Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-17, 17:05   #811
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Przyleciały moje motylki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! są cudowne już je kocham !!!!!!!!
narazie delikatnie przetestowałam na policzku i dają taki szlachetny blask
ale faaaajnie poka

ja wróciłam z P-nia, spotkałam się z Asią Chisebyło suuuper, pogadałysmy, polookałysmy swoje kosmetyki dostałam kilka prezentów od Asi
zakochałam się w PI nie wiedziałam, że to takie cudo!!

ja tam mam nadzieję, że uda nam się spotkać w większym gronie następnym razem
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:07   #812
AsikS
Zakorzenienie

Dobry wieczorek
Wróciłam. Kupiłam w Douglasie podkład Deborah do suchej. Dumałam nad 0 i 1. W końcu zdecydowałam się na 0. Kryje świetnie, idealnie rozprowadza się na skórze. Poprosiłam o próbkę nr 1 bo do końca nie byłam przekonana czy 0 nie będzie dla mnie za jasny, więc w razie czego dokupię potem nr 1 i będę je mieszać ze sobą.
Dostałam próbkę perfum CK Secret Obsession oraz Naomi Campbell Cat Deluxe At Night. Miła Pani namówiła mnie też na kartę stałego klienta, więc drżyjcie Douglasy.
W Orsayu kupiłam sobie za 41 zł szarą spódnicę w czarną kratę do kolan. A w Superpharm masło kakaowe do ciała Ziaja oraz Joannę Naturia kawę - masło do ciała.
Zakupiłam jeszcze różne opaski oraz spinki w Świecie Spinek. Tak więc dzień zaliczam do udanych.

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
no ale ten z linka ma biała koronkę, to klasyczny Diesel i kompletni emi się nie podoba Czarna koronka to Diesel Fuel For Life Unlimited. Całkiem inna bajka.
Pachnę tym Dieslem. Zakochałam się, wpadłam po uszy. Pierwsze co jak leciałam w Douglasie na zapachy, to szukałam tego Diesla, bo pamiętam że byłaś nim Sis zauroczona. My to naprawdę Siostry jesteśmy.

Cytat:
jest

i on ci się nie podoba

A ja go wielbię
Ja też.

Cytat:
o takie

Nuty zapachowe:
nuta głowy: cytryna, mandarynka, pomarańcza, guava, gruszka
nuta serca: lukrecja, aloes, jaśmin, lilia, tuberoza
nuta podstawowa: piżmo, drzewo sandałowe, cedr.
Ten zapach jest zmysłowy, sexy.

Cytat:
Bry z pracy i brykan stąd niestety to nie moj komp
Bry.

Cytat:
Bo to zależy co kto lubi Dla mnie jest ciepły i kobiecy, dobrze się w nim czuję. Musisz hihotku sama ocenić
Ten zapach przywodzi mi na myśl letni spacer nad morzem przy zachodzie słońca.

Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość

Ja też nie umiem szydełkować, szyć i bardzo tego żałuję, ale strasznie niestaranna jestem...
Ja jestem bardzo staranna, zawsze taka byłam.

Cytat:
a ja po pracy jadę do Douglasa po Kanebiaka

Wszystko przez Tanyie
Już Sis pojechała. Właśnie napisałam do Niej esa, że mam podkład Deborah. Jego też oblooka.

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Dziweczyny, chcę kupiś róż. Mam maczka posy, ale on jest troszkę nietrwały. Co polecacie????
Może Clinique, Aglow? Ja go wielbię.

Cytat:
Przyleciały moje motylki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! są cudowne już je kocham !!!!!!!!

Ale super. Pokaż, pokaż Aniu

A ja na dodatek dostałam swoją torebkę. Ale tylko ją obejrzałam i Mamcia zabrała. Będzie pod choinką na mnie czekała.
Jest fajna, kolor identyczny jak na fotce, ale naprawdę jest DUŻA. Ale git, świetnie zabezpieczona paczka. Solidna firma. Polecam ten sklep.

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2008-12-17 o 17:09
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:15   #813
dennyrose
Zadomowienie

Hej Truskawki
Miałam zajrzeć wczoraj wieczorem ale autentycznie nie miałam już siły tylko na kosmetyczkę zajrzałam i padłam. A dzisiaj od rana wielkie zamieszanie, szaleństwo przedświateczne na całego

Cytat:
Dzień dobbry, nie wiem czemu, ale jakas niedospana jestem.

