|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam , że się nie udzielam ale cały czas jestem z Wami.
Dziękuję za słowa otuchy ![]() Widzę, że na tapecie bielizna i okrycia wierzchnie. Muszę przyznac, że wszystko co wstawiacie jest przepiękne i stanowi dla mnie nie małą inspirację My na razie odsapneliśmy od przygotowań. Czekamy spokojnie na realizację zaproszeń - wtedy wstawie je i tutaj. Będziemy chyba niedługo rozglądać się za jubilerem ![]() niulkapiękna sama marze o takiej fryzurze, ale nie wiem na ile da się ją zrealizować na moich włosach.. fryzjerka we wtorek zasugerowała mi , żeby je troche skrócić bo za długie włosy też nie są dobrą opcją . Tym bardziej, że moje są dosyć gęste i mało podatne. Co myslicie? Obcinac? Nie chce ryzykować nie udanej fryzury slubnej bo mam ZA długie włosy. Obecnie sięgają mi dużo za zapięcie od stanika na plecach, a jak wezmę do przodu to leżą mi na cyckach... Troche mi szkoda ale do sierpnia jak coś to urosną prawda? Tym bardziej, że nie chce ich malować , a czekam aż odrosną mi moje "prawdziwe" włosy. Już niedużo mi zostało. Swoją drogą mam naturalne ombre
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Rabbitka- tez mam ten stanik wonderbra ale nie zakladam w ogole stanika do sukni
Pieknie sie trzyma i robi niezly biust ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje włosy rosną strasznie wolno, do ślubu podetnę je może raz tak z 2-3 cm. Teraz mam do ramion, chcę niski kok i kilka cm bym chętnie przygarnęła. Do czerwca nie urosną dużo, to co obetnę to odrośnie i więcej pewnie nic. Ja chodzę do fryzjera raz na rok, odkąd zaczęłam dbac o końcówki to nie rozdwajają mi się więc nie muszę ich podcinac. Obcinam zawsze tak z 5 cm i przez rok tyle odrastają.
|
|
#786 |
|
Polka Ogarniaczka
|
czy orientujecie się, Moje Piękne, ile może kosztować powiększenie pierścionka?
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ParisParisienne dzięki wielkie za info o cenach sukien! co nieco już mi się rozjaśniło, choć napisałaś o tym czego się obawiałam -ceny mogą być zawrotne! ciekawe czy da się teraz jeszcze upolować jakąś przecenę..
w każdym razie dziękuję ![]() aaaa i czekamy na fotki Twojej sukni i bucików ![]() namisek1990 masakra z tą znajomą ;/ ludzie za grosz nie mają taktu... Elrosa świetny welon!!! podeślij link do aukcji chyba, że już gdzieś wrzuciłaś a ja przeoczyłam ![]() rabbitka przez maila i telefon faktyczne widać, że obsługa w krakowskich poziomach jest na poziomie
|
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A chyba mi cos swita, ze wklejalas zdjecie w Twojej sukience z sesji i w nim, dobrze pamietam? To mnie pocieszylas bo ja do biusciastych nie naleze, wiec trzeba mi dobrego stanika, zeby ladnie wyeksponowac to co mam ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zamawialam suknie pod koniec grudnia, bo te z kolekcji 2014 maja jeszcze pojsc w gore o ok. 400 zl Fotki wstawie jak bede miala troche czasu. Ale raczej do klubu |
|
|
|
|
#790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bolerko też super, sama będę miała podobne, w ogóle one teraz są modne. Pisałaś o tym wylewającym się tłuszczy czy coś i ja się pytam: gdzie on? Masz ładną figurę!
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy wstawialam z sesji na watku. Na pewno w klubie. Wkleje jakies zamaskowane zaraz ![]() Nosze 65B ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2014-01-03 o 23:37 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
Lg_ago dziękuję Ci bardzo za wypowiedź na temat zaproszeń!
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze wybrałam (właściwie to mama wybrała) taką suknię w której gorset działa cuda na styczeń planuję kupić sobie strój kąpielowy i od lutego będę chodziła z koleżanką na basen żeby zrzucić to i owo
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Dotka90 ja bym postawią na biały sweterek ale krótki - taki do tali
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Nawet w żartach tak nie mów
Cytat:
![]() Zdrówka życzę! W temacie bolerek, to ja też mam straszny problem. Jakoś nic mi się nie podoba. Liczę że będzie na tyle ciepło że bym mogła być bez, ale w sumie coś trzeba mieć na wszelki wypadek. A że gorset mam bardzo zdobiony, muszę mieć coś gładkiego. A jeśli chodzi na stoniki ja też lubię Esotiq, mają wybór rozmiarów. Ja tam kupuję 70H
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
ja mam wesele końcem października i też muszę kupić coś na górę...
myślałam o takim szalu http://slubnybazaar.pl/pl/31_oferta/...al_slubny.html albo http://www.google.pl/imgres?safe=off...&tx=193&ty=292 co powiecie ? Edytowane przez TysiaBB1989 Czas edycji: 2014-01-04 o 08:25 |
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie jade do pracy I Was podczytuje. Widze, ze na tapecie okrycia wierzchnie. Gdyby kogos interesowal cekinowy złoty żakiet to są w Camaieu przecenione z 249 zl na 99 zl
sama mysle czy by sobie takiego nie kupic a to link modacamaieu.pl/cekinowe-ubrania-na-co-dzien-i-od-swieta/Odezwe sie po pracy milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mierzylam ten cekinowy żakiet co wklejalam. Jest boski
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzień wcześniej byłam na imprezie w sukience i potrzebowałam jak wracałam w nocy ok 3 tylko marynarkę. nie obawiacie się, że jak macie welon i do tego zdobioną suknie, i dodacie jeszcze bolerko czy tam szal, to będzie za dużo i wyglądem będziecie przypominać "choinkę" w sensie, że za dużo ?? |
|
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja welonu nie mam bo mi się nie podoba. A na długi rękaw kupię sobie żakiet, to tylko do kościoła i w drodze na salę, nie musi byc idealnie super zgrany ze wszystkim, poza tym chciałabym to jeszcze później założyc a ślubne bolerko raczej pójdzie do szafy na długie lata.
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam coś takiego w domu-> ![]() ... ale też myślę czy by nie pójść w elegancję i nie kupić jkiegoś ładnego białego żakietu. Na przymiarkach do innej sukni jeden mierzyłam i zakochałam się w nim. Hmm...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#803 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak też myślałam ![]() Cytat:
Do tiulowych i rozłożystych dołów świetnie wyglądają takie krótkie narzutki ![]() Cytat:
Kradnę do swoich inspiracji na fryzurę ! Bo ja nie jestem zdecydowana, czy gładki kok, czy coś w takim stylu ![]() A dziękuje ![]() Nie będę zakrywać, jeśli nie będzie to konieczne. Myślę, że jest na tyle zabudowana, że tak mogę być w kościele, jak będzie ciepło. Obawiam się tylko zimniejszego dnia i coś wtedy muszę mieć przygotowane ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
A masz włosy ścięte na prosto, czy cieniowane ?Ja się zastanawiam, czy z moich będzie szło zrobić taką zwiewną fryzurę Mam włosy proste jak kołki, ścięte równiuteńko na prosto, za połowę pleców. Fryzrej ostatnio nic nie mówił, że się nie da, więc może będzie ok
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
przez to wczorajsze oglądanie bielizny jadę dzisiaj do tego sklepu, który wczoraj wam wklejałam może coś ładnego znajdę w przecenie.
|
#805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zwalam to na ogólnie niesprzyjającą aurę psycho-fizyczną, że tak powiem, ale od kilku dni codziennie myślę, że jednak kiepską datę ślubu wybrałam... do tej pory byłam zachwycona wrześniem, ale teraz mi żal, że tak późno i przez to nie będziemy mogli wyjechać na tygodniową podróż poślubną bez trosk i zważania na moje studia i inne sprawy... sierpień zawsze wydawał mi się zbyt "oblegany" i upalny, ale żałuję, że jednak nie zdecydowałam się na ten miesiąc, w dodatku jego połowę... Pocieszcie, bo mi naprawdę smutno! ![]() (Pocieszam się, wmawiając sobie, że kiedy wzięłam się za planowanie na sierpień już bym się nie załapała, skoro nawet wrześniowe terminy były zajęte w wieku przypadkach)... Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-01-04 o 10:25 |
|
|
|
|
#806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Anesthesia nie martw się ja podchodzę do tego tak że ty po prostu pasujesz do września wewnętrznie to czujesz i tego powinnaś się trzymać. To jest twoja pora. Latem sama mówisz że nie czułaś tego. Poza tym ten jeden miesiąc nic nie zmienia. wiem że wydaje ci się to wieki - mnie też tak na prawdę. Ale prawda taka że będzie tyle załatwień i ferwor przygotowań że nie zauważysz tego. A całą resztą się nie przejmuj. Studiami też - mówię ci to ja która studia skończyła. Bo nie warto. Zobaczysz że zdasz wszystko i poprawek nie będziesz mieć albo zrobisz tak żeby nie mieć i pojedziesz spokojnie na wakacje z tż. może nie będzie to takie łatwe jak np do Grecji która latem jest upalana a jesienią już niekoniecznie ale za to będziecie mieć mniej typowe i mniej oblegane miejsce. zobaczysz będzie fantastycznie. nie wiem jakie inne sprawy masz na myśli ale wierzę że los i gwiazdy nam sprzyjają i będzie tak jak sobie zaplanowałaś i nic wam nie przeszkodzi. Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-01-04 o 10:33 |
|||
|
|
|
#807 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam ciężką sobotę, zaprosiliśmy znajomych na wieczór i muszę posprzątac całe mieszkanie i zrobic zakupy. TŻ musiał iśc do pracy więc wszystko na mojej głowie. Łazienkę już ogarnęłam, teraz kawka i dalsze sprzątanie. Mam nadzieję że TŻ wróci w miarę wcześnie i pójdzie ze mną do sklepu bo nie chce mi się wszystkiego targac samej.
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w każdym razie na pewno gdzieś wyjedziemy, najwyżej ominie mnie jeden zjazd na studiach, mam na tyle dobrych znajomych w grupie, że nie musze się potem martiwć jakimś nadrabianiem czy innymi bajerami ![]() I wciąż nieodmiennie zazdroszczę Ci tego 13-ego, to była moja wymarzona data ![]() Lepiej?
|
|
|
|
#809 |
|
Winter is coming
|
Hmm a jest ktoś, kto nie planuje żadnego okrycia dodatkowego, tak jak ja? Koronkowego bolerka nie założę, bo mam zakrytą górę i nic mi do mojej sukni nie pasuje. A w 2013 r. koniec czerwca był paskudny... Trudno, najwyżej zmarznę, bo serio, nic do mojej sukni nie widzę
![]() A wrzesień to świetny miesiąc i wg mnie najlepszy na urlopowanie
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny nie narzekajcie na swoje daty, prawda jest taka, że z pogodą to loteria, ja końcem lipca mogę mieć 15 stopni, a Wy we wrześniu 25, nie ma reguły, nie trafi się
trzeba się po prostu przygotować na ewentualny chłodek pogoda to jedyna rzecz na którą nie mamy wpływu, ważne, żeby reszta była tak jak chcemy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

My na razie odsapneliśmy od przygotowań. Czekamy spokojnie na realizację zaproszeń - wtedy wstawie je i tutaj.
sama marze o takiej fryzurze, ale nie wiem na ile da się ją zrealizować na moich włosach.. fryzjerka we wtorek zasugerowała mi , żeby je troche skrócić bo za długie włosy też nie są dobrą opcją . Tym bardziej, że moje są dosyć gęste i mało podatne. Co myslicie? Obcinac? Nie chce ryzykować nie udanej fryzury slubnej bo mam ZA długie włosy. Obecnie sięgają mi dużo za zapięcie od stanika na plecach, a jak wezmę do przodu to leżą mi na cyckach... Troche mi szkoda ale do sierpnia jak coś to urosną prawda? Tym bardziej, że nie chce ich malować , a czekam aż odrosną mi moje "prawdziwe" włosy. Już niedużo mi zostało. Swoją drogą mam naturalne ombre

Masz ładną figurę!

Leżę chora w łóżku, więc miałam dużo czasu. Nie pijcie zimnego szampana o północy w sylwestra, kończy się paskudnym zapaleniem gardła
o ile to od tego szampana ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Mam włosy proste jak kołki, ścięte równiuteńko na prosto, za połowę pleców. Fryzrej ostatnio nic nie mówił, że się nie da, więc może będzie ok