Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 21:27   #811
zbroziu
Rozeznanie

GG do zbroziu
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez nostradama Pokaż wiadomość
mniam, ja jutro kurczaczek z rękawa z pieczarkami i papryką mój luby też potrafi gotować, ale ja bardzo lubię i nikt sie nie rzuca, a czasami sam rwie się do kuchni

hmm.. nie masz wsparcia, skoro to TWOJA dieta.. ? o zmywanie się nigdy nie kłóciłam.. głupiutkie mi sie to wydaje troszke
no fakt mam wrażenie, że nie mam żadnego wsparcia... tym bardziej że od początku diety muszę gotować dwa obiady i muszę przyznać, że mam już troszkę dosyć....

66-65-64-63-62-61-60-59-58-57,6-56-55-54-53

WAGA POCZĄTKOWA: 66

CEL: 53

zbroziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:33   #812
nostradama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zbroziu Pokaż wiadomość
no fakt mam wrażenie, że nie mam żadnego wsparcia... tym bardziej że od początku diety muszę gotować dwa obiady i muszę przyznać, że mam już troszkę dosyć....
nie załamuj się my "na szczęście" oboje się odchudzamy i wspieramy się. porozmawiaj ze swoim o tym, że Tobie jest trudniej kiedy on Tobie nie pomaga, bądź pogrąża Cię.. takimi wyrażeniami, odzywkami, można zrobić sobie wzajemnie krzywde.. wtedy jest tylko smutno i beznadziejnie

Leczę przebarwienia, leczę ząbki.

nostradama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:37   #813
zbroziu
Rozeznanie

GG do zbroziu

dziękuje za ciepłe słowa... myślę, że muszę się wziąć w po prostu w garść...

66-65-64-63-62-61-60-59-58-57,6-56-55-54-53

WAGA POCZĄTKOWA: 66

CEL: 53

zbroziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:44   #814
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
ja też czasami chciałabym aby mój luby mi coś upichcił.... na razie tylko się cały czas kłócimy o to kto ma zmywać, bo jak to mówi na MOJEJ diecie dużo brudzę...
U mnie są obowiązki podzielone (wg mojego bardzo równo ). Ja gotuję, zmywam, sprzątam (ścieranie kurzów, i ogólne utrzymywanie porządku), piorę, wywieszam pranie, a on odkurza (tego nienawidzę) i wynosi śmieci. A, i sam sobie prasuje, bo tego też nie znoszę To tak na codzień. Raz na miesiąc-dwa robimy bardzo generalne porządki (jak w sobotę) i wtedy oboje latamy ze szmatami, mopami, itp Chociaż w praktyce to ja sprzątam, a on robi takie pomniejsze rzeczy które mu powiem że ma zrobić (trzepanie dywanów, mycie foteli, bo sam to na to nie wpadnie), ogólnie jako pomocnik czekający na rozkaz co ma robić Psa wyprowadzamy na zmianę

To że w ogóle coś robi to i tak wielki sukces - poprzednie kobiety w jego życiu tak go rozpuściły, że nawet łóżka nie musiał ścielić, obiady były wożone, a pokój w akademiku sprzątany
Stary 2011-09-06, 21:50   #815
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
maja 3g /100g jakos mi sie wydawalo kiedys jak sprawdzalam, ze maja wiecej natomiast jakis powod jest, że nie są polecane w wiekszych ilosciach jako warzywo na diecie odchudzajacej...a idac tym tropem np. arbuz ma wegli tylko 6,5-7g na /100g wiec tez stosunkowo mało..

Nie popadajmy w skrajności, pierwszy raz słyszę , ze nie są przy diecie polecane, przecież mamy na pierwszej stronie wypisane warzywa, które powinno się omijać pomidorów tam nie ma, na szczęście bo ja ich jadłam i jem baaaardzo dużo ))

