|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
|
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a o co chodzi z tymi mandarynkami ??
![]() Nowy tydzień przed nami. Moja córka ma dzisiaj dyskotekę więc ja nie mogę iść na aerobic bo nie będzie miał kto jej odebrać O i taka to sprawiedliwość Ja dzisiaj mam w planie nic nie łączyć zastanawiam się nad liczeniem kalorii, ciekawa jestem ile dziennie ich pożeram
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laski
Już doszłam do siebie po imprezie. Było super, wytańczyłam się za wszystkie czasy, i wszystko mnie teraz boli Zjadłam mnóstwo, ale też dużo spaliłam, bo większość czau spędziliśmy na parkiecie Miłego dnia ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Wrzuciłam kilka fotek z wesela i poprawin do albumu
Znowu zaczynam:Piękne czasy gdy było 50,1(07.09.10) Staram się by wróciły mam dość Edytowane przez kasia_05 Czas edycji: 2010-01-25 o 14:06 Powód: dopis |
|
|
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Kasia ale gdzie te zdjęcia,w jakim albumie
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie,gdzie zdjecia?
|
|
|
|
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
Absta jesz mandarynki ? Wczoraj zjadłam 3 sztuki, ale na mnie działają tylko gdy jem je przed posiłkiem, zjedzenie ich po obiedzie nic nie daje. Napisz jak to wygląda u Ciebie.
Celinka dajesz radę na dukanie w taki mróz. U mnie dieta lekkostrawna nie jest teraz wskazana. Nie daję rady, muszę coś solidnego zjeść, bo inaczej jest mi zimno i jestem głodna. Jem np. kaszę z jarzynami. Czekam na cieplejsze dni .... |
|
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
Zdjęcia są w albumie wizażowym, jak wejdziecie w mój profil, to po prawej stronie, tyle,że album jest widoczny tylko dla moich kontaktów-dla Celiny, absty i xxxx25, andzia-zaraz Cię dodam ja dzisiaj wracam do dietki i liczę kalorie, bo muszę szybko zgubić to co mi przybyło po imprezie ![]() Miłego dnia
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() Nie mogłam wczoraj się coś zalogować... Mandarynki, to tak dziwnie jadłam rano jedną, a wieczorem 5 i żer ![]() Widocznie rzeczywiście trzeba inaczej je jeść... Za to tę wodę z cytryną piję ![]() Dziś postanowiłam już się za siebie wziąć porządnie. I tym razem mówię na poważnie, za miesiąc może już się ocieplać, a ja przez mrozy nic ze sobą nie zrobiłam, porażka po prostu ![]() Trzeba się brak konkretnie!!
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Kasia no pięknie
laseczka z Ciebie i tak właśnie myślę z czego ty się chcesz odchudzać
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Celinka, dzięki, ale tłuszczyku mam sporo, niestety
. Dlatego od dziś zaczynam po raz kolejny z nim walczyć
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
No bardzo ładne zdjęcia, szczupła jestes. Za***. miałaś sukienkę
![]() Ja tez postanowiłam sie wziąć za siebie. Muszę wam powiedzieć że dla mnie ta woda z cytryną jest bardzo niedobra. Zbierało mi się na wymioty. Ble... No ale wypiłam. Dziś na śniadanko zjadłam samą kaszankę. Czas schudnąć,od dziś do końca marca nie łączę. Ciekawe ile schudnę ![]() ![]() |
|
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
Andziusia Dzięki
Sukienka kupiona po długich poszukiwaniach, w akcie desperacji Ja też od dziś piję wodę z cytrynką przed śniadaniem, i staram się jeść mniej, zobaczymy. Powodzenia
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
hejka!
ja dzis n snadani 3 jajeczka na miekko z kawalkiem kotleta z kurczaka i salatka domowa tzn przetwory na zime z ogorka kalafiora i papryki(salatka mojej mamy ) po 11 baton museli 150 kcal ![]() i teraz nie chce mi sie jeszcze jes sama nie wiem co, moze forszmak a na kolacje wiesniak moze byc tak??? chleba prawie wcale nie jem...b nie za bardz jest z czym ![]() i zmiscialam sie w spodnie z podstawoki i sa luzne 171 cm i 63 kg dobrze jest sie przejsc na uczelnie |
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto jak Ty malo wazysz do swojego wzrostu!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#855 |
|
Raczkowanie
|
malo?
