|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Tak to jest z tanimi kosmetykami, niektóre to straszne buble, ale jednak można trafić również na coś przyzwoitego ![]() A tam mocno mleczna ! Ja obstawiałabym już gorzką ![]() No właśnie nie wiem, czy ryzykować, czy nie Pasuje mi się zacząć stroić i nawet nie wiem, w co się ubiorę, bo to też zależy od tego, czy pojadę, czy pójdę i tak siedzę jak ci.a i myślę i nie mogę wymyślić Nienawidzę takich dylematów Ale chyba się przejdę, ruch dobrze mi zrobi A w ogóle tak ciepło jest... hmm no nie wiem Ee tam , fucka nie Zachowałam się z klasą, czyli... jak zawsze udałam, że nie widzę ![]() Ty zawsze jesteś dzidzia ! Ja też właśnie skończyłam malować paznokcie u rąk i u stópek i powoli się trza zacząć stroić
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() nie gorzka to nie,ale jutro ma byc u mnie ponad 30 stopni ![]() bo po kartki muszę jechać,pozniej pojde do miasta i jak wróce to akurta tak koło 11 się wylegne i do oporu![]() idz na nogach na pewno Ci nie zaszkodzi![]() heheh no to rzeczywiscie klasę pokazałaś! dupek jeden![]() oj nie zawsze ale zdarzają mi się przebłyski świetnościjaki kolor sobie walnełaś? ![]() ja byłam walsnie truskawki zerwać,bo jutro mama je zabierze do łodzi dla małego ale się kurna poparzyłam pokrzywami
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie Was wszystkie wywiało?
![]() u mnie na kolację kanapki z polędwicą serem i pomidorem byłam u rodziców i posiedziałam sobie na balkonie jeny dziewczyny jak mi się chce miziać masakra:brz ydal: a Tż nie chce bo mówi że jest smutny chyba muszę się koło jakiegoś ogiera zakręcić bo nie wytrzymam
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gadałas z nim?wez wyrwij jakiegoś chwasta na potrzeby zaspokojenia-nikt Ci nie będzie miał za złe ![]() u mnie n akolacje kanapki z ciemnego z szynką drobiowa i pomidorem ![]() o 9 ide się wykapac i dzisiaj wczesniej połozyć,bo nie wstane jutro
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie oglądam mecz Polska-Hiszpania i jest jeden fajny Hiszpan i jak powiedziałam Tz że chętnie bym mu pęto opier.oliła to powiedział że w życiu mi nie powie jak się nazywa |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki numer ma? zaraz zlustrujemy gagatka
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- http://www.dziennik.pl/files/archive...soc_90277g.jpg któryś z tych?
|
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też wybędę na działkę, jak będzie ładna pogoda Rano tylko szybko umyję okno w kuchni i później mogę jechać Oby tylko było słoneczko ! ![]() W końcu pojechałam samochodem Kolor walnęłam sobie taki brzoskwiniowy z błyszczącymi drobinkami ![]() Oj biedactwo Nienawidzę pokrzyw A gdy byłam mała to moja największa miłość wrzuciła mnie w takie metrowe pokrzywy i byłam caaaaała poparzona Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam do domku Całkiem fajnie było, trochę posiedziałyśmy po barach , pospacerowałyśmy po mieście i ogólnie tak sympatycznie ![]() Widziałam D ojjj mnóstwo razy , ja tam go nie obcinałam, ale za każdym razem ,kiedy nas mijał , to koleżanka mówiła, że "się patrzył" Tak rozmawiałyśmy trochę na jego temat i uświadomiła mi ,że ja trochę schrzaniłam tą sprawę. No bo przecież gdyby od jego strony spojrzeć, to skąd on ma wiedzieć, że ja chcę dalej kontynuować tą znajomość ?Widziałam go już mnóstwo razy, a za każdym razem odwracam głowę w drugą stronę i udaję , że nie znam. Spotykamy się koło solarium, a ja ucinam rozmowę i biegiem uciekam... No przecież to wszystko nie świadczy o zainteresowaniu , wręcz przeciwnie... Jedynie niepokoi mnie trochę ta sytuacja sprzed dwóch tygodni , kiedy mnie minął jakby nigdy nic i nijak na mnie zareagował, ale wtedy ja też nie patrzyłam na niego jakoś specjalnie , jedynie zerkałam kątem oka i udawałam , że nie widzę jak zawsze... Niby gdyby chciał, to mógłby sam zrobić jakiś pierwszy krok , ale ja na jego miejscu bym nie zrobiła widząc zachowanie drugiej strony... Ehhhh , nie wiem, co myśleć ... Na pewno obsesja nie powróci , ale tak trochę mam wyrzuty sumienia, że spieprzyłam jednak... Chciałabym się odważyć i kiedyś mu pomachać , uśmiechnąć się czy powiedzieć "cześć" , ale jak ja go widzę, to paraliżuje mnie strach i nerwy i nie wiem, czy się odważę kiedykolwiek...
|
||
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ziaja nie jest idealna bo np jeden krem zrobił mi masakre z twarzy ale z wiekszosci jestem zadowolonakochałass go po tym? ja bym przestała oj,ale zobacz z drugiej strony, byłaś z nim spotkaliscie się mówisz ze sie pocałowaliście- wniosek gdybys nie chciała to bys nie pozwoliła na to co wynika ze jednak byłaś zainteresowana znajomością,to on spieprzył ![]() zeby sprawdzic raz sie do niego usmiechnij,zobaczysz co zrobi i bedziesz miec 100% pewnosci
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj spotkałam mojego byłego kochanka...tzn ja byłam jego kochanką bo on ma żonę no i pogadaliśmy trochę i powiedział że tęskni dalej za mną i chciałby się ze mną ożenić![]()
|
|
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kochałam dalej, bo on to z miłości mnie w te pokrzywy wrzucił No ja wiem, ale gdybyśmy się rozstali w normalnych okolicznościach , to ok , wtedy miałabym jasność, że po prostu nie chce. Ale my na sam koniec randki pokłóciliśmy się, to ja na niego huknęłam o bzdurę i rozstaliśmy się z takim trochę fochem z mojej strony... No i dlatego teraz, będąc na jego miejscu i widząc moje zachowanie pewnie pomyślałabym sobie, że nadal jestem zła o tamto. Przecież on próbował ze mną pogadać, no ale ja uciekłam :/ Gdybym wtedy zachowała się inaczej, to może całkiem inaczej by się to wszystko potoczyło... Nie wiem co myśleć :/ Cytat:
O proszę, to czyli też masz za sobą epizod z żonatym
|
||
|
|
|
#853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co,dowiedziała się zona o Tobie,czy co?![]() Cytat:
no może i tak odebrał to;/ jedyne rozwiazanie to zrobic ten pierwszy kroku i tak jak Anastazja pomachac,zamrugac kiwnąć głową cokolwiek masz 50/50 szans i nic nie tracisz,a moze zyskasz![]() ![]() eee tam kanałami najwyzej worek i tak ->
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja bym to tak odebrała i naprawdę nie staram się go usprawiedliwiać, tylko myślę realnie, koleżanka to samo mi mówiła... No chciałabym pomachać czy kiwnąć głową, ale mnie takkk strach paraliżuje jak go widzę No ale muszę się odważyć, przynajmniej nie będę miała takich głupich rozkminek "co by było gdyby... " Swoją drogą , ale się zdziwi Się śmiej, a ja naprawdę tak będę chodzić, jak nie odmacha |
|
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w sumie na początku myślała że on zdradza ją z inną dziewczyną, naszą koleżanką dopiero później się dowiedziała że to ja, no i zrobiła z tego wielką aferę, wyprowadziła się z domu do rodziców i nagadała nie wiadomo czego rodzinie jego, no i wtedy wkroczyła jego matka pijaczka, nawalona zrobiła aferę mojej mamie w pracy czyli w szkole, wstyd jak chuj przesada po prostu |
||
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee bedzie na poczatku zaskoczony ale pozniej...huhu ogien buchnie ![]() dasz radę,musisz się przełamać![]() Cytat:
dobrze ze to juz przeszłość![]() dziuńki moje weźcie podpiszcie petycje
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowuję się jak ciota jakaś Hmm no w sumie to się żonie nie ma co dziwić Ale faktycznie wstyd okropny ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Ale przecież cukinia jest spora, to jak to się rzucaliście ? Z tym ogniem to nie ma co przesądzać, bo jest jeszcze drugi D Więc to pomachanie to będzie taki eksperyment jedynie, a jak się skończy, to się zobaczy Już się robi |
||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o masz Ci los! a normalnie,chłopacy mieli wiecje sły to normalnie rzucali ja obrałam taktykę"spod macicy" i tez niezłego cela miałam ![]() no to wiesz,musi byc pozytywny Ty co to by było jakbyś miała 2 D?!![]() dzięki
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jeszcze jak się dowiedzieli że zabił swojego ojca to w ogóle była masakra... ja to zawsze mam jakieś przygody
