30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-03, 21:29   #811
BBRAT
Zadomowienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Moje drogie, opadam z sił (uprzejmie przypominam że wstałam dzisiaj 6:30 jak ostatni oszołom) (a i trening też był) i zmierzam ku łazience gdzie czeka na mnie moc atrakcji typu piling części strategicznych, nie mam już na to siły, ale jednak wykonam to.
Dzięki temu zasnę z uczuciem zwiewnej lekkości w miejscu okrągłego nabitego dupska.
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:33   #812
Kamlisa
Zakorzenienie

mnie tez juz czeka kapiel, bez pelingu ( to jutro rano na basenie) za to potem uzycie masoi na tz Pa pa...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 21:36   #813
kropeczka74
Zadomowienie

Ja też padam, od rana przy kompie siedzę i poprawiam ten projekt co to mi się wczoraj wydawało, że go skończyłam
Paaa
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 08:27   #814
xnika
Rozeznanie

Witam, z kawką

Ja wstaję codziennie wcześnie, w tygodniu przed 6 a w weekend budzę się o 6 ale wstaję zazwyczaj 6:15. O 7 codziennie regularnie jadam już śniadanko.

Ale mnie to nie przeszkadza lubię wcześnie wstawać, za to wieczorem o 21 lubię iść spać.

Co myślicie o kremie YSL forever youth librator? Wczoraj dostałam próbkę i dzisiaj go testuję, szukam tańszego zamiennika Regenessence Armaniego (nawet na all, cena powala) chodzi mi głównie o to, żeby szybko się wchłaniał i nie zostawiał tłustej warstwy, to ma być krem pod makijaż.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 09:27   #815
Kamlisa
Zakorzenienie

Mnie jakos ten krem YSL nie przekonał Uwielbiam kolorowke tej firmy, ale nie mam zaufania do pielegnacji, ani serum ani krem ( probki) z tej serii nie zmienily mojej opinii Sa firmy, ktore inwestuja w rozwoj pielegnacji, inne w makijaz, uwazam, ze nie we wszystkim mozna byc the best
Mnie tam sie podoba reliftin na dzien iwostinu - higieniczne opakowanie, podstawowy filtr 15, bardzo ładnie sie wchłania - idealny pod makijaz.
http://allegro.pl/iwostin-re-liftin-...733966813.html
o roznicy cenowej nie wspomne - po prostu przyzwity krem.
widziałam, ze zrecenzowałas krem do rak neutrogeny. mozesz tez wyprobowac ten - naprawde sympatyczny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...na.html&next=1
oczywiscie miło by było poobijac sie w niedzielne, sloneczne przedpołudnie...ale wracam do roboty - gazety i testy czekaja...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-11-04 o 09:45
Stary 2012-11-04, 09:58   #816
Michell72
Zakorzenienie

Witajcie..KawaXsinka mnie tez ani krem ani serum nie powaliło..Sprobuj,uwazam ze rewelacyjny produkt to http://allegro.pl/the-body-shop-vita...744002530.html niby serum,ale mnie sluzy za krem i bazę od razu,daje satynowy efekt buzi..dostałam je od Kamy na ur i bardzo lubię

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Fajny ten kremik do rąk..To własnie je dostalas do przetestowania?Mnie dove tak wysoko oceniane zawiodło..pomiedzy palcami mam suchą skórę na dłoniach zimą i potrzeba mi kilera na dobre nawilzenie,ochronę..zapob iegniecie temu wysuszeniu..

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Dzisiaj sie lenię..Jutro skoro świt ,wyjazd po towar,więc dzis basuchowe uciechy..
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 10:13   #817
xnika
Rozeznanie

Z wit C nie mogę nic używać, robię sobie peelingi kwasami tymi mocnymi, dermatolog kazał mi unikać preparatów z wit C i retinolem. A wszystko to żeby przebarwien sie pozbyć.
Kama dzisiaj kupię ten krem i wyprobuje.

Edytowane przez xnika
Czas edycji: 2012-11-04 o 10:15 Powód: .
Stary 2012-11-04, 10:24   #818
BBRAT
Zadomowienie

Miszka, wiesz co Ci powiem po mojej wczorajszej wizycie w Sephorze, Douglasie itd. ?
Powiem tyle: zupełnie nie wyobrażam sobie zakupu jakiejkolwiek kolorówki przez Internet
To, co na ekranie laptopa wydawało mi się piękne, delikatne, jasne lub ciemne, ciepłe lub chłodne lub jakieś tam - w rzeczywistości okazywało inne. W dodatku najczęściej trochę brzydsze lub dużo brzydsze.
Wirtualne dobieranie i kupowanie podkładu wydaje mi się totalnym bezsensem na poziomie gry w totolotka. Rozumiem jednak oczywiście, że można próbować, jeśli do najbliższej Sephory ma się kilkadziesiąt kilometrów. Ja mam półtora chyba lub może dwa, więc punkt widzenia też inny.

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2012-11-04 o 10:49
Stary 2012-11-04, 10:59   #819
kropeczka74
Zadomowienie

Hello
Wstałam o 10
Ale poszłam spać o pierwszej w nocy, oglądałam "Szpiega". Super fabuła, genialna gra aktorów.

Co do kupowania kolorówki przez neta, to jedyna możliwość to wcześniejsze sprawdzenie w sklepie, nie widzę innej możliwości.
Stary 2012-11-04, 11:08   #820
BBRAT
Zadomowienie

Byłam w kinie na Szpiegu, brat mnie kiedyś wyciągnął, choć trudno o bardziej spektakularny przykład filmu, na który nie warto iść do kina, tylko wystarczy obejrzeć w domu. Fabuła była trochę za skomplikowana jak dla mnie, trochę brat musiał mi wytłumaczyć w trakcie, no gamoń jestem, wiem...
Kropka, poprawiłaś projekt do końca i ostatecznie?
Stary 2012-11-04, 11:44   #821
Michell72
Zakorzenienie

z reguły te drogie jak jestem we wrocku sprawdzam,biorę próbki..lub córka jak jest w Galerii zawsze pisze esa..co chcesz do przetestowania.Miałam tyle podkładow górnopółkowych,jak nie wszystkieze znam juz co mnie pasuje w kolorach...Moja metoda prób i błędow przyniosła skutek ze obtaczam swoją twarz tylko tymi najlepszymi dla mojej cery...I jakaz to rozkosz móc poprobowac az tylu..a kolory w danych firmach od tanszych do tych najdrozszych z reguły znam..i wiem ktore sa dla mnie najlepsze.....Akurat w shiseido znam kolorystykę..020 uzywałam w innym podkładzie i było oki..a teraz rozjasnili..Mam 60 km i brak czasu na wyjazdy..Handel jest absorbujący..Niestety.A z drugiej strony jesli znam podklad,,kolor to czemu mam nie kupic na all..Mam sprzedawcow sprawdzonych,sa tansze i z korzyscią dla mojego konta to sie odbywa ..............Leżę własnie z tym peelingiem enzymatycznym
Dermedic- HYDRAIN3...Nie lubię takiej formy,trzymania czegos 20 min no ale juz tak go chwalili,to sie przemęczę...Oglądalismy wczoraj HOTEL RWANDA-na faktach autentycznych..Dobry!!! Lwa Christiana mąz sciągnął ale okazało sie ze nie ma polskiego tłumaczenia

Edytowane przez Michell72
Czas edycji: 2012-11-04 o 11:55
Stary 2012-11-04, 12:19   #822
Kamlisa
Zakorzenienie

z kolorowka masz troche racji, Brati, monitory przekłamuja Nabrałam sie juz pare razy, nie z podkładami, bo tych prawie nie kupuje , ale ze szminkami - i owszem. szminka rozowa na monitorze, na kilku stronach - w rzeczywistosci wpada w braz Ładna wisnia z kolei ma takie napigmentowanie, ze do rodziny addamsów mozna od razu sie zapisac...Oczywiscie - nie kupiłabym w taki sposob opakowania w pełnej cenie, bo to zadna okazja- to juz wolałabym poczekac i poszukac w perfumeriach...ALE - kolory nie zawsze sie powtarzaja, w zaleznosci od rynku, czyli sliczny tester z all moze nie byc do odnalezienia w perfumerii. a jak jest okazja cenowa i ja bede czekac na wizyte w wielkim miescie (60-130 km) - to po prostu ktos kupi Wulonga kupiłam bez testow, ale przebitka cenowa 170-609 przemowiła do mnie głosniej, niz rozsadek Na ogoł jednak szukam miniatur, testerow...Jak na przykład juz znam maskare rubinstein, polecana przez Miszke - to bede wolała kupic za 85-90 na all, niz 140 w perfumerii, to chyba oczywiste...?
Stary 2012-11-04, 12:29   #823
BBRAT
Zadomowienie

