|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kydryński...homoseksualis tą ?
Nie słyszałam o tym ze sie rozstali a tymbardziej o tym ze on jest homoseksualista
![]() dziwne
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Kydryńskiego nie znam (tylko z mediów), no to nie wiem. Ja też nie widzę rewelacji. Chociaż, nie, w nagłej rewelacji ''sensację'' bym zobaczyła. Gdybym się dowiedziała, że np. Mel Gibson jest ''pedziem'' . Albo Beckham (ale on może i jest) '''' - bo co to za sensacja, czyjeś życie łóżkowe w ogóle dla mnie. Lubię otwartość. Bardzo . Abstrahując od homoseksualizmu nie uważam, aby wszystkiego w zyciu należałoby spróbować. To jest dla mnie dyskusyjne.
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale faktycznie Gibson-gej - nieeee....
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ciuszkowanie, itd - no różnie można pomysleć.. .
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ja to bym mniejsze szanse miała... a Ty mi tu z takimi herezjami! wstyd!PS. myślisz, że Kydryński się obraziłby, że mu wątek zachwaszczamy ?
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dam sobie strupka zdrapać, że by był co najmniej zazdrosny..!
No, ale, ale, ten Davie, za to, ech... .Jestem pewna, że Marti, przyłączyłby się do nas ochoczo .
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja stąd spadam, bo zaraz mojego Dżejmsa będą posądzać o gejostwo
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Beckham itd to nie homoseksualizm, ale METROSEKSUALIZM.
Kochane jakie wy niedoinformowane ![]() Chociaż dla mnie to to wszystko to samo |
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kydryński...homoseksualis
No cóż, jeśli o "wyglądanie" idzie, to mnie akurat Kydryński "wygląda".
Lubię jego audycje bo lubię jazz, a on umie o jazzie opowiadać i tyle mnie w nim interesuje. Natomiast interesującą zdaję się być teoria, ze orientacja seksualna jest kwestią WYBORU. Gdyby tak było, to żeby uniknąć wielu problemów i cierpień i rozdarcia jakie dotyka osoby homoseksualne, nikt by raczej takiego wyboru nie dokonywał. Zapewne autorka tej teorii nie zna nikogo o orientacji homoseksualniej i nie wie przez co te osoby muszą czasem przechodzić, bo nie wysnuwałaby takich rewelacji. |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie dziewczyny czytam ten wątek dosyć pobierznie,bo nie mam na to czasu, ale jak zobaczyłam nazwę wątku to mnie wbiło w krzesło.Nie dlatego, że jestem zaskoczona, ale dlatego, że ja już o tym słyszałam 2 lata temu i nie były to jakieś niusy z gazet, ale moja bliska znajoma opowiedziała mi o tym. Zaznaczam odrazu, że ta znajoma nie należy do osób, które nie mogą funkcjonować bez plotek i codziennie czytają stosy gazet, żeby mieć o czym plotkować. Ta znajoma obraca się że tak powiem "w towarzystwie z wyższych sfer" i takie informacje przenikły też do niej. Z racji tego, że sie często widujemy, któregoś razu powiedziała mi o tym. Wtedy to był dla mnie szok.Pierwsza myśl to oczywiście pytanie "jak to"? Przecież on ma rodzinę, dzieci... Ale właśnie tak to jest. Większość homoseksualistów ukrywa się z tym, wiążą się z kobietami, bo boją się odrzucenia przez społeczeństwo. Teraz jest juz trochę inaczej, ludzie zaczynają w Polsce otwierać się i mówić o swoich orientacjach.
Np. Jacek Poniedziałek. Napewno większość kojarzy go z serialu "M jak Miłość", gra tam Rafała. Pamiętam jak wystąpił w programie chyba "Miasto Kobiet" w tvn Style, gdzie udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące swojej seksualność. Wtedy powiedział ile procent ludzi ze środowiska aktorów, piosenkarzy,itp. w Polsce jest homoseksualistami i co więcej ukrywają się, zakładając rodziny, pokazując się na publicznych przyjęciach z kobietami... |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ta moja kolezanka 'informatorka' wypowiadala sie jeszcze na temat innych "ciagat" roznych ludzi mediow... ciekawe co jeszcze sie powtorzy w informacjach z innych zrodel
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Mann do Materny, Materna do Manna" - już sam tytuł ich programu miał gejowski podtekst ![]() ![]() ![]() Kydryński to przy tym mała kropelka w wielkim gejowskim oceanie
Na stałę w USA[nie udzielam się już na forum, więc proszę do mnie nie pisać, opcja pw została wyłączona.] Edytowane przez Lovisa Czas edycji: 2006-05-02 o 23:04 |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, co za bzdury
I strasznie mnie dziwi, że kilka osób ma "koleżanki z wyższych sfer", które ochoczo rozsiewaja plotki i wiedzą o wszystkim, co się dzieje w szoł biznesie, bo każdy tak im ufa Nigdy nie uwierzę, że Jopek zdecydowała się na małżeństwo z gejem. I że troskliwi rodzice (chociaż też uważam Kydryńskich za bufonów, to sądzę, że za swoimi dziećmi nie widzą świata) nie kryją się ze swoją wstydliwą tajemnicą, tak że wie o niej każdy, kto należy do polskiej "śmietanki towarzyskiej"
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...........nie wspominajac o tch 2 z Teraz My
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
heh... homoseksualizm jest neutralny, ona "sprzedawala" rewelacje ciezszego kalibru...
ale tak jak pisala wczesniej - traktuje to jako rewelacje zazdrosnego konkurenta. Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-05-03 o 15:36 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i funkcjonowania mózgu. Wiadomo jest, że pewne struktury kształtują się w sposób odmienny, niż u mężczyzn hetero. Może to- choć nie musi, w konsekswencji prowadzić, do wykształcenia odmiennej orientacji seksualnej. Ciekawa jest, i zachęcam zainteresowane Dziewczyny do lektury teoria Dornera (a odszukać można ją w artykule Pawła Krukowa, psychologa z UMCS, załączam link : http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,2741). Apropo zaś jeszcze czynników niebiologicznych-zwolennicy teorii, traktującej jako nadrzędny czynnik środowiskowy twierdzą, że u wielu dzieci wychowywanych przez samotne matki, zaszczepiana jest niechęć do własnej płci, ciagła krytyka mężczyzn i przypisywanie im "całego zła swiata", odbija się na tożsamości, również płciowej. Przebadano dla porównania grupę mężczyzn pochodzacych z takich rodzin niepełnych, okazuje się, ze odsetek procentowy jest zblizony do wyniku badania przeprowadzonego w tradycyjnych rodzinach (pełnych). Samo wychowanie, według wielu badaczy zjawiska, ma znaczenie (zresztą w wielu, wielu sprawach olbrzymie), ale nie jest czynnikiem determinującym homoseksualizm. Edit: Nie napisałam nic, o bohaterze watku ![]() Czas pokaze, ale jeśli to, czego chce plotka jest prawdą, żal mi dzieci. Reszta, to prywatne sprawy tych ludzi i napewwno nie będę się nimi ekscytować.
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najlepsze, że powróciliśmy do tego tematu przy obiedzie i mój dziadek myślał, że chodzi o Jarosława... |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, głupawa dla mnie trochę ta książka (płeć mózgu).
No, ale, w sumie - przeczytać można. Kaczyński, z tego co ja sie orientuję - jest pedziem. Ale - ja mu pod pierzynę nie zajrzałam. Ale - śmiało się zgodzę z tą ploteczką. Cóż, ja np. o romansie Kwaśniewski-Górniak też dowiedziałam się nie z Faktu, ale od człowieka robiącego tzw. ciężkie interesy, i często obracającego się w tym, że tak powiem, środowisku .Mimo wszystko - pod pierzynę im także nie zaglądałam. Więc nie wiem, czy Górniakowa zwyczajnie puściła ściemę zaprzeczając, czy powiedział prawdę. Nie wnikam w to - bo się nie dowiem, i tak, i tak. Sam homoseksualizm. Zlewam temat. Wiem o nim bardzo sporo, a w każdym bądź razie to co jest jak najbardziej niusiarnianego i mniej niusiarnianego - więc sobie odpuszczam. To nie jest wiedza z wyższej półki .Metroseksualizm, powiadasz.. ..?Znamy, znamy. Ale przyznam szczerze, zastanawiam się nad nim. Bo o ile rozumiem, że męzczyźni mają jak najbardziej prawo o siebie zadbać, wiadome to dla mnie, o tyle nadmierne powiedzmy ''zamiłowanie do dodatków czy strojów'' (uchodzących za tzw. kontrowersyjne) - już mnie nieco frapuje... Lubię ludzi kolorowych, i sporo mi się podoba u tych tzw. metroseksalistów (czy jak ich zwał) - ale, czasem fikuśniej przekrzywiona czapeczka jakiegoś pana mnie intryguje - ja żem to taka ciemna jest, czy też może Ten Pan wykazuje chetkę i miętkę do chłopczyków too.. .Co do tematu. Skoro tak ''wszyscy wiedzą'', że Kydryński jest - tu niepoprawne politycznie określenie - to sama Jopkowa wiedzieć też musiała, chyba że rzeczywiście, głupia jest jak tapeta w motylki. Jeśli jest pedziem. A wiedziała. No to nie mam jej czego współczuć. A nie wiedziala. No to jest głupia - i jej to przesadnie nie zaszkodziło zapewne .
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do Kaczyńskiego - nie wiedziałam, już wiem lepiej (tj. nie są to już tylko moje domysły), nie dziwi mnie to i nie szokuje - żony i dzieci nie ma... Co do Jopkowej - z Twoich słów wynika - jak dla mnie, że w ogóle nie ma jej czego współczuć. na pewno nie tego, że się wpakowała w to wiedząc. a za głupotę też trzeba odpowiadać |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
hm, jakos nie chce mi sie wierzyc ze oboje zrobili to dla kariery, ale jesli tak bylo to zal mi ich dzieci.
z tego co tu piszecie to wiecej wskazuje na to ze on jednak jest tym homoseksualista czy biseksualista. nadal uwierzyc nie moge. |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to jest tzw. tajemnica poliszynela - no to wiedziała. A przynajmniej rodzina, przyjaciele. Nie wiem. A nad głupotą płakać nie będę. Bo nie wierzę w cuda, że jeśli on tym gejem jest - to że do niej żadne sygnały nie dotarły.
Dzwonią mi też np. w głowie jej słowa z jakiegoś wywiadu z Vivy - wkładam szpilki, kiedy Marcin nie widzi... .''Bo Kydryński nie lubił podobno tak pojmowanej kobiecości''... .W końcu - nieistotny drobiazg. I Jacek Wójcicki też najprawdopodobniej ceni uroki płci własnej nad przeciwnej. Ot, plotki... Ja wiem, czy dzieci ma mi być szkoda? Dlaczego? Rodzic jak rodzic. Czy gej - to znaczy gorszy gatunek człowieka? Oni też mogą chcieć przekazać geny. W końcu to jest teoretycznie najistotniejsze. Nie przesadzajmy. Czy to ma aż takie znaczenie, do której dziurki ''lubimy'' wprowadzić członka..? A rodziców to się nie wybiera. Ćpun, pijak, czy bigotka - można trafić dużo gorzej .
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

. Albo Beckham (ale on może i jest)
. Abstrahując od homoseksualizmu nie uważam, aby wszystkiego w zyciu należałoby spróbować. To jest dla mnie dyskusyjne.
.