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 22:40   #816
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cizemka Pokaż wiadomość
Jutro przystępuję do pierwszej fazy diety mój cel to ujrzeć na swojej wadze 57 kg obecnie ważę 65kg. Od blisko 2 lat zmagam się ze swoją wagą. Przed dwóch laty moja waga sięgała blisko 74kg, udało mi się zrzucić ciężką pracą 15kg ważyłam już 60-59kg utrzymywałam tą wagę dłuższy czas i nagle przyszedł kryzys nie wiem nawet czym spowodowany,że przybrało mi się na wadze całe 5kg, które nie mogę stracić, mimo że robię wszystko to samo jak przy wadze 60kg. Dlatego też zdecydowałam się na dietę, z której większość z Was już korzysta i jak widzę po forum jest bardzo zadowolona Trzymam kciuki za każdą Was jak również za siebie, wiem że jesteśmy w stanie zrzucić te zbędne smalczyki z nas
Wzrost: 165
Waga: 65kg
CEL:57kg
witaj i powodzenia

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Mój to tylko bezczelnie wyżera słodkości które upichcę Ale za to się nagle po roku mieszkania razem okazało że potrafi sobie sam gotować (niedietetycznie)
hahaha nieźle się przyczaił

Cytat:
ja też czasami chciałabym aby mój luby mi coś upichcił.... na razie tylko się cały czas kłócimy o to kto ma zmywać, bo jak to mówi na MOJEJ diecie dużo brudzę...
ja to bym nie chciala zeby mi włazil do kuchni tzn sniadania robi ale podzial jest taki, ze pichce ja
co do obowiązkow domowych to u mnie podobnie niby jest po rowno...ja sprzątam, wkladam pranie do pralki, gotuje..Tzet zmywa, wynosi smieci, wiesza i sklada pranie...ale wydaje mi się, ze i tak jestem w plecy..

Cytat:
Napisane przez Adjuu Pokaż wiadomość
To ja też zrobię 3/3, bo 5/5 to chyba byłoby ciężko, a boję się, że rytm 1/1 nie przyniesie pożądanych efektów
Także dziękuję za radę
podobno 5/5 i 1/1 dzialaja podobnie skutecznie..

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Nie popadajmy w skrajności, pierwszy raz słyszę , ze nie są przy diecie polecane, przecież mamy na pierwszej stronie wypisane warzywa, które powinno się omijać pomidorów tam nie ma, na szczęście bo ja ich jadłam i jem baaaardzo dużo ))
a pomidor to podobno owoc...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-09-06 o 22:41
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 23:29   #817
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
maja 3g /100g jakos mi sie wydawalo kiedys jak sprawdzalam, ze maja wiecej natomiast jakis powod jest, że nie są polecane w wiekszych ilosciach jako warzywo na diecie odchudzajacej...a idac tym tropem np. arbuz ma wegli tylko 6,5-7g na /100g wiec tez stosunkowo mało..

piekne widzę, ze szalejecie piekarnikowo..

ja na jutro gotuje gulasz z zoladkow kurzych

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Iloa trzymam kciuksy, ja tez juz powrocilam na jedyną sluszną droge diety
DZięki

Arbuz ma cukier
Stary 2011-09-06, 23:41   #818
Adjuu
Wtajemniczenie

Cytat:

podobno 5/5 i 1/1 dzialaja podobnie skutecznie..

A co powiesz o trybie 3/3 ?
Stary 2011-09-07, 06:47   #819
Fenris
Czekam na Ragnarok

Zbroziu - nie miesci mi się w glowie, że gotujesz dwa obiady, a on nawet zmywac nie chce. Przestan mu gotowac. Ja nie lubie tego stereotypu, że kobieta do garow, a facet przed telewizor. Gdyby mój facet mi nie pomagal to palcem bym nie kiwnela. Zreszta ja lubie jak mezczyzna gotuje.

Ale trzesie w busie

Nie mogę wytrzymac ze swoja nowa waga, bardzo mi źle. Źle mi się oddycha, kostki bola przy bieganiu, bluzki sa za krotkie, bo za male, w spodnie się nie mieszcze Wstydze się wychodzic do ludzi. Diete zaczynam od weekendu lub poniedzialku.

Milego dnia!

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-09-07 o 06:50
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:48   #820
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Zbroziu - nie miesci mi się w glowie, że gotujesz dwa obiady, a on nawet zmywac nie chce. Przestan mu gotowac. Ja nie lubie tego stereotypu, że kobieta do garow, a facet przed telewizor. Gdyby mój facet mi nie pomagal to palcem bym nie kiwnela. Zreszta ja lubie jak mezczyzna gotuje.