|
||
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne , musiał tylko przed kolegami pokazać, jaki to on nie jest fifarafa Ja pobiegłam do domu z płaczem , a za 10 minut dzwonił domofonem i pytał , czy nic mi się nie stało Spod macicy I właśnie dlatego , gdy mieliśmy gdzieś jechać i mama mnie wystroiła, to nie puszczała mnie na dwór bo wiedziała, że przyjdę cała ugrzmocona Ojj nawet wolę nie myśleć ! Ależ nie ma za co ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Ojca zabił O matko, to wporzo faceta sobie znalazłaś |
||
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz już też nie mogłabym z dwoma na raz ale kiedyś mi to nie przeszkadzało ja zawsze na takich facetów trafiałam |
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabił ojca?! ![]() Cytat:
taka się nie zdaża nigdy więcej teraz ja bym facet tak zrobił to by był wielki foch,bo go sprowokowałaś![]() ![]() to tak jak moja! pozniej zamykali furtkę i bramę to spieprzałam pod płotem przez dziurę dla psa ![]() nie ******* głupot! takie szczescie bog daje to sie bierze!
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to była miłość ! O rany , to niezłe miałaś przeżycia Ja też miałam styczność z takimi nie całkiem poukładanymi facetami, ale mordercy czy złodzieja nie miałam nigdy i nie zamierzam Cytat:
Później się przeprowadził, a później wyjechał do Stanów i aktualnie ma mnie w dupie ,a ja wciąż go kocham Oj Nadziejka, Ty mnie osłabiasz Ee nie , nie mogłabym Ja jestem wierna do obrzygania Ale kurna nie wiem co bym zrobiła, gdybym tak miała zdecydować się na poważnie na któregoś z nich, no masakra by była... Obydwoje idealni , piękni, młodzi i bogaci |
||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no co fajnei było ja to zawsze byłam dziecko ulicy,wiecznie mnie w domu nie było,nie raz mama mi na chodniku obiad dawała bo nawet czasu nie miałam zeby przyjsc do domu![]() ja bym sie zastanowiła nad ostatnimi i zrobiła rekonesans kont! który wiecej ma na nim,jest przyjęty :
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i może kogoś jeszcze pokocham niebawem, ale to się okaże No właśnie wyjechał już lata temu i słuch po nim zaginął Słyszałam coś, że zapuścił długie włosy i brodę i ma dziewczynę hipiskę No to ja nie wątpię, że fajnie było Ja też spędzałam mnóstwo czasu poza domem , ale mama mnie na chodniku nie dokarmiała nigdy No żebym jeszcze miała możliwość, to pewnie, że sprawdziłabym , który ma więcej |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj od razu oszłomie fajnie tak powspominac dzieciństwo,co za głupoty się robiło![]() psss nie rozsmieszaj mnie i tak wiem ze jak bedzie spał to mu portfel przetrzepiesz
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajnie, fajnie Pośmiać się można okropnie , miło wspominam te czasy i bardzo chętnie bym się do nich cofnęła Człowiek żadnych zmartwień nie miał Ee tam , nie rób ze mnie jakiejś materialistki No proszę Cię , trochę szacunku Lecę spać, bo nic nie piszecie i się rozespałam Dobranoc, życzę kosmatych i słodkich zarazem Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-09 o 00:24 |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza
Wszystkie królewny jeszcze śpią ?![]() U mnie pogoda cudo A potem muszę szybciutko umyć to okno i jadę na działkę wytapiać sadło Miłego dnia |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na śniadanie o 7 rano Danio i nie dawno płatki z mlekiem ![]() teraz piję kawusię ![]() jest strasznie ciepło ale standardowo są chmury no nic przed 13 pójdę do rodziców i wyłożę się na balkon, może coś się opalę![]() tymczasem biorę się za sprzątanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

ale nie pamiętam jak to z nim było

chociaz moze nei warto ryzykowc
Pasuje mi się zacząć stroić i nawet nie wiem, w co się ubiorę, bo to też zależy od tego, czy pojadę, czy pójdę

bo po kartki muszę jechać,pozniej pojde do miasta i jak wróce to akurta tak koło 11 się wylegne i do oporu
chyba muszę się koło jakiegoś ogiera zakręcić bo nie wytrzymam

Oby tylko było słoneczko !
Nienawidzę pokrzyw 

fajnei było