|
|
#841 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
dzięki ojoj, ale pewnie już Ci przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja własnie chcąc nie chcąc jem więcej warzyw ostatnio bo ta przyjaciółka, u której coraz częściej i dłużej porzebywam jest wegetarianką i to żarcie jest przepyszne Wczoraj jadłyśmy zapiekane plasterki ziemniaczane w szybkowarze i danie z dyni, dziś robiłyśmy obłędne naleśniki ze szpinakiem i serem żółtym no i kończyłysmy te muffinki co upiekłam z oliwkami i pomidorkami suszonymi i serkiem żółtym ![]() Ja jeszcze nie ale kiedyś to nastąpi, nia ma się co łudzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na razi euzyłam raz bo dopracowuję nadal Babydreama.Cytat:
![]() A co do zachcianki od siostry- się nie bój, coś na pewno wymyślisz ![]() Musiałam skasować kilka emotek. Ice, Em, o której się wybieracie na targi? ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Aaa, jakże mogłam zapomnieć się pochwalić- nie kupiłam NIC podczas dzisiejszej nocy zakupów w G.Krak. pomimo 20% na wszystko w Douglasie i Sephorze- możecie być ze mnie dumne ![]() Dobranoc
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Landi b. lubię i mimo iż w pierwszej popękała mi rączka, to wymieniłam ją na taką samą.No ale ja się z nią źle czujesz, to nie ma sensu trzymać na siłę. Cesi i Saphire dostarczą Ci i tak wiele radości A tak przy okazji jak już trochę ponosisz Saphire, to daj znać, czy przy noszeniu na ramieniu nie spada Ci jedno ucho. Bo jakoś nie do końca lubię dwuuszne torebki z tego względu właśnie, ale mimo wszystko Saphire mocno kusi.Cytat:
Póki co poczekam, aż się trochę więcej tego uzbiera. Może z Avonu coś wymyślę w końcu, bo póki co to tylko kremik z Ori mógłby mi się przydać. Ale dam se radę, kupię inny ![]() Wiem, że wymyślę, ale wcale to takie łatwe nie jest, zważywszy na fakt, że Sis leci tylko z bagażem podręcznym, a więc jest ograniczona wagowo. No i z kosmetyków tylko drobnica wchodzi w grę, no chyba, że zapach albo jakieś masło z TBSu kupione na bezcłówce. Cytat:
Mi też możecie pogratulować, kusiło mnie toto jeszcze smsem, ale też się dzielnie oparłam
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-11-07 o 00:50 |
|||
|
|
|
#843 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie mam pojęcia, mam nadzieję, że w ogóle uda mi się wybrać. Zobaczymy jak się będę czuła.
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile jeszcze beda bo na Starowislnej zostało ich tylko kilka-chyba ze maja jeszcze gdzies ukryte Ale wydaje mi sie że żeby uzyskac ciemny efekt kreske trzeba poprawić-jedno maźnięcie daj raczej lekki, transparentny efektA farmona mnie nie kusi kompletnie (na razie), chociaz te nowe zapachy są "moje" mam jakis uraz po musie mango-brzoskiwnia. Miał strasznie intensywny owocowy zapach. Musze od niego odsapnąć A co do granatowego lakieru na moich pazurkach jakos mi sie juz nie podoba... tyle poszukiwań na marne
|
|
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czy dziś na pewno jest sobota? Bo obudziłam się rano z takim zdziwieniem na twarzy, że nie muszę wstać do pracy Wczoraj wieczorem wysmarowałam się masłem Farmony i muszę powiedzieć, że zapach jest super Nie jest to sztuczna czekolada, nie jest przesłodzona, czuć taką lekką goryczkę w niej. Po pewnym czasie zaczyna przypominać trochę aromat do ciasta, ale zapach na szczęście nie jest taki killerowaty jak w maśle karmel&cynamon ![]() Umyłam też wczoraj włoski szamponem melisowym Mrs. Potter`s i całkiem dobrze się spisał. Dziś włosy są lekkie i puszyste, ale nie przesuszone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawo, ja jestem z Ciebie dumna
|
|
#846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko balsam, masła nie planuję a dwa, że nie przepadam jednak za czekoladowymi zapachami w kosmetykachJeszcze kakaowe masło Ziaji było całkiem ok, ale żadne czekolady nie wchodzą w grę Chyba korzystając z uziemienia w domu przejrzę ich ofertę, bo nie mam w sumie torebki na zimę. Wprawdzie mieszczę się nadal w moją małą z Reserved, ale nie chcę jej nadmiernie eksploatować, zwłaszcza na śniegu, bo jestem w niej zakochana i chciałabym, żeby posłużyła mi jeszcze długo. Miałam w ten weekend iść na poszukiwania kozaków i torebki właśnie, ale w obecnej sytuacji pozostaje mi tylko net ![]() Co zaowocowało właśnie 2 klikniętymi piżamkami ![]() Cytat:
