Kydryński...homoseksualis tą ? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-01, 20:24   #61
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087
Dot.: Kydryński...homoseksualis tą ?

Nie słyszałam o tym ze sie rozstali a tymbardziej o tym ze on jest homoseksualista dziwne
Stary 2006-05-01, 20:28   #62
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicość
To nie żadna tajemmica,chyba wszyscy znajacy Kydryńskiego o tym wiedzą.Zreszta on przed 10 laty nie bardzo dbal o zachowanie "sekretów".A ja lubię wiedziec gdzie kto i z kim,takie info sie przydaja
Tylko ze ja,w odróżnieniu od większosci goniacych za sensacją, nie widzę w homoseksualnizmie czy biseksualizmie żadnej rewelacji,dla mnie nie ma znaczenia ,czy ktos obcuje z osobnikiem plci przeciwnej czy tożsamej.
Trzeba być otwartym na nowe doznania i wszystkiego w życiu zasmakować,zeby sie potem wypowiadać czy ewentualnie krytykować pewne postawy.
Aaa, dzięki za odpowiedź .
Kydryńskiego nie znam (tylko z mediów), no to nie wiem.
Ja też nie widzę rewelacji. Chociaż, nie, w nagłej rewelacji ''sensację'' bym zobaczyła. Gdybym się dowiedziała, że np. Mel Gibson jest ''pedziem'' . Albo Beckham (ale on może i jest) . Mogłabym się zdziwić (w przypadku tego pierwszego, bo tego drugiego to nie bardzo).
'''' - bo co to za sensacja, czyjeś życie łóżkowe w ogóle dla mnie.

Lubię otwartość. Bardzo . Abstrahując od homoseksualizmu nie uważam, aby wszystkiego w zyciu należałoby spróbować. To jest dla mnie dyskusyjne.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 12:51   #63
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Aaa, dzięki za odpowiedź .
Kydryńskiego nie znam (tylko z mediów), no to nie wiem.
Ja też nie widzę rewelacji. Chociaż, nie, w nagłej rewelacji ''sensację'' bym zobaczyła. Gdybym się dowiedziała, że np. Mel Gibson jest ''pedziem'' . Albo Beckham (ale on może i jest) . Mogłabym się zdziwić (w przypadku tego pierwszego, bo tego drugiego to nie bardzo).
'''' - bo co to za sensacja, czyjeś życie łóżkowe w ogóle dla mnie.

Lubię otwartość. Bardzo . Abstrahując od homoseksualizmu nie uważam, aby wszystkiego w zyciu należałoby spróbować. To jest dla mnie dyskusyjne.
męża Vicky!! no wiesz... może zróbmy w ogóle ranking na facetów, którzy najbardziej pasują na gejów?
ale faktycznie Gibson-gej - nieeee....
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 13:27   #64
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz
męża Vicky!! no wiesz... może zróbmy w ogóle ranking na facetów, którzy najbardziej pasują na gejów?
A bo wiesz, to jego zamiłowanie do biżuterii, i w ogóle..!
To ciuszkowanie, itd - no różnie można pomysleć...
Stary 2006-05-02, 14:41   #65
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
A bo wiesz, to jego zamiłowanie do biżuterii, i w ogóle..!
To ciuszkowanie, itd - no różnie można pomysleć...
nie no on jest taki menski i przystojny i po prostu cudowny... gdybym miała 15 lat to bym chyba sobie postanowiła zostać jego żoną jak niegdyś Lady Di w stosunku do Karolka tylko ja to bym mniejsze szanse miała... a Ty mi tu z takimi herezjami! wstyd!

PS. myślisz, że Kydryński się obraziłby, że mu wątek zachwaszczamy ?
Stary 2006-05-02, 15:25   #66
Aeterna
Zakorzenienie

Dam sobie strupka zdrapać, że by był co najmniej zazdrosny..!

No, ale, ale, ten Davie, za to, ech... .
Jestem pewna, że Marti, przyłączyłby się do nas ochoczo.
Stary 2006-05-02, 16:33   #67
paula007
Zakorzenienie

Kurde, ja stąd spadam, bo zaraz mojego Dżejmsa będą posądzać o gejostwo

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 16:59   #68
aisne
Zadomowienie

Beckham itd to nie homoseksualizm, ale METROSEKSUALIZM.

Kochane jakie wy niedoinformowane

Chociaż dla mnie to to wszystko to samo
aisne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 17:06   #69
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisne
Beckham itd to nie homoseksualizm, ale METROSEKSUALIZM.

Kochane jakie wy niedoinformowane

Chociaż dla mnie to to wszystko to samo
A dla mnie Beckham to przereklamowany pseudo-piłkarz. I mam gdzieś czy jest homo, hetero, metro czy kto go tam wie. Ważne, że Wiki z nim dobrze (z nim albo z jego pieniędzmi )

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 17:59   #70
cheer
Zakorzenienie

Dot.: Kydryński...homoseksualis

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz
Po "zrobieniu" siedmiorga?
Biedaczysko...
Stary 2006-05-02, 20:38   #71
nebraska
Zakorzenienie

No cóż, jeśli o "wyglądanie" idzie, to mnie akurat Kydryński "wygląda".
Lubię jego audycje bo lubię jazz, a on umie o jazzie opowiadać i tyle mnie w nim interesuje.

Natomiast interesującą zdaję się być teoria, ze orientacja seksualna jest kwestią WYBORU.
Gdyby tak było, to żeby uniknąć wielu problemów i cierpień i rozdarcia jakie dotyka osoby homoseksualne, nikt by raczej takiego wyboru nie dokonywał. Zapewne autorka tej teorii nie zna nikogo o orientacji homoseksualniej i nie wie przez co te osoby muszą czasem przechodzić, bo nie wysnuwałaby takich rewelacji.

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 21:23   #72
cyn@monk@
Zadomowienie

Słuchajcie dziewczyny czytam ten wątek dosyć pobierznie,bo nie mam na to czasu, ale jak zobaczyłam nazwę wątku to mnie wbiło w krzesło.Nie dlatego, że jestem zaskoczona, ale dlatego, że ja już o tym słyszałam 2 lata temu i nie były to jakieś niusy z gazet, ale moja bliska znajoma opowiedziała mi o tym. Zaznaczam odrazu, że ta znajoma nie należy do osób, które nie mogą funkcjonować bez plotek i codziennie czytają stosy gazet, żeby mieć o czym plotkować. Ta znajoma obraca się że tak powiem "w towarzystwie z wyższych sfer" i takie informacje przenikły też do niej. Z racji tego, że sie często widujemy, któregoś razu powiedziała mi o tym. Wtedy to był dla mnie szok.Pierwsza myśl to oczywiście pytanie "jak to"? Przecież on ma rodzinę, dzieci... Ale właśnie tak to jest. Większość homoseksualistów ukrywa się z tym, wiążą się z kobietami, bo boją się odrzucenia przez społeczeństwo. Teraz jest juz trochę inaczej, ludzie zaczynają w Polsce otwierać się i mówić o swoich orientacjach.

Np. Jacek Poniedziałek. Napewno większość kojarzy go z serialu "M jak Miłość", gra tam Rafała. Pamiętam jak wystąpił w programie chyba "Miasto Kobiet" w tvn Style, gdzie udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące swojej seksualność. Wtedy powiedział ile procent ludzi ze środowiska aktorów, piosenkarzy,itp. w Polsce jest homoseksualistami i co więcej ukrywają się, zakładając rodziny, pokazując się na publicznych przyjęciach z kobietami...
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 21:31   #73
nekome
Zakorzenienie

kurcze, ta moja kolezanka 'informatorka' wypowiadala sie jeszcze na temat innych "ciagat" roznych ludzi mediow... ciekawe co jeszcze sie powtorzy w informacjach z innych zrodel
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 21:54   #74
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nekome
kurcze, ta moja kolezanka 'informatorka' wypowiadala sie jeszcze na temat innych "ciagat" roznych ludzi mediow... ciekawe co jeszcze sie powtorzy w informacjach z innych zrodel
Oj, na pewno większość mężczyzn z mediów to utajeni geje Wojciech Mann i Krzysztof Materna - razem w duecie tyle lat "Mann do Materny, Materna do Manna" - już sam tytuł ich programu miał gejowski podtekst Przemysław Babiarz - no, tu sprawa jest oczywista - nazwisko to tylko kamuflaż, że niby taki kobieciarz z niego, a wiadomo, co w trawie piszczy Bogusław Kaczyński - tylko gej mógłby tak rozumiec kobiety Paweł Deląg - zgrywa twardziela, ale to tylko przykrywka Tomasz Lis - zawsze zaprasza prawie samych facetów do swojego programu
Kydryński to przy tym mała kropelka w wielkim gejowskim oceanie

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2006-05-02 o 23:04
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 21:59   #75
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Oj, na pewno większość mężczyzn z mediów to utajeni geje Wojciech Mann i Krzysztof Materna - razem w duecie tyle lat "Mann do Materny, Materna do Manna" - już sam tytuł ich programu miał gejowski podtekst Przemysław Babiarz - no, tu sprawa jest oczywista - nazwisko to tylko kamuflaż, że niby taki kobieciarz z niego, a wiadomo, co w trawie piszczy Bogusław Kaczyński - tylko mógłby tak rozumiec kobiety Paweł Deląg - zgrywa twardziela, ale to tylko przykrywka Tomasz Lis - zawsze zaprasza prawie samych facetów do swojego programu
Aleś wymyśliła
Blablak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-02, 22:05   #76
Naomi21
Zakorzenienie

Matko, co za bzdury

I strasznie mnie dziwi, że kilka osób ma "koleżanki z wyższych sfer", które ochoczo rozsiewaja plotki i wiedzą o wszystkim, co się dzieje w szoł biznesie, bo każdy tak im ufa O romancie Kwaśniewskiego z Górniak też wszyscy wiedzieli z dobrze poinformowanych źródeł

Nigdy nie uwierzę, że Jopek zdecydowała się na małżeństwo z gejem. I że troskliwi rodzice (chociaż też uważam Kydryńskich za bufonów, to sądzę, że za swoimi dziećmi nie widzą świata) nie kryją się ze swoją wstydliwą tajemnicą, tak że wie o niej każdy, kto należy do polskiej "śmietanki towarzyskiej"
Naomi21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 22:08   #77
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Oj, na pewno większość mężczyzn z mediów to utajeni geje Wojciech Mann i Krzysztof Materna - razem w duecie tyle lat "Mann do Materny, Materna do Manna" - już sam tytuł ich programu miał gejowski podtekst Przemysław Babiarz - no, tu sprawa jest oczywista - nazwisko to tylko kamuflaż, że niby taki kobieciarz z niego, a wiadomo, co w trawie piszczy Bogusław Kaczyński - tylko mógłby tak rozumiec kobiety Paweł Deląg - zgrywa twardziela, ale to tylko przykrywka Tomasz Lis - zawsze zaprasza prawie samych facetów do swojego programu
...........nie wspominajac o tch 2 z Teraz My
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 22:11   #78
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
g Bogusław Kaczyński - tylko mógłby tak rozumiec kobiety Paweł Deląg - zgrywa twardziela, ale to tylko przykrywka
No Kaczyński - postawiłabym na niego duuuużo. Na Deląga trochę mniej, ale też sporo.

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 22:22   #79
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliettt
...........nie wspominajac o tch 2 z Teraz My
No ba! Jak mogłam o nich zapomnieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-02, 23:03   #80
nekome
Zakorzenienie

heh... homoseksualizm jest neutralny, ona "sprzedawala" rewelacje ciezszego kalibru...
ale tak jak pisala wczesniej - traktuje to jako rewelacje zazdrosnego konkurenta.

Edytowane przez nekome
Czas edycji: 2006-05-03 o 15:36
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-02, 23:06   #81
cyn@monk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21
Matko, co za bzdury

I strasznie mnie dziwi, że kilka osób ma "koleżanki z wyższych sfer", które ochoczo rozsiewaja plotki i wiedzą o wszystkim, co się dzieje w szoł biznesie, bo każdy tak im ufa O romancie Kwaśniewskiego z Górniak też wszyscy wiedzieli z dobrze poinformowanych źródeł
zwróć uwagę, że napisałam, że moja koleżanka nie ma tendencji do rozsiewania plotek. Jedyna osobą, której o tym powiedziała to jestem ja, z racji tego, że jesteśmy zaprzyjaźnione. Nie powiedziałam również, że Ona wie o wszystkim co się dzieje w show biznesie, byc może zna osobę, która z kolei zna kogoś z otoczenia Kydryńskiego. Nie powiedziałam też, że kydryński faktycznie jest gejem, tylko, że usłyszałam o tym już 2 lata temu. Byc może to plotka, nie wiem,nie mam 100% pewności, nie znam Kydryńskiego. Po pierwsze jakbym chciała rozsiewać plotki to bym utworzyła wątek dawno temu... Po drugie moja koleżanka nie jest gazetą "Fakt" czy "Super Ekspress" i informacje które mi przekazuje są bardziej prawdopodobne niz plotki ukazujące się w gazetach tylko po to aby się dobrze sprzedawały...
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 03:56   #82
Anett_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logest
Prawdopodobnie proces ten jest wynikiem kompilacji co najmniej kilku przyczyn.

Należą do nich;

uwarunkowania genetyczne, homoseksualne doświadczenia w okresie dojrzewania, wpływ hormonów matki na dziecko w okresie okołoporodowym, wpływ środowiska wychowawczego i rówieśniczego, relacje rodzinne, w szczególności z rodzicami."
Ale na pewno jej sobie nie wybieramy.
Wiele badań nad genezą homeseksualizmu, dotyczy także budowy
i funkcjonowania mózgu. Wiadomo jest, że pewne struktury kształtują się w sposób odmienny, niż u mężczyzn hetero. Może to- choć nie musi, w konsekswencji prowadzić, do wykształcenia odmiennej orientacji seksualnej.
Ciekawa jest, i zachęcam zainteresowane Dziewczyny do lektury teoria Dornera (a odszukać można ją w artykule Pawła Krukowa, psychologa z UMCS, załączam link : http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,2741).

Apropo zaś jeszcze czynników niebiologicznych-zwolennicy teorii, traktującej jako nadrzędny czynnik środowiskowy twierdzą, że u wielu dzieci wychowywanych przez samotne matki, zaszczepiana jest niechęć do własnej płci, ciagła krytyka mężczyzn
i przypisywanie im "całego zła swiata", odbija się na tożsamości, również płciowej. Przebadano dla porównania grupę mężczyzn pochodzacych z takich rodzin niepełnych, okazuje się, ze odsetek procentowy jest zblizony do wyniku badania przeprowadzonego w tradycyjnych rodzinach (pełnych).
Samo wychowanie, według wielu badaczy zjawiska, ma znaczenie (zresztą w wielu, wielu sprawach olbrzymie), ale nie jest czynnikiem determinującym homoseksualizm.

Edit: Nie napisałam nic, o bohaterze watku
Czas pokaze, ale jeśli to, czego chce plotka jest prawdą, żal mi dzieci. Reszta, to prywatne sprawy tych ludzi i napewwno nie będę się nimi ekscytować.
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 04:49   #83
logest
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anett_
Wiadomo jest, że pewne struktury kształtują się w sposób odmienny, niż u mężczyzn hetero. Może to- choć nie musi, w konsekswencji prowadzić, do wykształcenia odmiennej orientacji seksualnej.
Zgadzam sie z toba calkowicie. Ze swojej strony polecam ksiazke "Plec mozgu" autorstwa Moir Anne i Jessel Davida.
logest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 15:27   #84
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lovisa
Oj, na pewno większość mężczyzn z mediów to utajeni geje Wojciech Mann i Krzysztof Materna - razem w duecie tyle lat "Mann do Materny, Materna do Manna" - już sam tytuł ich programu miał gejowski podtekst Przemysław Babiarz - no, tu sprawa jest oczywista - nazwisko to tylko kamuflaż, że niby taki kobieciarz z niego, a wiadomo, co w trawie piszczy Bogusław Kaczyński - tylko gej mógłby tak rozumiec kobiety Paweł Deląg - zgrywa twardziela, ale to tylko przykrywka Tomasz Lis - zawsze zaprasza prawie samych facetów do swojego programu
aleś się z tym Kaczyńskim wstrzeliła! oglądałam ostatnio 'Na ostrzu noża...' z ojcem i on tam coś o swojej gosposi mówił. stwirdziłam, że żonę by sobie mół znależć to by gosposi nie potrzebował i wtedy doznałąm olśnienia!! poza tym jak on o facetach mówił... np o takim Pavarottim...
a najlepsze, że powróciliśmy do tego tematu przy obiedzie i mój dziadek myślał, że chodzi o Jarosława... by mu braciszek dał
Stary 2006-05-03, 15:32   #85
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cheer
Po "zrobieniu" siedmiorga?
Biedaczysko...
chyba, że to było tylko 7 zbliżeń, a pech chciał...
Stary 2006-05-03, 15:58   #86
Aeterna
Zakorzenienie

Eee, głupawa dla mnie trochę ta książka (płeć mózgu).
No, ale, w sumie - przeczytać można.

Kaczyński, z tego co ja sie orientuję - jest pedziem. Ale - ja mu pod pierzynę nie zajrzałam. Ale - śmiało się zgodzę z tą ploteczką.

Cóż, ja np. o romansie Kwaśniewski-Górniak też dowiedziałam się nie z Faktu, ale od człowieka robiącego tzw. ciężkie interesy, i często obracającego się w tym, że tak powiem, środowisku .
Mimo wszystko - pod pierzynę im także nie zaglądałam.
Więc nie wiem, czy Górniakowa zwyczajnie puściła ściemę zaprzeczając, czy powiedział prawdę. Nie wnikam w to - bo się nie dowiem, i tak, i tak.

Sam homoseksualizm. Zlewam temat. Wiem o nim bardzo sporo, a w każdym bądź razie to co jest jak najbardziej niusiarnianego i mniej niusiarnianego - więc sobie odpuszczam. To nie jest wiedza z wyższej półki .

Metroseksualizm, powiadasz....?
Znamy, znamy. Ale przyznam szczerze, zastanawiam się nad nim. Bo o ile rozumiem, że męzczyźni mają jak najbardziej prawo o siebie zadbać, wiadome to dla mnie, o tyle nadmierne powiedzmy ''zamiłowanie do dodatków czy strojów'' (uchodzących za tzw. kontrowersyjne) - już mnie nieco frapuje...
Lubię ludzi kolorowych, i sporo mi się podoba u tych tzw. metroseksalistów (czy jak ich zwał) - ale, czasem fikuśniej przekrzywiona czapeczka jakiegoś pana mnie intryguje - ja żem to taka ciemna jest, czy też może Ten Pan wykazuje chetkę i miętkę do chłopczyków too...

Co do tematu. Skoro tak ''wszyscy wiedzą'', że Kydryński jest - tu niepoprawne politycznie określenie - to sama Jopkowa wiedzieć też musiała, chyba że rzeczywiście, głupia jest jak tapeta w motylki.

Jeśli jest pedziem.
A wiedziała. No to nie mam jej czego współczuć.
A nie wiedziala. No to jest głupia - i jej to przesadnie nie zaszkodziło zapewne .
Stary 2006-05-03, 16:09   #87
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Metroseksualizm, powiadasz....?
Znamy, znamy. Ale przyznam szczerze, zastanawiam się nad nim. Bo o ile rozumiem, że męzczyźni mają jak najbardziej prawo o siebie zadbać, wiadome to dla mnie, o tyle nadmierne powiedzmy ''zamiłowanie do dodatków czy strojów'' (uchodzących za tzw. kontrowersyjne) - już mnie nieco frapuje...
Lubię ludzi kolorowych, i sporo mi się podoba u tych tzw. metroseksalistów (czy jak ich zwał) - ale, czasem fikuśniej przekrzywiona czapeczka jakiegoś pana mnie intryguje - ja żem to taka ciemna jest, czy też może Ten Pan wykazuje chetkę i miętkę do chłopczyków too...
dla mnie - wszystko z umiarem. i śmieszą mnie niektórzy panowie, którzy za metroseksualnych uchodzić by mogli. po wyglądzie natomiast geja nie jestem w stanie rozpoznać. nawet nie próbuję.

co do Kaczyńskiego - nie wiedziałam, już wiem lepiej (tj. nie są to już tylko moje domysły), nie dziwi mnie to i nie szokuje - żony i dzieci nie ma...

Co do Jopkowej - z Twoich słów wynika - jak dla mnie, że w ogóle nie ma jej czego współczuć. na pewno nie tego, że się wpakowała w to wiedząc. a za głupotę też trzeba odpowiadać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-03, 16:10   #88
dore
Rozeznanie

hm, jakos nie chce mi sie wierzyc ze oboje zrobili to dla kariery, ale jesli tak bylo to zal mi ich dzieci.
z tego co tu piszecie to wiecej wskazuje na to ze on jednak jest tym homoseksualista czy biseksualista.
nadal uwierzyc nie moge.
dore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 16:52   #89
Aeterna
Zakorzenienie

Jeśli to jest tzw. tajemnica poliszynela - no to wiedziała. A przynajmniej rodzina, przyjaciele. Nie wiem. A nad głupotą płakać nie będę. Bo nie wierzę w cuda, że jeśli on tym gejem jest - to że do niej żadne sygnały nie dotarły.

Dzwonią mi też np. w głowie jej słowa z jakiegoś wywiadu z Vivy - wkładam szpilki, kiedy Marcin nie widzi....

''Bo Kydryński nie lubił podobno tak pojmowanej kobiecości''... .
W końcu - nieistotny drobiazg.

I Jacek Wójcicki też najprawdopodobniej ceni uroki płci własnej nad przeciwnej.
Ot, plotki...

Ja wiem, czy dzieci ma mi być szkoda?
Dlaczego?

Rodzic jak rodzic.

Czy gej - to znaczy gorszy gatunek człowieka? Oni też mogą chcieć przekazać geny. W końcu to jest teoretycznie najistotniejsze. Nie przesadzajmy. Czy to ma aż takie znaczenie, do której dziurki ''lubimy'' wprowadzić członka..?
A rodziców to się nie wybiera. Ćpun, pijak, czy bigotka - można trafić dużo gorzej .
Stary 2006-05-03, 16:57   #90
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
Dzwonią mi też np. w głowie jej słowa z jakiegoś wywiadu z Vivy - wkładam szpilki, kiedy Marcin nie widzi....

''Bo Kydryński nie lubił podobno tak pojmowanej kobiecości''... .
"A jak widzi, to przyklejam wąsa" Z tego mógłby skecz jakiś powstać, śmieszny może nawet

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości