Apeluje o zbanowanie wizażanki - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-27, 21:56   #61
Brewka :)
sophisticated

Dot.: Apeluje o zbanowanie wizażanki

Cytat:
Napisane przez neonka28
Nie lubie jak pokój na wizażu jest zagrożony. Lubie spokój.

Lubie delikatniejszą krytyke, szczególnie na MM gdzie dziewczyny ujawniaja makijaże ale też siebie!

Przyjęłam zasade że jeśli mi coś się niepodoba na MM to wogóle nie pisze bo niechce inkogo urazić. Chyba że osobiście tej osobie zalezy na mojej opinii
oj to by była idylla, nierealna niestety, ale może też trochę nudnawa, nie sądzisz
Stary 2006-06-27, 22:05   #62
wild_rose
Raczkowanie

Kiedyś wypowiedziałam się w wątku w którym dziewczyny oceniały, które imię dla córeczki byłoby najlepsze. Pojawiały się różne propozycje, m. in. Nadia. Skomentowałam , że imię Nadia kojarzy mi się z prostytutką zza wschodniej granicy i nigdy w życiu nie nazwałbym tak swojej córki, bo bardzo zle mi się to po prostu kojarzy. Zostałam upomniana, że mój komentarz jest nie na miejscu, i powinnam się powstrzymac od komentarzy jesli nie mam nic do powiedzenia. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie. A kilka wizażanek rzuciło się na mnie jakbym conajmniej kogoś celowo obrażała. Nie miałam takiego zamiaru. Poczułam się wtedy naprawdę niemiło. Nie wdawałm się w dalszą dyskusję w tym wątku bo nie lubię się klócić, a na pewno by do tego doszło. Bo niektóre wizażanki po prostu nie akceptują tego , że ktoś może mieć odmienne zdanie i chęć wyrażenia tego zdania na forum. Szok. Dobrze że nie zostałam zbanowana
Stary 2006-06-27, 22:10   #63
rachela
Zakorzenienie

Wild Rose, a nie przyszło Ci do głowy, że któraś Wizażanka ma tak na imię?...
Wierz mi, usłyszeć coś takiego to jak dostać obuchem przez łeb.
(To tak abstrahując od tematu głównego.)

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 22:14   #64
Brewka :)
sophisticated

Cytat:
Napisane przez natii4
W żaden sposób nie jestem do niej uprzedzona, poprostu nie patrzę na nią przez pryzmat tej konkretnej sytuacji,ale przez pryzmat całego jej zachowania na forum. Trzeba na osobę spojrzeć holistycznie,bo zawsze może być sytuacja,że kogoś poniosło raz-zdażyło się i tyle,ale w tym przypadku to jest nagminne i nie sposób tego nie zauważyć. To nie jest prośba o bana za jedno przewinienie,ale za wielokrotne, podobne zachowanie.
Karę dostaje się za coś co nie jest akceptowane przez grupę,w której osoba się obraca. Raz została ukarana i nie dotarło do niej to,że to co robi jest niekceptowane przez resztę,że powinna zmienić swoje zachowanie-nadal jest chamska wobec innych dziewczyn.
Twoja holistyka prowadzi do wniosku: robił źle dotąd, będzie tak robił zawsze.
Nefryt w pierwszym poście wyraziła opinię krytyczną na temat makijażu, nie OSOBY, uzasadniła ją, więc podejrzewam, że zrobiła postępy. Dalej poszło jak kula śniegowa.
Stary 2006-06-27, 22:16   #65
smirky
Raczkowanie

Natii4 jeśli sugerujesz, że ja to Nefryt, to jesteś w wielkim błędzie. Sprawdź w słowniku co to jest epitet, bo widzę, że nie wiesz co to jest. Zaczyna się na ty....
Zarejestrowałam się, ponieważ widzę że żądzi tu mafia. Sama jest chamska, a wytyka innym. Zauważyłam, że jest tu wiele bardzo mądrych kobiet i dlatego tu jestem, ale tych chamskich jest dużo więcej. Wczoraj czytałam post o temacie na którym bardzo dobrze się znam i tam również była taka osoba, a została zaatakowana przez osobę reklamującą się wciskającą kity. Pozostali strasznie dziwnie naiwni oczywiście uwierzyli tej, która wciskała bzdury . I jak tu być wyrozumiałym...
smirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 22:19   #66
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brewka :)
O to się właśnie czepiam. To co napisałaś nazywa się UPRZEDZENIE.
W jednym z ostatnich postów w wątku o różowym makijażu, Nefryt pisze o forum MM jako "forum adoracji", ale pewnie mi się tylko zdaje że to Nefryt jest uprzedzona
Ale tak serio, to nie da się dogadać z dziewczyną która tak uparcie słuszność swoich opinii opiera (już nie po raz pierwszy) na wysokim poziomie IQ . Myślę że przydałoby się jej nabrać trochę ogłady
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 22:20   #67
odszczepieniec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wild_rose
kojarzy mi się z prostytutką
zaczynam odnosic wrazenie, ze haslo 'kojarzy mi sie z prostytutka' jest chyba na wizazu odbierane jako oblega niemalze rownoznaczna z komunikatem 'ty prostytutko' .

Cytat:
powinnam się powstrzymac od komentarzy jesli nie mam nic do powiedzenia. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie.
twoje zdanie musi byc podobne do zdania innych + ujete w slowa, ktore maja akceptowalny wydzwiek
Stary 2006-06-27, 23:30   #68
elsi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela
Wild Rose, a nie przyszło Ci do głowy, że któraś Wizażanka ma tak na imię?...
Wierz mi, usłyszeć coś takiego to jak dostać obuchem przez łeb.
Wierz mi, że niekoniecznie. Niedawno usłyszałam od koleżanki, że moje imię kojarzy się jej z wyjątkowo podłą osobą, która wyrządziła jej wielką krzywdę. I co? I nic. Bo moje imię się jej kojarzy (do czego ma zresztą prawo), nie ja. I nie miałam do niej pretensji, że jest bezczelna i chamska, mówiąc mi takie rzeczy. ( <- nie mogłam się powstrzymać na myśl o takiej sytuacji, wybacz). A i ona nie uważa, że w związku z tym, że noszę takie a nie inne, muszę być podła i na pewno zrobię jej kiedyś krzywdę.
Cytat:
Napisane przez odszczepieniec
zaczynam odnosic wrazenie, ze haslo 'kojarzy mi sie z prostytutka' jest chyba na wizazu odbierane jako oblega niemalze rownoznaczna z komunikatem 'ty prostytutko' .
Właśnie. O dziwo nawet bez zdawania nowej matury (przypominam, że jakoby sprawdza umiejętność czytania ze zrozumieniem), ja zauważam różnicę. Odszczepieniec (może to znamienne ) jak widzę też. Czyli da się. Może zatem warto przeczytać na wszelki wypadek dwa razy posta jakiejś Wizażanki, zanim się jej odpowie? Może coś umknęło rozemocjonowanemu, w pierwszej chwili, umysłowi? Ilu wojen i a nawet "schizmy" uniknęlibyśmy dzięki temu na Wizaży

Jeszcze jedno. Myślałam o reakcji Agabil1. Oczywiście zgadzam się, że miała jak najlepsze chęci i wykonywała swe obowiązki (które są niełatwie, wiem to z doświadczenia z moderowaniem innego forum). Czy nie lepiej jednak by takie upomnienie najpierw wysyłać na PW? Niestety zauważyłam, że publiczne wejście moderatora w takiej sytuacji działa jak otwarcie innym Wizażankom furtki do połajanki.
elsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 23:43   #69
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elsi
Wierz mi, że niekoniecznie. Niedawno usłyszałam od koleżanki, że moje imię kojarzy się jej z wyjątkowo podłą osobą, która wyrządziła jej wielką krzywdę. I co? I nic. Bo moje imię się jej kojarzy (do czego ma zresztą prawo), nie ja. I nie miałam do niej pretensji, że jest bezczelna i chamska, mówiąc mi takie rzeczy. ( <- nie mogłam się powstrzymać na myśl o takiej sytuacji, wybacz). A i ona nie uważa, że w związku z tym, że noszę takie a nie inne, muszę być podła i na pewno zrobię jej kiedyś krzywdę.
Wiesz, podałaś przykład nieco (nawet nie nieco, ale znacznie) lżejszy niż to, co opisałam i o co mi chodzi
Co osoba, to inne podejście. Może dlatego, że łatwo mnie zranić. Już za wiele w życiu się o sobie "dowiedziałam".
Cytat:
Napisane przez elsi
Niestety zauważyłam, że publiczne wejście moderatora w takiej sytuacji działa jak otwarcie innym Wizażankom furtki do połajanki.
Coś w tym jest. Ale zawsze przecież każdy Moderator upominał delikwenta w danym wątku? Widać wtedy, że zareagował.
A że napisał PW - jak inne Wizażanki się tego dowiedzą? Nie dowiedzą, więc nadal będą kilkać w ikonkę "Zły post" i tym samym zasypywać moda wiadomościami.
Taką mam koncepcję. Bardziej techniczną, jak widać

Oscar Wilde
Stary 2006-06-28, 00:04   #70
elsi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela
Wiesz, podałaś przykład nieco (nawet nie nieco, ale znacznie) lżejszy niż to, co opisałam
Zresztą, co gorsze - prostytutka, czy człowiek, który rozmyślnie robi krzywdę innym (mniejsza o to, jaką) - oceń sama...
Cytat:
Napisane przez rachela
Co osoba, to inne podejście. Może dlatego, że łatwo mnie zranić. Już za wiele w życiu się o sobie "dowiedziałam"
Na złych i głupich ludzi nie ma rady, (czego nauczył mnie choćby ubiegły weekend, ale to już historia na inny wątek) Tyle, że w tym przypadku to nie o mnie było. I nie o Tobie, gdyby ktoś czasem do Ciebie tak mówił. Więc nie ma co dodawać sobie dodatkowego zmartwienia.
Cytat:
Napisane przez rachela
Coś w tym jest. Ale zawsze przecież każdy Moderator upominał delikwenta w danym wątku? Widać wtedy, że zareagował.
No i właśnie o to chodzi. Czasem lepiej, by nie było widać. Właśnie w takich kontrowersyjnych przypadkach. Bo jesli moderator upomni jako pierwszy, to reszta dostaje jakby przyzwolenie na podobne, a najczęściej ostrzejsze upominanie. A "zawsze" nie zawsze znaczy dobre, i zawsze można to zmienić na lepsze. I nadal będę twierdzić, że oszczędziłoby nam to wielu wojen Oczywiście kiedy złamanie regulaminu jest ewidentne, to nie ma co się bawić.
Cytat:
Napisane przez rachela
A że napisał PW - jak inne Wizażanki się tego dowiedzą? Nie dowiedzą, więc nadal będą kilkać w ikonkę "Zły post" i tym samym zasypywać moda wiadomościami.
Myślę, że tak szybko nie będą. Jednak każda rosądna Wizażanka zastanawia się, zanim kliknie. Toż to nie taka prosta sprawa, no... donieść na kogoś. Od razu napiszę, że samej mi się to zdarzyło a jednak z pełną świadomością używam tego słowa.
Stary 2006-06-28, 00:07   #71
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elsi
Od razu napiszę, że samej mi się to zdarzyło a jednak z pełną świadomością używam tego słowa.
Ja do tej pory chyba tylko raz zwróciłą uwagę Moderatorki na czyjąś wypowiedź tą metodą (lub krócej - doniosłam ). Tak to tylko dubelki zgłaszam.
No nic, miejmy nadzieję, że po tej burzliwej dyskusji, którą Nefryt musiała zauważyć, coś jej się w mózgu zaświeci...

Elsi

Oscar Wilde
Stary 2006-06-28, 00:19   #72
elsi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela
No nic, miejmy nadzieję, że po tej burzliwej dyskusji, którą Nefryt musiała zauważyć, coś jej się w mózgu zaświeci...

Elsi
Miejmy nadzieję, że po burzy zaświeci słońce. Albo będzie miły chłodek, tak jak teraz u mnie
Odbuziaczam
Stary 2006-06-28, 10:20   #73
Natucha24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agabil1
nikt nie robi z wizażu KWA. Nefryt była juz upominana wielokrotnie za swoje niegrzeczne wypowiedzi i nie stosowanie się do zasad MM, które puszczała mimo uszu.
Proponuję zamieścić cos na MM i samemu przekonać się jak to ''miło'' czytać takie 'specyficzne' komentarze
No niestety zamieszczajac swoje zdjecia na forum i w ogole w necie do wgladu wlasciwie wszystkim trzeba sie z tym liczyc, ze mozna sie nasluchac i naczytac. Jestescie chyba tego swiadome skoro to robicie. Wiem ze zaraz pewnie napiszesz, ze mozna krytykowac ale po ludzku- wiem, tylko sie dziwie, temu co napisalas. Przeciez nikt nikogo nie zmusza aby zamieszczac swoje fotografie.
Natucha24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 10:44   #74
manolita
Zakorzenienie

Powiem Wam jak możecie pisać , że wypowiedzi Nefryt były na miejscu, były w porządku..... ach no tak, nie dotyczyły Was .... mnie tez nie , a jednak poczułam , że trzba zareagować.

Owszem, pokazując zdjecie swojej własnej osoby, liczę się z róznyi gustami, wiem , ze nie wszystkim wszystko musi się podobać, ale ludzie kchani nie można powiedzieć czy napisać komuś czegoś po czym sami czulibyśmy się urażeni.
A gdzie się podziały dobre maniery ??? Mama nie uczyła, że nie można sprawiać przykrości innym? Chcąc normalnie funkcjonwac w danej społeczności należy przede wszystkim zachowac dystns do własnych odczuć i umiejętnie je zobrazować za pomoca słów, unikając inwektywów.

Neryt nie miała szcunku ani dla wizażanek, ani dla moderatorki.

Tak jest moje zdanie i nie zmienię go.
Kończę już ten teamt, Nefryt wpisałam na listę osób ignorowanych , a ty samym nie będę już zmuszona widzieć jej jakichkolwiek wpisów.

Pozdrawiam .

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 11:03   #75
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Natucha24
No niestety zamieszczajac swoje zdjecia na forum i w ogole w necie do wgladu wlasciwie wszystkim trzeba sie z tym liczyc, ze mozna sie nasluchac i naczytac. Jestescie chyba tego swiadome skoro to robicie. Wiem ze zaraz pewnie napiszesz, ze mozna krytykowac ale po ludzku- wiem, tylko sie dziwie, temu co napisalas. Przeciez nikt nikogo nie zmusza aby zamieszczac swoje fotografie.
no niestety ale nie jesteśmy na forum gazeta.pl czy kafeterii gdzie soczysty język, obraźliwe slowa są na porządku dziennym. Mamy tu swój regulamin i pewne zasady których będę pilnować jako moderator. Dla mnie atmosfera na MM jest ważniejsza, liczą się przede wszystkim dziewczyny które ośmielają się i pokazują swoje makijaże i twarze dlatego priorytetowe jest dla mnie to by robiły to nadal bez lęku że znowu ktoś je ostro i niegrzecznie zjedzie.
jak dla mnie EOT

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 12:08   #76
ryba82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natucha24
Czy to znaczy, ze nalezaloby zlikwidowac podforum mm, bo nie bardzo rozumiem?
Bez zamieszczania tam zdjec dziewczyn i ich makijazy podforum nie ma prawa bytu . Jesli wszystkie wizazanki postanowilyby z jakis wzgledow nie ujawniac swoich makijazy, to nie byloby tego podforum, a skoro czesc Nas pokazuje makijaze, to mm istnieje. Jesli zas istnieje, to podobnie jak pozostale podfora ma swojego moderatora, ktorego zadaniem jest ingerencja w sytuacje niesmaczne, obrazliwe, prowokacyjne itp, itd...
Bo przeciez takie sytuacje moga zdarzyc sie na kazdym podforum, czy to znaczy, ze nalezy zlikwidowac wizaz? Chyba raczej chodzi o utrzymanie porzadku i jakiegos poziomu serwisu...
Owszem, zamieszczajac swoje zdjecie na forum, mozna sie nasluchac i naczytac roznych opini, ale na szczescie wizaz to niesamowolka i ma moderatorow, regulamin itp, wiec na te chamskie, "nieludzkie" opinie odrazu jest reakcja moderatorw i pozostalych wizazanek, ktore dostrzegaja owe chamstwo w danych postach.

Sama takze nie rozumiem tej czesci z Was, dla ktorej Nefryt nie napisla nic obrazliwego ( jest oczywistoscia, ze obrazila (i to jak!!) nie tylko autorke watku, ale po drodze inne wizazanki a nade wszytko i kilkakrotnie moderatora - bez zadnych zachamowan i powsciagliwosci - pomimo obietnicy danej Agnieszcze Z., ze bedzie juz z jej strony ok )

Nefryt w ostatecznosci dostala 3miesiecznego bana, wszyscy - lacznie z Nia - mamy czas, na to, aby sobie, co niektore sprawy (jak nalezy, a jak nie nalezy sie wypowiadac i zwracac do drugiego Czlowieka - nawet wirtualnie!!) ulozyc w glowie.
I zapraszam te czesc z Was na mm, ktora twierdzi, ze panuje tam KWA, badz ze Nefryt wypowiedziala tylko swoja opinie i ja uzasadnila. Jednoczesnie zwracam uwage, abyscie szczegolniej przyjrzaly sie opiniom wizazanek, ktore wlasnie KRYTYKUJA, oraz na to w JAKI SPOSOB to robia.

Ja juz sie wielkorotnie wypowiadalam na ten temat - dla mnie dyskusja jest zakonczona.

Edytowane przez ryba82
Czas edycji: 2006-06-28 o 12:40
ryba82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 12:54   #77
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elsi
Zresztą, co gorsze - prostytutka, czy człowiek, który rozmyślnie robi krzywdę innym (mniejsza o to, jaką) - oceń sama...
Ale to była koleżanka, którą znałaś i wiedziałaś, że ona nic personalnie nie ma do ciebie. Wydaje mi się, że zdecydowanie gorzej byś się czuła, gdyby jakaś osoba prosto z ulicy powiedziałaby ci coś takiego...

Dziewczyny jeszcze raz przeczytajcie posty Nefryt i np. krytyczne uwagi Mony – która w tej dziedzinie jest dla mnie mistrzem (przepraszam Mona, że Ciebie tu wymieniłam ), albo Rybki (Ciebie też przepraszam Rybko ) – to jest właśnie konstruktywna krytyka, a nie to co prezentuje Nefryt.

MM to specyficzne forum i moderatorzy muszą być naprawdę czujni, żeby nikt nikogo nie obrażał. Jeśli ktoś nie potrafi wyrażać się w sposób kulturalny nie powinien wchodzić na forum, na którym panują takie, a nie inne zasady.
Nefryt w jednym z wątków pokazała swoje zdjęcie i sama bała się negatywnej i niekonstruktywnej krytyki, więc powinna zrozumieć, że dziewczyny też się tego boją. Dlatego moderatorzy tego forum bardzo pilnują, żeby wszystko było na poziomie.
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 13:08   #78
ryba82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s
Dziewczyny jeszcze raz przeczytajcie posty Nefryt i np. krytyczne uwagi Mony – która w tej dziedzinie jest dla mnie mistrzem (przepraszam Mona, że Ciebie tu wymieniłam ), albo Rybki (Ciebie też przepraszam Rybko ) – to jest właśnie konstruktywna krytyka, a nie to co prezentuje Nefryt.
nie gniewam się
ryba82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 13:24   #79
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba82
nie gniewam się
Cieszę się
Stary 2006-06-28, 14:01   #80
odszczepieniec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s
Nefryt w jednym z wątków pokazała swoje zdjęcie .
gdzie gdzie? kurcze, chetnie zerkne na te pieknosc o egzotycznej urodzie.
Stary 2006-06-28, 14:08   #81
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brewka :)
Twoja holistyka prowadzi do wniosku: robił źle dotąd, będzie tak robił zawsze.
Nefryt w pierwszym poście wyraziła opinię krytyczną na temat makijażu, nie OSOBY, uzasadniła ją, więc podejrzewam, że zrobiła postępy. Dalej poszło jak kula śniegowa.
Moja wypowiedź prowadzi do tego,że jeżeli raz się zostało ukaranym za pewne zachowanie to należy z tego wyciągnąć wnioski i postarać się już tego nie robić-to, że ktoś coś zrobił raz wcale nie oznacza,że zrobi to zawsze,ale uważam,że powinno się wyciągać wnioski ze swoich zachowań,a nie powielać błędy.

Cytat:
Napisane przez smirky
Natii4 jeśli sugerujesz, że ja to Nefryt, to jesteś w wielkim błędzie. Sprawdź w słowniku co to jest epitet, bo widzę, że nie wiesz co to jest. Zaczyna się na ty....
Zarejestrowałam się, ponieważ widzę że żądzi tu mafia. Sama jest chamska, a wytyka innym. Zauważyłam, że jest tu wiele bardzo mądrych kobiet i dlatego tu jestem, ale tych chamskich jest dużo więcej. Wczoraj czytałam post o temacie na którym bardzo dobrze się znam i tam również była taka osoba, a została zaatakowana przez osobę reklamującą się wciskającą kity. Pozostali strasznie dziwnie naiwni oczywiście uwierzyli tej, która wciskała bzdury . I jak tu być wyrozumiałym...
Nie napisałam,że ty to ona,ale bardzo często jest takie zjawisko,że ktoś ma przechlapane na forum i rejestruje się i broni się z nowego nicku. O nic Cię nie oskarażam-choć jest to dla mnie dziwne zachowanie,że nagle teraz ktoś postanawia się zarejestrować i toczyć boje.

Wiem co to jest epitet,ale nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi

Rządzi tu mafia-hmm ciekawe Zwłaszcza w kontekście,że właściciele tego forum mieszkają w Pruszkowie

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 14:10   #82
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez odszczepieniec
gdzie gdzie? kurcze, chetnie zerkne na te pieknosc o egzotycznej urodzie.
Jak znajdziesz, to daj znać

Oscar Wilde
Stary 2006-06-28, 14:30   #83
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela
Jak znajdziesz, to daj znać
He he... dziewczynki nie bądźcie złośliwe
Stary 2006-06-28, 14:42   #84
odszczepieniec
Raczkowanie

mam, znalazlam hyhy
chyba rzeczywiscie nie bede taka zlosliwa
Stary 2006-06-28, 14:46   #85
Ines-ka
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117479
Tutaj w tym wątku. To tak dla zaspokojenia waszej ciekawości. Ale błagam was dziewczyny nie zniżajcie się do jej poziomu...
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 14:51   #86
rachela
Zakorzenienie

No wiesz, jak możesz nas posądzić o takie skłonności?
I tak nic nie widać
(Przynajmniej mogę się pocieszyć, że nawet ta modelka na pierwszym zdjęciu nie ma idealnej cery... )

Oscar Wilde
Stary 2006-06-28, 14:56   #87
Gosiabie
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Gosiabie GG do Gosiabie Wyślij wiadomość przez Yahoo do Gosiabie

Sama udzielałam się kiedyś w bardzo kontrowersyjnych dyskusjach.
Ale przynajmniej miałam coś do powiedzenia, bo dla mnie liczy się rzetelna wiedza i argumenty.

Nie masz nic do powiedzenia - nie wypowiadaj się.
Uchodzę za osobę z silnym charakterem i wiem jedno - wizaż robi się niestety kółkiem wzajemnej adoracji. To nie to, co kiedyś.

W większości moderatorzy to wizażanki z tzw. stażem ,większość lubię, pamiętam. Jednak są i takie, które nie powinny nigdy być na takowym miejscu.
Nie mówie o Tobię Aguniu, jesteś przemiłą i mądrą osobą, zawsze Cię ceniłam.
Niestety nie można tego powiedzieć o każdym z moderatorów i gdyby takowa osoba (ktorej imienia nie wymienię), a gdzie pusto aż huczy, pouczała mnie, to chyba na wymioty by mi się zebrało...
Pozdrawiam
Gosiabie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 15:56   #88
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Gosiabie
Nie mówie o Tobię Aguniu, jesteś przemiłą i mądrą osobą, zawsze Cię ceniłam.

Pozdrawiam
Gosiu

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 17:34   #89
irkax
Zakorzenienie

ten fragment

Cytat:
Napisane przez Gosiabie

Niestety nie można tego powiedzieć o każdym z moderatorów i gdyby takowa osoba (ktorej imienia nie wymienię), a gdzie pusto aż huczy, pouczała mnie, to chyba na wymioty by mi się zebrało...
Pozdrawiam
w zestawieniu z tym

Cytat:
Napisane przez Gosiabie
Ale przynajmniej miałam coś do powiedzenia, bo dla mnie liczy się rzetelna wiedza i argumenty.
daje komiczny efekt

jak już obrażasz któregoś z moderatorów, to może miej odwagę powiedzieć o kogo Ci chodzi i wysupłaj jakieś argumenty na to "pusto aż huczy".
Albo lepiej nie..niech to pozostanie jednak Twoją tajemnicą
irkax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 17:44   #90
rachela
Zakorzenienie

Irkax, rozumiem o co Ci chodzi...
Ale już kiedyś była akcja z krytykowaniem Moderatorów na watku publicznym, i chyba Zło powiedział, że od takich spraw służy albo BO albo... lepiej nie mówić nic.
Lepiej zakończmy tę dyskusję w tym punkcie.

Oscar Wilde
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości