|
|
#782 | |
|
Moderator
|
Dot.: Nasze blogi
Cytat:
Hmm to nie wiem co jest grane. Jak byście mogły sprawdzić co macie wpisane w rubrykach: Kanał witryny Zezwalaj na kanał w blogu ? Adres URL przekierowania kanału postów Stopka kanału postów Bo chyba w tym problem że zgodnie z tym forum pomocy wykasowałam tak to co było wpisane i nie pamiętam czy (i co) tam było
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2011-09-08 o 14:13 |
|
|
|
|
#783 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
podoba mi się.Z czasem zobaczysz co zmienić a co nie. Przydałoby się jakieś fajne logo, teraz trochę goło |
|
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z obserwatorami u mnie dzieje sie tak samo juz jakis czas
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
http://swiat-fiski.blogspot.com/
Zapraszam na bloga - nowy wygląd. Czy jest ok? Może i nie, ale na zmienianie już za późno. Mnie tam się podoba, chyba dlatego, że trochę pracy w te poprawki włożyłam ![]() Swoją drogą te kody HTML i CSS są naprawdę dość trudne do rozgryzienia Trzeba trochę czasu się namęczyć i popróbować, żeby zmienić ustawienia, żeby było tak jak się chce. Już nie miałam sił na zmienianie czcionki z np. gadżetu "O mnie" ![]() Pewno wszystkie ustawienia mi się rypną jakbym tylko coś tknęła ![]() Co do Obserwatorów: rownież mam ten problem, ze czasem nie sie nie wyswietlają No i macie mnie! A tak sie chwaliłam, że wszystko ok ![]() Annaluka jak kobietki pisały ładnie i przejrzyście. Jak nie umiesz robić bannera, to też się nic nie stanie
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2011-09-08 o 15:53 |
|
|
|
#786 |
|
Konto usunięte
|
Fiska, wygląd bloga ładny, a Ty bardzo ładna
![]() Skąd masz banner? Z neta gdzieś czy sama narysowałaś?
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
UF dziekuje
![]() Ta ja... Bym chyba zeszła tam z tymi literkami i cyferkami i calym tym rysowaniem, malowaniem i kto tam jeszcze wie jak to robią ![]() Wzięłam gotowy szablon, ale poprawiłam trochę rzeczy... i juz nie moge Dałam za wygraną
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#789 |
|
po prostu Em :)
|
Jak dla mnie za mocny ten róż w tle, ale reszta super.
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
Dodałam też prosty banner na kosmetycznym, tak na szybko coś zrobiłam
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29284899]Dodałam też prosty banner na kosmetycznym, tak na szybko coś zrobiłam
[/QUOTE]fajny- chociaz mi sie troche ze sklepem zielarskim kojarzy ![]() chyba sama bede musiala zrobic jakis banner
|
|
#792 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29285003]Heheh i słusznie
![]() Mam hopsa na punkcie ziół, więc niestety stety w kosmetykach też mi się to przejawia [/QUOTE]hehe to dobrze, ze masz takiego hopsa zdrowy hopsik![]() ![]() cieszy mnie, ze mam dobre skojarzenia !
|
|
#794 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przynajmniej nie będę się denerwować, że coś poryłam ![]() Cytat:
Logo? To jest wyższa szkoła jazdy ![]() Cytat:
Jak na razie sztuką jest to, że blog się wyświetla Twój blog mi się podoba ![]() Muszę dodać, że jesteś śliczna!! A najbardziej podobają mi się Twoje BRWI Wiem, brzmi śmiesznie, ale mają fajny kształt, bardzo zwracam na to uwagę, bo sama mam dość liche... Edit: Wreszcie mam większe zdjęcia, bo niestety nie wiedziałam jak to zrobić ![]() Tak jest chyba lepiej Przynajmniej ja lubię jak wszystko dokładnie widać bez konieczności klikania w fotki
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2011-09-08 o 17:51 |
||||||
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój blog dziś też ma opóźnienia, jednego dnia szybciej się aktualizuje, innego wolniej.
Dziś ok. 30 min.. A co do obserwatorów to też czasem się nie pokazują. Ah ten blogger! ale i tak go lubię ![]() A u mnie nowy post o kremie bambinoo! Oczywiście zaprrraszam!
|
|
|
|
#796 |
|
Moderator
|
Mój post wskoczył chyba po 23 godzinach
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#799 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia dołączyłam do obserwowanych
![]() W ramach oftopu mam do Ciebie pytanie. Ciekawi mnie Czy tworząc takie kolorowe makijaże ubierasz się stonowanie w brązach, czerniach czy walisz po oczach rózowymi koszulkami, nie wiem np. zielonymi spodniami I druga kwestia czy zawsze dobierasz kolor cieni pod kolor ubrania. Ja tak mam że jak mam coś niebieskiego to niebieskie oczy, fiolet to fiolet na powiekach.
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Orli a moglabyś zdradzić jakiego programu używałaś do jego zrobienia?
![]() wyszedl super
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#802 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie standardowo znów pół godziny opóźnienia
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
o musze o ten program zahaczyć w takim razie
|
|
|
#805 | |
|
Moderator
|
Cytat:
I odpowiem od końca. Nigdy nie dobieram koloru ubrania do koloru cieni. Czasem mi się zdarzy coś w tej samej tonacji na sobie i na oczach ale z przypadku tak wychodzi ![]() I noszę też często kolorowe albo jakieś lekko udziwnione ubrania (w sensie że tu jakieś marszczenie, przeszycie, widoczny wzór). Lubię też duże kolczyki. Czasem ubieram się spokojnie i całkiem normalnie. Wszystko raczej dobieram do nastroju i okazji. Nie mam jakiegoś określonego stylu. I lubię kolorowe makijaże, nosze je też na co dzień. Ale mam delikatną urodę i takie wyraziste makijaże czy strój jakoś równoważy mój delikatny typ urody Ps. spodnie zawsze mam ciemny granat, ciemny jeans więc tutaj na szaleństwa kolorowe nigdy się nie odważyłam
|
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
jeeest post, nie czekałam 23 godziny
![]() blogspot jest szybki jak formuła 1! |
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
A czyli różowe oczy i żółta koszulka?
Boshh jak ja bym tak chciała. Jestem chora na punkcie kolorów, u mnie wszystko musi pasowac tonacją, ciepłą zimną, pomarańcz z brazem, granat z szarym. Ahh |
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#809 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Zresztą teraz dziwne połączenia kolorystyczne i neonowe kolory są na topie he he
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
w ciuchach moge jeszcze kombinowac, ale jak chodzi o makijaz to ino klasyk i wsio
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

ale kasia ma z tym problem i wlasnie nie wiadomo why

Trzeba trochę czasu się namęczyć i popróbować, żeby zmienić ustawienia, żeby było tak jak się chce.