![]() Dzielny jest, to fakt, zobaczymy tylko jak na tym wyjdzie ![]() Na razie czuję się jak w starym, dobrym małżeństwie Choroba rozłożyła mi resztę współmieszkańców, pojechali do domu, więc mieszkamy sobie z TŻtem od 3 dni razem i fajnie tak![]() Wczoraj wyszedł wynieść śmieci a wrócił z kwiatkiem, bo mu jęczałam, że wyglądam jak pasztet ![]() Co do spotkania to zależy jak się będę jutro czuła, jeśli nadal tak źle jak wczoraj wieczorem to idę do lekarza po dalsze zwolnienie, nie będę szła w takim stanie do pracy, bo to bez sensu.Ale b. bym się chciała już z Wami spotkać ![]() A promocja w TBS będzie jeszcze nie jedna,spokojnie Ja czekam na taką 2+1, albo cuś w tym stylu, żeby sobie ten peeling kupić z wit.CCytat:
|
|
#847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam przed 20 nawet nie było jeszcze dzikich tłumów ale byłam zmęczona i i tak ten hałas kazał mi wracać do domku po oblezieniu samych perfumerii ![]() No to miłego dnia, trzymajcie za mnie kciuki na tym wygranym zabiegu z targów- żebym nie uciekła ![]()
|
|
#848 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Landi zostaje. Jeszcze pomyślę o tym przez weekend, ale podoba mi się ten worek, sama wygoda. A TŻ niech nie marudzi, nie zna się i tyle![]() Cytat:
W Reserved we wrześniu była taka ładna karmelkowa torebka średniej wielkości z krótkimi rączkami i długim paskiem. Strasznie mi się podobała, ale podczas pierwszej wizyty nie miałam pieniędzy, a za tydzień już nie było tego koloru Nieodżałowana.Rzyrafko używałaś kremów Tołpy do twarzy? Kiedyś pisałaś o jakimś nawilżający, a teraz też coś kupowałaś? Powiedz jak Ci służyły
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-11-07 o 10:37 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() Coś się od rana kiepsko czuję, wzięłam Gripex i przeleżałam w wyrku prawie 2 godziny trochę śpiąc Obym tylko się nie rozchorowała. Powinnam za to posprzątać, ale nie mam na to siły.
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Naturze i patrzyłam te olejki do masażu i masła Starej Mydlarni. Te olejki jakieś takie były obklejone- etykiety zalane olejkiem czy co...
Może kiedys kupię masło. Ale nic dzis nie kupilam bo byłam z mamą- tylko farbę do włosów dla niej i płyn Colgate. Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiedziałam, że jest cos takiego jak noc zakupów ![]() Ja też muszę sobie kupić czarną torebkę. Bo teraz chodzę jak wsiur- czarna kurtka buty itp albo czerwony płaszcz i błękitna torebka! Muszę sobie kupic czarną, albo ciemnoszarą. Ja uwielbiam torebki David Jones bo są bardzo trwałe. Juz mam 3 i wszystkie w odcieniach brudnego niebieskiego i błękitu.
|
|
#851 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Chyba pora to nadrobić. Chociaż w zasadzie mania torebkowa mi już minęła i mam póki co takie jakie chcę. Może po nowym roku coś mnie zauroczy i zamówię. Przy okazji mam ochotę na jakieś fajne serum z BU. Chyba po południu przyjrzę się bliżej i poczytam trochę o właściwościach. Czuję się fatalnie, miałam dziś krwotok z nosa, a tu masa roboty przede mną.
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To najcześciej sygnał silnego osłabienia organizmu, uważaj na siebie Ja się rokoszuję wolnym weekendem, do pracy wracam dopiero we czwartek Umyłam włosy, nałożyłam odżywkę loreala przeciw łamaniu się włosów. Muszę zakupić jakąś maskę i szampon bo mam same reztki No i kończy się balsam brązujący caffe latte Lirene, chyba kupię go znowu bo bardzo mi przypadł do gustu. Wstrętna pogoda jest, pada od rana. Idę oglądać e-torebki
|
|
#853 |
|
|
Vibesiu, właśnie nie mam pojęcia co jest przyczyną..
Może odchudzanie i stres? Jak to się powtórzy, wybiorę się do lekarza. A Ty odpoczywaj, relaksuj się i korzystaj z urlopu. Też kończę balsam brązujący Lirene.
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że w Twoim wypadku to poprostu przemęczenie, może trochę odsapnij i przystopuj. A czy ty nie miałaś jechać do Bohumina ? Zregenerowałabyś się
|
|
#855 |
|
|
fuksja, może to tylko ogólne osłabienie organizmu związane z pogodą itp.?
Zaraz wychodzę na targi, bo poczułam się lepiej.
|
|
#856 | ||
|
|
Cytat:
Miałyśmy jechać do Bohumina, ale niestety z 4 tylko 1 osoba jest względnie zdrowa, więc przełożyłyśmy wyjazd. Cytat:
Upoluj coś fajnego na targach i wrzuć zdjęcia zakupów, żebym mogła nacieszyć oczy.
|
||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa, uważaj na siebie i też zadbaj o zdrówko
Vibesko fajnie, że masz wreszcie trochę wolnego Na pewno zregenerujesz trochę siły i nerwy ![]() Nakręcacie tutaj temat e-torebek, a ja nie liczę ile razy miałam już zamawiać a w końcu nie mogłam się zdecydować i do tej pory nie mam ani jednej torebki z tego sklepu Podoba mi się co prawda z 10 modeli jak nie więcej, ale ciągle znajduję jakieś wytłumaczenie, że po co mi kolejna szara albo brązowa, a to z kolei, że różowa ładna, ale nie będzie mi do niczego pasowała, a to że ta ma za krótkie rączki itp. I jak do tej pory ciągle tylko się ślinię do zdjęć w wątku z real-fotkami a na zakup się nie zdecydowałam.
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Aaach jaki fajny jest krem Ziaja Anno Doro z efektem dembrazji - świetnie wygładza skórę
![]() Potem użyłam maski z zieloną gliną Ziaja PRo - lubę ją, mam jeszcze poł pudła - tak pudła bo te maski mają gigantyczną pojemność. Em- pochwal się potem zdobyczami
|
#859 |
|
|
Staram się.
Skończyłam sprzątanie, zrobiłam sobie pyszną kawkę i biorę się za przeglądanie gazetek Natury, Rossmanna i KWC, bo potrzebuję czegoś do demakijażu (nie mleczka), łagodnego nawilżającego toniku i odżywczego kremu na noc, bo przy tych kaloryferach i zmianach temperatury mam skórę wysuszoną na wiór. A do kremu kokosowego Bielendy chyba mi się skóra przyzwyczaiła. Możecie mi coś polecić? Zastanawiam się nad serią Garniera, tą dla wrażliwców. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o odżywczy krem na noc - jak dla mnie(mam cerę mieszaną w kierunku tłustej) idealna jest Ziaja Calma biolipidowa
Co do serii Garnier dla wrażliwców - miałam tonik i był ok, ale ja wolę ten zielony z serii Podstawa pielęgnacji ![]()
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjoo ja miałam całą serię dla wrażliwców Garniera i to z Ziaji Calma byłam zadowolona bardziej
Po prostu lepiej służyły mojej skórze i naprawdę widziałam jak zimą schodziło w ciągu paru minut zaczeriwenienie i podrażnienia. Muszę się w nią koniecznie zaopatrzyć jak nadejdą zimniejsze dni. Za to dwufaza Garniera jest taka sama jak z płyn do demakijażu oczu Loreala a tańsza chyba. Z kremu Garniera nie byłam wogóle zadowolona, słabo nawilżał i zostawiał skórę taką jakaś dziwną, jakby tworzył powłoczkę z gumki ciezko to określić. Za to jestem zachycona tonikiem różowym Synergen z Rossmana, perełka a jaka tania
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem moja reka wydaje mi sie z nim jakas taka trupia a do bladeuszy nie należe nie wiem o co chodzi![]() fuksjaa Polecam Ci Mleczko z tonikiem Mleko&miód z Oriflame http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kiem-2-w-1.htm ma świetna konsystencje taka troszke żelowa. A co do kremu polecam Ci podobnie jak isa calme-uwielbiam ten krem ![]() Dzis planuje zrobić sobie peeling i nasamraować sie dove summer glow zeby nabrac troszke kolorków ![]() Wogole oszalałam na punkcie kolorówki... Skończył mi sie balsamholizm zaczal szminkoholizm Mam na celu zakup różu do policzków bo mi sie wszytstkie pokonczyly
|
|
|
|
|
#863 | |||
|
|
Cytat:
![]() Serię Calmy znam i bardzo lubię. Co do Garniera - to nie zapychały Cię te kremy? Cytat:
![]() Tak jak napisałam Isie, Calmę znam bardzo dobrze i lubię, ale chyba ze zwykłej kobiecej próżności chciałabym spróbować czegoś innego. Na tą dwufazę miałam chrapkę już dawno, a teraz od czwartku będzie w fajnej promocji w Naturze - 13.49zł - tak samo tonik i mleczko, kremy za 15.49zł. Chyba się skuszę i przetestuję na własnej skórze. Cytat:
Też mi się podobają te róże z Maybelline, może sobie sprawię jakiś.
