|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III
U mnie Simply Red If You Don't Know Me by Now
Walc angielski, układ około 2 minuty. W sumie już nam wychodzi nieźle ![]() Nie przepadamy za polskimi piosenkami, więc też takiej nie będzie. A w ogóle juz dziś w nocy miałam koszmar ślubny.. Chyba się zaczyna, choc w dzień jestem spokojna
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-20 o 07:06 |
|
|
|
#782 |
|
Rozeznanie
|
my jeszcze nie wiemy do czego będziemy tańczyć tż bardzo się opiera przed walcem wiedeńskim a mi skończyły się argumenty "za" a jego "przeciw" cytuję: bo nie... mnie wykańcza
wszyscy jego koledzy mieli szybkie śluby organizowane w 2-3 miesiące i nie przygotowywali się do nich jakoś specjalnie i tańczyli przytulańce a my w sumie połtora roku organizujemy wszystko więc chciałabym żeby i pierwszy taniec był perfekcyjny... ale ciężko go przekonać...
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
My zatańczymy walca angielskiego (jest duzo łatwiejszy od wiedeńskiego a moim zdaniem równie efektowny), a po minucie będzie hallelujah
![]() nie moge sie doczekać miny gości ![]() ![]() ![]() bardzo długo szukałam butów ślubnych a tu niespodzianka, pewnej niedzieli siedziałam u rodziców i z ciekawości przeglądałam allegro, były wystawione buty na licytacje od 1 zł, kliknęłam żeby aukcja została w systemie zapamiętana i wyobraźcie sobie moje zdziwienie po 2 tyg że ja tą akucję wygrałam szok! buty za 1 zł + 10 zł przesyłkaButy są ładne i przede wszystkim wygodne |
|
|
|
#784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w koncu zrezygnowalismy z kamizelki
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
A my wczoraj kupiliśmy jasnosrebrną kamizelkę i musznik. Kamizelka musi być, bo mój TŻ w marynarce dlugo nie wytrzyma.
Wczoraj kupiłam też majtusie i pończochy - jedne białe 8 den i na zmianę lub poprawiny cieliste ![]() A co do cen kwiatów to wiecie, że nie pytałam. Ale w następnym tygdniu chcę się przejść i zamówić bukiety dla rodziców i płatki do sypania to zapytam o cenę
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewuszki
|
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ też nie będzie miał kamizelki
![]() Powiem wam co mój inteligentny TŻ- zrobił Wczoraj kupił sobie robaki na ryby.. i zostawił mi je dzisiaj na stoliku żebym nie zapomniała mu zabrać bo jedziemy dziś na wieś.. tylko zapomniał, że mamy kota Ja rano wstaje a kot na ziemi z robakami, całe podziurawiane.. a kocina się posila tłustymi robaczkami...![]() Normalnie nic tylko ich ubić.. obu
|
#790 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też tak chciałam. w marcu TŻ się zgodził ale im bliżej zapisu na kurs mówił, że jednak on sie bedzie stresował, nie chce za bardzo, boi się że pomyli kroki więc odpuściłam. myslałam by iśc chociaż na kurs walca ale też widzę jego średnią ochotę więc zrezygnowałam. nie chce go namawiać bo wiem, że on się bardziej całym ślubem stresuje niż ja a taniec to pogłebi. wkońcu ma się bawić na swoim weselu a nie stresować. pewnie będziemy tańczyć przytulańca do: Righteous Brothers - Unchained Melody ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Kochane
Podziwiam wasze fotki: NartuNiunia87- ładna sukienka; ciekawa jestem jak wygląda z kołem. Etnula- śliczności powstawiałaś, ja się zakochałam w Twoim bolerku a biustonosz to chyba identyczny mam ( ja kupiłam z C&A) Amandi- ciekawa jestem kiedy ja takie coś zacznę robić na cukierkach. My wczoraj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie Mamy duży nadmiar gości -mam nadzieję że zaczną się deklarować ( do 25 termin) A poza tym ciąży mi ten autokar na który chyba jednak będę musiała tysiąc wyciągnąć ( w 2 strony) A pierwszego tańca nie mamy i was zaskoczę- to mój TŻ mnie ciągnie na kurs
Edytowane przez badzia987 Czas edycji: 2011-05-20 o 08:48 |
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
No tak to jest z tymi naszymi facetami, gorzej niż z dziećmi
![]() Dzisiaj muszę się sprężyć i popołudnie poświęcić na naukę, bo w niedziele mam egzamin z zarządzania finansami.. już mnie dobijają te wszystkie egzaminy, zaliczenia, prace.. za dużo tego na głowie przed weselem Mojej promotorce tak się śpieszy że od środy rana nie zdążyła jeszcze mi sprawdzić pracyPo prostu los masakros.. dobrze że pogoda piękna
|
#794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aguś winietki bardzo podobne do zaproszeń w moim stylu ![]() Cytat:
na 10:30 Krzysztof Krawczyk- Bo jesteś Ty. A teraz wiadomość dnia- wczoraj przyszły czekoladki,pudełko na koperty, i pudełeczka dla gości
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu bo robione do podobnych zaproszeń
![]() Tylko Twoje zaproszenia były robione później. Już prawie skończyłam jeszcze tylko dżety poprzyklejać i mogą lecieć razem z pudełeczkami. Pudełeczek jest 220 Trochę się przy nich orobiłam hehe.
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
nasz piosenka na 1 taniec to marek tranda moja dumka
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- nietypowa ale nam się strasznie podoba |
|
|
|
#797 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane Czerwcóweczki
Cytat:
wiem coś o tym też będę się bronić i teraz biegam po mieście i zbieram podpisy na karcie obiegowej, a do tego uczę się na bieżące zaliczenia Cytat:
Będziesz ślicznie wyglądać w tym wyjątkowym dniuMy tańczymy do Pauli ,,od dziś'' ale nie mamy czasu na lekcje tańca i chyba skończy się na improwizowanym przytulańcu a że ja mam dwie lewe nogi do tańca ... to może być ciekawie
|
||
|
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witam was kochane noooo co do tego tanca. ..To u mnie na poczatku jakas masakra. ..Weszlismy na sale. ..I moj luby juz po 10 minutach walnol. ... Nie da rady nic latwiejszego...a taniec jest taki prosty nooooo i jakos dal sie wkoncu namowic... Tylko ja uslyszal ze ma sie nauczyc wesolego jeszcze ukladu. ..To znowu.... Ze lepiej jak zatanczymy cala piosenke walca to moja instruktorka. ... Lukasz ok wlaczyla cala piosenkie i mowi zobaczymy ile wytrzymasz ....he po minucie chcial nasz uklad. ..I dal sie przekonac... Tylko ze musi go ceiczyc bo on nie ma wyczucia rytmu i wyglada to dosc smiesznie.he |
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
kurcze normalnie nigdzie nie moge znalezc białych pończoch kabaretek
|
|
|
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a mam takie pytanko
macie fryzjerke na dwa dni zarezerwowana. .. ???? Czy nastepnego dnia sami robicie sobie wloski ????
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
pewnie wszystkie macie podwiązki z niebieskimi akcentami
a ja mam z różową kokardką
|
|
|
|
#803 | |
|
Raczkowanie
|
hehe
![]() jeszcze mamy 2 piosenki ewentualnie do wyboru ale pewnie zostanie ta ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- sama będe robiła sobie włoski a jeśli będzie mi się trzymac fryzurka to tylko ją poprawię.
|
|
|
#804 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja podwiązki jeszcze nie mam ale zapytam w salonie ślubnym-może tam mają?
Mów mi : Asia ![]() "...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli." Edytowane przez asia665 Czas edycji: 2011-05-20 o 10:18 |
|||
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
mam długie lekko kręcone włosy więc jak nie przetrwa mi fryzura to poprostu sobie rozpuszcze
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
na allegro możesz zamówić. jest duży wybór.
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W salonie na bank będą mieli Ja moją kupowałam u mojej krawcowej
|
|
#808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo ja chcialam kupic u mnie w miescie i nie znalazlam wiec kupilam zwykle
Edytowane przez aniulkamerry24 Czas edycji: 2011-05-20 o 10:57 |
|
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
ja jeszcze poczekam, może od kogoś dostanę ?
![]() Planowłąam sobie kupić też ze dwie koszulki na noc i podróż poślubna, ale kumpela mi powiedziała, że na swoim panieńskim koszulek dostala z 6, także z tym też poczekam ![]() P>S. W salonach wszystk omają 2 razy drożej, podwiązki sa nawet przy jakiś stoiskach z rajstopami, bielizną w marketach.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-05-20 o 11:00 |
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- AAAAAaaaaa ja wam nie opowiadalam histori jak bralam rok temu tu u nas w niemczech slub cywilny ![]() No i chcialam oczywiscie tez ladnie wygladac i chodzilam sie pytac ile bedzie kosztowac makijaz i fryzura ... No i sie wkurzylam i mowie babce ze chciala bym upiecie i sie pomalowac ona podala mi cene 60 euro za uczesanie i makijaz to zrobilam termin No i ta dziewczyna ktora miala mnie czesac mowi jeden dzien wczesniej tej szefowej ze musi przyjsc wczesniej bo ja musze juz byc o 11 gotowa...A ta szefowa...jak gotowa no ona mowi ze ja biore cywilny...A ta szefowa - jak to panna mloda to nie 60 euro tylko 250 euro:/ i kurde ide rano tam czekam 15 minut salon zamkniety ...nawet nie wiecie jak sie czulam :/ I patrze podjezdza ta dziewczyna .... i mowi chodz pojedziemy do mnie do domu wszystko ci opowiem ...i mi mowila ze musiala bym zaplacic 250 euro powiedziala szefowa...I ze nie mam sie martwic ona mi wszystko zrobi u niej w domu a wiec ludzie poszaleli jak slysza slowo slub
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

szok! buty za 1 zł + 10 zł przesyłka

=> 55 

Ja rano wstaje a kot na ziemi z robakami, całe podziurawiane.. a kocina się posila tłustymi robaczkami...

Będziesz ślicznie wyglądać w tym wyjątkowym dniu