Jasne Kama, że to oczywiste, również dla mnie. Ja po prostu mam inną optykę. Mam około półtora kilometra do miejsca w którym są wszelkie możliwe sklepy z kosmetykami, to po pierwsze, a po drugie wewnętrznie nie mogę się przekonać do kupowania na allegro lub gdziekolwiek indziej w sieci, gdzieś w mózgu mam zakodowane że w stacjonarnych sieciówkach jest najmniejsze prawdopodobieństwo kupna chińskiej podróby. Po prostu tak mam we łbie, nasłuchałam się już opowieści o podkładach kupionych w necie, które okazywały się zdumiewająco inne niż te z dużych stacjonarnych sklepów i pewnie między innymi stąd moja niechęć. Ponadto i tak nie umiem nic kupić póki nie obmacam na wszystkie strony.
Ale szanuję każdy sposób robienia zakupów, bo rozumiem przecież że po pierwsze to kwestia upodobań, a po drugie kwestia odległości. Ja akurat mieszkam w środku Warszawy i mogę wszystko przetestować w drodze z pracy czy z siłowni, nie zbaczając z trasy, ale przecież to nie jest sytuacja standardowa.

Mam dzisiaj na sobie próbkę YSL B30, bo tylko tyle mogłam wczoraj ugrać w perfumerii, nie mając ani gotówki ani karty
Stary 2012-11-04, 12:40   #824
Tigerr
Zadomowienie

Dzień dobry
Pierwsza kawa , bo posiedziałysmy do 4-tej ...

Właśnie stałam się posiadaczką tych najnowszych Gucci - Premiere,
http://www.douglas.pl/douglas/Zapach...000058769.html

TŻ zadzwonił z lotniska z Niemczech, z zapytaniem czego sobie życzę
Życzyłam sobie kilku rzeczy , ale okazało się , że na hasło "Jimmy Choo" - jakaś Helga zrobiła oczy jak 5 zł.... A kolorówka tylko Clinique i Lancome ...

A akurat chciałam tusz Givenchy i "Bbratkowy" podkład YSL...
To jakieś nieduże lotnisko i dwa sklepiki podobno ...

No i będę miała kolejna flaszkę perfum , na dodatek się mu złapało 75 ml Wcale, wcale nie zamierzałam kupować perfum , ale jak TŻ dzwoni i się pyta czego sobie życzę , to przecież nie zrobię mu tej przykrości i nie powiem , że nic ...

Zobaczcie jaką recenzję mają te perfumki :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...miere-edp.html

Ale ja wąchałam je dwa razy w S. i bardzo mi się podobały ...
Mam tylko nadzieję , że są trwałe , bo Gucci obok Lancome tworzył zawsze bardzo trwałe wody ...

Xnika , gratuluję !!! Zwody fittnesowe ... BRAWO !!! Będziemy trzymać kciuki za Ciebie !!!! A tymczasem trenuj

Bbratku , na który kolor podkładu YSL się ostatecznie zdecydowałaś ?

Zamierzam kupić sobie samooplacz La Roche - wg mnie jest genialny !!! Moja koleżanka go używa ... Wczoraj rano posmarowała się na całe ciało , nie używając nawet uprzednio balsamu i jak ją dziś rano zobaczyłąm jak wstała to mnie zatkało ... Po jednym posmarowaniu skóra OPALONA na piękny złoto-brązowy kolor ....
Widziałam ją po tym samoopalaczu w lipcu i zwróciłam uwagę , ze jest pięknie opalona , ale wtedy jeszcze nie byłam pewna , bo pomyślałam , że pewnie skóra wcześniej muśnięta wcześniej słońcem i dlatego taki efekt, no ale wczoraj/dziś zobaczyłam ten efekt znów ...

