|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Sandra niedobre jesteście, ja nie mogę pisać z wanny
Ja nie pisałam, że mam płaski brzuch tylko, że mi się trochę wyplaszczył a to różnica Ooo ja też muszę zamówić olej kokosowy jak przyjadę do Pl to w sam raz będę mieć Oo rany ale ty masz tych różnośći, ja z tego co piszesz to piję kawę zieloną o smaku ananasa, w biedronce kiedyś się pojawiła raz to kupiłam, smaczna jest do tego używałam oleju kokosowego, ale reszty rzeczy nie jadam lub nie znam ![]() Beatka Też bym chętnie poszła na basen sportowy, ale teraz nie mam jak, za to dzisiaj jedziemy do aqua parku to sobie tam popływam trochę, mam zamiar zrobić 2km Kurcze nie zrobiłam peelingu, szybko się wykąpałam bo film leciał z w TV po niemiecku, to powiedziałam sobie a co będę oglądać, dawno nie oglądałam nic po niemiecku Ucieszył mnie fakt, że 70% słów/zdań które tam mówili to rozumiałam, aż sobie sama nie wierzę Witam się z rana, hmm dzisiaj ostatni dzień ćwiczeń i nie wiem za co się zabrać, a jutro wolne ![]() Weszłam dzisiaj na wagę, bo czułam jak wczoraj jeszcze ze mnie troche zleciało i zobaczyłam znowu moje dwie piąteczki, 55,9kg ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Melduję zaliczone 80min na rowerze (36km)
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, wlasnie zrobiłam kawusie. Jeszcze chce cm pomierzyć ;p!
Madzia Brawo za rower, 2km to juz troche! 80 długości jak to liczysz zeby nie stracić rachuby? Masz zegarek? No i bardzo dobrze ze oglądasz cos po niemiecku Sysa wstawiam zdjecie pokoju (jeszcze nie jest dokończony itd ) ImageUploadedByWizaz Forum1448092693.214300.jpg |
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
bejata - prześliczny pokoik, zakochałam się i ten balkon *.*
agafisia - cudny psiak Butterfly brawo, świetne spadki ![]() do mnie chyba @ nadciąga, ale żywieniowo jestem twarda, herbatki piję już całkowicie bez cukru i mnie nie odrzuca, za to muszę wypić choć 1 (a zdarza się i 4) kawki na dzień, a już ich bez cukru sobie nie wyobrażam
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
|
|
|
#814 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wczoraj praca, po pracy byłam załatwić sobie okulary na badaniach wstępnych wyszło, że muszę pracować w okularach(ale byłam świadoma tego, tylko odwlekałam ten moment bo jakoś mnie przerażają okulary Tylko że przez tą refundację, trochę to będzie trwać normalnie miałabym je już dzisiaj, no i dobrze by było, bo że od poniedziałku mam to szkolenie w Wawie to by się przydały. No ale muszą to najpierw potwierdzić z firmą itd, więc w weekend pewnie nie da rady, także lipa![]() potem byliśmy jeszcze z TŻtem w poszukiwaniach kabiny prysznicowej bo na następny tydzień musi być, ale jeszcze nic nie wybraliśmy, więc dzisiaj kolejne podejście poszliśmy na obiad, a jak wróciliśmy do domu to zalegliśmy w łóżku i nawet kompa nie włączałam![]() a plan na dzisiaj to dalsze poszukiwanie kabiny po pracy TŻta. No i ogólnie muszę się zacząć ogarniać na to szkolenie ![]() gratuluje wszystkich spadków i za ćwiczeniaCytat:
![]() kiedyś się przymierzałam do ćwiczeń z Zuzuką, ale nie do końca mi to podeszło no ale faktycznie konkretne są![]() Cytat:
nawet jak ważyłam duużo mniej i górną część ciała już miałam po prostu wysuszoną, to i tak nogi idealne nie były
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2015-11-21 o 11:31 |
||
|
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na spokojnie można zrobić więcej rzeczy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() choć połowy rzeczy z tych co wymieniłaś to nigdy nie próbowałam ![]() ja muszę przypomnieć TŻtowi, żeby nam załatwił olej kokosowy choć ja używam go w zasadzie tylko rano, do omletów owsianych bo np do mięsa mi nie pasuje
|
|||
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo, u mnie dzis troszkę większy luzik - obiecałam sobie , że w soboty będę troszke się rozpieszczać, żeby nie czuć się więźniem odchudzania i dla sławetnego przyspieszenia metabolizmu
Poza tym wybieram się dziś do kina na Listy do M2 więc bez popcorny po prostu nie wypada ![]() Obiecuję jednak, że tylko ten jeden dzień będę folgować a od jutro grzecznie realizuje plan. Butterfly_27 znam tą herbatkę z ananasem i bardzo ją lubię, w ogóle staram się przynajmniej dwa kubasy (dosłownie kubasy) zielonej herbatki wypijać - najchętniej właśnie z owockami - ananasem, malinami, mango.
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
,nie poszłam na zajęcia... jutro też jest dzień haha jeszcze po przeziębieniu źle się czuje, więc odpuściłam dzisiaj -0,2kg tyle dobrego, biorę się za śniadanie Zuza, napisz później jak film bejata śliczny pokój!
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
Czy mogę dołączyć? Potrzebuję motywacji do zrzucenie może niewielu kilogramów, ale zawsze przychodzi mi to z ogromnym trudem. A im starsza jestem tym niestety gorzej ![]() Mam 35 lat, 167cm i 60kg. Moją idealną wagą jest 55-56kg. Dzisiaj się obmierzyłam i jestem załamana. Napiszę więcej wieczorem. Idę gotować obiadek. |
|
|
|
#819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jaki cel do końca roku? jakaś dieta? sport?
|
|
|
#820 |
|
Przyczajenie
|
Gdyby się udało do końca roku byłoby super
Z powodu bolącego kręgosłupa ćwiczenia umiarkowane ale codzienna aktywność zaplanowana. Na razie Hip Hop z Shaunen T wieczorem i boczki Tifany rano. |
|
|
|
#821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() brytfannka, Witaj Co z Twoim kregosłupem?Bejata, śliczna toaletka ![]() Ania89, masz rację, czasem trzeba od siebie odpocząć
|
#823 |
|
Przyczajenie
|
Po ćwiczenia z Ch. trochę miałam problemów, czasami jak nadwyrężę to jeszcze boli. Rehabilitacje pomogły
|
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Hej! rano waga pokazała 56,3kg, czyli -0,4 od ostatniego wazenia. A dziś przejęcie urodzinowe chrześniaka, więc kawałek torta wpadnie......
|
#825 |
|
Przyczajenie
|
Dobry tort nie jest zły
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dziękuje
![]() pokoik jeszcze nieurządzony tak jak chce, ale z czasem bede sobie uzupełniać. Dziękuje Wsiadłam na rower i zrobiłam zakupy. Miałam wejść tez do drogerii po balsam/masło do ciała.. A wydałam 39€.. Ja sie chyba nie nauczę oszczędzać. Mierzylam sie : uda łydki tyłek - bieganie/rower pomogły bo zleciało po 2-3cm, ale moje picie piwa dodało mi 2cm do talii.. Tak to minion )
Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2015-11-21 o 15:35 |
|
|
|
#827 |
|
Przyczajenie
|
Ja zawsze od biegania to w łydkach więcej miałam,
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam ciasto marchewkowe i ciasteczka owsiane, wyszły pyszne
Dzisiaj z jedzeniem było dobrze, nawet zastąpiłam ukochane ziemniaki kaszą ![]() Co tu taka cisza dzisiaj?
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Brytfanka - ja lubie umięśnione ciało (w dobrym smaku oczywiście) i nie lubie jak jest galaretowate ciało. Ale moja budowa tez jest taka ze nogi duzo masywniejsze niz góra.
Ja jestem u eM i wypiłam lampkę wina i pojadlam orzeszki. Wierzcie albo nie - oglądamy "gdzie jest nemo"..
|
|
|
|
#830 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez brytfannka Czas edycji: 2015-11-21 o 23:17 |
||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja dzisiaj i wczoraj bardzo zabiegana bylam, na wadze spadek 100g więc bez szaleństw Beatka super ten pokoj Gratuluje wszystkich spadkow!!! Super jestescie
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
bejata, jak film? A co to za winko? ![]() Daga, zawsze lepsze 100g w te strone ![]() Brytfannka, jaka kasze mialas? ![]() Mam wolne i nie moge spac
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka Popcorn jeszcze nie jest taki kaloryczny i zły, gorsze są chipsy
Jak ja dawno w kinie nie byłam, też chcę ![]() Ja pisałam o kawie zielonej z ananasem a nie o herbatce i też piję w kubłach (czyt we wiadrze), mój kubek ma 0,6l Lily Ty wagarowiczu Brytfannka Witaj Tak zachwalacie tego Shauna, że aż sobie jutro zerknę ![]() To tak jak ja, dużo wcześniej biegałam, po 11-15km 5-6 razy w tygodniu a łydki nie chudły co najwyżej uda, łydki mam masywne, wkurzają mnie Ania86 Ale mnie gonisz, mi wczoraj pokazała 55,9kg, wczoraj słodyczy nie jadłam, ale troche kromek na basenie za dużo wpadło My dzisiaj idziemy do znajomych, aż się boję co ona tam przygotuje, nie chcę grzeszyć, prosiłam żeby nic nie robiła, że wpadniemy tylko na kawę ![]() Beatka A ja nic nie widziałam Gdzie te zdjęcia? JA jestem z natury oszczędnym człowiekiem, ale wczoraj to poszalałam, na zwykłe zakupy wydałam 65euro Kupiłam dla siebie na mikołaja za 10euro zestaw do kąpieli i dla przyjaciółki też, bo idziemy do nich na mikołajki, były też ciekawe gry po 5euro to też dla dzieci wzięłam, dostaną na mikołajki, a 30euro poszło na samo jedzenie. Kupiłam nietypowe produkty, typu, pasztet z jelenia, byłam ciekawa jak smakuje, moje ulubione papryczki nadziewane pikantnym serkiem - uwielbiam ![]() Pytałaś o basen: Jak pływam to tam są dwa zegary, jeden normalny to widzę ile mi to czasu zajmuje a drugi sekundnik Wczoraj niestety nie popływałam, niżej napiszę dlaczego ![]() haha teżwczoraj wieczorem na niemieckim programie Nemo oglądałam, ale nie do końca ![]() Syska Ty łobuzie, ja ci dam ciasto, co chwile robisz ciasto Ja wstałam dzisiaj o 7mej, a ty czemu rybko nie śpisz? Witam się, ale naskrobałyście, ile miałam do czytania ale miło tak z rana poczytać o ile ma się czas ![]() Pojechaliśmy wczoraj na basen, na miejscu byliśmy o 13.30, chcieliśmy zostać jak zawsze do 20 lub 21, i zonk, wczoraj byliśmy tylko do 17.45 bo do tej było tylko otwarte. Na basenie wczoraj organizowali nocne party i przez to było tak krótko otwarte Dzisiaj jesteśmy zaproszeni do znajomych z którymi wczoraj byliśmy na basenie, mam nadzieję, że nie zgrzeszę
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, jeju, to niefajnie, powinni dac informacje na stronie, ze basen bedzie krocej otwarty
A dzieciaki sie chociaz wybawily?? Trzymam kciuki, zebys nie zgrzeszyla Bawcie sie dobrze ! A co to za zestaw do kapieli kupilas? Jakis zel? Mydelka? Zasluzylas Faktycznie co chwile pieke, drugi raz w zyciu cos upieklam ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Mnie sie wydaje, ze solony popcorn jest kaloryczny Moze maslany jest mniej?
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Syska co to tak spac nie mozesz ? Ja tez sie juz obudziłam, ale dopiero teraz a te ciasta super sie zaangazowalas A co do popcornu to z tego, co wiem jest najzdrowsza z niezdrowych przekasek, ale przygotowany bez masla w piekarniku/ mikrofali.a z tego co wiem to ten kinowy to maselko ma ja na szczescie nie przepadam i nie lubie tego chrupania w kinie ![]() Madzia ale Was w konia zrobili :d a dzieciaki wybawione? Fajne zakupki poczynilas, co to za zestaw do kapieli, jaki zapach ? Fajnie, ze trafiliscie na gry dla dzieciakow nie takie drogie to juz macie troche z glowy dobry ten pasztet z jelenia ? Ja ogolnie lubie dziczyzne, moj sasiad na dzialce jest szefem myslistwa w okregu i czesto jestesmy zapraszani na takie fajne bibki- jest wszystko naturalne - pyszny bimber (to jest jedyny jaki wypije) winko kielbaski miesa roznosci super sprawa Ja ogólnie ide w piatek na konferencje i impreze i musze wygladac zaje**iscie , wiec dzis ćwiczę i jem idealnie (glupek ze mnie )
|
|
|
|
#836 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Wczoraj miałam taki zapał do ćwiczeń jak chyba jeszcze nigdy. ![]() Zrobiłam Schauna i chciałam jeszcze. Poszukałam na necie i znalazłam kilka filmików, które nadal mnie nie zaspokoiły i skończyłam na Ch. Ale ominęłam wszystko przy czym bolał mnie kręgosłup. I dopiero wtedy, zadowolona poszłam spać. ![]() Zaraz jedziemy na basen. Butterfly_27 jeszcze parę miesięcy temu w łydkach miałam 38. Teraz mam 36. Dużo je rozciągam. sysa09 kasza tylko jęczmienna przechodzi mi przez gardło
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Syska, Daguś No znajomy się z nimi kłócił, dlaczego nie dali żadnej informacji na stronie internetowej, to powiedzieli, że od 2 tygodni była informacja, ciekawe gdzie
Dzieci średnio się wybawiły, było fajnie ale za krótko A kupiłam taki zestaw, myślałam, że to o zapachu różanym a to o zapachu słodkich jabłek, może będzie fajny, jest tam balsam do kąpieli, sól do kąpieli, jakiś balsam do ciała, mydełka w kształcie różyczek i to wszystko w zapakowanym koszyczku Właśnie, kiedyś przeczytałam, że jak ktoś ma ochotę na chipsy albo inną słoną pokusę to najlepiej już zjeść popcorn, to najmniejsze zło, tylko bez masła i innych dodatków ![]() Hehe mi też do kina popcorn nie potrzebny ![]() Daguś Nawet dobry ten pasztet, chociaż ja tam wolę takie paprykowe, pieczarkowe czy pomidorowe z profi Ooo to będziesz elegancko ubrana? Ja mam dzisiaj przerwę od ćwiczeń, mam nadzieję, że się nie obeżrę ![]() Brytfannka brawo za ćwiczenia Ja też muszę pomyśleć o jakimś rozciąganiu, dużo ci zleciało,masz jakieś konkretne ćwiczenia na łydki?
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia super zestawik
ciekawa jestem zapachu, ja lubie takie rozne jablka z cynamonem itp świąteczne Ja tez lubie taki pasztecik z profi ale on niezdrowy jest, nie powinno się jesc Tak, bedzie kiecka, obcasiki i tany Brytfanka podziel sie cwiczeniami na lydki niezle Cie wczoraj wzielo
|
|
|
|
#839 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
ważne, że spadek jest![]() nawet jak nie wielki to i tak lepsze to niż zastój/wzrost ![]() ja tak samo, obudziłam się ok 6;30 i już wyspana a jak muszę o tej godz wstać do pracy to nieprzytomna jestemale to w sumie standard. Jak nie muszę wstawać to albo się wcześnie budzę wyspana, albo sąsiedzi nie dają spać albo TŻ mnie obudzi jak się szykuje do pracy itd itp. A jak trzeba wstać, to mogłabym spać i spać![]() jutro mnie czeka wczesna pobudka, bo o 6;20 mam pociąg ![]() Cytat:
![]() w najlepszym okresie miałam 34cm i to był szał, no ale wtedy ważyłam 10kg mniej, no i ćwiczyłam sporo-skupiając się też na rozciąganiu itd ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polećcie mi jakas alternatywę na śniadanie zamiast owsianki, bo mi sie przejadla
omlety owsiankowe i placki też, nie mam już pomysłu
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Ja nie pisałam, że mam płaski brzuch tylko, że mi się trochę wyplaszczył a to różnica
Oo rany ale ty masz tych różnośći, ja z tego co piszesz to piję kawę zieloną o smaku ananasa, w biedronce kiedyś się pojawiła raz to kupiłam, smaczna jest
do tego używałam oleju kokosowego, ale reszty rzeczy nie jadam lub nie znam 
Kurcze nie zrobiłam peelingu, szybko się wykąpałam bo film leciał z w TV po niemiecku, to powiedziałam sobie a co będę oglądać, dawno nie oglądałam nic po niemiecku 

na badaniach wstępnych wyszło, że muszę pracować w okularach(ale byłam świadoma tego, tylko odwlekałam ten moment bo jakoś mnie przerażają okulary
Tylko że przez tą refundację, trochę to będzie trwać

Gdzie te zdjęcia?
JA jestem z natury oszczędnym człowiekiem, ale wczoraj to poszalałam, na zwykłe zakupy wydałam 65euro
Bawcie sie dobrze !