystrzyżone pasmo po paśmie i układają się niemal same. Jest to też zasługa naprawde świetnych kosmetyków, a kładą na to duży nacisk by zdiagnozować najpierw kondycje włosa i dopasować odpowiednie kosmetyki co bardzo mi się spodobało i nawet skusiłam się na olejek i maskę do włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer/stylista Bydgoszcz
A czy mogłabyś podać namiary na tego stylistę do gdańska?Będę dardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Wtajemniczenie
|
NIE POLECAM salonu BETI na ul. Bielickiej 24A.
Przede wszystkim, wlosy miały być za ramiona, a wyszłam z włosami do brody, miały być ładnie, delikatne pocieniowanem, a rożnica miedzy najdluzszymi i najkrótszymi jest dosyć spora, co najgorsze w ogole sie nie układają! Pani Beata w ogóle nie zapytała o moje włosy, o ich naturę, tylko od razu przeszła do mycia, na moją prośbe, ponieważ ona sama chciała tylko spryskać wodą.. co najmniej jakby faceta cięła. Wciąz była zajęta rozmową z koleżanką. Zapłaciłam więcej niż usłyszałam przez telefon. Najgorszy salon(ik) w jakim byłam. Czekam aż wlosy odrosną i wiecej do fryzjera sie nie wybieram. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Przyczajenie
|
czy ktoś wie jaki jest koszt farbowania włosów dlugich w studio asp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Rozeznanie
|
a czy ktoras korzystal z uslug p. grażyny z mm studio na grunwaldzkiej bo mam ochote zapisac sie na mala zmiane wizerunku ... wiec czekam na opinie o tej pani
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie!
Mam kręcone włosy i potrzebuje sprawdzonego dobrego fryzjera w Bydgoszczy, który umie obchodzić się z tym typem włosów. Znacie jakiś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.