Nie ma za co Karolinko
Super Ciesze się, że Tobie podpasował. Ja go kocham od pierwszego uzycia Zastanawiałam się dlaczego nikt go nie zna i czy może ja jestem jakas dziwna, że tak go kocham, a tu jednak ktoś podziela moje zdanie Uważam ponadto, że ma ładniejszy efekt na buźce jak pryzmy, ale to tylko moje zdanie.
Od tego sypańca zaczęła się moja miłosc do Kanebo i mam już sypańca, prasowańca i brązer

Witaj Asiu
Nie wiem czemu, ale jestem zmęczona ostatnio jakaś niedospana, w związku z tym piję stanowczo za dużo kawy. Szukam skutecznego specyfiku na zapuchnięte oczy.

haj Ja też zastanawiam się nad kremem pod oczy, już chyba pozostają mi liftingujące na te moje opuchnięcia

oj, bidulka, przykro mi.
Tanyia mnie też skutecznie skusiłaś tym Kanebo
A z tym niewyspaniem i podkrazonymi oczami to jakaś epidemia tutaj panuje. To chyba jest zaraźliwe

Cytat:

powiem tak: z kolorówki kupię jeszcze Kanebiaka i może podkład Deborah
z pielegnacji Locaid i pyszne balsamy Joanny

i to by było na tyle. Wszystko mam
Reese nigdy się nie ma wszystkiego
Niedługo w sklepach pojawią się nowości makijażowo-pielęgnacyjne na wiosnę

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Tanyiu, czyje sie skuszona tym Kanebojesli jakas kaska mi wplynie w okresie swiatecznym to chyba go zakupie, bo zapragnelam go bardzo!!!

dokladnie ja tez niby mam wszystko czego potrzebuje, ale jak zobacze takie slicznosci to znow czegos pragne
o następna ofiara skuszona na Kanebo przez Tanyie
I kolejna która próbuje siebie oszukiwać ze nic jej nie potrzeba

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Cześć Plotkary!
Szybkie jesteście, nie ma co Przez 2 dni udało mi się nadrobić 7 wątek
U mnie dużo pracy i nauki, i brak czasu na ploty

kolor tej parurkowej trójeczki? Jaki on? Jasny, ciemny? Był trochę żółty?

Ja ostatnio pokochałam prasowany podkład Mat Lumiere Sable #40 za idealny kolor dla mnie i szybkość w nakładaniu! Ale już wyskrobuję resztki Coś by się nowego przydało, albo nowy wkład do puderniczki

A ile % zniżki jest na tego sms'a i do kiedy? Może też bym się do Ciebie uśmiechnęła? I kupiłabym sobie wtedy wkład Sable I miałabym u Ciebie dług wdzięczności...
Milka dawno Ciebie nie było
Z nieba mi spadłaś z tym podkładem Chanela, powiedz jaka ma konsystencję. Jest suchy czy masełkowaty? A kolor mogłabyć do czegoś przyrównać np do podkładów Diora albo Shiseido?

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
dwa dni temu byłam w douglasie nowo otwartym i przezyłam szok ... kupowałam tonik do twarzy shiseido , który uzywałam już, i podeszła pani żeby mi pomoc, po czym ja jej pomogłam, bo pomyliła tonik z lotionem do demakijazu, a następnie oferowała ki serie dla cery z defektami , których nie mam....
była tak zazenowana na koniec kiedy jej opowiedziałam jaki krem clarinsa by mnie interesował ze w podskokach pobiegła i wykonano mi próbkę tego kremu - wypchana po brzegi- otwierając przy tym nowe opakowanie...
Eeeee to zadna nowość ze wizażanki sa lepiej poinformowane i uświadamiają panie konsultantki w sklepach kosmetycznych
Współczuję klientkom które nie są tak uświadomione i zdają sie na obsługę sklepową
Moja kosmetyczka (bardzo fajna kobieta, profesjonalistka w 100%) opowiadała mi niedawno jaki ma ubaw, jak chodzi po tych perfumeriach i słucha jak te panie konsultantki próbuja ją uświadamiać

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Regularnie od czasu do czasu nachodzi mnie takie poczucie próżności, jak sobie pomyślę, że sa ludzie, którzy muszą całą rodziną przeżyć za 1000zł, a ja potrafię wydać na flakon perfum 300zł i do tego strzelić sobie szpileczki za 300zł, bo przecież w przecenie, prawda?

