|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??
Mój TŻ i ja poznaliśmy się w LO (chodziliśmy do jednej klasy). Na początku byliśmy dobrymi przyjaciółmi i tak zostało do końca LO, a zaczęliśmy się spotykać dopiero na drugim roku studiów (dodam jeszcze, że nie studiowaliśmy na jednym wydziale ). I tak to się kręci do dziś...
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
to było piękne niedzielne popołudnie, poznaliśmy się tu w Kolonii nad Renen, na starym mieście
to długa historia napiszę tylko tyle, że byliśmy sobą tak zafascynowani,rozgadaliśm y się jak dobrzy znajomi że po 40 min. !
Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2010-10-14 o 21:58 |
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Miałam jakieś problemy z laptopem i kumpel dał mojemu TŻ (jest informatykiem) mój numer. Kumpel nawet mnie nie zapytał czy może, byłam więc do faceta nastawiona na nie na całej linii.
Później zaczęliśmy rozmawiać z Krzy na inne tematy i tak od słowa do słowa, najpierw przyjaźń, a teraz od kilkunastu miesięcy jesteśmy razem. PS. Jakiś czas po rozpoczęciu znajomości dowiedziałam się, że TŻ też niechętnie ze mną wtedy rozmawiał, a jednak wyszła nam z tego miłość
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
przez kolegę
|
|
|
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Ja z moim chodziłam do jednej klasy w LO. Przez pierwsze dwa lata w ogóle nie rozmawialiśmy, miałam wrażenie, że zachowuje się jak cymbał (coś w tym było, ale ja też byłam dziwna
). Dopiero w 3 klasie bardzo zbliżyłam się do jego najlepszego kumpla (zaprzyjaźniliśmy się), więc byłam także 'zmuszona' do przebywania z moim obecnym TŻ. Okazał się fascynującym rozmówcą, interesującym człowiekiem i wiernym mężczyzną.
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
banalnie - ja kelnerka w pubie z dyskoteką a on klient
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
na czacie, w grudniu 2005.
|
|
#789 |
|
Rozeznanie
|
Internet
Świeża sprawa, ale On jest absolutnie fantastyczny
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pracujemy razem
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
||
|
|
|
|
#791 |
|
Przyczajenie
|
Razem z przyjaciółką urządzałyśmy grilla, Jej brat przyszedł ze swoim przyjacielem, obecnie moim tż
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
znamy się od dzieciństwa
więc jakby to powiedzieć nie pamiętam jak to pierwsze spotkanie dokładnie wyglądało
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Na pielgrzymce, stópki mi opatrywał
Tak mi się podobał, że cieszyłam się z każdego nowego pęcherza, by móc do niego iść na przekłucie |
|
|
|
|
#794 |
|
Raczkowanie
|
Ja z moim M. poznaliśmy się na studiach. Wspólna rok, grupa. Później ławka
Ale dopiero po ponad 1,5 roku byliśmy razem. I tak w poniedziałek mija nam 3 lata |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
z kolei nasza droga do szczęścia była dość... kręta
w ostatniej klasie gimnazjum poznałam swojego pierwszego chłopaka (trochę późno jak na obecne "standardy" ), mój obecny TŻ był jego przyjacielem, więc chcąc, nie chcąc Jego też poznałam no i tak się stało, że też się zaprzyjaźniliśmy. po 8 miesiącach rozstałam się z tamtym, ale kontakt z moim P. wciąż utrzymywałam (ciężko było nie utrzymywać, skoro chodziliśmy do tego samego liceum ). 4 lata temu już prawie nam coś wyszło... no, prawie do tej pory nie wiem, czemu żadne z nas się nie starało, żeby niewinne flirty zamienić w coś poważniejszego później On był w związku, ja też, nasze drogi trochę się rozeszły... aż do matury oboje byliśmy już wtedy wolni, spotkaliśmy się w autobusie, wymieniliśmy parę zdań i później On napisał do mnie na gg... umówiliśmy się na zaległe wino, później wspólnie podbijaliśmy klub w naszej rodzinnej miejscowości... dopóki moja (już ex, łatwo zgadnąć czemu :p) przyjaciółka się w Nim nie zakochała i, na jej nieszczęście, On zakochał się we mnie (pomijam fakt że ja wtedy byłam wpatrzona w innego). na szczęście wszystko skończyło się pozytywnie (dla nas oczywiście ) - jesteśmy ze sobą już prawie 2 lata, bardzo się kochamy, na szczęście studiujemy w tym samym mieście, bo nie wiem, jak bym bez niego wytrzymała, no i już niedługo będziemy mieszkać razem |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety taka prawda. |
|
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
A ja poznalam mojego bardzo nietypowo: Pojechalam na praktyki z programu IAESTE, mialam pracowac na uniwerku w Szkocji. Oprocz mnie przyjechalo tam wielu innych praktykantow z calego swiata (lacznie ok. 70 osob) No i lokalna grupa IAESTE poprzydzielala kazdemu lokalnemu czlonkowi praktykantow, ktorymi sie mieli 'opiekowac', czyli odebrac z lotniska/dworca i potem pomagac w razie czego. No i wlasnie chlopak, ktory mnie odebrala z dworca i byl moim 'buddy' zostal nastepnie moim TZ. Jestesmy razem juz 8 miesiecy
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam czytać i słuchać takich historii ^^
Ja swojego poznalam "na Malyszu", hehe.
Edytowane przez knizka Czas edycji: 2011-03-31 o 23:49 |
|
|
|
|
#800 |
|
Konto usunięte
|
/
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2013-04-25 o 02:42 Powód: / |
|
|
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
Przez Internet
![]() Jesteśmy ze sobą już prawie 3 lata
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego poznałam na dyskotece i w lipcu będzie 4lata jak jesteśmy razem a 2lata jak jesteśmy małżeństwem! Gdyby ktoś mi powiedział ze na dyskotece znajde męza to bym go wyśmiała a jednak znalazłam
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
|
Ja swojego TŻ-ta poznałam przez internet. Pierwszy raz w ten sposób się zapoznałam i wyszedł z tego związek- już ponad rok jak jesteśmy razem
|
|
|
|
|
#804 |
|
Rozeznanie
|
w pracy
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
w parku linowym - on był instruktorem, a ja przerażoną klientką z lękiem wysokości
oboje jesteśmy z Warszawy a poznaliśmy się na Półwyspie Helskim i tak się już ciągnie prawie 3 lata
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#806 |
|
BAN stały
|
Zachorowałam i poszłam do lekarza
|
|
|
|
|
#807 |
|
Przyczajenie
|
ja poznalam mojego męża 8 lat temu, na czacie
Kochać coś, to pragnąć by to żyło... Edytowane przez buziaczek81 Czas edycji: 2012-07-31 o 23:49 |
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw regularnie bywaliśmy na tym samym przystanku autobusowym,a potem wpadliśmy na siebie w klubie..i się zaczęło
|
|
|
|
|
#810 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale zawsze jest nadzieja, że nareszcie natrafimy na tego jedynego..Trzeba próbować! Szczęścia życze i tobie i sobie, bo z pewnością będzie nam potrzebne
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

to długa historia napiszę tylko tyle, że byliśmy sobą tak zafascynowani,rozgadaliśm y się jak dobrzy znajomi że po 40 min. !
). Dopiero w 3 klasie bardzo zbliżyłam się do jego najlepszego kumpla (zaprzyjaźniliśmy się), więc byłam także 'zmuszona' do przebywania z moim obecnym TŻ. Okazał się fascynującym rozmówcą, interesującym człowiekiem i wiernym mężczyzną. 

Tak mi się podobał, że cieszyłam się z każdego nowego pęcherza, by móc do niego iść na przekłucie 

61.5 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 49
Ale zawsze jest nadzieja, że nareszcie natrafimy na tego jedynego..Trzeba próbować!