|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)
Cytat:
Kwestia mojego trudnego charakteru chyba masochistka czy coś powiedziałam sobie że najadłam się już wtedy kiedy się złamałam na kilka dni i jadłam co chwilę słodycze.. Najprostszy sposob dla mnie - nie zaczynać jeść, bo gdy już wezmę jedno ciastko, skończy się na całym opakowaniu.
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
a ja doszłam do wniosku, że lepiej jak zjem sobie jedno cisastko czy kosteczke malutką czekolady zawsze jak mam ochotę bo jak się tak powstrzymuję to potem mnie dopadnie i muszę pożreć całe opakowanie ;/ to wiem z własnego doświadczenia. a ja jestem z siebie zadowolona bo kilogram spadł także proszę o odpisanie mi jednego kg
zdaje się że jestem nr 110 buziaki
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
witam
numre 99 o kilogram mniej wiec razem ubylo mi już 3 kilogramy i waze już 54 hmmm nie wiem czy uda mi sie schudnąc więcej bo rozwijają mi się mięśnie hmm gra w TENISA działa i jest bardzo przyjemna a co mnie najbardziej cieszy że moje ciałko nabiera kształtów brzuszek bardziej jędrny, nóżki sexowne ale najbardziej mnie cieszą moje ramiona, kiedyś zwisała mi skóra z tłuszczykiem a teraz są takie jędrne i fajnie tak widać mięśnie ale bez przesady aaaaaaa i moje piersi hmmm sa takie bardziej sprężyste
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie nowe osóbki i trzymam za was kciuki
![]() wróciłam z 2 tygodniowych wakacji nad morzem, miał być miesiąc ale ośrodek nie nadawał sie do mieszkania w nim. słoneczko było, opaliłam się i popływałam w morzu. a tu taka brzydka pogoda. zabieram się od nowa za siebie. numerek 64 proszę o zmianę: zrzuciłam 3 kg a nie 4 (jojo nieszczesne ;/) do zrzucenia jeszcze 6 ![]() ather gratuluje zostania moderatorem. śliczny avatar. śnieżko ja od dzisiaj bez słodyczy gratuluję każdej zgubionych kilogramów i przepraszam, że wyjechałam bez pożegnania. |
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Tak jak już pisałam biorę się za siebie od nowa! Moja obecna waga to 54 kg, a chcę, żeby było 50. Proszę o dopisanie mnie do listy, bo zdaje się, że już mnie na niej nie ma ![]() Ktoś tu pisał ostatnio, że uwielbia jeść. Mam ten sam problem Macie jakieś sposoby jak sobie z tym poradzić? Mam ochotę jeść nawet jak nie jestem głodna...
|
#786 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hey
normalnie u mnie 13 w pelnej krasie!!!! ![]() rano pojechałam do banku, okazało się ze jest czynny od 10 wiec poszłam do Szkoły jezyków obcych popytać co i jak, po 10 poszłam do banku bo wreszcie go otworzyli i okazało sie ze nie mam pieczatki,wiec pojechałam spowrotem do biura po pieczatkę i do banku... Ufffff i tym sposobem załatwiajac jeszcze kilka słuzbowych spraw w banku byłam w pracy o 12, nie mam na nic dziś czasu co chwile coś ![]() Cytat:
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI !!!!!!! Cytat:
MOZE NAPISZESZ JAKIMI METODAMI CI SIE TO UDAŁO? Cytat:
TRZYMAM KCIUKI !!! Cytat:
JAKIES SZCZEGÓŁY?? |
|||||
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
milajo a gdzie i za ile kupujesz therm line??
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Kasiag dzięki
![]() Powiem wam że się trzymam, słodyczy nie jem, nie przejadam się ![]() tylko z tym ruchem ciężej... deszcz pada ( i tak smutno wszędzie. Poza tym przyjechała mama mojego tż i jakoś nie jestem skora do publicznych wysiłków. wyjeżdża 25go to odetchnę i będę mogła ćwiczyć i ćwiczyć
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ostatnio mam malo czasu na wizaz gdyz moje dziecko zrobilo sie bardzooo wymagajace ale za to mam znow kilogramik mniej
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry dziewczynki
jak tam? jakieś plany na długi weekend? Cytat:
GRATULUJĘ !!!! |
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Można powiedzieć że dopiero wstałam, więc dzień dobry
![]() Pije właśnie poranną zieloną herbatę a za 30min śniadanko - podobno lepiej nie popijać w trakcie jedzenia. No i zdecydowałam się wykorzystać fakt, że nikt nie potrzebuje dziś rowera zrobie sobie dłuugą wycieczkę
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie postawiono przede mną kawałek sernika o nie!
To straszne katorgi, ale nie zjem go (mam nadzieje )
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Wia trzymam kciuki
Nie zjesz na pewno.
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
Nastja - therm line kupiłam raz w patece za 30 zł z hakiem - a teraz kupiłam w innej aptece za 23 zł :/
Kasiag - generalnie naprawde mniej jem i troszkę ćwiczę - no i ten therm line Rano staram się jeśc tylko trochę musli z chudym mlekiem, potem koło 12 np kawałek byłki ciemnej z jogurtem, czy maślanką - cos w tym guście , potem koło 15 jem cos z obiadu czyli np mało zupy albo mało drugiego no i wieczorem cos malutkiego typu serek wiejski albo jakąs kanapke jak nie wytrzymam. Codziennie jednak cos innego, kombinuję jednak zeby 3 pierwsze posiłki były większe i ostatni jeden bądx dwa zalezy jak wyjdzie) mniejsze - mniej węglowodanów. Biegam trochę - około 15 min 2 razy w tygodniu ( krótko ale pod górę ![]() ćwiczę troche na brzuch - tamilee Web i na pupę - tez około 2 razy w tygodniu. I jakos waga leci. A no i jeszcfze biore aplefit jak nie zapomnę - ale nie wiem czy on działa cokolwiek ;/ Pozdrawiam i jakby co to służe radą - jeśli komuś sie przyda ![]() Rano stanęlam na wagę i było 59 ![]() Czyli 8 kg mniej w sumie ( licząc od zimy)Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Nastja - therm line kupiłam raz w patece za 30 zł z hakiem - a teraz kupiłam w innej aptece za 23 zł :/
Kasiag - generalnie naprawde mniej jem i troszkę ćwiczę - no i ten therm line Rano staram się jeśc tylko trochę musli z chudym mlekiem, potem koło 12 np kawałek byłki ciemnej z jogurtem, czy maślanką - cos w tym guście , potem koło 15 jem cos z obiadu czyli np mało zupy albo mało drugiego no i wieczorem cos malutkiego typu serek wiejski albo jakąs kanapke jak nie wytrzymam. Codziennie jednak cos innego, kombinuję jednak zeby 3 pierwsze posiłki były większe i ostatni jeden bądx dwa zalezy jak wyjdzie) mniejsze - mniej węglowodanów. Biegam trochę - około 15 min 2 razy w tygodniu ( krótko ale pod górę ![]() ćwiczę troche na brzuch - tamilee Web i na pupę - tez około 2 razy w tygodniu. I jakos waga leci. A no i jeszcfze biore aplefit jak nie zapomnę - ale nie wiem czy on działa cokolwiek ;/ Pozdrawiam i jakby co to służe radą - jeśli komuś sie przyda ![]() Rano stanęlam na wagę i było 59 ![]() Czyli 8 kg mniej w sumie ( licząc od zimy)Pozdrawiam serdecznie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
uff 2h na rowerze, na świeżym powietrzu
super było. Niestety musiałam wracać bo znajomi coś o kręgielni pobąkiwali - jeszcze nigdy nie byłam.milajo gratuluje 8kg od zimy wydaje się rozsądne
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
nie wiem czy ktoras mnie pamieta jeszcze :P w kazdym razie swego czasu w Wasza pomoca zgubilam 4,5kg , niestety teraz wrocilo mi dokladnie tyle samo skoro juz na wakacje nie wygladam atrakcyjnie, to chcialabym chociac na rozpoczecie roku szkolnego jakos sie prezentowac startuje z wagą 60kg i moj cel to 6kg , bede sie trzymala tego watku, bo statnio baaardzo mi pomogl postanowienia? zminimalizowac ilosc slodyczy, chleba tez, a najchetniej zlikwidowac calkiem, zobaczymy czy sie uda 3mam kciuki za Was !
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
SAHARI - a my trzymamy kciuki za Ciebie!! Na pewno się uda!! Trzeba tylko wytrwać w postanowieniach...
MILAJO - gratuluję zrzuconych kilogramów!! Twój jadłospis wygląda rozsądnie, oby tak dalej!! Życzę utrzymania wagi!! A ja odnalazłam nową motywację nie ma jak nowy obiekt westchnień na horyzoncie - nie myśli się o jedzeniu nic a nic Pozdrawiam
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Oo to powiedz gdzie w krakowie mozna znalezc ciekawe obiekty, bo tez mi motywacja potrzebna
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy ja rowniez moge sie dolaczyc?
Waze 49kg a moj cel to 42. Mam zamiar calkowicie zrezygnowac ze slodyczy, jesc 5 malutkich posilkow dziennie i codziennie godzina na rowerku stacjonarnym. Jakies zastrzezenia albo rady co do mojego planu? Aha a oprocz tego jem codziennie kwas jabłkowy
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
chwilowo dni bez słodyczy zakończone
![]() Bry wszystkim ![]() Kasia_no87 ile masz wzrostu? |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
kasia_no87 witamy
anita-p ja też prosze o namiary na jakiś obiek westchnień bo mimo, żem krakowianka to u mnie obiektów jak na lekarstwo... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja też właściwie schudłam jak zaczęłam się spotykać z moim TŻ (ale broń Boże nie dlatego,że mówił mi żę mam się odchudzać- nigdy!!) i moi znajomi powiedzieli, że schudłam bo żyję miłością . a teraz jak tak mało jem to skurczył mi się żołądek i dzisiaj chciałam zjeść normalny obiad (bo mój Misiek na mnie krzyczy że za mało jem ) to było mi ciężko- po prostu mniej więcej 1/3 porcji byłam już totalnie najedzona
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z wakacje
jezu ile tu postów ;D będę musiała troche posiedzieć żeby wszystko nadrobić na wyjeździe bardzo sie martwiłam o swoją wagę ale nie jest tak źle chciałam powiedzieć że nr 108 schudł 2 kg mam nadzieje że wytrwam |
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Dobrydzien ;D zaraz czeka mnie sprawdzian wytrwalosci... babcia ma imieniny, rodzinny obiad i cala masa ciast i tortow... na sam ich widok mnie skreca.. ale dzis poki co jadlam na sniadanie serek wiejski z kielbaska, pomidorkiem i przyprawami, i za chwile na obiad zjem albo mielonego, albo zapiekanke brokulowa
niestety wieczorem pewnie jakies piwko wpadnie, bo sie ze znajomymi spotykam po 3 tyg niewidzenia sie... ale postaram sie zaprzestac po jednym ;p a Wy jak sie dzis trzymacie ?
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Hehe, ja tu wsumie z takim pytaniem dzisiaj rano poszłam sobie po chlebek do piekarni niestety nie było mojego ulubionego (słonecznikowy mniam ) więc wzięłam graham, ale wracając do domku szłam koło jeszcze jednej piekarni i coś przyciągnęło moją uwagę, do szyby była przyklejona kartka : "Nowość dietetyczny chleb razowy z otrębami" i mam pytanie jak myślicie dobre to to ? Może któraś jadła ?pozdrawiam
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
ASIEK14, SAHARI
gdybym znała niezawodny patent na odnalezienie takiego "obiektu motywacyjnego" to: po 1) Od razu bym się nim z Wami podzieliła po 2) nie męczyłabym się sama z odchudzaniem od lutego do czerwca ![]() Tak więc chwilowo mam mniejszy apetyt, a w sobote randka, więc zobaczymy czy ten stan się utrzyma (mam nadzieje) PACIA_TS a możesz powiedzieć w jakiej to piekarni taki chleb sprzedają? Nie jadłam go, trudno mi powiedziećczy jest dobry. Może w jego dietedyczno - odchudzające właściwości bym nie wierzyła, ale otręby na pewno dobrze zrobią na jelita. No i może jest szansa, że brązowy kolor ma od ziaren i dobrej mąki, a nie od karmelu. Ja bym chętnie spróbowała W takim razie zajadając serek wiejski (choć z trudem, bo nie chce mi się jeść ) życzę Wam miłego dnia, a taki na pewno będzie, bo słońce pięknie świeci!!
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
anita-p to trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli
![]() Ja dzis troszke zgrzeszylam.. na sniadanie luz : szklanka bulionu, potem szynka i pomidorek, ale pozniej skusily mnie resztki ciast z wczoraj i wzielam malutki kawaleczek jednego.. ale i tak mam wyrzutyu sumienia, no nic.. mam zamiar dzisiaj popoludniu wybrac si ena jakis fitness
|
|
#810 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich!!!
wróciłam dziś rano z mojego spontanicznego wypadu,od pon jestem sama w domku, mamcia wyjechała a tz we wtorek wieczorem pojechał do rodziców na działke, miałam wczoraj siedzieć w domu ale spontanicznie zdecydowałam ze pojade do Skorzecina ( z rodzina siostry i ich znajomymi) nad jeziorako, wróciłam dziś rano, mało spiąc i szczerze to jestem trochę wczorajsza. Cytat:
Cytat:
Cytat:
cokolwiek pisza na temat chleba czy raczej jego nie jedzenia nie powinniśmy popadać w obsesje i całkowicie z niego rezygnować, nalezy zmienic poprostu na zdrowy np. razowy lub zytni najlepiej na naturalnym zakwasie lub z dodatkiem drozdzy, bez mąki pszennej, te wszystkie brazowe chlebki z ziarnami tylko na wierzchu - niby wieloziarniste maja do składu dodany karmel spozywczy by były brazowe poniewaz maki zytniej czy razowa nigdy nie widziały, generalnie jesli chlepek jest pakowany mozemy poczytać sobie skład. Najlepiej dowiedz sie co kryje sie pod nazwa dietetyczny , moze to poprostu naturalny chlebek, jesli tak to napewno będzie zdrowy. A i jeszcze... dietetycy zalecaja by jeśc czerstwe pieczywo bo ponoć jest zdrowsze i lepiej "działa"
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Widzę, że odstawiłaś słodycze... Wytrzymujesz? Masz jakiś patent na niejedzenie słodkości? Ja chyba też powinnam, bo codziennie połykam jakiś drobiazg, tu pralinke, tam kawałek ciasta...
masochistka czy coś
Najprostszy sposob dla mnie - nie zaczynać jeść, bo gdy już wezmę jedno ciastko, skończy się na całym opakowaniu.

zdaje się że jestem nr 110
hmm gra w TENISA działa 

. Zaczelam powolne odchudzanie od sierpnia i chce sie do Was dolaczyc, pewnie bede potrzebowac wsparcia
. Najpierw chcialabym zejsc do 65kg. Jak to sie uda...marzy mi sie 60kg. A potem moze 58. Ale narazie nastawiam sie na 65! 

ale za to mam znow kilogramik mniej