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez BBRAT Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj na sobie próbkę YSL B30, bo tylko tyle mogłam wczoraj ugrać w perfumerii, nie mając ani gotówki ani karty
No i ?! ?!
Mów , pisz !!!! Cudny ?
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 13:01   #825
BBRAT
Zadomowienie

TIG, jestem zachwycona B10, ale zdaję sobie sprawę, że jest on dla mnie za jasny.
B30 jest odpowiedni, tzn. w momencie aplikacji też jest wyraźnie jaśniejszy niż moja skóra, jednak ładnie się dopasowuje. Dzisiaj przyjrzę mu się szczególnie wnikliwie, skoro sama sobie dałam szansę na ponowne testy...
Ideałem jest dla mnie B10, ale drugim równorzędnym ideałem jest B30.
Właściwie to chciałabym mieć dwa
Zresztą przy jego dużej transparentności i zadziwiającej umiejętności dopasowywania się do koloru skóry, to myślę, że nawet B10 zgrałby się ze mną...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

TIG, taką próbkę mam już drugi raz, więc niespodzianki nie ma, w sensie zaskoczenia czymkolwiek.
Dla mnie ten podkład jest świetny. Aksamitny, lekki, taki puchowy, jakby lżejszy od powietrza.
Oczywiście z tej saszetki wylało mi się na palce o wiele za dużo. Serce mi się zatrwożyło, że się zmarnuje, więc przywaliłam wszystko na twarz, w myśl chorej niepojętej filozofii, że lepiej sobie zrobić beton na pysku niż żeby się miało zmarnować
Otóż żadnego tynku ani niczego negatywnego nie ma na twarzy. Jest woal, który według mnie naczynek nie przykryłby, ale to jednak świadczy o podkładzie DOBRZE. Mam ustawione zwierciadło na wysokim parapecie więc oglądam moją twarz jak w mikroskopie, z małej odległości i w bezlitosnym dziennym świetle.
Jest naprawdę ładnie. Żaden krem BB nie umywa się nawet do takiego efektu. Podkład YSL ma delikatność krycia i jednocześnie LEKKOŚĆ, której nie posiada absolutnie żaden BB.
W moim przypadku jest to pierwszy podkład, w którym czuję się naprawdę ładniej niż bez. Parure Aqua był luksusowy w używaniu, ale był 100 razy bardziej widoczny na twarzy.
Przy YSL - jestem zdumiona naturalnym efektem.
Nie wiedziałam, że podkład może AŻ tyle, robiąc niby TYLKO tyle.

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2012-11-04 o 13:09
Stary 2012-11-04, 13:28   #826
xnika
Rozeznanie

Mówicie o tym nowym YSL Touche Eclat czy jak mu tam? Mam dwie próbki ale nawet nie używałam jeszcze
jak na razie uwielbiam mój Bobbi Brown.

Tigi, ale ile wyrzeczeń, i ile muszę jeść, regularnie co 3 godziny. No i muszę przytyć, do ok 50- 55kg ( z tym że te 10kg ma być samych mięśni) bo z moją dotychczasową wagą to mam od razy dyskwalifikację treningi regularnie 5 razy w tygodniu, a od grudnia 2 w ciągu dnia i to przez 6 dni w tygodniu.
Stary 2012-11-04, 13:57   #827
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xnika Pokaż wiadomość

No i muszę przytyć, do ok 50- 55kg ( z tym że te 10kg ma być samych mięśni) bo z moją dotychczasową wagą to mam od razu dyskwalifikację.
I to mi się podoba najbardziej

bo trwożyłyśmy się tutaj o Twoją wagę ....
Stary 2012-11-04, 17:19   #828
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Byłam w kinie na Szpiegu, brat mnie kiedyś wyciągnął, choć trudno o bardziej spektakularny przykład filmu, na który nie warto iść do kina, tylko wystarczy obejrzeć w domu. Fabuła była trochę za skomplikowana jak dla mnie, trochę brat musiał mi wytłumaczyć w trakcie, no gamoń jestem, wiem...
Kropka, poprawiłaś projekt do końca i ostatecznie?
Taaa, "Szpiega" wystarczy obejrzeć w domu, do tego nie jest potrzebny kinowy ekran ani dolby surround.
Czy ostatecznie i do końca to się okaże we wtorek. Mam wtedy spotkanie z klientami.
Stary 2012-11-04, 18:09   #829
Tigerr
Zadomowienie

Dawno nic nie było o kulkach ....
Zapowiedź wiosennej linitowanki Guerlaina - m.in. kulki ....

To jest dopiero "CZAD"
http://www.chicprofile.com/2012/10/g...neak-peek.html

Krop, jak ja urządzałam swój dom , to "kłóciłam" się okrutnie ze swoim paniami projektantkami..( działały w parze )...
Ja miałam swoją wizję... pomysł , a one swoją ...
Był niezbyt miłe i niezbyt uprzejme...
W większości postawiłam na swoim...
W jednej sprawie tylko żałuję , że ich nie posłuchałam , tzn. nie zrobiłam zgodnie z zaproponowanym przez nie projektem ... Mianowicie: Na poddaszu mam duuuuuuużą łazienkę ... Zaprojektowały mi wolnostojącą wannę , o tradycyjnym kształcie ...A ja pomyślałam sobie , ze skoro w tym rogu , gdzie są z dwóch stron skosy , jest tak duuuuużo miejsca to MUSI tam stanąc ogromna, okrągła wanna , a nie "zwykła" ...
I to był koszmarny błąd, bo po pierwsze : Mając 120 l zasobnik z ciepłą wodą , za nic nie da się jej napełnić ,żeby się komfortowo wykąpać , a po drugie , gdy jakimś cudem uda się ją napełnić , np : grzejąc wodę w wielkich garnkach , na 4 palnikach , to na myśl ile tej wody spłynie do szamba, powoduje , że odechciewa się kąpieli ....

Ale też uważam , że gdy ja , laik, powiedziałam , że wolałabym wannę wielką i okrągłą , to one - dziewczyny z doświadczeniem niejako , powinny mi powiedzieć z czym wiąże się posiadanie Takiej wanny ...

Podsumowując współpracę z nimi - uważam za niezbyt fajną ...
Pomijam już to , że nie dokończyły swojej pracy ... Za wcześnie uregulowałam całość należności ....

Przez podejście do klientów , traciły ich , od kilku lat już nie wykonują tej pracy , tylko dlatego , że klienci nie chcą współpracować z antypatycznymi ludźmi ...A szkoda , bo potencjał miały ...
Stary 2012-11-04, 18:23   #830
Michell72
Zakorzenienie

Krop ogładasz Kasię i Tomka?inspiracji mozna wszędzie poszukac..a juz tornister z motywem Bolka i Lolkagdzies na scianie ..Kama testowałas tą nową maskarę HR?fajna???
Stary 2012-11-04, 18:28   #831
Tigerr
Zadomowienie

Zamówiłam odżywkę Herome Extra Strong do pazurków , bo właśnie straciłam je wszystkie Musiałam obciąć do zera , jeden pekł mi w połowie płytki
Stary 2012-11-04, 18:32   #832
BBRAT
Zadomowienie

TIG, no właśnie ja miałam znowu nawiązać do nieszczęsnych kulek. Bo ja się dzisiaj nimi pacnęłam z tego testera (moim własnym pędzlem) i jednak mi się podoba jakoś...
Matko, czy ja mam schizofrenię czy jakieś rozszczepienie osobowości na prokulkową i antykulkową?

Podkład YSL przetestowałam dzisiaj wnikliwie i na kilka sposobów (na 3 rodzaje kremu).
Niestety proporcja jest 2razy NIE do 1raz TAK. Więc póki co jeszcze nie kupiłam

Oczywiście Tig, że te projektantki powinny były Ci przedstawić wszystkie ZA i Przeciw odnośnie tej wielkiej wanny. Każdy laik chce mieć wielką wannę i nie musi się znać na wydolności instalacji grzewczo-hydraulicznej budynku, nawet jeśli to jest jego własny dom. I od tego jest projektant, żeby ogarnąć całość tematu, wliczając w to kwestie techniczne. Właśnie za ten całokształt bierze przecież kasę.

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2012-11-04 o 18:35
Stary 2012-11-04, 19:02   #833
Michell72
Zakorzenienie

Na rynek azjatycki (ale do dostania w Polscewyszla seria
Shiseido INTEGRATE..Reklamowana przez Angeilnę http://www.youtube.com/watch?v=-sHg1PuLjYI a ta pomadka lub błyszczyk Shiseido INTEGRATE Aqua Diamond Rouge są przepiękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 3801_1.GIF (14,4 KB, 8 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 19:07   #834
BBRAT
Zadomowienie

A ja zwariowałam na widok kulek edycja wiosna 2013
Stary 2012-11-04, 19:39   #835
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
A ja zwariowałam na widok kulek edycja wiosna 2013
A możesz szerzej ?

Miszka , śliczne te pomadki , 4 kolory aż mi się podobają ...
Przywieź tuniki włoskie jutro !!!!
Takie szerokie... będą się sprzedawać w K. na pewno ...
Stary 2012-11-04, 19:45   #836
BBRAT
Zadomowienie

Czuję, że ogarnia mnie szaleństwo kulkowe...
Czuję, że CHCĘ mieć kulki, te świąteczne, te wiosenne... CHCĘ
Stary 2012-11-04, 19:52   #837
kropeczka74
Zadomowienie

Oglądam K&T, a czasami nawet mam wrażenie, że mieliśmy w domu ukryta kamerę

KULKI Piękne, ale chyba nie dla mnie

Co do projektowania, to projektant musi umieć słuchać, chociaż chyba ważniejszą umiejętnością jest umieć wyperswadować kosmiczne pomysły klientów. Niektórym ludziom nie jest potrzebny projektant do projektowania, tylko po to, żeby jak się ktoś zapyta no to był ( casus kibla w filmie Galimatias II )

Miałam kiedyś na początku taką klientkę, która zadzwoniła do mnie z tekstem: "wie pani, ja mam bardzo dobry gust, tylko nie wszystko co wybiorę mi się podoba"
Po 6 miesiącach współpracy powiedziałam jej PASS, odchodzę, bo mam dość permanentnego szkolenia mnie co jest "ładne", a co nie.
I wtedy dopiero odpuściła i mogłam normalnie skończyć projekt. Oczywiście była zachwycona gotowymi wnętrzami.
Teraz mam taką klientkę, która na początku współpracy wszystko negowała. I to z taką okropną manierą, że miałam dość, ale zwyciężyły względy finansowe. Dobiła mnie jak pojechałam tam do niej jak położone były już płytki w łazienkach, ale nic poza ty, zero lamp, luster, OŚWIETLENIA!!, nic, sanitariatów. I co?? "Nie powalają mnie te łazienki, nie ma WOW"
NO jasna cholera!!!
Przeciez 100 razy zmieniałam, żeby jej się w końcu podobało ( wiecie, ma być duuuuuużo wszystkiego wszędzie )
I uwaga: czynnikiem decydującym o tym, że w końcu jej się spodobało, była wizyta znajomych na budowie, którym opadła szczęka
Wtedy dopiero mi zaufała i nic już nie krytykowała i dzwoni z każdą jedną pierdołą O porach takich, że kiedyś mój mąż odebrał telefon z udawaną zadyszką mówiąc urywanym stękającym głosem, że żona jest bardzo zajęta i nie może podejść
Oczywiście zero refleksji czy przeprosin na drugi dzień.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-04, 19:57   #838
Michell72
Zakorzenienie

GUERLAIN METEORITES PERLES DU PARADISE spring 2013-

http://www.armocromia.com/2012/10/gu...-paradise.html
Stary 2012-11-04, 20:07   #839
BBRAT
Zadomowienie

Bez sensu te niebieskie kulki, rażąco sztuczny kolor nie mający NIC wspólnego z naturalnymi kolorami jakiejkolwiek cery. Ale zawsze można je wywalić lub chociaż zredukować.
Tak czy inaczej - piękne

Edytowane przez BBRAT
Czas edycji: 2012-11-04 o 20:08
Stary 2012-11-04, 20:08   #840
Michell72
Zakorzenienie

Krop mąz ma poczucie humoruTo tez cięzki orzech do zgryzienia..Masz pomysł a rozpieszczona primadonna Cię przytłacza...Tobie kulki akurat dałyby zadowolenie i efekt subtelności na buzce..Uwazam ze sensem jest kupowanie ich w takiej wersji kolorystycznej ,przy bladym,porcelanowym licu..Albo npBelle de Nuit, Météorites Perles de Nuit

Nie chodzi o krycie, korygowanie.
Raczej wydobycie wielowymiarowości buzi przez deliktne odcienie i ich współgranie razem ,grę świateł...Tak Kropus u Ciebie miałyby one sens
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości