|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Drogą wstępu. Jestem z Mazowsza, studiuję w Białymstoku. Jestem tam jedną z nielicznych przyjezdnych taki kawałek drogi.
Akcja właściwa. Powrót z uczelni z dwoma kolegami z grupy. Do jednego z nich dzwoni siostra. Po dłuższej rozmowie z nią mówi(do niej): kolega1:"a może chcesz porozmawiać z Paulą(czyli mną, zupełnie nieznajomą jej osobą). Wiesz, Paula jest z Mazowieckiego, może przekaże Ci jakieś nowinki geograficzne" :P ![]() Z tymi samymi ludźmi: kolega1(z nadmiernym romantyzmem, widać że nie do końca poważnie )Twój tata jest złodziejem, ukradł wszystkie gwiazdy z nieba i położył je na Twoich oczach. Ja: kolega2:Patrz, już jest Twoja.
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
żarty kumpeli i jej TŻa:
(koleżanka zrobiła sobie dwa warkocze) jej chłopak: wyglądasz jakbyś chodziła do przedszkola ale wiesz co, nie będę miał Ci za złe, jak zdradzisz mnie z jakimś przedszkolakiem ![]() kumpela: spoooko ![]() jej chłopak: ale ja w takim razie zdradzę Cię z przedszkolanką ![]() ![]() grunt to być sprytnym
|
|
|
|
#783 |
|
Pani Buka
|
![]() miałam kiedyś błyszczyk taki podłużny (jak tusz do rzęs), wyciągam go przy koledze, odkręcam, a on: "Co to jest? wygląda jak szczotka do kibla" ![]() mój TŻ ciągle mnie rozśmiesza jakimiś tekstami, ale teraz ciężko mi sobie przypomnieć coś konkretnego, może jeszcze napiszę
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczotka do kibla, nie mogę!
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj na WOSie babka mówiła, że będzie w szkole kuratorium?(czy coś ;p)
niestety do słuchania włączyłam się trochę późno i usłyszałam tyle: -i ja powiem, że dorosłych osób(nas uczniów-bo jesteśmy III liceum wiec mamy już po 18 lat) bić nie mogę i już jestem usprawiedliwiona(coś w tym stylu) na co mój kolega: -a ja powiem, że nie mam książki, bo jest za ciężka i szkodzi mi na kręgosłup.. deformuje go.. i potem mi w krzyżu łupie
|
|
|
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja-Jak się czujesz? tata-Jak chwast przy drodze.. |
|
|
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
ajj laseczki moze nie text TZ ale najlepszej przyjacilki
Oblewamy moje urodzinki oczywiscie obydwie juz troszke podpite ja : nikt mnie kocha , nikt mnie nie chce, ona: P*** ja cie kocham ja: ale ty nie masz penisa ona:ale mam wibrator i lokowke <lol2> co ma jedno z drugim nadal nie wiem ale smialsymy sie z tego do rana..
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Tekst mojego przyjaciela na imprezie:
- Poznali się stosunkowo dobrze aczkolwiek przelotnie Myślałam, że padnę
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
akcja - dzis rano, zaraz po przebudzeniu, wylegujemy sie z TŻtem. zartujemy, gadamy itd. nagle on sciaga z siebie koszulke, odrzuca ją lekko na podloge, odkrywa koldre, rozciaga sie i takim udawanym glosem mowi:
- ach, jaki ja jestem frywolny! ![]() i jak tu go nie lubic
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Przekomarzamy sie dzis z Tz i w pewnym momencie mowi do mnie
Tz: Jak jestes taka mądra to idz poszukaj sobie odpowiedzi u tych Twoich Wizazystek! Ja: a moze Wizazanek? ![]() Tz nie...wytłaczanek (z usmiechem od ucha do ucha ) i gadaj tu z takim
|
#793 | |
|
BAN stały
|
wczoraj mówię że jak byłam mała to nigdy nie wiedziałam czym się różni sukienka od spódniczki..... i widzę karp na twarzy chłopaków
i po chwili ciszy tekst:'a to nie jest to samo ?' ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Koleżanka przyniosła ze sobą zalotkę. Koledzy bardzo dziwią się temu przyrządowi.
- Ej,co to jest? Do czego to? - Do oka. - Do oka? Przecież to młotek.
Edytowane przez mell002 Czas edycji: 2013-02-23 o 17:23 |
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poległam
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie wyobrazilam identyczne sytuacje na forum jakims samochodowym, w stylu, ze piszą faceci jak np. ich dziewczyny nie wiedzą co to kołpaki
to pozwala z wieksza tolerancja przyjac fakt, ze istnieja na swiecie osoby ktore nie widzialy nigdy zalotki :P
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż nie potrafi zapamietac spódnica ołówek/ spódnica ołówkowa
idziemy przy galerii centrum wzdłuż wystaw, tż pragnie błysnąc jak to mnie słucha, w końcu wspominałam ostatnio, że taka spódnica by mi się przydała, więc mówi: -"o patrz! spódnica słomka, taka jak chciałaś" -
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#800 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę sobie na lekcji, kolega zaczyna smyrać mnie linijką po nodze:
-Teraz zajmie się tobą Pan Linijka... ![]() Okropny jest
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w autobusie wracałam z kolegą gdzie byli też jego znajomi. Stałam do niego bokiem i czuje, że ktoś mi dmucha we włosy.. Odwracam się i mówie, żeby przestał, po chwili znowu i znowu, aż w końcu jego kolega też zaczął. To mówie im żeby opanowali emocje i się uspokoili, na co mój kolega:
- Widzisz, wszyscy chcą Cię dmuchać.. ![]()
|
|
#804 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
ja - połozyłabym się z Tobą
mój skromny TŻ - wiem fajnie sie ze mną leży ![]() no tak hehe
|
|
|
|
#806 |
|
Rozeznanie
|
TŻ powiedział coś fajnego (niestety nie pamiętam) jako że już wie, że w takiej chwili pytam go zawsze "mogę dać Cię na teksty facetów?" odpowiedział mi"jeżeli ja Cie później dam na teksty -długa chwila namysłu- niepewnie- babiszonów
?po czym dodał "zapisz to" <zapisuję jego teksty dla potomnych >kolejna sytuacja- byłam zła na tatę, że przesiadywał u mnie w pokoju dzień i noc na komputerze - żalę się TŻtowi: Ja: Kochanie jak już będziemy mieli własny domek to ja będę w nim miała taki kącik tylko dla siebie? ja muszę czasem posiedzieć sobie sama w spokoju tak żeby nikt do mnie nie zaglądał nawet Ty.. Będę miała? TŻ : Jasne Kochanie ![]() Ja: jejku dzięki ![]() TŻ: ... kuchnię ![]() ![]() gdyby nie to że znam go bardzo dobrze wkurzyłabym się - a tak jedynie mnie rozbawił
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój wujek ( w żartach ) wchodząc kiedyś do kuchni pyta cioci : mogę wejść do Twojego pokoju ?
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj siedze w pokoju . Nagle woła mnie mama do pokoju. Wchodze i widze ze tato i mama siedzą przed tv i ogladają wiadomosci.
Tato : Slyszałas wiadomosci ? Ja : no nie bardzo. siedziałam u siebie w pokoju. Tato : 13-letnia dziewczynka własnie urodziła dziecko.. chwilaa ciszyy tato nic nie mowi tylko patrzy na mnie jak by chcial sie cos ode mnie dowiedziec, wiec ja mowi : Ja: no i.. ? przecież nie pierwsza i nie ostatnia dziewczyna w tak młodym wieku urodziła. Tato : Musimy porozmawiac o 'tych ' sprawach Ja : hahaha ale ja mam 17 lat , ciąza w wieku 13-lat juz mi nie grozi ;D Tato : a wiesz ze 40% dziewczyn w wieku 13-15 lat myśli ze przy pierwszym razie napewno nie zajdą w ciąże. Ja : widocznie jakies głupie są.. Tato : ( zrobił wielkie oczy ) Matkaaa ! Daj jej 5 zł. Dobrze dziewczyna myśli. teraz to moze nie wydawac sie smieszne. ale jak on to powiedzial z takim zdziwieniem i jeszcze dodał to 5 zł to zaczełam sie smiac jak glupia ![]() Chyba częściej zaczne z nim gadac ;D może sobie troche zarobie ;D |
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja: Wyobrażacie sobie, że moi koledzy z klasy powiedzieli, że przy cesarskim cięciu rozcina się brzuch od mostka do podbrzusza?! Tata: O ja cię, ty taka mądra jesteś. Oni się nie interesują takimi sprawami. A ty wiesz w której nodze jest sprzęgło? Ja: No w lewej... ![]() Tata: Będą z ciebie ludzie.A jaki dumny był przez dwa dni potem |
|
|
|
|
#810 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)