|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
3-1!
![]() Ozil ponownie strzela!
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ozil i 3:1 w ostatniej sekundzie
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
nie 1 minuta tylko 3 doliczone
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- i 3:1 dla Realu
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec! 3-1 dla Realu, brawo!
![]() Super się ten mecz rozkręcił w II części, bo I połowa była jak flaki z olejem i jeszcze te kontuzje. Oby się tylko Marcelo i Luka szybko pozbierali Poza tym Ozil był w gazie, Karim w sumie też. To dobrze rokuje na mecz z BVB Joanna, dzięki za wspólne kibicowanko
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze dorzucę parę fotek z dziś (btw. wiecie, że teraz zeby przeglądać je na tumblr trzeba tam mieć konto?
no, ale założyłam sobie, bo jak miałabym żyć bez tych obrazków? ).1. buziaki? od Krysi http://24.media.tumblr.com/ce5996063...fbro1_1280.jpg2. nie zadzieraj z Mou http://24.media.tumblr.com/9acb5ea2a...v4xio1_500.jpg3. tyle radości http://25.media.tumblr.com/d7a5731e1...b6ko2_1280.jpg4. Benzil 5. i kto był dziś the best? http://25.media.tumblr.com/0fb892130...uaro1_1280.jpg
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
i nawzajem issa
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- ja idę zjeść kolację i powiesić pranie ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ja uciekam issa i reszta miłego oglądania
|
|
|
|
|
#848 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero do mieszkania dotarłam, akurat na 2 połowę, ogląda ktoś Barcelonę?
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Kiepsko to wszystko wyglądało, chociaż 80% posiadania piłki może robić wrażenie. Dużo strat, błędów... Fajnie, że Czesiek na koniec ładnie pocisnął i są 3 punkty Ja mam nadzieję, że to jest taka taktyka przed Bayernem - patrzcie, jaki gramy piach, no patrzcie, kicha...a na meczu ŁUP I kilka pięknych brameczek
|
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj Barcy niestety nie widziałam, ale fajnie że też wygrali ![]() czokled, to chyba Real taką taktykę ma od początku sezonu: w lidze gramy piach a w LM i w meczach z Barcą nagle zawodnicy dostają kopa
|
|
#850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy ktoras z Was jest moze w trakcie zrzucania wagi? Na mnie przyszedl czas najwyzszy ale ciagle nie moge sie zmotywowac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Przełom w sprawie Lewego
|
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ale mnie tu nie było chyba długo za wczoraj rozgrzeszam się, bo graliśmy mecz o MP i obroniliśmy miszcza Isa widzę, że wczoraj Benz się postarał myślę, że już mogę Ci go oddać, bierzesz? ![]() A ja od jutra idę do roboty traktuję to jako tymczas, bo warunki beznadziejne, ale coś jest w międzyczasie będę kombinować coś lepszego, bo ja nie jestem darmowa siła robocza ![]() Czokled możemy sobie piątkę przybić nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale uważam na to co jem i ograniczam kalorie a tyję dobiłam już do dna i będę się odbijać. Na początek próbuję ćwiczyć z Ewką, oprócz tego do pracy będę jeździć na rowerze i 1-2 razy w tygodniu basen. Ciekawam co mi z tego wyjdzie Ty też się bierz za siebie, ale już będzie mi raźniej
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też chyba od Ewki zacznę, już kilka miesięcy temu coś tam z nią ćwiczyłam ale teraz już na poważnie chcę. Od czego najlepiej zacząć, od Skalpela ponoć?Zastanawiam się też na zapisaniem się na fitness, jesienią chodziłam i bardzo dobrze wspominam Dobra, żeby nie było, że tak nie na temat piszę To dzisiaj też meczyków widzę sporo ![]() Jednak chyba największym hitem dzisiaj będzie Milan - Juventus! Ponury pewnie już w gotowości na wieczór |
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie, że biorę Ale jak się znów źle będzie spisywał to wraca do Ciebie na trening ![]() Super! Może jednak nie będzie tak źle. Trzymam kciuki ![]() Co do odchudzania to ja Wam powiem jak to u mnie jest. Od stycznia postanowiłam się odchudzać, bo jestem typowym leniem kanapowym i w ogóle nie mam ruchu. Zaczęłam od prostych ćwiczeń typu skłony, brzuszki itp. żeby jakoś w ogóle mięśnie najpierw lekko rozruszać. Do tego skakałam na skakance. Zanim zaczęłam pracować ćwiczyłam codziennie, teraz staram się co 2-3 dzień. Teraz chcę jeszcze biegać, o czym Wam pisałam Dołożyłam też lekką dietę tzn. ograniczyłam słodycze (dawniej żarłam je codziennie i jeszcze piłam litry pepsi), nie słodzę herbaty, piję wodę i miętę oraz czerwoną herbatę i jem więcej warzyw oraz pełnoziarniste pieczywo zamiast białego. O dziwo szybko i łatwo mi przyszło zrezygnowanie ze słodyczy, ale też nie jestem jakimś harkorem i raz-dwa w tygodniu zjem np. kawałek ciasta. Może nie schudłam jakoś wyraźnie, ale mięśnie mam mocniejsze i odrobina sadła spadła (głównie z tyłka i ud, ale z brzucha też), trochę mi się też skóra napięła i niektóre ciuchy są na mnie luźniejsze A co do meczyków to ja właśnie paczę na tę I ligę tak jednym okiem, ale potem mam wyścig F1
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-04-21 o 12:53 |
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), zasiedziałam się tylko dość. Wiem, że muszę do tego dołożyć ćwiczenia a na to mi się ciężko zmotywować, najgorzej zacząć, później już chyba z górki ![]() Kurcze, jakie sytuacje fajne miała Miedzianka! Szkoda, że niewykorzystane... I Sandecja przed chwilą o mały włos...
|
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam na obiad i wyścig, miłego popołudnia!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisija Ekstraligę zobaczę być może Lechię, a ppotem Atom Trefl Sopot w Orlen Lidze
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam problem z chodzeniem, siadaniem, no ze wszystkim Ale później już super, to prawda że taki wysiłek fizyczny poprawia nastrój Miłego! |
|
|
|
|
|
#858 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj będzie katorga, bo już tam pracowałam, więc wiem jak jest A mi się przybrało na wadze jak kompletnie nic nie robiłam tylko siedziałam prawie cały dzień przy kompie bezrobocie to zuo teraz mam więcej motywacji mając paradoksalnie mniej czasu zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Będę zdawać relacje ![]() Cytat:
![]() smacznego i niech tam wygra Twój faworyt a komu kibicujesz?Cytat:
), po drugim to samo, więc znowu tydzień przerwy ale od jutra to choćbym miała paść na pysk to się nie poddam. I mam nadzieję, że wreszcie zrobię całość do trzech razy sztuka ponoć ![]() A jeszcze odkryłam w telefonie fajną aplikację, która śledzi każdy trening (akurat o jeździe na rowerze piszę), zlicza kilometry, prędkość, czas i kalorie, przedstawia to w formie fajnych wykresów i statystyk, nanosi na mapę i takie tam bajery korzystam przy okazji wycieczek i niezłą mam zabawę isa jak biegasz to też może Ci się przydać a jak ktoś nie ma odpowiedniego telefonu to może korzystać ze strony internetowej, na której samemu może wpisywać co trenuje i jak długo ![]() A żeby nie było offtopa I love football, Real forever! Miłego popołudnia
Edytowane przez _zolza Czas edycji: 2013-04-21 o 14:03 |
|||
|
|
|
|
#859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i ćwiczyłam bitą godzinę bo przecież wstyd przerwać w trakcie i wyjść, miałam motywację Instruktorka obserwująca jak robię, poprawiająca ewentualne błędy, do tego fajna muzyka, różnorodne ćwiczenia...jakoś mnie to mobilizowało Nawet jak źle się czułam, była mega zła pogoda, to chodziłam. Brakuje mi tej motywacji teraz ![]() Ale dobra, od jutra/pojutrza biorę się do roboty ![]() Sandecja strzeliła no i kończy się 1:0. |
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego lubię Kimiego i Hamiltona ![]() A chyba słyszałam o tej aplikacji
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
a jak nazywa się ta aplikacja a moja Lecha prowadzi 1:0 ze Śląskiem
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- i jest 1:1 ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- i koniec meczu - remis
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja Cię jutro/pojutrze przypilnuję Aplikacja zwie się Endomondo Ja dziewczynki wskakuję na swój wehikuł i pędzę do koleżanki na plotki może jeszcze wpadnę
|
|
|
#863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo dobrze, znaczy wolałabym żeby Śląsk wygrał no ale lepsze to niż przegrana ![]() Właśnie o to mi chodzi! Pilnujcie mnie i opierdzielajcie, pliss
|
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, mamy tutaj cały arsenał do motywowania:
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki!
Barca w Polsce
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
jak przygotowania przed LM?
ja już powoli godzę się z myślą że w przyszłym sezonie zabraknie mojego Milanu w LM ![]() na pewno tym składem nie mają czego tam szukać
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
Taki nastrój po wczorajszym meczu? Ja przyznam, że nie oglądałam, śledziłam tylko wynik no i wiem, że był karny.
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się jeszcze nie stresuję LM, ale pewnie mi się udzieli przed meczem Barcy, bo na Realu będę mieć stan przedzawałowy zapewne W ogóle od rana trąbią, że Lewy może nie zagrać w meczu z Realem, bo niby jakąś kontuzję złapał? PS. Nadaję cichaczem z pracy
|
|
|
#869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja oglądam powtórkę Barcy z Levante, bo pierwszą połowę w sobotę opuściłam, to nadrabiam teraz ![]() Żadna z wrocławianek nie wybiera się do knajpy na mecz? Bo ja chyba pójdę, będzie sporo fanów Barcy |
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- popatrz w tabelę Serie A...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

no, ale założyłam sobie, bo jak miałabym żyć bez tych obrazków?
).

za wczoraj rozgrzeszam się, bo graliśmy mecz o MP i obroniliśmy miszcza 
traktuję to jako tymczas, bo warunki beznadziejne, ale coś jest
nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje, ale uważam na to co jem i ograniczam kalorie a tyję 

Ja też chyba od Ewki zacznę, już kilka miesięcy temu coś tam z nią ćwiczyłam ale teraz już na poważnie chcę. Od czego najlepiej zacząć, od Skalpela ponoć?
To dzisiaj też meczyków widzę sporo 
Dołożyłam też lekką dietę tzn. ograniczyłam słodycze (dawniej żarłam je codziennie i jeszcze piłam litry pepsi), nie słodzę herbaty, piję wodę i miętę oraz czerwoną herbatę i jem więcej warzyw oraz pełnoziarniste pieczywo zamiast białego. O dziwo szybko i łatwo mi przyszło zrezygnowanie ze słodyczy, ale też nie jestem jakimś harkorem i raz-dwa w tygodniu zjem np. kawałek ciasta. Może nie schudłam jakoś wyraźnie, ale mięśnie mam mocniejsze i odrobina sadła spadła (głównie z tyłka i ud, ale z brzucha też), trochę mi się też skóra napięła i niektóre ciuchy są na mnie luźniejsze
), po drugim to samo, więc znowu tydzień przerwy 
Do tego lubię Kimiego i Hamiltona