|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kelsye- wciągające hobby
No no no Kelsye
biżuteria odlotowa , bombowa , super , exstra , cool , wspaniała .. cudowna...... . A czy mogłabys mi powiedzieć ile kosztuje cię zrobienie takich np: kolczyków ( nie licząc koralików ) . Też chciałabym robic biżuterie ale mieszkam w malym miescie Ełku i nie wiem czy jest taki sklep z rzeczmi to biżuteri potrzebnymi . Jak ktos jest z Ełku to proszę o pomoc .. dzięki pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów !
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
igusia13, no bez przesady, na forum są osoby które tworzą ładniejszą biżuterię, ale dziękuję.
A co do ceny kolczyków to różne, wszystko zależy od materiałów. Jeśli nie ma takiego sklepu w Twoim mieście to zawsze możesz zamówić przez internet
|
|
|
|
|
#65 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hematyt świetny. Jakoś za nim nie przepadałam ale teraz zamierzam zanmówić i właśnie podobnie jak ty połączyć z posrebrzanymi rurkami.
Wsumie to do końca nie mam jeszcze koncepcji. Naprawdę ślicznie wygląda.
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
a co powiecie na mojsze?????
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
widać że wiesz co robisz, kolczyki się różnią a mimo to dają znać że zrobiła je jedna osoba. jak dla mnie są za mało zróżnicowane kolorystycznie, ale to tylko moje zdanie
czekam na więcej (chociaż i tak jest już na co popatrzeć)
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

biżuteria odlotowa , bombowa , super , exstra , cool , wspaniała .. cudowna......
.
a co powiecie na mojsze?????