|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
napisałam już wyżej,że elidor to jedna z serii firmy milmil. naprawdopodobniej po prostu zmienili trochę skład i opakowanie, ale na 200% jest to mil mil.
zajrzyj tutaj: www.milmil.it |
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Marmotta, a gdzie widziałaś tak tanią placentę?
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny mam pytanie. znalazłam placente która zawiera 5 % zawartości ekstraktu Placenty i to jedyna taka jaka znalazlam. wszystkie inne mają 3 %. czy w tej 5% - towej jest faktycznie wiecej tego ekstraktu czy oni sie poprostu pomylili w opisie? moze ktos tez taką uzywał(5% tową) ? to jest ta sama placenta której używa załozycielka tematu
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#787 |
|
Przyczajenie
|
jasne :
http://www.allegro.pl/item732030152_...wagaszklo.html mi sie zdaje ze oni się poprostu pomylili
|
|
|
|
|
#788 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
skoro wiesz, ze to ta, która używała autorka wątku, to chyba oczywiste, że to dobra placenta? czy ktoś z nas jej uzywał? -tak, wiekszość z osób wypowiadających sie. Jeśli przejrzałabyś chociaż pierwsze strony wątku, znalazłabyś dokładne opisy i odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Należy najpierw przeczytać wątek, a potem zadawać pytania
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-04 o 09:45 |
|
|
|
|
|
#789 |
|
Przyczajenie
|
Porównywałam rózne placenty na róznych aukcjach allegro - stąd moja wątpliwosc co do stęzenia procentowego. Większe stęzenie moze oznaczać większą skuteczność. A tak na marginesie to zadalam tylko JEDNO pytanie
i to takie które nie przypominam sobie aby tutaj padło. A nawet jesli padło, to temat jest tak obszerny ze nie nie sposób zapamietac wszystkie pytania jakie padly włącznie z odpowiedziami na nie. Edytowane przez katey10 Czas edycji: 2009-09-04 o 11:48 |
|
|
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
oj ja sie chyba skusze na tą wlasnie placente
super ze znalazlas tę placente na allegro, mialam jej szukac ale mi sie okropnie nie chcialo przeglądac allegro, robota z glowy dzieki |
|
|
|
|
#791 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale czekam na twoja opinie po wyprobowaniu buziaki
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
Przyczajenie
|
Ja jakieś dwa tygodnie temu od tego samego sprzedawcy kupowałam placente która była 3 %, ale już na opakowaniu piszę, że ma 5%. Może poprostu producent zmienił skład?
Edytowane przez Agsa88 Czas edycji: 2009-09-04 o 13:36 Powód: sprawdzenie dokładnie informacji |
|
|
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item732030152_...wagaszklo.html ??? bo ten sprzedawca ma dwa rodzaje placent ta do któerj podalam link kosztuje 32 zl a ta druga kosztuje 105 zl przy tej za 32 zl pisze rzeczywiscie ze jest 5 % natomiast przy tej za 105 zl tego samego sprzedawcy nic nie pisze o procentach ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- a ile Agsa 88 zaplacilas za sowją placente? i czy to bylo wlasnie takie opakowanie jak w tym linku?? ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- chyba wysle emeila do tego sprzedawcy z pytaniem o procenty tej za 32 zl ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- acha jeszcze jedno ile ml bylo w jednej ampulce??? |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Przyczajenie
|
Ja kupiłam też po 32 zł http://www.allegro.pl/item707597030_707597030.html z tej aukcji, po 6 ml 12 ampułek opakowanie jak na zdjęciu czyli identyczne.
|
|
|
|
|
#795 |
|
Przyczajenie
|
a to widziałyście
http://www.allegro.pl/item730381454_...e_ampulki.html tu jest napisane ze kuracja to 10 ampułek po 12 ml ;o (bardzo duze) i potem to już tylko profilaktycznie 1 na tydz. Może ktoś te używal? a i mam jeszcze jedno pytanko. czy ta slynna placenta "za 27" to taka w bialo niebieskim opakowaniu co teraz jest za 42 zl? o ta :http://www.allegro.pl/item732804339_...ml_x12szt.html ?
Rock - MUzyka z duszą i kakao.. Edytowane przez katey10 Czas edycji: 2009-09-04 o 19:29 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jezeli chodzi o tą placente ktorej uzywala zalozycielka watku czyli placenta hair liquid to patrze po allegro i wszedzie pisze ze 3 % tylko w dwóch miejscach pisze ze 5 %
wyczuwal tu jakis podstep mysle ze oni chyba jednak oszukują z tym 5% a nie wiecie czy ta placenta ktorej uzywala zalozycielka watku jest z lozyska ludzkiego czy roslinnego moze juz wczesniej o tym pisala ( jesli tak to nie bijcie) ale nie sposób wszystko spamietac
|
|
|
|
|
#797 |
|
Przyczajenie
|
hmm z roslinnego napewno nie. o ile dobrze pamietam z tego co wyczytalam - takie nie istnieje. wiec chyba z ludzkiego
http://www.allegro.pl/item707597030_707597030.html ja sie zdecyduje na ta. wypada wg mnie najlepiej ze wszystkich mil mil (chodzi m tu o cene - razem z przesylka jest najtansza z mozliwych, i o to ze jest oznakowana "uwaga szklo", wiec mam gwaranta ze nic sie nie stlucze), a poza tym nie kupie zadnej z 5% - towej bo mi tez wydaje sie to podejrzane. Mamy jedna sprawdzoną - więc po co kombinowac buziacki
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- kurcze juz wiem o co chodzi ta aukcja do ktorej podalas link jest juz ZAKONCZONA SPRZEDAWCA WZNOWIL SPRZEDAZ TEJ SAMEJ PLANCETY TYLKO ZAMIAST 3% NAPISAL 5% HMMM ciekawe ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- nawet powiedzialabym ze bardzo ciekawe |
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) hmm a uzywalas wczesniej tej zwyklej 3% tak? bo ciekawi mnie czy zauwazylas moze jeszcze większą skuteczność w tej 5%?;D nam kobietom to wiecznie mało;p;p
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, powoli przymierzam się do tej Placnety Mil Mil. Czy ten sprzedawca:
http://allegro.pl/item732030152_hit_...wagaszklo.html oferuje Placentę o dokladnie tym składzie? Bo ja żadnej innej nie chcę: Skład: Water, Propylene glycol, hydrolized placental protein , panthenol, calcium pantotenate, glycerin, nettle extract, capsicium annuum fruit extract, melissa officinalis water, myrtus communis extract, centaurea cyanus flower water, bitter orange flower water, pollen extract, licorice extract, witch hazel water, oat bran extract, grape fruit extract, walnut leaf extract, nettle extract, vaccinium mirtyllus extract, matricaria extract, fucus vesiculosus extract, diazolidinyl urea, lodopropynyl butylcarbamate.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy zastanawiałyście się jak pozyskują ten ekstrakt z łożyska?
|
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny napisalam do tego sprzedawcy odpisal mi tak cytuje"Witam jak w opisie producent podaje 5 %, kiedyś ona miała 3 %" czyli wszystko juz wiemy sprzedawca nie sciemnia co najwyzej producent a nawet jesli tak to cóz mamy do stracenia wszyscy uzywaja 3% i im rosną jesli producent przypuszczalnie móglby sciemniac to znaczy ze nigdzie nie znajdziemy 5%
ale widze ze wszystkie rzucilysmy sie na jednego sprzedawce![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- dziewczyny jak myslicie z jakiego to jest lozyska kobiecego czy "roslinnego" tzn. pochodzenia roslinnego, nie chodzi mi ze dokladnie z lozyska roslinnego bo rosliny podobno nie mają lozyska ale to jst taki chwyt marketingowy piszą np ze z lozyska roslinnego a naprawde są to jakies bardzo cenne substancje roslinne no i co myslicie albo moze wiecie cos na ten temat? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- dziewczynki jeszcze cos ten sam sprzedawca ma fajny szampon drogi bo drogi ale "USUWA NADMIAR RESZTEK TKANKOWYCH PRZYGOTOWUJE MIESZKI WŁOSOWE DO WCHŁANIANIA PREPARATÓW NA ODROST WŁOSÓW " moze po myciu tym szamponem planceta lepiej by sie wchlaniala?????? a koszt przesylki bylby ten sam za kilka produktów ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- i jeszzce tu widze u niego fajny balsam do włosów z JEDWABIEM ale uwaga 1000ml slyszycie 1000ml tylko za 10 zl az mnie powalilo taka taniocha i znowu tu wyczuwam podstep ciekawe czy rzeczywiescie jest dobry skoro taki tani ale moze warto spróbowac a wogóle co ja bede sie rozdrabniac same se zobaczcie ma duzo bardzo fajnych srodków do wlosów
|
|
|
|
|
#804 | ||
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
tej pierwszej do ktorej link podalas nikt tu chyba nie uzywal Cytat:
trzeba tylko odkopać
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-09-05 o 14:10 |
||
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
No to jest skład z tego wątku
, odkopalam go
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
|
|
|
|
#806 |
|
po prostu Łinli
|
no wiec tam dostałaś odpowiedź, że to jest właśnie skład placenty MILMIL - czyli tej, którą oferuje sprzedawca, którego link aukcji podałaś
|
|
#807 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, niektóre z was mówią, że po użyciu placenty zauważyły, że włosy szybciej rosną. Jak bardzo szybciej jeśli standardowo rosną ok 1-1,5 cm na mc. ?
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Chce miec długie ![]()
|
|
#808 |
|
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/item730381454_...e_ampulki.html
Czy mogę kupić tę placentę? w sensie, czy to dobra placenta? |
|
|
|
|
#809 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to jest nowa placenta, wcześniej jej nie widziałam. Jedna w dziewczyn mówiła ze raczej tutaj jej nikt nie stosował, wiec możesz być pierwsza
i zdać relacje, ja się chętnie dowiem czy jest dobra Z tego co wyczytałam to ampułka to aż 12 ml
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny znalazlam cos takiego
http://farmavit.com.pl/index.php?nam...etails&oId=202 spotkalyscie sie kiedys z tym?? to jest na wypadanie i porost podobno, wedlug opisu powinno byc dobre i niedrogie slyszalyscie o tym?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

i to takie które nie przypominam sobie aby tutaj padło. A nawet jesli padło, to temat jest tak obszerny ze nie nie sposób zapamietac wszystkie pytania jakie padly włącznie z odpowiedziami na nie.
ale czekam na twoja opinie po wyprobowaniu buziaki

wyczuwal tu jakis podstep mysle ze oni chyba jednak oszukują z tym 5% a nie wiecie czy ta placenta ktorej uzywala zalozycielka watku jest z lozyska ludzkiego czy roslinnego moze juz wczesniej o tym pisala ( jesli tak to nie bijcie) ale nie sposób wszystko spamietac

slyszycie 1000ml tylko za 10 zl az mnie powalilo taka taniocha i znowu tu wyczuwam podstep ciekawe czy rzeczywiescie jest dobry skoro taki tani ale moze warto spróbowac a wogóle co ja bede sie rozdrabniac same se zobaczcie ma duzo bardzo fajnych srodków do wlosów
i zdać relacje, ja się chętnie dowiem czy jest dobra