|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze tez sobie o nim przypomnialam, kurcze, chyba znowu doszla kolejna flaszka do wishlisty Cytat:
Mozliwe, ze z moja skora jest cos niedobrze, albo "noski" w moim otoczeniu sa zatkane A moze jeszcze inaczej to sobie wytlumacze - moze moj gust jest tak fatalny, ze nijak nie moge zebrac komplementow. Chociaz pamietam, ze za czasow wczesnej fascynacji perfumami zbieralam komplementy za kwieciuchy i swiezaki - generalnie malo wyrafinowane pachnidla. Teraz niewiele sie zmienilo w moim otoczeniu - wiekszosci nadal lubi proste wiosenne kwiatki-sratki, a ja lubie bardziej charakterne perfumy.
|
||
|
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia dlaczego tak wielu znajomych reaguje na nie tak dobrze (absolutnie nie narzekam )może moje uwielbienie perfum, które noszę, jest jak projekcja i wszyscy wpadają w jej sidła ![]() ale jestem przekonana, że ta miłość do perfum jest odwzajemniona - pięknie na mnie wybrzmiewają ostatnio byłam na imprezie z moich bratem poprosił mnie o pomoc w doborze nowych perfum dla niego odpowiedziałam, że spoko, ale żadnym guru w temacie nie jestem i nie chcę być a on na to: nie ma potrzeby, wystarczy mi jak pachniesz tego wieczora był Black Tourmaline EDIT: no i wczoraj zaliczyłam komplement za Bois d'Ombrie ![]() też od brata Edytowane przez selya Czas edycji: 2011-02-16 o 10:23 |
|
|
|
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest moc prawdy w tym, co napisała selya - to jak nosimy perfumy, jak komponują się z naszym naturalnym zapachem, charakterem, percepcją i wizerunkiem daje przekaz otoczeniu. To trochę tak, jak perfum nie kupujemy w oderwaniu od flakonu - może on podkreślać ich piękno i osobowość, albo wręcz przeciwnie.
Za Poeme zbierałam kiedyś rzesze komplementów - bo kiedyś były idealnie zgrane z moim "ja". Teraz jak od czasu do czasu założę z sentymentu - nie. Ostatnio jednak mało nie padłam, jak usłyszałam że ładnie na mnie pachną Perły, tylko trochę męsko - jaka radosna odmiana od komentarzy typu - kamfora, apteczny skład itp.
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez matrioszka12 Czas edycji: 2011-03-15 o 01:25 |
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj przyzwolenie w pracy na używanie Hermesowskiego elixir des merveilles - od osoby niekomplementującej zazwyczaj, co samo w sobie jest komplementem
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Od meza masa komplementow za Stelle In two peony
Wreszcie cos go tak powalilo, ze az pytal za ile to i gdzie mozna kupic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj od kosmetyczki- ale ty ładnie pachniesz,tak świeżo.. co to? DKNY women
|
|
|
|
|
#789 |
|
BAN stały
|
Dziś za mój zapach komplementy zebrał ktoś inny
Tuż po tym jak przechodziłam korytarzem zaczęły się tam krzątać 2 panie sprzątające, i jedna do drugiej:- wiesz, X, muszę cię dzisiaj pochwalić... - ...czemu? ![]() - bardzo ładnie się dzisiaj wypachniłaś... -... Nie słyszałam, zeby druga pani odpowiedziała, i raczej była skonfundowana. Sądzę, że komplement dostał zapach Kelly Caleche , dziś przez roztargnienie spryskałam się raz i za dziesięć minut 2 raz, po 3 psiki, więc pachniałam trochę zbyt mocno...
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj komplement - nie komplement za Midnght Fantasy.
"Czuję gumę airwaves, tą fioletową" Faktycznie coś w tym jest
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w klubie podszedl do mnie chlopak i powiedzial 'kiedy tanczysz to zapach Twoich perfum jest wszedzie, przepieknie pachniesz'.
Nie zapytal czym, usmiechnal sie i poszedl ![]() Angel! |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
ja usłyszałam 2-krotnie w ciagu jednego wieczora, haha to nic, że od tej samej osoby: ale ślicznie pachniesz
Thierry Mugler - Angel, ale z FM to były perfumy
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Ech, wy to chociaż komplementy dostajecie. Ja jak się wypsikam Duro lub Fumidusem to dostaję krótką informację o mojej nocnej ewakuacji na kanapę.
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj od siostry na temat Egoiste Platinum w końcu czymś normalnym i ładnym pachniesz!Chyba jesteś chory
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
znajoma:
- Czym ty tak ładnie pachniesz? Ja po prostu za tobą chodzę i się wwąchuję! ![]() midnight poison, dior.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się pochwalę, bo dostałam niedawno pierwszy chyba komplement zapachowy (poza banalnymi "ładnie pachniesz"):
"Jak Ty ładnie pachniesz! Wiosną" Za Nina Ricci, Love by Nina (który mam z wymiany z Magdulenką Na razie jestem usatysfakcjonowana
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Amouage Memoir Man wywołał silne poruszenie w towarzystwie gejowskim
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się doczekała po wielu latach i wielu flaszkach
" Bardzo erotyczny zapach..."-powiedzial To było Dune Diora. |
|
|
|
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
Dziś z rana wyszedłem z kolegami "powłóczyć" się i na powitanie usłyszałem:
Ty to zawsze świetnie pachniesz, nawet na odległość i zawsze czymś nowym. W użyciu był Ferragamo Black. |
|
|
|
|
#802 |
|
Guerlain Lover
|
Wczoraj w pracy dostałam komplement za Stellę edp
"Ale piękny, świeży zapach!" |
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu kiedy byłam w szpitalu na badaniach pani pielęgniarka podeszła do mnie z karteczka i długopisem i poprosiła zebym napisała jej czym pachnę
![]() a było to Soir de lune |
|
|
|
|
#804 |
|
Winter is coming
|
ja dzisiaj zostałam skomplementowana za womanity
czas na flaszkę
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
To piękny zapach, ale jak się czyta opinie na KWC, to można zgłupieć a na mnie to pachnie soczystą figą tylko i wyłącznie
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
a ja usłyszałam niestety takie cos od brata" kto ma takie słodkie perfumy, bleeeeeeeee
" LLL , wiem ze slodkie wiec czas na nowy orzeźwiający zakup jakiś ![]() ![]() ![]() i jeszcze komplementy na temat mirage generalnie mirage z oriflame trzymał mi sie 12h i widac bylo ze ludziom sie podoba![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) a figa? (ostatnio moja miłość) no jest... ale słabiutka siakaś i jakby troszke ... przejrzała... no nie poradzę nic ![]() Mój Tż tak oto skomentował mój wieczorny psik Cedr Blue - o! jak spokojnie pachniesz, dajesz odetchnąć zmysłom!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

Ze tez sobie o nim przypomnialam, kurcze, chyba znowu doszla kolejna flaszka do wishlisty
A moze jeszcze inaczej to sobie wytlumacze - moze moj gust jest tak fatalny, ze nijak nie moge zebrac komplementow. Chociaz pamietam, ze za czasow wczesnej fascynacji perfumami zbieralam komplementy za kwieciuchy i swiezaki - generalnie malo wyrafinowane pachnidla. Teraz niewiele sie zmienilo w moim otoczeniu - wiekszosci nadal lubi proste wiosenne kwiatki-sratki, a ja lubie bardziej charakterne perfumy.
)

generalnie mirage z oriflame trzymał mi sie 12h