|
|
#7771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
szok przegladam foty i kasuje conieco ( niewiem skad ale podwojne jakies mam + porzadek robie na kompie ) i wpadla mi w oko fota sprzed 2 lat
w szoku bylam jak sie zmienilam przez te 2 lata do tego w kolorze ladnym blond az tz galy wywalil i mowi czy aby napewno w tym czasi ebylam z nim bo on mnie takiej nie pamieta co gorsza ja siebie tez ale uwazam ze korzystnie wiec chyba bedzie zapuszczanko + taki kolorek trzeba sie wziasc za siebie zdjecie wrzuce do albumu wieczorem to same ocenicie |
|
|
|
#7772 |
|
Zadomowienie
|
Kama, ja też chcę dermapen !!!!! niestety u mnie w mieście niet dermapena
Lapiel, ..........piszesz o chorej konkurnecji, coś faktycznie jest na rzeczy, ale gdzie jej nie ma.........jak nieraz widziałam co się działo u mojej córki w podstawówce to mi normalnie ręce opadały |
|
|
|
#7773 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka, czyli włosy robia az taką różnicę...?
Dobrze, że to nie figura albo twarz, bo gorzej ze zmienianiem
|
|
|
|
#7774 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz wrzuce to sama porownasz
|
|
|
|
#7775 |
|
Zakorzenienie
|
Juka, sa pewnie derma rollery, mezo mikroigłowa. Czyli podobnie, ale nie urządzenie z wyskakującymi na odpowiednią głębokość igiełkami, a od razu wałeczek z igłami. Może to tansze...? Kropka robiła w ubiegłym roku taka właśnie mikroigłowa...Warto szukac dobrego gabinetu...
|
|
|
|
#7776 |
|
Zakorzenienie
|
i jak Kam? zdjecie w albumie u mnie na profilu . krotkie z teraz, ciemne z grudnia mniej wiecej a te pierwsze blond sprzed 2 lat jest roznica?
|
|
|
|
#7777 |
|
Zakorzenienie
|
Juka no niestety między rodzeństwem też bywa rywalizacja , zazdrość ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-05 o 19:16 |
|
|
|
#7778 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#7779 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka, Tobie chyba dobrze i w blond i w ciemnych. Najbardziej podoba mi się to w okularach i z flamingami
![]() Dziś mnie z lekka rzuciło w galerii - widziałam w biurze TUI super ofertę last minute - Gran Canaria. Wylot za 2 dni, 2500/osoba/tydzień/3*/bez wyżywienia Wielka mi okazja - 2 osoby za 5 tys. na tydzień i bez jedzenia...?! Lapi lepiej się orientuje, ile kosztuje tam wyżywienie, chyba sporo. W Grecji iles lat temu normalna kolacja ( wino domowe, sałatka grecka, 1 porcja ryb, 1 porcja szaszłyków z frytkami, tzatziki) - 20 Euro. Kanary nie wiem - 40 za cos trochę bogatszego...? Lapi...? Można narzekac na Egipt, ale jego ceny nic nie przebije
|
|
|
|
#7780 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Kam a to co ostatnie wstawione? jak z kolorem?
|
|
|
|
#7781 |
|
Zakorzenienie
|
blond ładny. może grzywka, jak na tym z krótkimi...? Albo prosta...?
|
|
|
|
#7782 |
|
Zakorzenienie
|
grzywka raczej odpada , przy krotkich to tak ale przy dlugich to mi niepraktycznie z grzywka
musialabym trafic na super fryzjerke a moja opuscila kraj wiec jesli taka znajde to moze kiedys mi wydziabaly grzywe ( niejedna a kilka tych fryzjerek zrobilo taki badziew ) ze juz wiecej sie raczej na to nie pisze |
|
|
|
#7783 |
|
Zakorzenienie
|
w miarę słonecznie, w miarę ciepło...Jeden pacjent, więc do przeżycia
Jak rodzinka się wyniesie na ryby - znowu będzie cenna samotność Oczywiście jest robota w domu, jak zawsze...Irenka, mi fryzjerka raz skatowała grzywkę - wycieniowała, co przy moich naturalnie wijących się włosach zaowocowało efektem działania moli Na wyprostowanych było jeszcze ok, na podwijających się - tragedia, nie mogłam doczekać, aż odrosną...Ale ja mam prosta grzywkę, taka na bok, długa - jest faktycznie mało praktyczna. Miałam raz. wyglądała ciekawie u fryzjera - i kompletnie nie sprawdzała się w pracy.Dzis wyglądam trochę lepiej, z naciskiem na TROCHĘ. Gryzie mnie dekolt, tam, gdzie brzeg sukienki dotyka szyi - nadal wrażliwej. no i slady, jak po żelazku - nadal są...Ale musze iśc na zakupy, trudno... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-06 o 08:52 |
|
|
|
#7784 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
Lapi...? Można narzekac na Egipt, ale jego ceny nic nie przebije ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... . jesli się patrzy tylko na cenę to Egipt wypada tanio na kanarach ceny w sklepach powiedziałabym poznańskie , czyli trochę drożej niż u nas w małym miasteczku , mięso tam jest dużo droższe niż u nas ...a w knajpach jak to w knajpach tanio nie jest ale my nie jedziemy tam oszczędzać ...szwagier ze szwagierką polecieli za 1800zł od os. na tydzień do Grecji z all ....a my się cieszymy ,że kupilismy bilet na samolot za 1100 zl od os. do Malagi bo w porownaniu do lotu na Teneryfę to tanio to wychodzi ...no i tak to wygląda .... dla nas wygoda i to ,że spędzamy urlop jak chcemy i gdzie chcemy jest najważniejsze no nic do pracy muszę smigać rowerkiem |
|
|
|
#7785 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, właśnie na tym polega dobry urlop - wiedzieć, jak się chce go spędzić i znaleźć miejsce odpowiadające naszym potrzebom
Dobrze, że znaleźliście Hiszpanię czy Kanary...We wrześniu Turcję mamy tez raczej luksusową... |
|
|
|
#7786 |
|
Zakorzenienie
|
Kam u mnie grzywka niepraktyczna w pracy bo i tak wlosy pod czapke na 8 godz wedruja
poczekam az mi podrosnie te co mam ciemniejsze, podetne, przefarbuje i zapuszczanko pewnie |
|
|
|
#7787 |
|
Zakorzenienie
|
słońce, choć dość chłodno póki co. Kawa
I medytacja - co dziś robię...? Książka, gra, film, praca typu testy - oto jest pytanie...Twarz się goi, jeszcze trochę wybroczyn zostało...Zatem, jeśli ktoś będzie chciał sobie robić derma pen - doradzam piątek i bez spotkań towarzyskich w weekend
|
|
|
|
#7788 |
|
Zakorzenienie
|
hello ...co takie pustki , wyjazdy weekendowe ?
u mnie dziś znów idelana pogoda na rower ![]() wczoraj zrobiłam prawie 30 km na rowerze , w tym 20 za jedną jazdą ...taką sobie przejażdzkę zrobiliśmy wieczorkiem miłą ...okazało się ,że do pracy mam nimal 4 km , więc jak jadę rowerem 2x dziennie tam i z powrotem to już 16 km pyknie ....a jak tylko pogoda dopisuje to nie wyciągam z garazu auta tylko rowerkiem śmigam ...Kama tak wracając do tej oferty na Gran Canarie to sam przelot na Kanary kosztuje ok 2 tyś....i jeszcze musisz dużo wcześniej zabukować i zapłacić za lot ...także ta oferta nie była zła patrząc z mojego punktu widzenia ... a jak byliśmy na Gran to wyżywienie własne wyszło nas drożej niż na Teneryfie , nie wiem z czego to wynika ale tam w marketach jest drożej .....no i nie podobało nam się tak jak na Teneryfie ... miłej niedzielki ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- JUKA73 Wiem, ......niestety, i tak sobie myslę, że wiele w tej kwestii zależy od rodziców ......................... ......................... ......................... ......................... ............... hmmm a czy to nie jest tak ,ze rodzice faworyzują któreś z dzieci ?.... ja mam tylko jedno dziecko i nie wiem jak to jest jak się ma 2 czy 3 .... zauważam jednak w rodzinie męża coś takiego ....może stąd ta zazdrość i rywalizacja ... |
|
|
|
#7789 |
|
Zakorzenienie
|
Leniwa niedziela. Kawa, kanapa i laptop. Lubie.
Wrocilam dzis o 5 rano do domu |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#7790 |
|
Rozeznanie
|
Ahoj
![]() heh rodzinka więc nie zawsze sama świadomość więzów krwi jest wartością nadrzędną i przekłada się na relacje międzyludzkie...mnie takie zjawiska nie dziwią, znam temat z autopsji...i w sumie zawsze było tak, że dla mnie rodzina to mama+tata a cała reszta...heh niestety ale konkurencja, porównywanie i zazdrość tylko w sumie nie wiem o co...mam taką w rodzinie, która chce się spotykać na kawę...żeby godzinami nawijać o sobie, o tym co kupili, kto ją wychwalił, czego nie osiągnęła...(jej mąż już w czasie naszego spotkania dzwoni i pyta czy mówiła o nowym mieszkaniu/wakacjach/samochodzie jałowe spotkania ale jak widać ma potrzebę wygadania się...i nigdy nie pada pytanie "a co u ciebie Ilana"....drugą mam taką, której kobiety nienawidzą za urodę a mężczyźni padają do stóp...a ja np.jestem biednym, zakompleksionym kaczątkiem....chociażby przez fakt, że nie mam włosów koloru blond i fakt nieposiadania przeze mnie faceta to też dla mnie ujma i pewnie z czegoś wynika...mogłabym napisać całą trylogię![]() a koleżankę też mam taką jak Joanna, ma pretensje, że je przez nas (czyli przeze mnie i nasze koleżanki) jest wręcz obrażona i wściekła, że (cytując) przez nas się naw....i znowu przytyje ![]() ![]() ale jakie byłoby nudne życie bez takich osobowości i przypadków ![]() ![]() Włosy dużo dają, więcej niż ciuchy i make-up...już samo ich umycie bądź nie..nawet w super ciuchach i makijażu przy niezrobionych i nieumytych włosach człowiek wygląda jak miotła Irenka dawaj te foty blondyno na fbheh ja mam tak często, że biorę swoje aktualne zdjęcia i porównuję do tych sprzed 4, 7, 8 lat i analizuję czy i jak się zmieniłam czytaj postarzałam Kama pogoda sprzyja temu by zakryć twarz wielkimi okularami muchami i kapeluszem będziesz jak karamba, ukryta i przyczajona a po weekendzie buźka będzie śliczniutka, to już 2 zabieg więc pewnie będzie super efekt![]() Oglądałyście nowy odcinek nowego sezonu Dextera? ja mam mieszane odczucia....choć nie jest źle jak to najczęściej bywa przy entej już edycji... Brat kupił sobie te najnowsze perfumy diora cologne reklamowane przez (jude law ) są tak piękne i cytrusowe, że myślę sobie, że śmiało mogłabym sama ich używać...dziś się spryskałam i sztacham się ich cudną woniąEdytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-07-07 o 14:16 |
|
|
|
#7791 |
|
Zakorzenienie
|
fuerta dexa nowego nie ogladalam
a foty masz w albumie no moze zrobie jakis album na fb i dodam rozne |
|
|
|
#7792 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7793 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka- wszystko opowiem, ale potem. Weszłam do twoich zdjęc i jestem w szoku. Skąd pochodzisz? bo widze zdjecia mojego miasta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7794 |
|
Zakorzenienie
|
butterfly nie widzisz bo mam album prywatny
aussie - zachpom ale chyba stamtad niemam zadnych fotek ale mieszkalam w wielu miejscach w Polsce i za granica wiec moze byc zbiorowka w albumie .juz lece sprawdzic skad mam tam zdjecia kochana wyslalam Ci pw . zdjecia ktore przedstawiaja jakies miasto sa z Francji Aussie zaskakujesz kobieto ![]() zdjec Twojego miasta nie widze ale mnie zaskoczylas . szczerze powiem ze niemam tego miasta o ktorym piszesz fotek na wizazu ( ile Ty widzisz zdjec? ja 11 u mnie widze . czyzby cos sie pomieszalo?aaaa juz wiem ( zaskok hehe ) Ty mowisz o fotach na flogu a ja o tych w prywatnym albumie na wizazu Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2013-07-07 o 17:45 |
|
|
|
#7795 |
|
Zakorzenienie
|
A propos Dextera - przebimbałam weekend z 6 i 7 sezonem. Na 8 poczekam, az będzie całość na dvd
Ależ czasochłonne jest takie oglądanie...Anyzkowa, wiesz, że ja nie pamiętam, bym balowała do 5 rano...? Chyba nawet na studiach kończyłam koło 2 Masz zdrowie, kobieto ![]() Ja mam rodzinę niezbyt blisko, pomijając brata i bratowa, z reszta się praktycznie nie spotykam, więc nie mam problemów. Teraz, jak jestem starsza - lepiej się rozumiemy z bratowa, kiedyś mnie zaginała. Do dziś zapamiętałam taką sytuację: nałożyła ładną bluzkę, ładnie w niej wyglądała i ja ją skomplementowałam. szczerze. dwa razy. A ona oznajmiła wyniośle, ze w JEJ rodzinie nie jest przyjęte wypowiadanie swojej opinii na temat czyjegoś wyglądu, chyba, że ktoś o to wyraźnie zapyta Zatkało mnie. Dobrze, że już mnie nie gasi... ![]() Ilana, ze zdjęciami rób tak, jak ja - podobne otoczenie albo takie samo, taka sama pozycja i takie same ciuchy. wtedy będzie widać zmiany w trakcie lat. tez musze sobie znowu zrobić zdjęcie - mam kieckę od 3 roku studiów
|
|
|
|
#7796 |
|
Zakorzenienie
|
Kama to masz "dziwną"
bratową ...jak kobieta kobiecie powie komplement to już naprawdę trzeba to docenić wróciłam z krótkiej przejażdżki i za chwilkę znów śmigam ...no pogoda idealna na pedałowanie Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-07 o 19:37 |
|
|
|
#7797 |
|
Zakorzenienie
|
aussie powiem Ci ze mi ,,zabilas cwieka "
zabralam sie za przemeblowanie w szafie |
|
|
|
#7798 |
|
Raczkowanie
|
Irenkaaa dzięki za zaproszenie
|
|
|
|
#7799 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, schudniesz na tym rowerze lepiej, niż na orbitreku, zwłaszcza, że to Ci sprawia przyjemnośc
|
|
|
|
#7800 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki butterfly. prawie wszystkie musialam sobie zrobic sam
to czarno biale napewno . nie wychodza dlatego jakies fajne ale robie co moge
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

Dobrze, że to nie figura albo twarz, bo gorzej ze zmienianiem

Wielka mi okazja - 2 osoby za 5 tys. na tydzień i bez jedzenia...?! Lapi lepiej się orientuje, ile kosztuje tam wyżywienie, chyba sporo. W Grecji iles lat temu normalna kolacja ( wino domowe, sałatka grecka, 1 porcja ryb, 1 porcja szaszłyków z frytkami, tzatziki) - 20 Euro. Kanary nie wiem - 40 za cos trochę bogatszego...? Lapi...? Można narzekac na Egipt, ale jego ceny nic nie przebije 

Na wyprostowanych było jeszcze ok, na podwijających się - tragedia, nie mogłam doczekać, aż odrosną...Ale ja mam prosta grzywkę, taka na bok, długa - jest faktycznie mało praktyczna. Miałam raz. wyglądała ciekawie u fryzjera - i kompletnie nie sprawdzała się w pracy.
Irenka dawaj te foty blondyno na fb
, jak wchodzę na "twoje fotki" to Cię tam nigdzie nie widzę
bratową ...jak kobieta kobiecie powie komplement to już naprawdę trzeba to docenić