|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Konto usunięte
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
Kiedy byłam mała wstałam w nocy i chciałam pójść się załatwić do szafy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś dostała smsa- "cześć kochanie, bawię się świetnie, szkoda że cie tu ze mną nie ma, Rafał".... ja nie znam żadnego Rafała ;D
schowałam chleb do lodówki a masło do chlebaka kiedyś w szkolnej pracwni nie mogłam wydrukować dokumentu... spytałam bezradnie kolozanki co robie nie tak, a ona mówi- włącz drukarkę do prądu....... kiedyś zepsuł się nam telefon- dzwonił i dzwonił a nie dało se go odebrać . Więc współlokatorka wyłączyła go z gniazdka, żeby jej nie denerwował (była wtedy sama). Moja mama wezwała do nas monterów z tepsy..... przyszli obejrzeli telefon i mówia- trzeba włączyć do gniazdka to będzie działać.....
![]() |
#783 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
na wigilii siedze przy stole, a babcia do mnie:
- zaśpiewaj mi kolęde dziecko zaśpiewałam,a babcia: - masz piękny alt. a mój brat: " ona woli enter babciu" ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
BAN stały
|
Mi się przypomina sytuacja z podstawówki..
Ubierając się w szatni, po skończonych lekcjach, założyłam nie swoją katanę, a katane kolegi. Wyglądała podobnie do mojej :P a co najlepsze, ani on, ani ja się nie zorientowaliśmy... przez kilka dni chodziliśmy nie w swoich katanach.. hahaha. Aż w końcu mama coś mi napomknęła, że przeciez moja katana miała taki kolorowy znaczek na kieszonce, a ta, którą "pożyczyłam" nie miała :P haha Ja miałam wiele różnych wpadek w zyciu :P Albo kiedyś.. Tatuś dał mi 5 zł i kazał iśc do sklepu po coś tam.. No i poszłam.. tyle że w drodze zgubiłam te 5 zł. W strachu przed tatą, pobiegłam do domu i powiedziałam mu, że Rafał (osiedlowy gagatek) mnie napadł i ukradł 5 zł !! Ależ było.. Ojciec poszedł do mamy Rafała i była niezła awantura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
smsowe życzenia świąteczne dostałam od Rafała patrze fajny wierszyk - wysyłam do przyjaciela a ten mi odpisuje "małpo dzięki ale ja go dawałas edytuj mogłaś chociaż podpis zmienić ![]() ![]() ![]() jak byłam mała mama mnie wysłała do sklepu po mąke ziemniaczaną a ja jej kupiłam mąkę i ziemniaki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
ja takich historii mialam tysiace... zreszta moj brat byl jeszcze bardziej utalentowany w tej dziedzinie.... niestety mam krotka pamiec sprobuje wiec opisac kilka historii ktorych jeszcze nie zdarzylam zapomniec....
- jak moj brat sie urodzil , jako starsza siostra postanowilam go poczestowac cukierkiem, efekt? brat sie nagle zrobil niebieski a moj ojciec czym predzej odwrocil go do gory nogami probujac usunac obcy obiekt....ta sama sztuczke powtorzyllam conajmniej 3 razy w naszym pozniejszym wspolzyciu.... -gdy mialam ok 16-17 lat moj brat dla zabawy napisal na moim zdjeciu z przedszkola, nad moja glowa slowo zaczynajace sie na litere "K...."... ja niewiele myslac zlapalam za noz i wbilam mu go w piszczel.....no i tu zaczely sie problemy...wiadmo noz zatrzymal sie na kosci w przeciwienstwie do mojej reki, ktora zeslizgnela sie po rekojesci...efektem byla gleboka rana ciagnaca sie po wewnetrznej stronie palcow- braciszek wyszedl z calej sytuacji z malutka ranka ![]() -w wieku ok 10 lat bylam na kolonii....dziwnym trafem spotkalam tam ksiedza z sasiedniej miejscowosci i opowiadalam mu historie o mojej sasiadce, ktorej on nie kojarzyl a ja na to: - Jak ksiadz moze nie znac takiej pieprzonej dewotki, przeciez ona kazdemu ksiedzu w d.... wchodzi...." mina ksiedza byla nie do opisania................ kurcze jak sie nad tym zastanawiam stwierdzam ze chyba bylismy nienormalni... ale przynajmniej mamy co wspominac ![]()
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra jako toniku użyła zmywacza do paznokci. I się dziwiła co tak szczypie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci że nie byliście nie normalni bo ja miałam masę takich przygód z Bratem tylko że ja był tą "młodszą gnębioną" i wstyd mi opisywać takie sytuacje... Może kiedyś się odważę..
![]() |
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
Moja kuzynka jak była mała i miala goraczke przebudzila sie w nocy poszla do lazienki i nasikala do kosza! Rodzinka do dzisiaj sie z niej smieje.
Ta sama kuzynka wypila niedawno plyn do podmywania sie swojej siostry ktora z pospiechu postawila go w kuchni. Biedaczka na poczatku myslala ze to jakis napoj bo mialo taki kolor. Ostatnio nocowalam po imprezie u kolezanki, bylam zaspana i zaczelam myc zeby pasta do rak. Tubka na pierwszy rzut oka wygladala jakby to bylo blend-a-med. Dopero po smaku zorientowalam sie ze to jednak chyba nie to. Ta sama kuzynka kazala mi napisac jak bylo na polmetku. No to jej w skrocie wszystko opisalam. Nie wiem jakim cudem ale smsa odebrala jej matka. Zabronila jej sie ze man zadawac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
dzwonie dzis na policje ze zgloszeniem ze przed moim domem szweda sie obcy pies...
policjant robi wywiad: imie? nazwisko?... jaki to pies?? ja: wilczur marki Haski <moj kwiatek ![]() policjant: jaka rasa?? ja: Haski policjant: duzy ten pies?? ja: ![]() policjant: aaaa Haski!! czasami mam wrazenie ze niektorym policjantom przydalby sie kurs "rozumne sluchanie" niedawno bylam swiadkiem jak policjant z dochodzeniowki przesluchiwal kobiete - normalnie dramat - ona mu jedno a on powtarzajac to co ona mowila ze niby to pisze w protokol tak to przekrecal ze zueplnie neistworzone rzeczy mu wychodzily... nosz normlanie nie wiedzialam czy sie smiac czy cuuuu.... ![]()
![]() |
#794 | ||
Raczkowanie
|
ja tez
![]() Cytat:
![]() Cytat:
enter mnie powalil ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy kiedyś o tym nie pisałam na wizazu, ale:
Wysiadłam z auta (na parkingu typu auto maska w maskę)i podbiegł do mnie malutki piesek ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: ja to wogóle chyba mam jakiegoś pecha wyjątkowego... Dziś byłam na zakupach. Mama poszła do sklepu z firanami, tata w aucie to ja postanowiłam skoczyć do solarium w między czasie. Nie byłam przygotowana i nie miałam gumki do włosów, żeby je spiąć to wspaniałomyślnie w kabinie urwałam kawałek serpentyny ozdabiającej lustro :P Po opalaniu wyszłam z łóżka, fajnie mi się włosy ułożyły, szybko się ubrałam bo pewnie rodzice już na mnie czekają i wyszłam. Jakąś godzine później w supermarkecie spadla mi na ramię...serpentyna ![]() ![]()
I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca trochę bardziej milcząca lecz widać można żyć bez powietrza !" Edytowane przez 00aga00 Czas edycji: 2007-12-31 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do związywania włosów to ja często związuje ramiączkiem do stanika (lepszy patent) przynajmniej jak zapomnę ściągnąć to wygląda w miarę jak gumka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Ja kiedyś na cały głos do nauczycielki powiedziałam "babciu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio jade sobie po szkole autobusem do domu i tak sie rozmarzylam,ze hoho...
![]() a dopiero sie zorientowalam,ze autobus juz dawno zajechal do zajezdni,wszyscy wyszli,a ja siedze sama jak idiotka;D a kierowca czekal az wyjde ![]() pewnie myslal,ze sie upilam czy cos,bo przy wychodzeniu jeszcze potknelam sie na schodach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
a ja kilka razy do wychowawcy biologa - "proszę księdza??" a on zawsze mi odpowiadał "tak? proszę siostry?" heh
![]() |
#802 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Wczoraj w pociągu rozmawia dziecko z ojcem:
- Tato a czemu dzisiaj trzeba iść do kościoła? - Bo jest święto - A jakie? - 1 Maja myślałam że umre ze śmiechu
![]() |
#806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio odwiedziłam siostrę i jej 3letnią córeczkę.Przywiozłam ze soba zdjecia z wycieczki.Zdjęcia robione były pod wodą i przedstawiały rafę, rybki , mnie i tz w płetwach, maskach itp. Siostra oglądała zdjęcia a dookoła nas skakała jej córeczka podekscytowana wizytą cioci, której dawno nie widziała.Skakała, szalała ale co chwilę w przelocie zerkała na zdjęcia .W końcu w biegu zauważyla:"ooooo foka" Moja siostra zaaferowana zaczeła się bliżej przygladać zdjęciu w poszukiwaniu foki.Ale nie znalazła bo jak sie okazało tą foką byłam ja a siostrzenicy tak się jakoś skojarzył ten ekwipunek podwodny z foką(a szczególnie płetwy) Śmiechu było co niemiara a ja byłam zadowolona bo dobrze, ze się dziecku z wielorybem nie pomyliłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
Mojego męża mama wysłała go po 3 kg ziemniaków to przyszedł z 3 kg cebuli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
foka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.