Facet się mnie wstydzi - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-16, 18:22   #61
Mia Donna
Raczkowanie

Dot.: Facet się mnie wstydzi

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Wg mnie na tym wyjeździe z koleżanką i kolega, pojechała też z nim jeszcze inna "koleżanka". Wg mnie chłopak gra na dwa fronty, lub więcej. Smutne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Z ust mi to wyjęłaś! o tym samym pomyślałam
Mia Donna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 18:41   #62
raj321
Przyczajenie

Drugi raz czytam wszystkie posty bo szczerze powiedziawszy Ja nie wierzę chwilami, że to rzeczywiście jest prawdziwą historią. Z początku było mi Cię szczerze żal, jednak podczas czytania kolejnych Twoich postów, biorąc pod uwagę fakt, iż dziewczyny chórem starały Ci wpoić do głowy, że on Cię gnoi a Ty kwitujesz to słowami w stylu "ale tak to on jest dobry" to naprawdę ręce mi opadają.

Sebix z jakiejś patologii który leje swoją kobitę też jest słodkim misiem na codzień przecież, a że w weekendy urządza sobie sparing na żonce no to wcale nie musi o nim źle świadczyć.

Już sam nie wiem, w głowie mi się nie mieści ,że można dawać się tak poniżać i jeszcze z tym kimś być. Może Cię to rajcuje w pewien sposób, nie wiem.. Niech zacznie autentycznie pluć Ci w twarz to i tak powiesz przecież ,że to tylko jak ma zły nastrój biedny misiek
raj321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 19:05   #63
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez raj321 Pokaż wiadomość
Drugi raz czytam wszystkie posty bo szczerze powiedziawszy Ja nie wierzę chwilami, że to rzeczywiście jest prawdziwą historią. Z początku było mi Cię szczerze żal, jednak podczas czytania kolejnych Twoich postów, biorąc pod uwagę fakt, iż dziewczyny chórem starały Ci wpoić do głowy, że on Cię gnoi a Ty kwitujesz to słowami w stylu "ale tak to on jest dobry" to naprawdę ręce mi opadają.
Dziewczyna ma zaburzone poczucie własnej wartości. Też było mi na początku jej żal. Teraz uważam, że robi sobie kuku na własne życzenie. Wizażanki bardziej już pomóc nie mogą: problem został zdiagnozowany i przeanalizowany, diagnoza postawiona, rady udzielone.
ParasolkaMaryPoppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 19:10   #64
linaya
astro-loszka

Okropny typek...znałam takich osobników, gdy byłam na studiach. Niby Cie kocha, myśli poważnie, wiąże z Tobą plany na przyszłość i bla bla bla, ale starannie unika wychodzenia z Tobą do ludzi, zabawy razem ze swoimi znajomymi, że niby będą sami faceci lub tylko ludzie z waszej grupy...taaa, jasne Zapewne mocno emabluje jakąś koleżankę lub chciałby wśród koleżanek uchodzić za wolnego i w ogóle "kawalera do wzięcia", lub wręcz kręci ze swoja koleżanką na boku (całkiem niewykluczone, że znajomym, którzy pytają, czemu nie przyszedł z Tobą, odpowiada, że Ty nie chciałaś i że nie lubisz wychodzić), a Ciebie traktuje jak opcje zapasową.

Tekstu o przytyciu nie skomentuję, bo to strasznie denne z jego strony.

Ja też przytyłam 10 kg od czasu ślubu, co nie zmieniło uczucia męża do mnie
Stary 2017-12-16, 19:13   #65
icecream1
Przyczajenie

Cytat:

Sebix z jakiejś patologii który leje swoją kobitę też jest słodkim misiem na codzień przecież, a że w weekendy urządza sobie sparing na żonce no to wcale nie musi o nim źle świadczyć.

Już sam nie wiem, w głowie mi się nie mieści ,że można dawać się tak poniżać i jeszcze z tym kimś być. Może Cię to rajcuje w pewien sposób, nie wiem.. Niech zacznie autentycznie pluć Ci w twarz to i tak powiesz przecież ,że to tylko jak ma zły nastrój biedny misiek

Niestety jest to prawdziwą historią i jak widać tak głupie i naiwne jak ja dziewczyny istnieją Nie wiem co jeszcze napisać.. Cieszę się, że ktoś mi przynajmniej uświadomił, że to nie jest normalne i nie powinnam tego wszystkiego usprawiedliwiać, tylko coś z tym w końcu zrobić.
icecream1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 19:20   #66
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez icecream1 Pokaż wiadomość
Niestety jest to prawdziwą historią i jak widać tak głupie i naiwne jak ja dziewczyny istnieją Nie wiem co jeszcze napisać.. Cieszę się, że ktoś mi przynajmniej uświadomił, że to nie jest normalne i nie powinnam tego wszystkiego usprawiedliwiać, tylko coś z tym w końcu zrobić.
co planujesz zrobić? i kiedy?
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 19:22   #67
fristi
Rozeznanie

Cytat:
Naiwność najczęściej wynika z dobroci danej osoby. Jasne, każdy popełnia błędy, ale ogólnie chodzi mi o to, że dobra osoba nie wykorzystuje innych ludzi i nie traktuje tak jak Twój chłopak traktuje Ciebie.
Nie pisz proszę, że jesteś głupia. Nigdy! Myśląc tak o sobie zaniżasz swoją samoocenę i uważam, że właśnie przez to jesteś w takiej sytuacji jakiej jesteś. To nie głupota, tylko brak wiary w siebie i swoją wartość. Popracuj nad tym a wszystko się ułoży. Na pewno spotkasz jeszcze kogoś fajnego, ale nie skazuj siebie proszę na bycie w związku z człowiekiem, który traktuje Cię źle.
Stary 2017-12-16, 19:41   #68
icecream1
Przyczajenie

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;79742996]co planujesz zrobić? i kiedy?[/QUOTE]

Nie potrafię w tej chwili odpowiedzieć na to pytanie. Na pewno przestanę pozwalać na takie traktowanie. Jeżeli on nadal będzie zachowywał się w taki sam sposób, to będę musiała to zakończyć. Ale to wszystko, co napisałam nie jest jedynym problemem w naszym związku, a dokładnie chodzi o jego czystość trwającą kilka lat i nie zapowiada się na to, żeby się cokolwiek zmieniło, bo on ciągle się do tego zbiera i zebrać nie może nie wiem ile lat można tak żyć i ile czekać, ale to już i tak za długo.
Stary 2017-12-16, 19:44   #69
Konto usunięte

Cytat:
Nie potrafię w tej chwili odpowiedzieć na to pytanie. Na pewno przestanę pozwalać na takie traktowanie. Jeżeli on nadal będzie zachowywał się w taki sam sposób, to będę musiała to zakończyć. Ale to wszystko, co napisałam nie jest jedynym problemem w naszym związku, a dokładnie chodzi o jego czystość trwającą kilka lat i nie zapowiada się na to, żeby się cokolwiek zmieniło, bo on ciągle się do tego zbiera i zebrać nie może nie wiem ile lat można tak żyć i ile czekać, ale to już i tak za długo.
nie warto dłużej czekać.
Związek ma uskrzydlać, uszczęśliwiać i dawać wsparcie. A nie ciągnąć w dół. Kończy się rok, warto w nowy wejść z czystą kartą.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 20:35   #70
fristi
Rozeznanie

Jak masz zamiar zabronić mu takiego postępowania?
Wiem, że to trudne, ale on się nie zmieni. Autorko, musisz być silna. Mimo wszystko namawiam Cię żebyś jeszcze to przemyślała i zakończyła to. On naprawdę się nie zmieni.
Stary 2017-12-16, 20:55   #71
icecream1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fristi Pokaż wiadomość
Jak masz zamiar zabronić mu takiego postępowania?
Wiem, że to trudne, ale on się nie zmieni. Autorko, musisz być silna. Mimo wszystko namawiam Cię żebyś jeszcze to przemyślała i zakończyła to. On naprawdę się nie zmieni.
Nie zamierzam mu niczego zabraniać. Nie da się nikogo do niczego zmusić. Jeśli nadal będzie tak jak do tej pory, to wtedy to zakończę.
Stary 2017-12-16, 20:57   #72
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Nie zamierzam mu niczego zabraniać. Nie da się nikogo do niczego zmusić. Jeśli nadal będzie tak jak do tej pory, to wtedy to zakończę.
Kłóci się to z Twoją wcześniejszą wypowiedzią: Na pewno przestanę pozwalać na takie traktowanie. Jeżeli on nadal będzie zachowywał się w taki sam sposób, to będę musiała to zakończyć.
Stary 2017-12-16, 20:59   #73
fristi
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno przestanę pozwalać na takie traktowanie.
Ja rozumiem, nawet nie założyłam, żeby do czegokolwiek go zmuszać bo wiadomo, że się nie da. Chodzi mi o to jak zamierzasz wyegzekwować to co napisałaś (pogrubiony cytat).
Stary 2017-12-16, 21:06   #74
mellitus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fristi Pokaż wiadomość
Ja rozumiem, nawet nie założyłam, żeby do czegokolwiek go zmuszać bo wiadomo, że się nie da. Chodzi mi o to jak zamierzasz wyegzekwować to co napisałaś (pogrubiony cytat).
Podłączam się do pytania. Co fizycznie zamierzasz zrobić, żeby Twój TZ zaczął Cię w końcu szanować i lubić?
Czytając Twoje wypowiedzi obawiam się, że nic się tu nie da zrobić. Jak ktoś fabrycznie jest padalcem, to niewiele da się zmienić.
Stary 2017-12-16, 21:10   #75
icecream1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ParasolkaMaryPoppins Pokaż wiadomość
Kłóci się to z Twoją wcześniejszą wypowiedzią: Na pewno przestanę pozwalać na takie traktowanie. Jeżeli on nadal będzie zachowywał się w taki sam sposób, to będę musiała to zakończyć.
Gdyby to wszystko było takie proste i decyzję dało się podjąć ot tak... Przewidzieć jak będzie, co dokładnie się wydarzy i już zaplanować swoją reakcję Każda sytuacja jest inna. Gdyby mnie znowu okłamał, albo wolał iść sam niż ze mną to na pewno zakończył by się wtedy ten związek. Nie wiem co w przypadku docinek dotyczących wagi lub innych głupich komentarzy. Nie jesteśmy razem miesiąc, czy dwa.. I niestety człowiek się przyzwyczaja i z czasem jest to coraz trudniejsze.
Stary 2017-12-16, 21:17   #76
fristi
Rozeznanie

Cytat:
Gdyby to wszystko było takie proste i decyzję dało się podjąć ot tak... Przewidzieć jak będzie, co dokładnie się wydarzy i już zaplanować swoją reakcję Każda sytuacja jest inna. Gdyby mnie znowu okłamał, albo wolał iść sam niż ze mną to na pewno zakończył by się wtedy ten związek. Nie wiem co w przypadku docinek dotyczących wagi lub innych głupich komentarzy. Nie jesteśmy razem miesiąc, czy dwa.. I niestety człowiek się przyzwyczaja i z czasem jest to coraz trudniejsze.
To niby nie jest łatwe, ale jednak jest prostsze niż Ci się wydaje. To jest w Twojej głowie.
A skoro jesteś taka przyzwyczajona już, no to co Ci możemy powiedzieć - rób jak uważasz, ale moim zdaniem będziesz cierpieć na własne życzenie.
Stary 2017-12-16, 21:28   #77
raj321
Przyczajenie

Jeszcze przyszła mi jedna rzecz, która powinna dać Ci dodatkowo do myślenia w tej sytuacji.

Jeśli MIMO WSZYSTKO postanowiłabyś jednak dalej trwać w tym związku (opinie naszą znasz, choć wiadomo ,że to Twoje życie) to musisz pamiętać o bardzo ważnej kwestii. Jeśli przejdziecie w pewnym momencie na wyższy pułap, zaręczyny a później małżeństwo, to co się stanie, gdy nie daj Bóg stanie się coś nieco poważniejszego od przybrania na wadze (wiem, niema co wywoływać wilka z lasu, no ale wydaje mi się, że w tej kwestii może być istotne).

Czy ktoś, kto tak traktuje swoją kobietę, i tak zachowuje się w stosunku do niej tylko z powodu wagi w razie jakiejś tragedii,wypadku, lub czegokolwiek innego zostanie przy niej...?

Szczerze wątpię.
raj321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 21:42   #78
icecream1
Przyczajenie

Cytat:
Jeszcze przyszła mi jedna rzecz, która powinna dać Ci dodatkowo do myślenia w tej sytuacji.

Jeśli MIMO WSZYSTKO postanowiłabyś jednak dalej trwać w tym związku (opinie naszą znasz, choć wiadomo ,że to Twoje życie) to musisz pamiętać o bardzo ważnej kwestii. Jeśli przejdziecie w pewnym momencie na wyższy pułap, zaręczyny a później małżeństwo, to co się stanie, gdy nie daj Bóg stanie się coś nieco poważniejszego od przybrania na wadze (wiem, niema co wywoływać wilka z lasu, no ale wydaje mi się, że w tej kwestii może być istotne).

Czy ktoś, kto tak traktuje swoją kobietę, i tak zachowuje się w stosunku do niej tylko z powodu wagi w razie jakiejś tragedii,wypadku, lub czegokolwiek innego zostanie przy niej...?

Szczerze wątpię.
Bardzo możliwe. Całkiem niedawno zastanawiałam się co by było w przypadku nieplanowanej ciąży i też przeszło mi przez myśl, że zostałabym z tym sama. Wbrew temu, co mówi wydaje mi się, że nie traktuje mnie tak poważnie jak ja jego, o ile w ogóle. Jego kolega chciał zamieszkać ze swoją dziewczyną, ale on zaczął mu to odradzać, mówił mu, że to bez sensu, żeby dał sobie trochę luzu chociaż do końca studiów. No i przekonał kolegę, bo nie mieszkają razem. Kiedy o nas rozmawialiśmy to też coś wspomniał, że może za 2 lata moglibyśmy razem zamieszkać. ZA 2 LATA, a jesteśmy już kilka lat razem. Nie wiem czemu nawet to tak odkłada na później.. wspólne mieszkanie, nawet seks. Czy nie potrafi się zaangażować i go wszystko przerasta. Czy nie jest jeszcze wystarczająco dojrzały czy mu zwyczajnie nie zależy.
Stary 2017-12-16, 21:47   #79
ParasolkaMaryPoppins
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo możliwe. Całkiem niedawno zastanawiałam się co by było w przypadku nieplanowanej ciąży i też przeszło mi przez myśl, że zostałabym z tym sama. Wbrew temu, co mówi wydaje mi się, że nie traktuje mnie tak poważnie jak ja jego, o ile w ogóle. Jego kolega chciał zamieszkać ze swoją dziewczyną, ale on zaczął mu to odradzać, mówił mu, że to bez sensu, żeby dał sobie trochę luzu chociaż do końca studiów. No i przekonał kolegę, bo nie mieszkają razem. Kiedy o nas rozmawialiśmy to też coś wspomniał, że może za 2 lata moglibyśmy razem zamieszkać. ZA 2 LATA, a jesteśmy już kilka lat razem. Nie wiem czemu nawet to tak odkłada na później.. wspólne mieszkanie, nawet seks. Czy nie potrafi się zaangażować i go wszystko przerasta. Czy nie jest jeszcze wystarczająco dojrzały czy mu zwyczajnie nie zależy.
Być może jest już wystarczająco dojrzały na seks i mieszkanie...ale nie z Tobą.
Stary 2017-12-16, 21:51   #80
mellitus
Wtajemniczenie

Cytat:
Yyyy... Bo ma Cię w nosie? Nic go nie przerasta. Jesteś, bo jesteś, bo chwilowo nie lepszej opcji. Nawet traktuje Cię jakbyś nie była dla niego wystarczająco dobra.
Stary 2017-12-16, 21:53   #81
Konto usunięte

Cytat:
ależ on się zaangażuje i okaże się wystarczająco dojrzały by zamieszkać z kobietą. Ale nie z Tobą. Z Tobą mu nie po drodze.
Ani Cię nie szanuje ani Cię nie kocha. Ala za to mu wygodnie
Stary 2017-12-16, 21:57   #82
QueenOfHearts
Rozeznanie

hmm

z czysto pragmatycznej strony, odnośnie łóżka to moze rzeczywiście już go nie kręcisz bo utyłaś? Wiem, okropnie to brzmi, ale realia są takie, że już nie wyglądasz jak wcześniej.

Co do reszty - to dla mnie byłoby to bardzo dziwne jakby facet organizował imprezę i mnie na nią nie zaprosił. Byłoby to dla mnie tak niezrozumiałe, że taki facet nie byłby moim facetem.
Stary 2017-12-16, 21:59   #83
icecream1
Przyczajenie

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;79746356]ależ on się zaangażuje i okaże się wystarczająco dojrzały by zamieszkać z kobietą. Ale nie z Tobą. Z Tobą mu nie po drodze.
Ani Cię nie szanuje ani Cię nie kocha. Ala za to mu wygodnie[/QUOTE]

I tak tę relację określiłabym jako bardziej taką koleżeńską lub na zasadzie brat/siostra. Już rok temu mówił, że nie ma chemii. Szczerze mówiąc, nie wiem jak to wygląda w innych związkach, ale my się nawet prawie wcale nie całujemy. Raz z miesiącu to już maksymalnie. U Was jest inaczej? Czy po takim długim czasie bycia razem, to normalna ilość, bo emocje opadają? Może to głupie pytanie, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
hmm

z czysto pragmatycznej strony, odnośnie łóżka to moze rzeczywiście już go nie kręcisz bo utyłaś? Wiem, okropnie to brzmi, ale realia są takie, że już nie wyglądasz jak wcześniej.

Co do reszty - to dla mnie byłoby to bardzo dziwne jakby facet organizował imprezę i mnie na nią nie zaprosił. Byłoby to dla mnie tak niezrozumiałe, że taki facet nie byłby moim facetem.
Tak, tak. Oczywiście, ale jakiś czas temu wyglądałam dobrze, a i tak między nami nic takiego nie było.
Stary 2017-12-16, 22:00   #84
Konto usunięte

Cytat:
I tak tę relację określiłabym jako bardziej taką koleżeńską lub na zasadzie brat/siostra. Już rok temu mówił, że nie ma chemii. Szczerze mówiąc, nie wiem jak to wygląda w innych związkach, ale my się nawet prawie wcale nie całujemy. Raz z miesiącu to już maksymalnie. U Was jest inaczej? Czy po takim długim czasie bycia razem, to normalna ilość, bo emocje opadają? Może to głupie pytanie, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia
po co z nim jesteś? Żeby Ci buzi dał raz w miesiącu?
Czas na rozstanie.
Stary 2017-12-16, 22:03   #85
QueenOfHearts
Rozeznanie

hmmm
no to całkiem nieciekawie to wygląda.
Dlaczego z nim jesteś?
Ewidentnie on chce żebyś sama z nim zerwała.
Stary 2017-12-16, 22:27   #86
mellitus
Wtajemniczenie

I jeszcze nie ma chemii? Reasumując nie spotkacie się, tzn on woli spędzać czas z innymi, nie planujecie wspólnej przyszłości, nie ma pociągu fizycznego? To gdzie ten związek?
Odnośnie całowania i kontaktu fizycznego- jestem z TZ od prawie 15 lat. Do dzisiaj nie trzyma rąk przy sobie jak przechodzi obok to co jest między Wami to jakiś dziwny twór
Stary 2017-12-16, 22:31   #87
linaya
astro-loszka

Cytat:
Jesteś pewna, że jesteście w związku? I że on też tak uważa?
Stary 2017-12-16, 22:36   #88
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety zmienił się mój wygląd.. na gorsze przytyłam i to może być powodem zmian w jego zachowaniu. A jego koleżanka, o którą bywam zazdrosna, wie o moim istnieniu ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Nie bardzo wiem co to miało znaczyć "grunt, że możesz koleżankom powiedzieć, że masz faceta " tak jakby to było nie wiadomo jakim powodem do dumy i wyznacznikiem świetności. czym tu się chwalić? poziom myślenia mojej babci "facet to tam może być byle jaki, byle tylko był", ale okej, załóżmy, że wyczuwam sarkazm [COLOR="Silver"]
Skoro wyczułaś sarkazm to należą się
Problem w tym, że to TY prezentujesz poziom myślenia "byle jaki ważne, że jest".

Widzisz normalny facet nie wstydzi sie swojej wybranki.
Proste

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-16, 22:48   #89
fristi
Rozeznanie

Cytat:
I tak tę relację określiłabym jako bardziej taką koleżeńską lub na zasadzie brat/siostra. Już rok temu mówił, że nie ma chemii. Szczerze mówiąc, nie wiem jak to wygląda w innych związkach, ale my się nawet prawie wcale nie całujemy. Raz z miesiącu to już maksymalnie. U Was jest inaczej? Czy po takim długim czasie bycia razem, to normalna ilość, bo emocje opadają? Może to głupie pytanie, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia [COLOR="Silver"]
Ręce opadają.
Tak, jest inaczej. Z TŻ jestem 6 lat, codziennie się całujemy, uprawiamy seks, chodzimy razem na imprezy (czasem oddzielnie, ale nie jakoś często), nie ma problemu z zabraniem mnie na imprezę do SWOICH znajomych (nawet jak ich nie znam). Mówi, że kocha, potrzebuje, planujemy przyszłość. Pomaga, wspiera, dba.
Nie chcę Cię urazić, ale to co tworzysz ze tym facetem to brzmi jak parodia związku. Mam nadzieję, że przejrzysz na oczy i dotrze do Ciebie, że zasługujesz na o wiele więcej niż to.
Stary 2017-12-16, 22:53   #90
la'Mbria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mellitus Pokaż wiadomość
I jeszcze nie ma chemii? Reasumując nie spotkacie się, tzn on woli spędzać czas z innymi, nie planujecie wspólnej przyszłości, nie ma pociągu fizycznego? To gdzie ten związek?
Odnośnie całowania i kontaktu fizycznego- jestem z TZ od prawie 15 lat. Do dzisiaj nie trzyma rąk przy sobie jak przechodzi obok to co jest między Wami to jakiś dziwny twór
100% true!
Jestesmy razem z mężem 15lat i ciut.. normalne jest całowanie się, również buziaki w miejscach publicznych, obejmowanie, chodzenie za rękę np na zakupach/spacerze.
Klepniecie w tyłek od czasu do czasu. No i sex. Musi być, bo rąk sie nie da utrzymać przy sobie.
Dodam tylko, że od czasu naszego poznania się utyłam ok 40kg! A ślub braliśmy gdy byłam najgrubsza w całej historii naszej znajomosci.
Mieliśmy też obydwoje problemy zdrowotne (nie w tym samym czasie) na tyle poważne, że jedno drugiemu musialo pomagać się myć i podcierać. Tak wyglądają normalne związki.
A...poznaliśmy się na 1 roku studiów i praktycznie większość studiów razem imprezowaliśmy.

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości