|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Ruda nie stresuje sie. Jaja jak nie wiem z ta koszulka
Kase mi zwrócili, status zamówienia na stronie"anulowane" a tz koszulke dostał kurierem do pracy Lila, a potem fotki pokoiku Natka nam wrzuć Arletko, to macie psinkę. Ludzie są paskudni! Jezeli pozbyli sie psiaka to
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia ha ha ale numer ☺
Yss czyli jest na co popatrzeć ? Dziewczyny zrobiłam 10km w ponad godzinę 😊 jaka dumna jestem to szok 💜💜💜 idę na zupę bo adrenalina mi spada i zimno się robi 😁
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam z roboty jadę po Tulke i na zakupy smigniemy bo obiad mamy zrobiony
Ruda brawo ty!!! Mysia super z koszulka ich strata.
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja die biorę za sprzątanie a pizniej na rower i do siostry bo gadżety z Lidla 😀
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie godzina w Przod :p od 8 mamy sniadanie wiec sie trzeba wyszykowac Mysia wszystkiego naj dla K. ![]() Gdzie Iza ?
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia z koszulką fajnie wyszło
![]() Ruda 10km? :O ![]() Magda żebyś tylko Ty się nie zaraziła od tych osób co się źle czują
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi 10cioma km to wyszło tak ze przy 4km mi się nogi wylaczyly i bieglam, pomyślałam a co tam zobaczę czy dam radę ☺ i dałam. Może częściej mi się uda taka 10tka 💜💪 zrobiłam jeszcze skalpel1 i nie było źle chociaż spocilam się jak mysz. P juz jedzie, chyba przed północą będzie 💜
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam nadrobiłam ale ledwo żyje dzisiaj 3 luźne transfery poszły . Juz smecte jedna wzielam zaraz droga wezmę .
Mysiu wszystkiego najlepszego dla tza Ewcik brawo Jak dam radę to wejdę jeszcze dziś ale nie wiem
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju zrobiłam trening brzucha i uda pośladki i mnie zmuilo;/ zwymiotowalam. Niw mam pojecia czemu:/
|
|
|
|
#762 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Nie dziwie sie ze jestes zła.Głupi był jej tekst,niby w żartach ale mogłs ugryzc sie w jezyk:-/ Cytat:
Mysiu ty uwazaj na siebie i nie szalej tak ze sprzataniem. Cytat:
Czemu cie alergolog wkurzyła? Cytat:
Ale jaja z tą koszulka.Ciesze sie ze tz jednak ja dostał.A jak udała sie impreza? Cytat:
Pokaz mebelki jak skończycie składać. Cytat:
Jestem.Widziałam ma fb ze mnie wywoływałyscie.Nie pisałam bo potrzebowałam chwili oddechu. Pobyć sama ze sobą,poukładać ostatnie wydarzenia i myśli.Zastanawiaĺam sie czego naprawde chce.No i duzo rozmawiam z tż. Mam nadzieje ze nie jestescie złe o tą chwilowa nieobecnosc ze nie dałam wam znać.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||||
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Tz usypia mala. Wchodzę do niego bo długo go nie ma a on leży podparty patrzy na Tulke spiaca. Pytam co się stało?! A on na to nic się nie stało patrzę sobie na nią,jest taka piękna i delikatna tak bardzo ja kocham❤ no rozczulil mnie😍
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem wykończona po pracy ostatnie dni juz zarzadzam sama na tym stanowisku i powiem tyle ze masakra:-/ Roboty tyle ze nie mam kiedy sie isc wysikać ani zadzwonič do domu.Jeszcze dzis pod koniec pracy troche namieszłam i nie wiem czy nie dostane za to jutro ochrzanu od majstra.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka 💜💜💜😢 ale Cię wzięło, może grypa?
Basiu zdrówka☺ Iza spoko 😉
|
#766 |
|
Wtajemniczenie
|
mysia1986 jeszcze ja jeszcze ja sto lat dla tż-ta!
Gianna M masz super kondychę, brzuszek -pafff , brzuszek - pafff, patrz ile schudniesz szczypiorku nasz a tż przesłodki! ❤RudaEwcia25 jak będę mogła tylko biegać to wolnym krokiem też do 10tki dojdę! Jeszcze chwila i ogień!!!!😘😘 I tyle. Uciekam do tż-ta na romantico wieczór. Chce mnie dziś zbalamucic bo przywiózł sushi i wino buziole!
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Mili bawcie się dobrze 😈
Ruda Wow podziwiam i zazdroszczę 😊 Gianka jaki kochany 😍 Iza mam nadzieję, że poukladalas sobie wszystko w glowie😚 Mysiu no to się nazywa prezent urodzinowy i jeszcze kasę oddali 😂 Tz Jeszcze nie skonczyl, bo miał trochę pracy i nie chciało mu się, A ja nerwa mam, bo już bym chciała no ! 😊
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeee nie koniecznie. To znaczy, brzydki też nie jest. Ale to nie mój typ. Facet gdzieś pomiędzy 35-45 lat. Żonaty, dzieciaty. Gadatliwy strasznie. Pomagałam mu dzisiaj dużo. Tak na prawdę to jesteśmy bardziej na stopie koleżeńskiej, niż lekarz-technik/asystentka. Może to i dobrze, dowiem się więcej o tym co robię w tej pracy. No i atmosfera się poprawi.
Gratuluje 10km!!!! Cytat:
Jakaś babka napisała do mnie w sprawie mieszkania. Odpisałam i czekam na wiadomość. Strasznie zakręcony dzień dziś miałam. Ani chwili spokoju, bo co miałam przerwę to musiałam pomóc temu lekarzowi. Łącznie z tym, że odwiozłam go do hotelu. W ogóle masakra, sprowadzili se lekarza i nie zapewnili mu żadnego lokum!!! Popatrzę na jakiś serial i pójdę ćwiczyć. |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia nie może po prostu przegielam a najbardziej podejrzewam zly oddech. Bo juz mi ok.
Idę bo tz cos mnie swidruje juz i swidruje
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Lila ja też tak mam ze chciałabym juz teraz natychmiast ☺
Yss no to fajnie, dobrze mieć taką atmosferę w pracy , lepsza taka niż jakieś krzywe spojrzenia. Mili uuu bawcie się dobrze 😊 Dziękuję za gratulacje 😊 sama jestem z siebie dumna 💜💪
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
P ma być za jakie pół godziny 😊 juz misie morda cieszy 💜 odezwę się jutro. Lofka, dobranoc ☺
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Jest pod domem, ale mi serce wali. Gimbaza normalnie 💜💜💜💜
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
RudaEwcia25 bawcie się dobrze dzieciaki 😘❤
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cudownie ze już piatek! Potrzebuje nie przychodzic do pracy chociaz te 2 dni. Poza tym chyba zaczne sobie wybierac ten mój urlop i moze kilka razy przedłuże sobie weekend. No i tz obiecał mi morze Wczorajsze urodziny spoko. Mamuski naniosły tyle jedzenia plus ja jeszcze zrobiłam.. część im kazałam zabrać, cześć w lodówce a reszte wystawilismy na balkon nie wiem kiedy i kto to zje. Goscie wyszli przed 21 a ja padłam. Dzisiaj mi sie szykuje wieczór z siostra, młody do ojca jedzie a ona mi bedzie robic paznokcie Musze być ładna na spotkanie z Wami Ruda, jak fajnie pewnie juz szalejecie od rana Gianka, ponagniatałaś flaki za mocno i o! Poszedł paw Ale jak juz lepiej to dobrze Mili, sushi Dobre było ??
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2016-02-19 o 08:38 |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, u nas Młody 3pobudki w nocy zrobił ale spoko. Od rana męskie rozmowy a ja tylko ich obserwuje się i się ciesze 💜 jak dobrze miech ich obu w domu 💜
Mysia ciesze się ze impreza się udała, babski wieczór zawsze spoko, bawcie się dobrze ☺ Mili był ogień u Was? 😈 Lecę śniadanie robić 💜
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
mysia1986 super że urodziny się udały❤❤ tż zadowolony z prezentu? A sushi pyszne! Ja uwielbiam sushi! A Ty odpoczywaj w weekend. Jak choćby tkniesz coś palcem to baty w niedzielę będą!
RudaEwcia25 Wasze cudowne poranki 💜 wspaniale! Tż do niedzieli zostaje? Był ogień był smacznego Ja dziś robię detoks organizmu. Na śniadanie mix z melona, grejpfruta i gruszki, na obiad mix ze szpinaku, jarmuzu, awokado, kiwi i pomarańczy, a później z truskawek, kiwi i kefiru! O! Miłego dnia
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ferie!!!! Ten tydzień to szaleństwo było , do tego moje zatoki z tą pogodą dawały czadu. Cieszę się, że.teraz wolne. Dziś tylko zakupy i sprzątanie bo wpada nasza paczka i można odpoczywać. Mysia super , że imprezka udana i nie szarżuj kochana :-*Ewcia cudowny weekend będzie ![]() Mili pychotka ten detox ale melon bleeeee ![]() Gianka no szalona! Tyle brzuszków , że aż do pawia. Profeska była. Mój tż twierdził , że jak paw jest po treningu to znaczy , że dałaś do granic możliwości. Kiedyś jak trenował to się cieszyli w.klubie z pawi ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Lilka jeszcze chwilka i będzie gotowe. Wyluzuj bo wykończysz faceta ;-) ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Yss ale jesteś dobra koleżanka , że tak pomagasz dr i od razu jak lepszaatmo w pracy to przyjemniej się pracuje. Wkręciliśmy się w GoT i nadrabiamy wieczorami
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ☺
Ziajka to Ty zaczelas urlop czy już konczysz? Mysiu cieszę się, że udały się urodziny 😊A koszulka podobała się,? Ruda rodzinka w komplecie😍 ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Właśnie smażę naleśniki na obiad i zupę z soczewicy dla młodego, bo lubi 😊 ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Właśnie smażę naleśniki na obiad i zupę z soczewicy dla młodego, bo lubi 😊
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo
No no trza paczac, bo kwiecien nadchodzi ![]() Mysia O to super, ze urodzinki udane. A jak Ty tam w ogole dajesz rade? Pisalam wczoraj z babka co ma mieszkanie, moze cos z tego bedzie. Ostatnio jakos tak wychodzi, ze cwicze o.... 22 wieczorem. No ale skoro mam sily to czemu nie. Dzis doktorka przejela inna lekarka i dobrze. Strasznie absorbujacy jest i ja nie mam swietego spokoju. Ide, wroce... |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dopiero wstalam i leb mi pęka!!!, Ziajka mówisz ze dalam do granic możliwe bo dzis mnie boli wszystko tzn zakwas na zakwasie hahahha super ze ferie odpoczniesz![]() Mysia koniecznie wybieraj teraz urlop i wydluzaj weekendy! Należy ci się odpoczynek! A morze hmmm😍 I Kuźwa zapomniałam bo mi zaraz czaszka pecnie!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

Kase mi zwrócili, status zamówienia na stronie"anulowane" a tz koszulke dostał kurierem do pracy

inhaluj berodual jest dobry. Ale dzien to za malo. Daj jej z trzy dni.
Zryczałam sie wczoraj z tego w☠☠☠☠a ze szok! Ale dałam z rana inny prezent
za dentystę!
Ale moje dziecko i tak nie zauważy,to chyba bardziej dla mamusi

nie wiem kiedy i kto to zje. Goscie wyszli przed 21 a ja padłam.