|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor wybrac
Cytat:
![]()
|
|
#842 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor dla moich włosów??
Są wakacje i chce zaszaleć z włosami
![]() Chce sobie zafarbować szamponem koloryzujacym (najpierw a co potem to zobacze) .. tylko niewiem jaki kolor do mnie pasuje. Mialam już blond pasemka, było ładnie ale chce czegos innego... Podobają mi sie kolory włosów Ashlee Simpon. Ale boje sie że na moich włosach bedą wyglądały dziwnie. Moje zdjęcie jest niżej tak jak pare fryzur Ash. Ale na zdjęciu mam proste włosy, a na codzień mam takie: (oprócz grzywki) http://fryzura.blox.pl/resource/loki00_21.jpg I niewiem czy zrobić całość, kilka pasemek czy dużo? .. I czy polecacie jakieś szampony? .. PS. Nie mam aktualniejszego zdjęcia. Ja to ta w różowej bluzce i czarnym żakieciku. |
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki kolor dla moich włosów??
Po jednym zdjęciu ciężko stwierdzić, ale masz raczej chłodny typ urody? (Koloryt skóry, naturalny włosów) Tak czy inaczej nie wydaje mi się, aby czerwienie do Ciebie pasowały. Może coś mniej zdecydowanego, jakiś czekoladowy brąz albo ten na drugim zdjęciu?
Dobrym szamponem koloryzującym jest casting, ale ten ciężko się wymywa, choć to oczywiście zależy od stanu włosów. Palette nie polecam, może Joanna?
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
kasztanowy brąz
chociaz blond tez nie jest zly..
|
|
|
|
#845 |
|
Przyczajenie
|
Czy wiecie może jaki Sandra Bullock ma kolor włosów? Jaki to odcień?
|
|
|
|
#846 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze mam do was prośbę... Czy rozpoznajecie jaki kolor włosów ma Jessica Alba na tym zdjęciu? Bo chciałabym też sobie taki zrobić
|
|
|
|
#847 |
|
Przyczajenie
|
a to jest to zdjęcie:
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
jaki kolor zostanie?
Hej. Moje naturalne włosy to ciemny blond, rozjaśniałam je sprayem z joanny ale nie podoba mi sie ten kolor i tu moje pytanie czy jeśli użyłabym szamponetki w odcieniu zbliżonym do naturalnego to czy przy zmywaniu sie z włosów miałabym nadal ten kolor przed malowaniem??czy jakis inny?? nie wiem co mam robic a nie chce farbowac bo moje włosy i tak sa niezle zniszczone
co robic?
|
|
|
|
#849 |
|
Przyczajenie
|
jaki kolor?xD
prosiłabym o pomoc w dobraniu koloru? używałam już tyle farb i w żadnym kolorze nie było mi do twarzy
mam z natury bardzo jasną cerę i szaro zielone oczy. z góry dziękuje za wszystkie rady pozdrowienia
|
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jaki kolor?xD
Najlepiej jakbyś zdjęcie wkleiła,tak z opisu samego to nasuwa mi sie najbardziej na myśl jasny blond
|
#851 |
|
Przyczajenie
|
nie umiem wstawiać zdj ;/
Edytowane przez kely Czas edycji: 2008-06-27 o 20:48 |
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
to Ty na tym zdjeciu. tak ?
masz bardzo ladne włosy a co do kolorku to wydaje mi sie ze najlepiej jest ci w ciemnych brązach..
|
|
|
|
#853 |
|
Przyczajenie
|
tak to ja nie miałam jak inaczej umieścić zdj.
|
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myślę że w tym kolorze bardzo ładnie ci i wcale nie masz takiej jasnej cery
![]() Uważam,że kolorku nie powinnaś jednak zmieniać,bardzo ładnie wyglądasz
|
#855 |
|
Przyczajenie
|
to akurat zasługa dobrego światła;p ogólnie mam biała cerę
mam jeszcze pytanie czy macie jakieś ulubione firmy produkujące farby? czy macie jakieś sprawdzone firmy warte polecenia?
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor dla mnie?
Witam! Chciałabym sobie przefarbować włoski , zawsze marzyłam o blondzie , ale nie wiem jakby mi było w tym kolorku , a może macie jakies propozycje? Proszę o pomoc w doborze kolorku
Załączam moją fote. Jak będzie potrzeba więcej zdięć to zrobie i wstawie.Pozdrawiam. |
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki kolor dla mnie?
Masz jasne brwi , piękne niebieskie oczka , więc niby blond powinien Ci pasować.
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie farbuje włosów sama,wole zainwestować więcej pieniędzy i pójść do fryzjerki,najlepsze są farby fryzjerskie,nie niszczą tak włosów
|
#859 |
|
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o fryzjera słyszałam że jest teraz jakaś odżywcza farba tylko nie za bardzo wiem co to jest;/ mam pytanie o dekoloryzacje włosów czy wiecie coś na ten temat ? czy to niszczy włosy, i ile to kosztuje? dziękuje za pomoc
Edytowane przez kely Czas edycji: 2008-06-26 o 23:53 |
|
|
|
#860 |
|
Przyczajenie
|
Jaki kolor? jaka fryzura?
Witam ..
Za 9 dni mam wesele kuzyna. Chciała bym coś zrobić z włosami ... zaszaleć . Moje włosy z natury są kręcone (falowane) chodź je tempie i prostuje prawie codziennie i dlatego są też zniszczone... Kolor ...hmy taki brąz...Chciała bym sobie zrobić pasemka najlepiej czerwone ale nie wiem czy to pasuje do zielonej sukienki ...:P No i co mi radzicie?? Z czerwonych chyba zrezygnuje bo potem będą we wsi patykami dźgać. No to może blond? nie za banalne? wszyscy mają blond. ( Help ... (włosy mam średniej długości)
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor dla mnie?
Nie wiem... wciąż sie zastanawiam , a nie chce tak w ciemno
![]() Ostatnio bardzo mi się spodobał kolor włosów taki kawa z mlekiem może taki by mi pasował? |
|
|
|
#862 |
|
Przyczajenie
|
witajcie,
mam pewne pytanie a zarazem problem z tym zwiazany- jakies 2tyg temu zdecydowalam sie na dekoloryzacje włosów. jestem naturalna blondynka, ale jakis rok temu przefarbowalam sie na sredni braz-znudzil mi sie i dlatego chcialabym powrocic do mojego koloru niestety dekoloryzacja nie przyniosla pozadanego efektu- po nałożeniu farby odcien satynowy ciemny blond, włosy owszem ładnie sie zafabowaly ale w słoncu widac było wyraznie rude refleksy!!doprowadzilo mnie to do szału bo rudego nie znosze-upiłam szamponetke sredni braz i znow zmienilam kolor, zeby usunac te refleksy. minłeo troche czasu, kolor sie spłukuje i włosy jasnieja-ale wypadałoby z nimi zrobic jakis porzadek.w zwiazku z tym mam pytanko-jakiej farby teraz moge uzyc, żeby osiagnąc odcień naturalnego (nie rozjasnianego! ) blondu, lub blondu takiego karmeloweg? chciałabym przede wszystkim uniknąć tych rudych refleksów, wiec czy powinnam kupic sobie farbe np złoty blond czy farbe naturalny blond czy moze popielaty, a moze zupełnie jakas inna?? mniej wiecej chciałabym miec taki kolor http://www.goldmax.pl/images/gar_far_col_nat_7.gif czekam na podpowiedzi
|
|
|
|
#863 |
|
Przyczajenie
|
hello czy ktos mi odpowie...?
|
|
|
|
#864 |
|
Przyczajenie
|
a jaki kolor dla mnie? (;
Zastanawiam się nad farbowaniem szamponem do 24 myć, no i tak: mam bardzo ciemne brązowe oczy, jasną, lekko zaróżowioną cerę, trochę okrągłą twarz i brązowe włosy, jak w załącznikach, już dość długie. Co radzicie?
(Mocno rude odcienie odpadają, to już było i lepiej niech nie wraca. ;)) |
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Mam ciemne naturalnie włosy, ciemnobrązowe oczy i jestem zimą. W okresie zimowym moja cera jest bardzo blada, natomiast w lecie mocno opalona. Cera na twarzy ma skłonność do rumieńców. Ładnie mi było w czarnych włosach, ale nie chcę już czarnego.Po wielu miesiącach wróciłam do naturalnego i maluje je teraz na ciemny chłodny brąz. Poradźcie mi jakie kolory pasują do mojej karnacji albo ewentualnie pasma do tego chłodnego ciemnego brązu.
Edytowane przez hooligirl1 Czas edycji: 2008-06-28 o 22:03 |
|
|
|
#866 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki kolor włosów do mnie pasuje??
a może dodasz zdjęcie?
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz zrobic pasmawe wszytkich chlodnych kolrach, kontrastowych lub nieco przygaszonych
czerwone wino-burgund baklazan, biale, lub o dwatony jasniejsze od ciemnej czekolady, jest wiele mozliwosci tylko sie zdecydowac trzeba co ci odpowiada ..
|
#868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak się na coś zdeyduje to dodam foto jak wyszły efekty
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki kolor? jaka fryzura?
Daruj sobie bląd naprawde,ja też z brazu katowałam włosy rozjaśniając bo mojemu mężowi w jasnych podobam sie bardziej.I co?włosy są do kitu i chyba bede musiała je obciać i nici z zapuszczania.A ten kolor bląd to też do dupy wyglada i niestety doszłam do wniosku ze w ciemnych włosach jest mi lepiej.
I weż tu słuchaj faceta. Nie ma co eksperymentować na ostatnia chwile,niech Ci je ktoś ładnie upnie i ewentualnie odświerz kolor jakąś szamponetką dwa-trzy dni przed impreza żeby kolor troche się "dotarł".
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

co robic?

Chciała bym coś zrobić z włosami ... zaszaleć