|
|||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta mała (no raczej średnia, bo taka maleńka znowu nie jest) z Re jest b.pakowna, więc na razie jakoś się obywałam bez nowej.W tamtym roku miałam świetną torbę granatową też z Re, ale niestety cała rączka mi najpierw popękała a potem się poprzecierała ![]() Ale tak sobie myślę, że jednak poczekam aż kupię kozaki, bo chciałabym pod kolor a wcale nie jest takie pewne, że jeśli znajdę to nie wezmę ciemnoszarych, brązowych czy jeszcze innych zamiast czarnych ![]() Też je lubię, tak jak i Vera Bag Fuksjaa Krwotok to nie przelewki, jeśli się powtórzy nie lekceważ tego.A ja mam piękne 2 ranki od kaszlu Idę jutro do lekarza, ewentualnie w pn rano, bo czuję, że jest gorzej, kaszel jest teraz taki głęboki, aż go czuję w środku ![]() Za to gorączkę mam odrobinę mniejszą, więc mam więcej siły, którą spożytkowałam na wybalsamowanie się cała Happy Time'm, na łydki grubo masło pomarańczowe Ziaji, na włosy godzinny kompres z kallosem latte. Od razu mi lepiej ![]() No i zużyłam dzięki temu szampon czerwony Elseve i żel pod prysznic. Oczywiście na ich miejscu od razu pojawili się zastępcy ![]() Muszę spróbować tej Calmy skoro tak polecacie
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#866 |
|
Miss Pudernica
|
Fuksja mi się podoba zestaw kremów Babydream z nagietkiem: z cynkiem i bez. Ten pierwszy strasznie bieli i nadaje się tylko na noc przez to, ale świetnie nawilża i odżywia, a przy tym pomaga na zaskórniki i inne niespodzianki. Drugi jest lżejszy, wchłania się do matu, ale też dobrze odżywia, nakładam go nawet na dzień.
|
#867 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rozejrzę się kiedyś za granicą. ![]() Uff, wróciłam. Na targach byłam tylko pół godziny, bo zaczęło mi się robić słabo. Za to kolejnym dzisiejszym sukcesem jest to, że wreszcie dorwałam czarne Emu w Tesco. ![]() Zaraz idę spać, może wcześniej jeszcze pochwalę się targowymi zdobyczami.
|
|
|
#868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chciałabym dojść do ascezy i wykończyć zapasy, ale jeszcze trochę tego jest....P.S. O której kończysz w poniedziałek ? ![]() Cytat:
Musisz koniecznie zdać relację jak się spisują pozostałe Lushe ![]() Cytat:
A ja jestem w wyjątkowo dobrym humorze - oddałam dziś pierwsze rozdział mojemu promotorowi, czyli 20 stron, jako jedna z 4 osób na całą grupę. Dzięki temu przez najbliższy czas będę już trochę luźniejsza. Poza tym wychodzę dziś z dawno nie widzianymi znajomymi ( ) na piwo, nie wychodziłam nigdzie już chyba od miesiąca
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypatrzyłam na allegro kolor true peach i zamierzam go kupic Potrzebuje własnie takiego brzoskwiniowego Pochwal sie zdobyczami, pochwal... Nie karaj nas czekaniem do jutra
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa, nie zapychały mnie Garnierki na szczęście, ale miałam wrażenie, że jednak są za lekkie
em, pochwal się, nie trzymaj nas w niepewności ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

siostra dostała wczoraj katalog Avonu i aż mi się oczy zaświeciły ile tam jest fajnych rzeczy
chyba kupię żel pod prysznic migdałowy
to może być coś pięknego na zimę!

ale przy moim 160 cm to całkiem możliwe.
Nie wiedziałam, że tak trzeba ich pilnować, przecież na tym nie zarabiają - sprzedają tylko drożej znaczki... do kieszeni soie tych pienędzy nie wezmą...
tyle poszukiwań na marne
Czy dziś na pewno jest sobota? Bo obudziłam się rano z takim zdziwieniem na twarzy, że nie muszę wstać do pracy

Nie wiedziałam, że jest cos takiego jak noc zakupów

a do bladeuszy nie należe