Ale trzesie w busie

Nie mogę wytrzymac ze swoja nowa waga, bardzo mi źle. Źle mi się oddycha, kostki bola przy bieganiu, bluzki sa za krotkie, bo za male, w spodnie się nie mieszcze Wstydze się wychodzic do ludzi. Diete zaczynam od weekendu lub poniedzialku.

Milego dnia!
Ja też tego stereotypu nie lubię za bardzo... Ale znowu u nas jest tak, że ja wracam z pracy dobre 3h wcześniej niż on (koło 15), albo jestem w domu rano dłużej niż on (o 13 wychodzę do pracy) - uroki pracy zmianowej, więc chcąc nie chcąc mam więcej czasu na robotę domową. A on pomaga jak umie (czytaj: jak go nauczyłam ). Odkąd na Dukanie jestem to gotuję głównie dla siebie, zwykle zostawiam mu mięso przygotowane do usmażenia, on sobie obiera ziemnaki czy nastawia makaron albo ryż i smaży mięso, bo wyraźnie zaznaczyłam że ja gotuję dietetycznie, i że mogę mu przygotować skoro wcześniej wracam, ale jak nie będzie miał ochoty na moje papu to sam musi coś zrobić

Do ludzi się nie masz wstydzić! Ani mi się waż Dla siebie się odchudzaj, a nie dla ludzi

Ale mi się dziś nie chciało wstawać...
Stary 2011-09-07, 08:03   #821
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
DZięki

Arbuz ma cukier
pomidor tezjak kazdy owoc lub warzywo tylko mniej lub wiecej, bo przeciez cukier to nic innego jak weglowodan i w sumie arbuz ma 92% wody i tylko 6-7% wegli
Cytat:
Napisane przez Adjuu Pokaż wiadomość
A co powiesz o trybie 3/3 ?
przykro mi nic nie powiem bo nie stosowalam wiem tylko, ze porownywalnie jest 5/5 do 1/1 ale ja moge tylko powiedziec cos o 1/1 bo na tym jestem od poczatku, ale jak nie sprawiaja Ci problemu dni bez warzyw to spokojnie mozesz sie porwac na 5/5 czy 3/3 lub nawet 2/2 jednak pamietaj o duzej ilosci warzyw w dni PW zeby uzupelnic braki po dluzszej przerwie..

Cytat:

zgadzam się
Ale trzesie w busie

Milego dnia!
trzymam kciuki kochana wiem jakie to jest demotywujace ja po wakacjach na plusie 5kg prawie i strasznie mi to przeszkadza...ale bedzie dobrze i na sylwestra bedziemy juz mialy talie komara

wyspalam się w koncu po tych sensacjach zoladkowych w koncu doszlam do siebie, po wczorajszym PW 500g wiecej na wadze ale zleci bo dzisiaj P i konczy mi sie @ wiec licze na spadki

ja gotuje juz zupe z zoladkow na obiad a zaraz ide wciagnac lososia wedzonegoa wieczorem makrela..

wrzucam Wam zdjecie kielbaski o ktorej pisalam jaki czas temu, polecam bo ma fajny sklad i podejrzewam, ze jest lepsza od niejednej szynki drobiowej...fajna na cieplo na sniadanie i na grila
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090064.jpg (95,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1090065.jpg (99,1 KB, 18 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 08:06   #822
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
ladny avatar w pierwszej chwili nie poznalam, ze to Ty piszesz...
Stary 2011-09-07, 08:17   #823
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

ja gotuje juz zupe z zoladkow na obiad a zaraz ide wciagnac lososia wedzonegoa wieczorem makrela..

wrzucam Wam zdjecie kielbaski o ktorej pisalam jaki czas temu, polecam bo ma fajny sklad i podejrzewam, ze jest lepsza od niejednej szynki drobiowej...fajna na cieplo na sniadanie i na grila
Ehh... nie trawię podrobów

Mama kupiła mi wczoraj (i mnie bardzo zaskoczyła!) w Biedronce kiełbaskę też w 100% z kuraka, przyszła i powiedziała że wie że nie mogę jeść za dużo, a że wypatrzyła taką, to mi wzięła Słodkie bardzo Tyle że ma tłuszczu trochę i będę musiała ją na patelni z cebulką usmażyć, żeby się tłuszcz wytopił

Dziewczyny - jak jest z keczupem? Bo różnie czytam, albo że można niedużo, albo że wcale... Bo musztardy to chyba pół łyżeczki dziennie? I polećcie najlepszy keczup przy Dukanie jakby co
Stary 2011-09-07, 08:28   #824
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh... nie trawię podrobów

Mama kupiła mi wczoraj (i mnie bardzo zaskoczyła!) w Biedronce kiełbaskę też w 100% z kuraka, przyszła i powiedziała że wie że nie mogę jeść za dużo, a że wypatrzyła taką, to mi wzięła Słodkie bardzo Tyle że ma tłuszczu trochę i będę musiała ją na patelni z cebulką usmażyć, żeby się tłuszcz wytopił

Dziewczyny - jak jest z keczupem? Bo różnie czytam, albo że można niedużo, albo że wcale... Bo musztardy to chyba pół łyżeczki dziennie? I polećcie najlepszy keczup przy Dukanie jakby co
znam te kabanoski z biedronki, kielbasy nie widzialam ale w takim razie oba produkty zawieraja tłuszcz...

musztarde dijon mozna i nie wiem nic o ograniczeniach...ona jest bez cukru ale wsciekle ostra wiec sama w sobie jest ograniczeniem

ketchup - dziewczyny kupują McDonaldsa on ma syrop glukozowo fruktozowy tez niedozwolony ale niby mniejsze ZUO
chyba, ze znajdziesz jakis inny bez cukru..ale to raczej nie u nas...
Stary 2011-09-07, 08:32   #825
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:

łojezu to nie jedz pomidorów

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:58   #826
ania230
Zakorzenienie

Kochane gratuluje wszystkim spadków
Ja jeszcze do Was nie wracam... jeszcze z tydzień musze sie powoli przyzwyczajać......narazi e jadam serki i jogurty z platkami bo same mi tak czesto nie wchodza... więc stopionowo przyzwyczajam się do diety...

po wakacjach się tak rozpestwilam że coś strasznego...chlop wrocil i to tez zrobilo swoje... ale nie pozwole sie zalać tluszczem...więc za niedlugo się tutaj widzimy

pozdrawiam wszystkie znajome Dukanki oraz nie znajome

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2011-09-07 o 09:01
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:00   #827
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
łojezu to nie jedz pomidorów

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Kochane
co tam kochana u Ciebie?
Stary 2011-09-07, 09:06   #828
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

co tam kochana u Ciebie?
cześć Sloneczko
aaa u mnie ... sama widzisz... waga ciągle stoi dalej 63 kg od miesiaca... ale nie stosowalam jednego dnia pro...bo zapominalam o nim i stwierdzam że dlatego przybylo mi te 5 kg

za niedlugo do Was wracam .... tylko się przygotuje do dalszej nowej walki o szczupla figure
Pierwszy cel bedzie 60kg a drugi 57 kg... mam nadzieje ze się uda..
zreszta Wy tu zawsze czlowieka motywowalyscie i jak trzeba bylo to skaralyście... a mi potrzeba czasamie opieprz sprawić...

a Ty jak sie czujesz?? co tam u Ciebie slychac?? jak tam spadki??

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:11   #829
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
znam te kabanoski z biedronki, kielbasy nie widzialam ale w takim razie oba produkty zawieraja tłuszcz...

musztarde dijon mozna i nie wiem nic o ograniczeniach...ona jest bez cukru ale wsciekle ostra wiec sama w sobie jest ograniczeniem

ketchup - dziewczyny kupują McDonaldsa on ma syrop glukozowo fruktozowy tez niedozwolony ale niby mniejsze ZUO
chyba, ze znajdziesz jakis inny bez cukru..ale to raczej nie u nas...
Kabanos mam z tej firmy co kiełbaskę kupiłaś, i ma (tak z moich wyliczen wynika) ok. 7% tłuszczu, w biedronce nie kupowałam kabanosku tylko w tesco.

Jak można z McDonalda keczup kupić? Normalnie przy kasie?
Stary 2011-09-07, 09:15   #830
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
cześć Sloneczko

a Ty jak sie czujesz?? co tam u Ciebie slychac?? jak tam spadki??
powrocilam po wakacyjnych szalenstwach na II...za duzo wyjazdow za malo okazji do przygotowywania jedzenia zaskutkowalo + 5 kg wiec jeszcze troche przedemną, niestety mam bialkowstret powoli i nie jem go tyle ile powinnam wiec waga nie spada tak szybko jak poprzednio...ale trudno najwyzej dluzej to potrwa ale zdrowiej

trzymam kciuki za Twoj powrot
Stary 2011-09-07, 09:18   #831
katkasiek
Rozeznanie

GG do katkasiek

Cytat:
Mój to tylko bezczelnie wyżera słodkości które upichcę Ale za to się nagle po roku mieszkania razem okazało że potrafi sobie sam gotować (niedietetycznie)
Oj znam to... znam....
A później tekst: A to TWOJE było? Sorry....
Jak przyjeżdża(pracuje za granicą) to nie robię już ptasiego mleczka, bo zjada zanim mleczko się dobrze ochłodzi.

Cytat:
Ja na szczęście staram się gotować tak, bym 2 obiadów nie robiła. Np chłopakom doobieram ziemniaki, albo ryż ugotuję albo coś w tym stylu.
U nas podział jest taki: On zarabia, ja zajmuję się domem. Owszem, On wyrzuca śmieci, czasem poodkurza, jak go o coś prosze to zrobi. Ale ogólnie domem zajmuję się ja....
Do czasu aż nie pójdę do pracy, ale coś z tym ciężko.
Ostatnio w UP panie mi proponowały pracę na 2 zmiany za 850zł. Szczegół, że zaznaczyłam że nie interesują mnie 2 zmiany, bo nie zostawię dziecka popołudniu samego. A drugi szczegół? Dojazdy kosztowałyby mnie ok. 150zł. Czyli mam zaiwaniać za 700zł?
Podziekowałam. To mnie mało nie wyklęła. Jak jej powiedziałam, żeby spojrzała w papiery to się obraziła na mnie.
Ja chętnie pójdę do pracy. Ale w godzinach 7-15 albo coś w tym stylu. Niestety, praktycznie sama zajmuję się młodym, nie moge liczyć na babcie, ciotki czy inne.

The Hidden Wiki
katkasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:18   #832
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kabanos mam z tej firmy co kiełbaskę kupiłaś, i ma (tak z moich wyliczen wynika) ok. 7% tłuszczu, w biedronce nie kupowałam kabanosku tylko w tesco.

nie wiem skad mi sie ta biedronka wziela

a to wiem ktore pyszne są...tylko lekko obslizle są..
a w biedronce tez sa dosc dobre

ketchup McDonalds robi develey ew. jeszcze jest Fit Dawtona...
Stary 2011-09-07, 09:32   #833
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem skad mi sie ta biedronka wziela

a to wiem ktore pyszne są...tylko lekko obslizle są..
a w biedronce tez sa dosc dobre

ketchup McDonalds robi develey ew. jeszcze jest Fit Dawtona...
Może dlatego, że pisałam o kiełbasie z biedronki? A doczytałaś kabanos bo Ci się kabanos marzy?

Ania - na pewno się uda

Katasiek - to mój doskonale wie, że moje, i że dietetyczne... Obiadków nie tknie, ale niech się tylko coś słodkiego pojawi w zasięgu wzroku albo nosa...
Może spróbuj prywatnie poszukać na sprzątanie czy coś... U mnie w pracy sprzątająca jest od 8 do 12, 13, 5 dni w tygodniu, i wychodzi min. 1000 zł, a jak wraca do domu to ma jeszcze na wszystko czas. Albo jakiejś biurowej pracy? Bo w sklepach to do 15 ciężko znaleźć, teraz większość jest otwarta do późnego wieczoru...

Ehhh najlepiej by było w urzędzie pracować, nie dość że stałe godziny, to wszelakie święta wolne, dodatki, pewna wypłata...
Stary 2011-09-07, 09:51   #834
katkasiek
Rozeznanie

GG do katkasiek

Cytat:
Może dlatego, że pisałam o kiełbasie z biedronki? A doczytałaś kabanos bo Ci się kabanos marzy?

Ania - na pewno się uda

Katasiek - to mój doskonale wie, że moje, i że dietetyczne... Obiadków nie tknie, ale niech się tylko coś słodkiego pojawi w zasięgu wzroku albo nosa...
Może spróbuj prywatnie poszukać na sprzątanie czy coś... U mnie w pracy sprzątająca jest od 8 do 12, 13, 5 dni w tygodniu, i wychodzi min. 1000 zł, a jak wraca do domu to ma jeszcze na wszystko czas. Albo jakiejś biurowej pracy? Bo w sklepach to do 15 ciężko znaleźć, teraz większość jest otwarta do późnego wieczoru...

Ehhh najlepiej by było w urzędzie pracować, nie dość że stałe godziny, to wszelakie święta wolne, dodatki, pewna wypłata...
Szukałam, znajomi wiedzą, że chętnie bym dziecko wzięła do bawienia, myślałam nawet, ze będę od wrzesnia bawić taką małą. Od czerwca było omówione. Jednym odmówiłam w związku z tym, po czym ci państwo się wycofali, bo stwierdzili, że ona pojdzie jednak na wychowawczy. Wiedzieli od lipca o tym, a mnie powiedzieli 20sierpnia. Tzn przysłali smsa. Głupio mi się zrobiło. Bo jak to tak? Niby tylko na 4-5godzin, ale każdy grosz się liczy.
Zobaczymy, może coś się znajdzie.
Na pracę w biurze nie liczę, tam się same znajomości licza. Nawet jak dla sprzątaczek(wiem, bo mi koleżanka opowiadała, że przyjmują znajomych znajomych, ale tylko znajomych "kadry")...

The Hidden Wiki
katkasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 10:04   #835
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Buahaha, dobre. Wchodzisz do Maca: 30 saszetek ketchupu poproszę.
To jest ten w załączniku, dostępny w każdym markecie (w butelce, a nie w saszetkach )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mcdonald_medium.jpg (12,3 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-09-07, 10:30   #836
atena79
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkich!
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę, jak się robi ROZPUSTNE KANAPKI (z wieśniaka i otrębów - nie pamiętam czy jajco się dodawało czy nie). W przepisowni nie mogłam ich znaleźć.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

przeglądałam wcześniejsze wątki forum, w których się udzielałam, tj. cz. 6 i 7. Pamiętam, że wtedy chwaliłam się że nawet mi wyszły te kanapki.
Emilko może Ty mi pomożesz?

Edytowane przez atena79
Czas edycji: 2011-09-07 o 10:33
atena79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 10:36   #837
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez atena79 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkich!
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę, jak się robi ROZPUSTNE KANAPKI (z wieśniaka i otrębów - nie pamiętam czy jajco się dodawało czy nie). W przepisowni nie mogłam ich znaleźć.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

przeglądałam wcześniejsze wątki forum, w których się udzielałam, tj. cz. 6 i 7. Pamiętam, że wtedy chwaliłam się że nawet mi wyszły te kanapki.
Emilko może Ty mi pomożesz?
O te chodzi? :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...E#post17179004
Stary 2011-09-07, 10:42   #838
atena79
Raczkowanie

tak to te !!! Dziękuję Ci bardzo widziałam, że będziesz wiedziała o które mi chodzi
muszę w końcu wejść do kuchni i coś zrobić, a nie tylko tak na sucho jeść
miłego dnia
atena79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 11:05   #839
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez atena79 Pokaż wiadomość
tak to te !!! Dziękuję Ci bardzo widziałam, że będziesz wiedziała o które mi chodzi
muszę w końcu wejść do kuchni i coś zrobić, a nie tylko tak na sucho jeść
miłego dnia
No to fajnie.
Na górze każdego wątku masz opcję: "przeszukaj ten wątek". Wpisujesz słowo i on Ci szuka wszystkie posty z tym słowem. Ja wpisałam "rozpustne".
Bardzo pomocna opcja.
Stary 2011-09-07, 11:08   #840
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
pomidor tezjak kazdy owoc lub warzywo tylko mniej lub wiecej, bo przeciez cukier to nic innego jak weglowodan i w sumie arbuz ma 92% wody i tylko 6-7% wegli
Kostka, nie kombinuj.
Dobrze wiesz, że jest różnica między cukrami prostymi i dwucukrami a cukrami złożonymi.
Dlatego jemy warzywa a unikamy owoców.

No , chyba mi się uda wrócić na Dukana. Zapał czuję.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości