|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
szminka to ta wisniowa 760 rouge automatic...?
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę znalesc transmisji na zywo meczu tenisa i sie wściekam
Kam tłumaczyłam Tig...Nie ma co narzekac i biadolic tylko trzeba działac..Wyniki,zdjęcie jak Kama pisała a nie od razu bys chciała się kłasc i kroic...Najłatwiej im pociąć..a tu trzeba zagadkę rozwiązac...Masz dla kogo zyc..masz..Młodosc a boli to pomysl co bedziesz czuła pozniej jak nic z tym nie zrobisz...Po co się męczyć..są metody ..Sprobuj..przeciez powinno Ci zalezec na zdrowiu jak na niczym innym..wszak ono-becenne..ten tylko je...itd itd..
|
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
Kama, taką paletkę http://www.temptalia.com/guerlain-ca...hotos-swatches
ale jak jesteśmy przy szminkach, to i tak kupiłam sobie dzisiaj nr 19 YSL lakier do ust a będąc na wieczorku w Douglasie organizowanym przez Bobbi Brown to dostałam błyszczyk jako upominek
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Bratku kulki w koncu oglądnełas z rolką pod pachą hi hi czy nie...Jezu jak mnie brzuch boli na @..przez te tabl antyk pochrzanił mi sie cykl i jak mnie boli ..wrrrr...
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Xsinka piękna paleta |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
paletka ciekawa, choc ja nie kupuje szminek w czerwieni. szczesciara, dostałąs błyszczyk
![]() tone w papierach, samych zaległych gazet medycznych jest duzo...No ale zawsze przychodzi taki dzien, ze robimy to, co odkładalismy od dawna... Do mnie dotarła pierwsza szminka kanebo. no ładna...ale mocna, napigmentowana niesamowicie,do uzytku dla mnie po starciu wstepnym ![]() Dzis mam dzien na witamine c, serum mastersa na twarz, a doustnie - miseczka surowki z kiszonej kapusty i kubek soku z kapusty Oczywiscie - domowa produkcja, pychota...
|
|
|
|
#786 |
|
Konto usunięte
|
Kulki wam cały czas w głowie widzę...
Yves Rocher w sklepach będą 16 albo 17 listopada, teraz dostępne wyłącznie w sprzedaży wysyłkowej...Wiem, bo dostałam katalog, a do sklepu poszłam obejrzeć błyszczyk z limitowanej świątecznej edycji i też go jeszcze nie było... Lioele tańsze są tutaj http://www.alledrogeria.pl/product.php?id_product=706 |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
to faktycznie taniej niz na all, Beti, duzo taniej. to kto chce kulki...? ja nie
|
|
|
|
#788 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie, obawiam się, że poległabym na obsłudze
Ale lubię popatrzeć |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te kuleczki koreanskie..Te tez fajne
SKIN79 Diamond Star Glow Ball Powder ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Tez nie..ale patrzenie na nie jakos cieszy oko ,nie uwazacie...Mają one jakąs magiczna moc,ze tyle kobiet im ulega..i to ulega za nie małe pieniądze..Są takie co puszkami zdobią łazienkę i stwierdziła och niepotrzebnie bo zrobil sie za duzy glam.. inne ,mając juz pare serii(kiedy one to wykorzystają )do kupuja nowe..Magia..
|
|
|
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
Miszka, ten nowy to Long- Wear Even Finish foundation, lżejsza wersja Double Wear i nie zapychający.
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
a juz dochrapałam sie do Twojej recenzji Xsinka..ciekawy..przy okazji jak sie da popróbuję
|
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Ja sprzątam ...cały czas ...
![]() I jakoś tak dziś się do doopy czuję ...Jakoś tak w głowie dziwnie i w żołądku .. Z tym żołądkiem to już od jakiegoś czasu coś nie tak ... A kroić się muszę , bo torbiele endometrialne na jajnikach wielkości jabłek i pewnie endo rozsiana po całej zatoce Douglasa ... i stąd te bóle ... Bbrat , nawet mi , kurna , nie mów , że poszłaś TYLKO po papier toaletowy ... I nie poszłaś do do Sephory i YR ... ![]() ![]() ![]() Normalnie chyba zaraz pojadę do tej stolycy i Cię uduszę gołymi rencami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sałatkę zrobiłam , resztę mają przynieść laski ... Xnika , hej Co tam u Księciunia ? Wszystko ok ? Pędzę , bo jeszcze podłogi muszę umyć i ze sobą coś zrobić ... A najchętniej to położyłabym się do łózia spać ... |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Bratek własnie wraca z Sephory ..za 20 min powinna dac streszczenie ..Tig a kiedy Ty ostatni raz byłas na usg u gina??
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
Tig, tak u Księciunia wszystko ok, zadomowił się już na maxa
zdrowy, duuuży kocur.A właśnie, powiem wam, że skończyłam na AWF kurs trenera personalnego układam już sama plany dietetyczne i treningowe, po za tym przygotowuję się do zawodów... fitness sylwetkowy.
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
JESTEM !!!
1. W Sephorze i Douglasie kulek BRAK. Nie ma po nich już ani śladu. Jest oczywiście jedynie tester, na podstawie którego stwierdziłam, że te kulki są absolutnie nie dla mnie (co pewnie wcale nie zdziwi TIG). Są to głównie kulki srebrne, sinoróżowe i brudnoróżowe, brudno w sposób zimny, zahaczają o fiolet. Całość niebezpiecznie perłowa. Nadal uważam, że na cerze Kropki wyglądałyby fajnie. Niestety na mojej ciepłożółtej i usianej różnymi nieszczęściami - chłodna srebrna poświata byłaby równoznaczna z makijażowym samobójstwem. Kosztują 219 zł, ale w sumie jest to informacja nikomu do niczego nie potrzebna, skoro kupić ich już nie można. Konsultantki szczerze wątpią, czy będzie jeszcze jakakolwiek dostawa. 2. Prasowanka owszem fajna, DUŻO fajniejsza od kulek (dla mojej cery), ale cena 609 zł przyprawia o pusty śmiech nawet same konsultantki. Trzeba być ostatnim frajerem i nadętym snobem, żeby kupić takie w sumie goowno za ponad 6 stów. 3. Podkład YSL absolutnie cudowny, dwa kolory B10 i B30 są po prostu przepiękne, żółte beże. Coś cudownego. Kolory z serii BD (Beige Dore), po których spodziewałam się, jak sama nazwa wskazuje, cudnego złotawego podtonu - okazały się kolorami w tonacji brudnej ścierki. Producent tak bardzo chciał żeby nie były ani żółte (jak seria B), ani różowe (jak seria BR), że zagalopował się w swoim zamyśle artystycznym i wyszła brudna szmata, ziemista, ohyda. Tak więc kolor B30 i B10 słusznie wydawały mi się podkładowym ideałem. 4. Zamiast kulek wykryłam puder Inglota, z lepszej linii sprzedawanej wyłącznie w Douglasie. Idealnie śnieżnobiały, na skórze idealnie bezbarwny, dający jedynie złoty połysk. Kosztuje 40 zł i jest wart każdej złotówki. Kulki Guerlaina mogą mu co najwyżej buty wiązać lub teczkę za nim nosić. 5. Kulek Yves Rocher nie ma w salonie, będą jakoś jeszcze w listopadzie. I TERAZ NAJWAŻNIEJSZA CZEŚĆ MOJEJ WYPRAWY: Nie kupiłam NIC. Bo wzięłam inną torbę, zapomniałam się przepakować i jak już miałam w ręku wszystko to, o czym marzyłam, to okazało się, że nie mam: ani gotówki, ani karty płatniczej, ani żadnego dokumentu tożsamości, żeby wypłacić gotówkę z oddziału banku, ani karty Sephory, ani... NIC. Miałam w torbie karnet na siłownię, chusteczki i dropsy na gardło. Ku%&$@ mać zakończyła się właśnie tak. W kieszeni dżinsów miałam zmiętoszone 20 zł, to sobie kawę kupiłam, żeby mi przykro nie było No i chyba jutro pojadę jeszcze raz, no CHCĘ ten podkład i ten puder Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-03 o 18:41 |
|
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam Kasie i Tomka
![]() Genialni są |
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka jakie zawody?jaki fitness?przybliz temat?gdzie bedzie Cię mozna podziwiac?BRAT łoj bozesz no pech...ale co tam juz przynajmniej wiesz,czego chciec..i co mozna sobie darować w zakupach...YR moze nie bedą tak blade i Ci podpasują..A ja kupiłam corce zestaw kosmetkow Manhattan ,min kulki http://allegro.pl/manhattan-puder-w-...744957047.html i kompakt http://allegro.pl/manhattan-clearfac...744954757.html i jesli ma z Was któras Rosmanna przy domku lub blisko moze zerkniecie czy jest w sprzedazy
Manhattan, Soft Mat Loose Powder i ile kosztuje?! |
|
|
|
#798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja posprzątałam .WSZYSTKO ... Pędzę pod prysznic , bo jak zwykle nie zdążę .... |
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
Miszka, na razie trenuję, moim trenerem jest mistrz świata, trener reprezentacji Polskiej w kulturystyce i fitness Bogdan Szczotka. Nie wiem czy teraz na wiosnę wystartuję czy dopiero za rok, ale najpierw muszę wygrać debiuty w Ostrów Mazowiecka żeby do kadry się dostać.
Mój trener powiedział że pozwoli mi dopiero wtedy, jak będzie pewny że wygram. Przygotowuję się do fitness sylwetkowego do 158cm (to jest lżejsza forma kulturystyki, chodzi o rzeźbę ciała). |
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
![]() To jest fotka tego białego pudru, są recenzje na Wizażu, jest w dziale pudrów brązujących i rozświetlających. Inglot AMC, White Highlighting Powder. Ja już kiedyś przypatrywałam mu się, dzisiaj na fali rozczarowania kulkami (których i tak nie ma) doceniłam go jeszcze bardziej. Owszem, MA drobinki, cały milion iskierek, ale na podkład i w skrajnie maleńkiej ilości, jedno przytknięcie pędzla - wg mnie TAK Nowy Parure de Lumiere jest podobno bardziej kryjący niż Parure Aqua. Zresztą Aqua jest wycofywane, leży w koszu po niższej cenie. Ale nie wiem ile dokładnie kosztuje, bo nie popatrzyłam w końcu. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-03 o 19:31 |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
siedze w stomatologii
Lektura najnowszych czasopism upewnia mnie, ze medycyna idzie do przodu tak szybko, ze nie uda mi sie jej dogonic Miałam sie poobijac...lecz zaległosci jednak zwyciezyły ![]() Kosmetykowo - zaczełam retinol ze skinceuticals. w odroznieniu od ubiegłego roku - dam go co drugi dzien, bo ten lekki, przyjemny, nawilzajacy kremik - slicznie masakruje skore ![]() No i jutro wypadałoby juz pocwiczyc , bo po nastawianiu nie mozna - miałam wiarygodne wytłumaczenie lenistwa
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Pojawiła się recenzja nowych kulek, tych z Yves Rocher.
Jednak ja już odczuwam wielkie zmęczenie wszelkimi kulkami po dzisiejszym dniu... Ale nie pochwalę tej recenzji, bo jej autorka też nie chwali niczyich
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-03 o 20:19 |
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaczynam przygodę z Sensilisem Correctionist na noc. Mam krem i serum, ale serum jest z innej serii, bo akurat nie było C. Krem jest super, ale serum, no niby tez fajne, ale ma bardzo intensywny zapach. Niby ten sam, Sensilisowy, ale taki ostrzejszy. Na szczęście bardzo szybko się ulatnia.
Zacznę też używać Sleep&Peel i serum z retinolem z Filorgii. I teraz nie wiem, czy oba razem na noc? Czy jakoś osobno? Wiem, mówiłyście mi, ale |
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
tez chciałam zwrocic uwage na recenzje
Choc przyznam - ja nie patrze, czy ktos chwali, nie umiem tez sprawdzac, kto mnie chwali Zreszta i tak jestem zbyt prozna ![]() Krop, ja bym nie łaczyła kwasow z retinolem ![]() Polecam, jesli ktos jeszcze nie zna - super produkt za smieszne pieniadze ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-703534 Ostatnio zamoiwłam w lawendowej farmie swieczki do masazu - z nuta waniliowa, indywidualne zamowienie
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-03 o 20:52 |
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
A ja czasem sobie zerknę z ciekawości jak się inni odnajdują w tej kosmetycznej mikrospołeczności
![]() W profilu, tym na KWC, gdzie są recenzje, jest jak byk, kto kogo ile razy i za co ![]() W swoim własnym profilu też przecież to masz, w podstawowym widoku. Kulek na dzisiaj mam serdecznie dość, jutro mam wprawdzie pozajmowany dzień, ale jednak tkwi we mnie żądza podkładu YSL w tym cudnym kolorze + puder świetlisty. Kropka, to chyba jedynie Kama może Ci pomóc, ja bladego pojęcia nie mam... |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Bratek a czemu koń tym razem????Kama nie odp mi czy Ci sie szczotaczka spodobała?i co oznacza masakruje skóre?cóż czyni?jak to odczuwasz przy,po uzyciu?
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Krop moze najpierw złuszcz kremem a potem jej dowal retinolem..Nie łączyłabym obu naraz... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ta Pani co pochwalila kulki YR,wystawiła tez recenzję mojemu Clarinsowi |
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
A ja Miszka dzisiaj testowałam Twojego Clarinsa w Douglasie, wydał mi się fajny, tylko to opakowanie jakieś... nie do torebki raczej. Do domu chyba głównie.
Mam nowy awatar, bo darmowa reklama perfum Diora wyczerpała już swój limit czasowy podarowany mu przeze mnie w promocji
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-03 o 20:59 |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, na razie nie uzywam nowych szczoteczek, bo własnie zmienilam poprzednia na inna, wiec przede mna 2-3 miesiace
Tez jestem niecierpliwa, ale potrafie sie powstrzymac ![]() Serum skinceuticals ma wysokie stezenie retinolu. jest to JEDYNY produkt z retinolem, ktory podraznil moja skore - wszystkie inne - moze i cos tam robiły, ale ja tego nie widziałam. to uzywałam codziennie przez 2 tygodnie, na twarz, szyje i pod oczy - bo to taki lekki, przyjemny kremik, niezle tez nawilza. i po dwoch tygodniach jednak miałam twarz wysuszona, sciagnieta, wrazliwa na inne kosmetyki Zaczełam stosowac co drugi dzien i jednak nie pod oczy ( na wysuszonej skorze dopiero widac zmarszczki ) - i podraznienie stopniowo ustepowało, jednak mineło dopiero po 2 miesiacach, jak skonczyłam probki. w trakcie jednak kupiłam juz pełne opakowanie, ktore własnie napoczełam Tylko teraz od razu zaczne co drugi dzien. oczywiscie u Ciebie podraznienie moze sie nie pojawic, masz cere mieszana...Mozesz w ogole nie widziec tego przesuszenia, jednak doradzam spora dawke nawilzania...Brati, nadal nie wiem, gdzie Ty widzisz szczegoły pochwał Ja przeciez nie chwale człowieka, tylko to, co stworzył...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-03 o 21:11 |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Kama chciałam zamowic probki John Masters Organics,serum z mącz lekarskiej i odzywke z pomarancza,zalogowalam sie i nie umiem
jak Wy zamawiacie tam na stronie?wchodze w probki i doupa
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez działa, własnie sprawdziłam
na stronie masters, tak...? Wybierasz probki, tam masz nawet skan, jak to robic Masz kwote - 2 za probke, wpisujesz ilosc np 10 i dodajesz do koszyka. masz zamowienie na 20 pln+wysylka,w polu dodatkowych informacji przy potwierdzaniu - wpisujesz nazwy lub numery, czyli najpierw spisz, co Cie interesuje...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Kam tłumaczyłam Tig...Nie ma co narzekac i biadolic tylko trzeba działac..Wyniki,zdjęcie jak Kama pisała a nie od razu bys chciała się kłasc
i kroic...Najłatwiej im pociąć..a tu trzeba zagadkę rozwiązac...Masz dla kogo zyc..masz..Młodosc a boli to pomysl co bedziesz czuła pozniej jak nic z tym nie zrobisz...Po co się męczyć..są metody ..Sprobuj..przeciez powinno Ci zalezec na zdrowiu jak na niczym innym..wszak ono-becenne..ten tylko je...itd itd..

a będąc na wieczorku w Douglasie organizowanym przez Bobbi Brown to dostałam błyszczyk jako upominek 

i stwierdziła och niepotrzebnie bo zrobil sie za duzy glam..
inne ,mając juz pare serii(kiedy one to wykorzystają
)do kupuja nowe..Magia..

Bo ten puder brzmi fajnie bardzo ... Ale wiem , że w stałej sprzedaży inglot ma b. fajne pudry rozświetlające , ale też Vipera ma śiwetne i bardzo duży wybór - właśnie złociutko rozświetlające ....
klask i: