|
|
#8251 |
|
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Oj fuerta piatek to dla mnie srodek tygodnia ale juz sie jakby przyzwyczailam.
U nas dzis ma strasznie wiac. W niektorych rejonach I tornada zapowiadaja. Takze jakbtm sie nie odezwala to mnie cos wciagnelo
|
|
|
|
#8252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Lapi, przecież wiesz, ze ja nie z zawiści nazwałam Cię burżujką
Każdy ma inną wizję wypoczynku i dopasowuje ją do możliwości, oczekiwań rodziny itp. Dla jednego apartament i swoboda, dla drugiego zona hotelowa, dla trzeciego agroturystyka albo wakacje pod namiotem albo polskie morze albo Mazury...Opcji jest naprawdę dużo, nie ma lepszych i gorszych, są inne Fajnie, że wypoczywasz, jak lubisz Pisz dalej ![]() Irenka, a łazisz te 12 km bo lubisz czy musisz...? Żebyś nie przegięła, skoro bieganie masz w pracy! Kosmetyki z organic shop sa fajne, obecnie mam masło z biała czekolada, które dodałam dziś do KWC. Dobra jakośc, przyzwoita cena... W jaccuzi chyba nigdy nie byłam Grimma nagrywa mi przyjaciółka, skoro zrezygnowałam z nc+ ...Za oknem już upał, co mnie wcale nie wprawia w zachwyt. Przede mna znowu bardzo pracowity miesiąc przed wrześniowym urlopem - każdy dzień pracy, to praca na maksa No, dziś już mam weekend, zaczęłam go od sprzątania chałupy. Zaraz musze poćwiczyć, bo robi się gorąco.Z zapachów medytuje nad tym http://allegro.pl/britney-spears-fan...430201450.html Widziałam w duty free, nie kupiłam, bo stwierdziłam, ze poszukam na all. Na all dopiero się pojawiło, ale 100 ml, a ja wole 30, no maksymalnie 50 ml...I tak się bujam...Kupic - bez sensu, przy moich zapasach...ale kusi... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-02 o 11:03 |
|
|
|
#8253 |
|
Zakorzenienie
|
Hola !
![]() Kama wiem ,wiem Uklika w necie znaleźliśmy ten apartament , na Homme Away tym razem , od Niemki wynajmujemy .... różnych portali już rezerwowaliśmy , z Booking.com też z tego co pamiętam .... pozdrowienia dla Was wszystkich Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-08-02 o 11:53 |
|
|
|
#8254 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Lapi. Udanego wypoczynku
Ja tez chce juz jechac, tym bardziej, ze jak napisala Irenka, strasznie dzisiaj u nas wieje
|
|
|
|
#8255 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też upał- 31C. Duszno strasznie. Mieć 35C na urlopie to co innego niż 31 C i siedzieć w pracy
Na obiadokolację kalmary zaplanowane...hmmm...przy takim ukropie nie wiem czy dam radę jeść kalmary. Za to sałata z rukoli i bagietka- mniam ![]() Mam nadzieję, że do wieczora mi się odmieni i apetyt na kalmary wróci Inaczej będzie gadka z TŻ, że znowu się chyba odchudzam Lody poproszę, takie z Italii z Peschiery za 1,30euro za gałkę....pycha ![]() Uklika- a ty kiedy jedziesz? Irenkaa- tornadom mówimy stanowcze NIE
|
|
|
|
#8256 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Która chce
Galenic, Aquasublime, Creme Teintee Hydra-Lumiere (Nawilżający krem koloryzujący z pigmentami mineralnymi) Dzi s dostałam,raz wyprobowany ,bo jak to bywa w ciemno kupowanie-kolor wziełam za jasny wrrrr.. a teraz jeszcze szyja!!! to się robi pozniej suche takie,jak poparzone.wygląda...Czyta m i pasuje do AZS ..Piszą ze alergia..nadmiar przeciwbolowych..Sama nie wiem..Czy to wpływ hormonów?Przed miesiączką ,zawsze mam jakies cyrki..Wyniki robione miałam ,hormonalne w pierwszej fazie cyklu,wiec wydaje mi sie to bezsensowne,gdy mnie męczy w ostatniej..Lekarka powiedziałaze najlepiej zrobic w 3 ..czyli poczatek cyklu,środek,koniec..Dość mam badań,lekarzy ,bo robię ,jeżdzę,leczę i dupa z tego wszystkiego Będę teraz ryczeć ..Mam horomonalnego doła..Na szyi mam takie czerwone pręgi ,ze wygląda jakby mnie ktoś dusił..Masakra..Dexter na dobranoc ... budzę się z pręgą.. Tia![]() |
|
|
|
#8257 |
|
Konto usunięte
|
Miszka
Zostaje ci, skarbie, dr House Czego jak czego, ale książek to mi na upalny weekend nie zabraknie. Zaszalałam w bibliotece, wydając całe 4 złote za 7 książek Kupiłam sobie Shawa, Ballarda, Vonneguta i nieznanego mi autora, to jakaś ramotka chyba, niejaki Ford Madox Ford. Nie znam. Mogę poznać, jak mi się nie spodoba uwolnię bez żalu...
|
|
|
|
#8258 |
|
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Kam te 12 to tak raz w tyg bylo od kilku tyg bo a to szpital a to inny doktor I sklep itd I sie zbiera. Tzn na upartego jakbym byla taka ze, , ooo jak daleko do lekarki 3 km. Itd itp" to bym brala taxi ale taxi jedzie taka droga ze mnie to wtedy kosztuje w jedna str 10 euro a za tyle to sie wole przejsc I miec kase w kieszeni. Szczegolnie ze moge wyjsc wczesniej I wcale nie musze pedzic.
|
|
|
|
#8259 |
|
Zadomowienie
|
Assi 7 sierpnia. Rano wialo mocno, ale na szczescie niedlugo, teraz juz fajnie, cieplo, wiaterek jest ale nieduzy no i sloneczko swieci
|
|
|
|
#8260 |
|
Zakorzenienie
|
znacie ten krem...?
http://allegro.pl/super-sunblock-spf...435560087.html http://allegro.pl/glyskincare-krem-o...392796229.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-02 o 19:30 |
|
|
|
#8261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamówiłaś go, czy się zastanawiasz ? Ja jeśli chodzi o kremy z filtrami to rozpoczynam akcję "denko" musze wykończyc wszystko to co mam z f 50, ale na potem coś z mniejszym filtrem by sie przydało, a tu pokus jest wiele, o wiele
|
|
|
|
|
#8262 |
|
Zakorzenienie
|
Juka, dziś go zaczęłam
Ostatnio zirytował mnie Ducray, klei się w wysokich temperaturach, a ja bardzo nie lubię, jak włosy przyklejają mi się do twarzy...Ten, po pierwszym razie - ok.
|
|
|
|
#8263 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znacie
Ale basta ,Miszka pasuje..Dzis ostatnie zakupy w Aptece zrobiłam i denko..Do czasu jak znów któraś linkiem nie pokusi Beti House hm ..tia...Głowa mnie boli..jezu mnie ostatnio CIĄGLE! coś boli..wrrrr
|
|
|
|
#8264 |
|
Zakorzenienie
|
Upał się zaczyna, dobrze, że chałupa w miare chłodna. Basen był, część zakupów była, praca była, teraz czekam na kolejnego pacjenta i znowu zakupy
Podobno kolejki nad morze, jak dobrze, ze nas tam nie ma Poza urlopem - w ogóle mnie nie ciągnie...
|
|
|
|
#8265 |
|
Konto usunięte
|
Mnie może i nad morze by ciągnęło, ale skutecznie odstraszają obrazki w tiwi
U mnie na razie chłodno i przeciąg, co rzadkie...Rozważam, czy wyskoczyć do miasta, bo mam opary płynu do soczewek i pasty do zębów..A moze jednak pod wieczór, a na razie poczytać sobie, ot co Zamiast basenu - jagodzianka Pytanie do koleżanek z Wysp - co możecie mi napisać o firmie Radley?!? Produkują torebki m.in. z charakterystycznym pieskiem. Chodzi mi o jakość i ceny toreb ze skory naturalnej Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-08-03 o 09:42 |
|
|
|
#8266 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się, Beti - jak widzę obrazki morza, zapchanego ludźmi - to mnie zniechęca, ja tam pływam, nie brodzę, więc tłok nie dla mnie. Podobał mi się ostatni i przedostatni pobyt w Egipcie - zatoka, spokój i mało ludzi, głownie bliżej brzegu
Teraz musze kupic nowe okulary do pływania... |
|
|
|
#8267 |
|
Zakorzenienie
|
Beti też witam sobotę-jagodzianką i kubkiem kawy XXL
Aż strach znów tych upalnych dni..W poniedziałek muszę na sklep jechać..Wybrać z paru,tą jedyną-zdolną do pracy..ze mną Jak dobrze,że mam Marysię![]() i zakupami nie muszę się trudzić.Podział ról w małżenstwie..jakoś tak wytypował męża do tej roli![]() Z dziecmi omijam markety,bo po 2 ostatnich razach ,o mało na zawał nie zeszłam przy kasie![]()
|
|
|
|
#8268 |
|
Zakorzenienie
|
W te jagodzianki pieczecie czy kupujecie...? Jakoś buły drożdżowe, poza drożdżówką klasyczną domową kolegi Tadzia albo kolegi Włodka albo moją - mi nie podchodzą...Jagodziankę sklepowa jadłam...może raz w życiu...? Za to lody wczoraj zrobiłąm - uczciwe, domowe, kaloryczne
![]() Piling ( złoty scrub, kończę, teraz kupiłam truskawkowy z tej samej firmy), maska Phenome...Po ćwiczeniach. Niby Mel B cięzka nie jest, ale 2 zestawy w odpowiednim tempie + 2 ćwiczenia Chodakowskiej - i plecy mokre... |
|
|
|
#8269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie takich nie widzialam moze mi sie nie rzucilo w oczy bo ja jakos nie torebkowa mam sztuk dwie jedna skorzana szara , druga materialowa na wiosne i mi starcza torebki nosze naprawde od wielkiego dzwonu , do pracy na codzien z plecaczkiem ( wygodniej mi i praktyczniej jakos ) obiad zrobiony, wykapana , cos tam ogarniete w pokoju , kilka minut na przejrzenie neta i do pracy sie trzeba zbierac |
|
|
|
|
#8270 |
|
Konto usunięte
|
Kupuję z piekarni familijnej, w środku są same jagody
|
|
|
|
#8271 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzianki,bułki z jabłkiem w środku,napoleonki i inne słodkości wg receptury babć,najlepsze,orgazm dla podniebienia..kupuję w Łodzi.Jedyna taka piekarnia..To co oni serwują w swojej ofercie i Jak! to smakuje..trudno nawet opisać..Zawsze mają kolejkę..Miło wszamać taki rarytas...Po francuskim z serem ,miałam minę błogą-jeszcze przez godzinę
KAMA matuchno,ćwiczysz w taki upalny dzień?I Ty przeciwko mnie Brutusie Jakie Chodakowskiej dokładasz do Mel???
|
|
|
|
#8272 |
|
Zadomowienie
|
Beti mam taka http://www.houseoffraser.co.uk/Radle...efault,pd.html
Kupilam w TK Maxx za ok £30. Fajna na wyjazdy, wszystko co najwazniejsze sie miesci Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-08-03 o 12:56 |
|
|
|
#8273 |
|
Zakorzenienie
|
Miszuś, dlatego rano ćwiczę, a Mel B jest na tyle krótka, że nie zdążę się zniechęcić
, mimo upału. Dziś ABS+ klatka/plecy, ramiona były wczoraj razem z pupa i brzuchem klasycznym. A dołożyłam to krótkie Chodakowskiej z ćwiczeń z gwiazdami - przysiady na jednej nodze i wspinanie się na palce w szerokim rozkroku. Mało, ale lepsze to, niż nic.Ja nie znalazłam dotąd cukierni, w której ciasto smakowałoby mi lepiej, niż domowe. Dziś oddałam teściowi ostatni kawałek placka z nektarynkami i borówkami...Przedostatni kawałek zjadłam, rzecz jasna. Beti, uwielbiam jeść ciasto, ale piec lubie jeszcze bardziej. Lody wyszły dobre ![]() A torebki radley obejrzałam na all, żadna nie wzbudziła we mnie pożądania
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-03 o 13:13 |
|
|
|
#8274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Popatrzylam sobie na ceny pozostałych z tej strony, tanie sa, oj nie. Ta z licytacji, wychodzi, calkiem niedrogo poszla...A TKMaxx we Wwiu beznadziejne, ładne torebki mieli na początku, teraz chińskie badziewie... Kama, że tez ci się chce.. Ćwiczyć i piec. Kobieta idealna z ciebie po prostu A ja zaczełam żalować, że nie podbilam...Bo ta torebka jest w moim stylu...
|
|
|
|
|
#8275 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym mogła Cię Kama poczęstować ich wypiekami..Poezja smaku..Może kiedyś ..jak przyjedziesz
Dlaczego mi nikt nie powiedział,ze Rita zginie?buuu..Upłakałam się jak dziecko...Poćwiczę wieczorem..Teraz ,nie ma czym dychać..psia mać jak gorąco!
|
|
|
|
#8276 |
|
Zakorzenienie
|
No to wiemy, ze Dexter dalej u Miszki leci
31 stopni, frappe z likierem kawowym W mieszkaniu na naszej kondygnacji całkiem przyjemnie...Beti, zdecydowanie nie jestem kobietą idealną Piec...? W tej chwili, zadzieram kiecę i lecę! Sprzątać...? Oj, jaki ból...Garderoba czeka na mnie, jak na Godota, może dziś się zbiorę, by poskładać parę szmatek...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-03 o 15:46 |
|
|
|
#8277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8278 |
|
Zakorzenienie
|
Kto Beti?8 sezonów jest tak..i finito,czy kręcą dalsze?Sorbet marakuja mango-orzeżwiający..
|
|
|
|
#8279 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uuuuuu szybka jesteś, dopiero II sezon oglądałaś... śmierć Rity to punkt zwrotny w serialu...też doznałam S-Z-O-K-U , nie spodziewałam się takiego zakończenia części IVCiiiii sza Beata nie mów bo popsujesz budowane napięcie![]() gorąco ![]() ![]() do tego głowa mi dziś pęka, jestem po ketonalu, 2 solpadeinach i ibupromie, nawet kawę wypiłam i na dobrą sprawę dopiero teraz ocknęłam się z amoku i nieco odżyłam zgrozo jak głowa może na...... do tego stopnia gggrrrrrr
|
|
|
|
|
#8280 |
|
Zakorzenienie
|
Lubiłam Ritę..Dodawała uroku i ciepła..A tu masz
Oj Ila wiem co to znaczy..Migrenowe bóle,człowiek otumaniony od tabletek..Współczuję:cmok :
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Każdy ma inną wizję wypoczynku i dopasowuje ją do możliwości, oczekiwań rodziny itp. Dla jednego apartament i swoboda, dla drugiego zona hotelowa, dla trzeciego agroturystyka albo wakacje pod namiotem albo polskie morze albo Mazury...Opcji jest naprawdę dużo, nie ma lepszych i gorszych, są inne
No, dziś już mam weekend, zaczęłam go od sprzątania chałupy. Zaraz musze poćwiczyć, bo robi się gorąco.
Będę teraz ryczeć
..Mam horomonalnego doła..Na szyi mam takie czerwone pręgi ,ze wygląda jakby mnie ktoś dusił..Masakra..Dexter na dobranoc ... budzę się z pręgą..
Kupiłam sobie Shawa, Ballarda, Vonneguta i nieznanego mi autora, to jakaś ramotka chyba, niejaki Ford Madox Ford. Nie znam. Mogę poznać, jak mi się nie spodoba uwolnię bez żalu...

śmierć Rity to punkt zwrotny w serialu...też doznałam S-Z-O-K-U