mi sie wydaje, ze duzo...tzn. teraz troche mnniej, bo bylo wiecej... jesli moge Wam cos polecic dziewczynki, tzn. do jedzenia, do najedzenia sie na lugo dlugo, to sledz w sosie pomidorowym, nie dosc ze smaczny to zdrowy i samo bialko i dlugo jest sie najedzonym. a jeszcze papykarz mozna z chlebem chyba bo ma wiecej gi niz bialka... |
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem przed @ to o wadze nie ma co mówić.Już mam -20 załamka te mrozy mnie wykończą
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
mrozy straszne...ja bylam zmuszona dzis wyjsc na dwor jak bylo ''tylko'' -25 C
|
|
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś same węgle jadłam prawie, bo w domu nic innego nie miałam
A wychodzić po zakupy w taki mróz mi się nie chciało![]() Xxxxx25 gdzie ja tam, zgrabna, pulpet straszny jestem Miłego wieczorka, ja się muszę uczyć, bo sesja u mnie trwa w najlepsze
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewczyny!
![]() jak tam? ja zmiast sie uczyz na pt egzamin to siedze przy kompie... ![]() a jesli chodzi o diete... na sniadanko byl paprykarz tak ok 150 g i 2 kromki razowego i keczup...nie za dobrze co??? paprykaz ma wiecej wegli...ale chyba za duzo...potem jablko duze a teraz jajecznica z 3 jaj i kotlet z kurczaka taki duzy ale bez panierki obralam bo mama robila i mi zapodala i pol pomidora i strasnnie sie najadlam, za bardzo (ale samo bialko chyba w porzadku?) a na kolacje bedzie toch sera bialego pol kostki albo mnije z jogurtem naturalnym i pomidor 0,5 ![]() moze tak byc?czy robi cos zle?powiedzcie
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
zaraz te zdjęcia oblukam U mnie już spokojniej z dietą Od dziś po raz tysięczny pewnie zaczęłam turbo hihi, może tym razem się uda, a jak nie, to przynajmniej w dobry rytm jedzenia wpadnę ![]() Dalej nie wiem co z tą moją pracą, cierpliwość już mi się kończy. Za to z innym kolegą sobie nawiązuję znajomość ![]() I tak powolutku do przodu...
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki.
Powiem wam że dzis robiłam ćwiczenia na cellulit no i cały czas stosuje ten peeling kawowy.... Muszę wam powiedzieć że chciałabym umieć zrobić szpagat, ale jak zacznę się rozciągać to strasznie mnie ola mieśnie i mam zakwasy... Miło jest pomarzyć....... |
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() U mnie od wczoraj spadł 1kg Absta jak to z innym kolegą a tamten już nie aktualny
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
A ja zła jestem
wchodze dzis na wagę a tu 66 kg Nic nie zmieniłam wręcz nie jem słodyczy bo @ się skończyła i nie mam napadów czekoladowych. Więc o co chodzi? to, że nie byłam dzisiaj w wc? Czy o to, że "siedzimy w domu"? Mało ruchu? W domu wiadomo co można zrobić: pranie, odkurzanie, trochę przysiadów przy uprzątnięciu pomieszczeń, spacer z psem i wszystko Jak bym miała dom piętrowy to bym chyba biegała z góry na dół a w kawalerce 37 m2 to raczej nie ma dużych możliwości Jakoś mnie to dołuje Jeśli mechanicy się sprężą i zrobią mi samochód do 19.00 może zdąrzę na aerobic. W tedy napewno bym się lepiej psychicznie poczuła i może wypociła ten kilogram znowu ![]() Moje wczorajsze menu: śniadanie - jabłko, kawa II śniadanie - 2 kromki chleba razowego z sałatą i ogórkiem obiad - pieczarki z pieczoną szynką i sałatka z sałaty lodowej i pomidora kolacja - mały jogurt bacomy z suszonymi śliwkami późny wieczór - jabłko (bo mnie ssała masakrycznie) Czy to dużo nie mogę jeść mniej bo później wszystko szybko nadrobię. Zrezygnowałam z zup 2,5 kg mniej na miesiąc diety. Beznadziejnie No to sobie ponarzekałam
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
Gusia schudłaś 2,5 w miesiąc i mówisz że to mało ?! no co Ty , bardzo ładnie chudniesz, gratulacje, ja też tak chce. gdyby mi tak dobrze szło jak Tobie to po 4 miesiacach miałabym wymarzoną wagę, a tu co 1,5 roku diety i 5 kg więcej na wadze. To jest tragedia. Dziewczyno ciesz się, że chudniesz i pisz dalej o sukcesach, cieszymy się z Tobą, że masz pozytywne efekty
![]() Celinko może miałaś kolejny zastój dietkowy, fajnie że ruszyło w dół, napewno zaraz się lepiej czujesz, brawo i gratulacje. Absta znowu nowy kolega pisz, pisz więcej .. trzeba zaspokoić ciekawość koleżanek z forum ....
|
|
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
a mnie nikt nie lubi
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Gusiu
Celinko, tamten okazał się zaborczym dupkiem, który myślał, że na kasę polecę. I po znajomości. Teraz nie daję drugich szans. A ten co teraz to faaaaaajny W sumie z tym, to dłużej piszę, niż z tym Warszawiakiem, ale teraz dopiero tak na "serio", że tak się wyrażę ![]() Andziusia, ja też kiedyś się rozciągałam do szpagatu, ale w lewej łydce tak mnie paliło, że nigdy nie dałam rady. Ale chciałoby się chciało ![]() Ja wczoraj pochodziłam po sklepach i dziś się czuję, jakby mnie walcem rozjechano. Z nosa cieknie i gardło booooli , zaraz biorę jakieś tabletki i do wyrka.Miłego wieczorku kochaniutkie ![]() Ps. Pierwszy dzień turbo zaliczony bez jednego posiłku, nie mam weny na jedzenie przez gardło... KASIA, ależ z Ciebie laska matko, też tak kiedyś wyglądałam buuu, niech to będzie dla mnie motywacją...
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2010-01-27 o 22:17 |
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski
Dopiero teraz obczaiłam, że Gusie s ą dwie... Gusia 12345 dlaczego piszesz,że nikt Cię nie lubi? Gusia 0312 nie przejmuj się i zważ spokojnie za kilka dni Absta bidoku i Ty się w końcu rozchorowałaś ![]() Celinka widocznie zastój Ci minął ![]() Miłego dnia, odezwę się jeszcze
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
no bo myslalam ze to nie do mnie tylko do drugirj Gusi
juz w porzadku... a jesli chodzi o paprykarz to ma 117 czy jaks tak kcal w 100g wiec nie az tak duzo i mozna z chlebem |
|
|
|
|
#870 |
|
Raczkowanie
|
padam...jutro egzamin, już wymiotować mi siechc jak widze te zeszyty, a jszcze ta pogoda...naprawde zle sie czuje glowa, wzystko przez cisnienie i stres
a jesli chodzi o menu: 1. maslanka jagodowa z museli 2. 2 kromki razowego z maslem i keczupem 3. 6 pierogów (z soczewica i kapusta i 2 z serem na slodko, tak mi sie trafilo bo to odgrzewane, z domu przywezone ) chyba przesadzilana kolacje bedzie pol kostki sera bialego chudego z troszke jogutu i z pol pomidora dzisiaj jakos tak duzo...wszystko przez to, ze w domu caly dzien i caly czas nauka... ale jutro do domua u Was jak? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

O i taka to sprawiedliwość
z wagą

laseczka z Ciebie i tak właśnie myślę z czego ty się chcesz odchudzać

2,5 kg mniej na miesiąc diety. Beznadziejnie