Albo iść do empiku i kupić 5 ksiązek po 40-60zł sztuka, kiedy niektórych nie stać, żeby dzieciakom zeszyty do szkoły kupić
Hi hi absolutnmie więcej tak nie myśl. Ja uważam że każdy jest kowalem swojego losu, nikogo nie krzywdzisz ani nie okradasz tylko zarabiasz uczciwie swoje pieniązki, mozesz je wydawać na co chcesz

Cytat:
A ja chyba odreagowuje dzieciństwo, które do różowych nie należało i każde 10gr się liczyło Teraz jak mogę, to korzystam. A powinno być wręcz przeciwnie
Doskonale Cię rozumiem. Ale to że kiedyś musiałaś oszczędzać to nie znaczy ze musisz tak robić przez całe życie
Przypomina mi zdanie z pewnej ksiązki " bogaty mezczyzna zostawił po sobie testement w którem napisał jedno zdanie -będąc w pełni władz umysłowych wszystkie swoje pieniądze wydałem za życia"
Pieniądze są po to żeby za ich pomocą sprawiać sobie przyjemność a nie żeby je zbierać przez całe życie i odmawiać sobie wszystkiego.

Cytat:
Napisane przez Orka Pokaż wiadomość
Też mnie czasem takie myśli nachodzą, ale w końcu po to między innymi pracuję, żeby móc sobie robić małe przyjemności
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

ja zawsze sobie mysle, ze po to sie uczylam, pracowalam w roznych miejscach, zeby teraz miec fajna prace i zarabiac tyle, zeby bylo mnie stac na rozne przyjemnosci sama zarobilam i sama wydaje
Oooo dokładnie tak
dennyrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 17:24   #814
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dennyrose Pokaż wiadomość

Hi hi absolutnmie więcej tak nie myśl. Ja uważam że każdy jest kowalem swojego losu, nikogo nie krzywdzisz ani nie okradasz tylko zarabiasz uczciwie swoje pieniązki, mozesz je wydawać na co chcesz

Doskonale Cię rozumiem. Ale to że kiedyś musiałaś oszczędzać to nie znaczy ze musisz tak robić przez całe życie
Przypomina mi zdanie z pewnej ksiązki " bogaty mezczyzna zostawił po sobie testement w którem napisał jedno zdanie -będąc w pełni władz umysłowych wszystkie swoje pieniądze wydałem za życia"
Pieniądze są po to żeby za ich pomocą sprawiać sobie przyjemność a nie żeby je zbierać przez całe życie i odmawiać sobie wszystkiego.
Święte słowa.
Też całe życie musiałam liczyć się z każdym groszem. Teraz, owszem też nie stać mnie na wiele rzeczy i muszę oszczędzać, ale mogę sobie pozwolić na coś, bo zarabiam, bo odkładam, itp. Owszem, często jest tak że "gryzę" się z myślami, że może nie powinnam, że może pieniążki spożytkować w inny sposób... Ale potem sobie myślę - przecież raz się żyje a kiedy mam wydać te pieniążki niż za życia?
Więc dzisiaj sprawiłam sobie przyjemność i dobrze się z tym czuję. Tak jak zawsze bardzo się cieszę, jak Wy sobie coś kupujecie i piszecie o tym. Obojętnie czy to kozaki za 300 zł czy balsam Joanny za 5 zł.

Czekam na Sis i Jej Kanebiaka.

Ewuniu, Jaz - duży buziak dla Ciebie.

Milko, miło że jesteś z nami.
Stary 2008-12-17, 17:27   #815
phdwao
Zakorzenienie

dziewczyny oto moja etorebka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030160.jpg (35,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030161.jpg (34,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-12-17, 17:35   #816
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
SUPER. One będą się lepiej prezentować jak będą wypchane. Widziałam też po swojej. Ale świetnie zapakowana i zabezpieczona, prawda?

Paulinko, cieszę się z Waszego spotkania z Asieńką.
Stary 2008-12-17, 17:38   #817
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
SUPER. One będą się lepiej prezentować jak będą wypchane. Widziałam też po swojej. Ale świetnie zapakowana i zabezpieczona, prawda?

Paulinko, cieszę się z Waszego spotkania z Asieńką.
bardz dobrze zapakowa,a jest sama w sobie rewelacyjna, dzięki dziewczyny, że o nich pisałyście, bo dzięki wam mam super torebkęna gwiazdke mam być od babci, ale nie wytrzymam i ją jutro biorę

a z Asiakiem było super, jestem ciekawa czy już dotarła do domu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 17:39   #818
dennyrose
Zadomowienie

Cytat:
super czekamy na dokładną relację

Cytat:
ale faaaajnie poka

ja wróciłam z P-nia, spotkałam się z Asią Chisebyło suuuper, pogadałysmy, polookałysmy swoje kosmetyki dostałam kilka prezentów od Asi

ja tam mam nadzieję, że uda nam się spotkać w większym gronie następnym razem
Ale Wam fajnie dziewczyny
Paulinko potwierdzam PI jest super, musisz go sobie kupić

EDIT: torebka

Cytat:
Dobry wieczorek
Wróciłam. Kupiłam w Douglasie podkład Deborah do suchej. Dumałam nad 0 i 1. W końcu zdecydowałam się na 0. Kryje świetnie, idealnie rozprowadza się na skórze. Poprosiłam o próbkę nr 1 bo do końca nie byłam przekonana czy 0 nie będzie dla mnie za jasny, więc w razie czego dokupię potem nr 1 i będę je mieszać ze sobą.
Dostałam próbkę perfum CK Secret Obsession oraz Naomi Campbell Cat Deluxe At Night. Miła Pani namówiła mnie też na kartę stałego klienta, więc drżyjcie Douglasy.
W Orsayu kupiłam sobie za 41 zł szarą spódnicę w czarną kratę do kolan. A w Superpharm masło kakaowe do ciała Ziaja oraz Joannę Naturia kawę - masło do ciała.
Zakupiłam jeszcze różne opaski oraz spinki w Świecie Spinek. Tak więc dzień zaliczam do udanych.

A ja na dodatek dostałam swoją torebkę. Ale tylko ją obejrzałam i Mamcia zabrała. Będzie pod choinką na mnie czekała.
Jest fajna, kolor identyczny jak na fotce, ale naprawdę jest DUŻA. Ale git, świetnie zabezpieczona paczka. Solidna firma. Polecam ten sklep.
Asiu super że zakupy się udały
Mam obydwa masełka - Ziaji i Joanny i je uwielbiam

Edytowane przez dennyrose
Czas edycji: 2008-12-17 o 17:47 Powód: dopisek
Stary 2008-12-17, 17:41   #819
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Ty kusicielko wieeem musze, a teraz na tru jest nawet w przyzwoitej cenie, bo bez kartonika tylko skąd brać te pieniądze
Stary 2008-12-17, 17:46   #820
dennyrose
Zadomowienie

Cytat:
Ty kusicielko wieeem musze, a teraz na tru jest nawet w przyzwoitej cenie, bo bez kartonika tylko skąd brać te pieniądze
jak to skąd? - z kont
Stary 2008-12-17, 17:47   #821
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
jak to skąd? - z kont
dobrze powiediane-nie z 1 konta(swojego) ale i innych np TŻ czy rodziców achh..życie jest piękne
Stary 2008-12-17, 17:50   #822
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
bardz dobrze zapakowa,a jest sama w sobie rewelacyjna, dzięki dziewczyny, że o nich pisałyście, bo dzięki wam mam super torebkęna gwiazdke mam być od babci, ale nie wytrzymam i ją jutro biorę

a z Asiakiem było super, jestem ciekawa czy już dotarła do domu
Tak, wszystko owinięte, dodatkowo zabezpieczone i fajny patent z tym pokrowcem do przechowywania torebki.

Cytat:

Asiu super że zakupy się udały
Mam obydwa masełka - Ziaji i Joanny i je uwielbiam
PI uwielbiam.

Ziaję kakaową już miałam, ale ją bardzo lubię, więc kupiłam ponownie. Joannę będę testować po raz pierwszy. Z racji imienia nie mogłam nie kupić, tym bardziej że w SuperP. była w promocji, za 5,99 zł.
Stary 2008-12-17, 18:03   #823
Serenite_
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Czy któraś z Was mogłaby przesłać mi najnowszy sms zniżkowy do Sephory?
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 18:05   #824
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w środę!!
A ja się dziś spotykam z Chise lalalalaaaaaaaaa
O jak fajnie

Cytat:

Ja z Wami biorę się za oszczędzanie...
Jeszcze tylko zapłacę za zamówione szpilki, kupię flakon Prady, puder, podkład, 3 pędzle do cieni i czarną koszulę i KONIEC
Cytat:

Poważnie muszę wziąć się za oszczędzanie
Ja też biore się za oszczędzanie, ale najpierw muszę małą listę zrealizowac zakupową, potem mogę oszczędzac, nawet długi czas

Cytat:
no tak, ale Differin ma działanie tylko antytrądzikowe, a przeciwzmarszczkowego nie No i mnie strasznie jednak wysuszył
Ja sobie zmasakrowałam brodę, differin troszkę w tym pomógł, dziś porzywalę z grubej rury - kupiłam krem z mocznikiem, jak on mnie nie nawilży to już nie wiem co.

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
dwa dni temu byłam w douglasie nowo otwartym i przezyłam szok ... kupowałam tonik do twarzy shiseido , który uzywałam już, i podeszła pani żeby mi pomoc, po czym ja jej pomogłam, bo pomyliła tonik z lotionem do demakijazu, a następnie oferowała ki serie dla cery z defektami , których nie mam....
była tak zazenowana na koniec kiedy jej opowiedziałam jaki krem clarinsa by mnie interesował ze w podskokach pobiegła i wykonano mi próbkę tego kremu - wypchana po brzegi- otwierając przy tym nowe opakowanie...
Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
juz pisalam, ze ostatnio pomagalam pani w douglasie (czy w sephorze? nie pamietam) szukac pomadki, bo powiedzialam jaka chce a ona szukala w innych rodzajach i na koniec powiedziala: NIE MA, wiec zasugerowalam, ze chyba musi poszukac w innej szufladzie... i oczywiscie sie znalazla... Tak samo bylo z tuszem... Tez: NIE MA a ja znalazlam.... wrrrrrrrrr

a tak w ogole to dzien dobry
Ja w ulubionym Douglasie w Starym Browarze w Poznaniu mam ulubioną ekspedientkę - Dankę, jest miła i kompetentna. Zawsze umie doradzic, obsypuje próbkami, jak chcę coś kupic to zawsze ją szukam wzrokiem

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 18:13   #825
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
no ale ten z linka ma biała koronkę, to klasyczny Diesel i kompletni emi się nie podoba Czarna koronka to Diesel Fuel For Life Unlimited. Całkiem inna bajka.
Wąchałam go ostatnio - nie powiem podobał mi się

Cytat:
Regularnie od czasu do czasu nachodzi mnie takie poczucie próżności, jak sobie pomyślę, że sa ludzie, którzy muszą całą rodziną przeżyć za 1000zł, a ja potrafię wydać na flakon perfum 300zł i do tego strzelić sobie szpileczki za 300zł, bo przecież w przecenie, prawda?

Albo iść do empiku i kupić 5 ksiązek po 40-60zł sztuka, kiedy niektórych nie stać, żeby dzieciakom zeszyty do szkoły kupić
Ech jak podliczę ile ostatnio wydałam na kosmetyki, to az nie wierzę skąd ja miałam tyle pieniążków ? Z drugiej strony kiedyś jak byłam w dołku po dosc przykrym okresie mojego życia straciłam zainteresowanie kosmetykami i przez ponad rok nie kupowałam nic, więc teraz chyba nadrabiam za tamte złe czasy, a do tego mój kochany TŻet hojną ręką mi wiele rzeczy funduje, bądź dokłada, więc jakoś się nazbierało

Cytat:
Myślicie, że w sephorze będzie ten diesel do wąchania?
Na pewno jest w Douglasie.

Cytat:
Bry i znikam, skąd ja to znam
Pisałam z jedynego kompa, który ma net w pokoju, skorzystałam, bo włascicielka poszła gdzieś i mogłam skorzystac, ja nie mam kompa, a co dopiero internetu tam i powiem szczerze, że bardzo mi brakuje

Cytat:
Pazerak minął chyba, ty bardziej, że Święta idą a ja już spłukaaaaanaaa...
Przeczytaj pw

Cytat:
a ja po pracy jadę do Douglasa po Kanebiaka

Wszystko przez Tanyie
Hehehe, niby jestem taka zła??? EEEEEeeee nie, będziesz zadowolona

Cytat:

Też się czaję, ale pojadę dzisiaj, i dokładnie obejrzę, żeby znowy nie kupić nie wiadomo czego

Kanebo sensai loos powder translucent (zanotowałam sobie )
Polecam !! Puderek jest świetny

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Dziweczyny, chcę kupiś róż. Mam maczka posy, ale on jest troszkę nietrwały. Co polecacie????
Ja lubię róże MACa. Choc w zasadzie 1 wymieniłam, bo nie trafiłam w kolor, ale róże są super, tylko trzeba obmacac.

ZUMBA

Stary 2008-12-17, 18:21   #826
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczorek
No zaszalałaś! A z Daglasowej karty będziesz dostawać 10% zniżki na urodziny

Cytat:
Ładna A ja się pohamowałam Ale pewnie nie na długo

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 18:26   #827
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
Foty foty foty!!!!
Będą troszkę później

Cytat:
ale faaaajnie poka

Będą fotki, ale później
Super, fajnie, że spotkanie się udało Ja w pracy byłam
A PI fantastyczne , potwierdzam

Cytat:
Dobry wieczorek

Ale super. Pokaż, pokaż Aniu

Fotki będą, ale nie mam na razie aparatu, bo mama go wzieła. Ale kulasy sa super, piękne.
Super zakupy, ciesze się, że się udały i jesteś zadowolona.
Kusicie tymi torebkami, zapragnęłam sobie kupic chociaz taką malutką tyci tyci przyjżę im się znowu

Cytat:

Tanyia mnie też skutecznie skusiłaś tym Kanebo
A z tym niewyspaniem i podkrazonymi oczami to jakaś epidemia tutaj panuje. To chyba jest zaraźliwe

o następna ofiara skuszona na Kanebo przez Tanyie
I kolejna która próbuje siebie oszukiwać ze nic jej nie potrzeba

Dennyrose kuszę , bo naprawdę fajny, na początku nieśmiało ( jakoś nie mogłam się przebic ) ale teraz skoro dziewczyny potwierdzają faktycznie zapanował istny szał, ale warto warto

Cytat:
Sliczna

Cytat:
super czekamy na dokładną relację

Dokładna relacja troszkę później, bo padam na pyszczek. Jutro będę dokładniej testowac. Juz moge powiedziec, że kuleczki sa o wiele większe niż te klasyczne, dają taki ładny szlachetny, ale umiarkowany blask - bez efektu bombki.

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Czy któraś z Was mogłaby przesłać mi najnowszy sms zniżkowy do Sephory?
Witaj
Niestety nie mam, Nulka z tego co wiem ma, a ona zajrzy wieczorkiem chyba.

ZUMBA

Stary 2008-12-17, 18:30   #828
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna, ja też mam ochote na torebkę, ale juz w przyszłym miesiącu
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 18:52   #829
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj
Niestety nie mam, Nulka z tego co wiem ma, a ona zajrzy wieczorkiem chyba.
Już mam od Reni
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 19:07   #830
AsikS
Zakorzenienie

Dziewczynki, mam pytanie z innej paczki. Czy przesyłka wymiarów 20 cm na 6 cm grubości może pójść jako list polecony priorytetowy? Nie mam w domu kwitu na paczkę i nie wiem czy wypisać na przesyłce dane nadawcy i odbiorcy czy iść rano na pocztę po druk i wysłać jako paczką? Przesyłka jest bardzo lekka.
Stary 2008-12-17, 19:09   #831
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki, mam pytanie z innej paczki. Czy przesyłka wymiarów 20 cm na 6 cm grubości może pójść jako list polecony priorytetowy? Nie mam w domu kwitu na paczkę i nie wiem czy wypisać na przesyłce dane nadawcy i odbiorcy czy iść rano na pocztę po druk i wysłać jako paczką? Przesyłka jest bardzo lekka.
Chyba może , ostatnio też wysyłałam coś takiego i pani mi się pytała czy ma isc jako paczka czy list, ale lepiej moze sprawdz na stronie poczty polskiej?

ZUMBA

Stary 2008-12-17, 19:09   #832
dynia18
Zakorzenienie

Moje kochane słońca...nie mam czasu was czytać i pisać. Więc wpadłam tylko na chwilę żeby wam powiedzieć że nie zapomnialam o was i nadal was wielbie...;.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 19:10   #833
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam te jogurty nawet makowy mi smakował a nie lubię maku
Tak, mak z migdałami. Od dawna niestety już nie widzę tych jogurtów.

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
no własnie mieli próbki do wszytkich kolorków niewiem według mnie optymalna 1 ale to dla każdego co innego 0 będzie za jasne dla Ciebie nawet za jasne dla mnie a jak ty SAND używasz to nie wiem chczałam paski zrobić ale babki takie nie uprzejme że boja sie tyci nasmarować na papier
Mnie się wydaje że odcień 0 będzie dla Anusi dobry, tym bardziej że on wpada w żółć. Teraz na spokojnie porównywałam te dwa odcienie 0 i 1 i cieszę się że wybrałam 0. Idealnie się stapia ze skórą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 19:13   #834
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Moje kochane słońca...nie mam czasu was czytać i pisać. Więc wpadłam tylko na chwilę żeby wam powiedzieć że nie zapomnialam o was i nadal was wielbie...;.
Dynia

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 19:14   #835
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się wydaje że odcień 0 będzie dla Anusi dobry, tym bardziej że on wpada w żółć. Teraz na spokojnie porównywałam te dwa odcienie 0 i 1 i cieszę się że wybrałam 0. Idealnie się stapia ze skórą.
Asiu ten 0 jest bardzo blady, blady, czy średnio blady? Jestem zainteresowana, a nie było u mnie ostatnio testera 0

ZUMBA

Stary 2008-12-17, 19:20   #836
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Basieńko Trzymaj się, tęsknimy.

Cytat:
Asiu ten 0 jest bardzo blady, blady, czy średnio blady? Jestem zainteresowana, a nie było u mnie ostatnio testera 0

Aniu, 0 jest blady, na pewno dla bledziochów.

Edit:
Tak wygląda na dłoni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (42,8 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2008-12-17 o 19:32
Stary 2008-12-17, 19:28   #837
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
No zaszalałaś! A z Daglasowej karty będziesz dostawać 10% zniżki na urodziny

Ładna A ja się pohamowałam Ale pewnie nie na długo
taaak, polecam te torebeczki, a co do karty douglasa to też oddałam kupon i na nią czekam, kicham na sephore już
Cytat:
Będą fotki, ale później
Super, fajnie, że spotkanie się udało Ja w pracy byłam
A PI fantastyczne , potwierdzam

Fotki będą, ale nie mam na razie aparatu, bo mama go wzieła. Ale kulasy sa super, piękne.
Super zakupy, ciesze się, że się udały i jesteś zadowolona.
Kusicie tymi torebkami, zapragnęłam sobie kupic chociaz taką malutką tyci tyci przyjżę im się znowu

Dokładna relacja troszkę później, bo padam na pyszczek. Jutro będę dokładniej testowac. Juz moge powiedziec, że kuleczki sa o wiele większe niż te klasyczne, dają taki ładny szlachetny, ale umiarkowany blask - bez efektu bombki.
Tanyia z opisu wynika że motylki są bajera

co do torebek, polecam a co do PI chyba kupię, bo TŻ zaoferował pożyczkę
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ładna, ja też mam ochote na torebkę, ale juz w przyszłym miesiącu

Cytat:
hejo Basiaku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 19:34   #838
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
taaak, polecam te torebeczki, a co do karty douglasa to też oddałam kupon i na nią czekam, kicham na sephore już

Tanyia z opisu wynika że motylki są bajera

co do torebek, polecam a co do PI chyba kupię, bo TŻ zaoferował pożyczkę

hejo Basiaku
Też zawsze wolałam Douglasa od Sephory. Podobno karta ma przyjść do 14 dni.

Hehe, Ty to zaradna jesteś. I masz wspaniałego TŻ-ta. Ale to wiesz.
Stary 2008-12-17, 19:41   #839
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Też zawsze wolałam Douglasa od Sephory. Podobno karta ma przyjść do 14 dni.

Hehe, Ty to zaradna jesteś. I masz wspaniałego TŻ-ta. Ale to wiesz.
hehe, nomam TŻ super, tak wyszło

a ja trochę żauję, że tej karty nie miała wczesniej bo w douglasie zrobiłam już tyle zakupów, że bym już rabacik miała, ale co tem uzbiera się
Stary 2008-12-17, 19:43   #840
joanaros
Zakorzenienie

Dziewczyny które maski z Belentura polecacie?
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości