|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słoneczne, pielęgnacja, kolorówka
Cytat:
![]() ale tzn albo za krem avonu albo za krem daxa?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
jakbys chciala sobie zobaczyc to tu jesy link tego cienia,jest kupiony w Niemczech,u nas go chyba jeszcze nie ma
http://www.maybelline.de/products/ey...46l219l220.htm |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
dosiu ale uprzdzam,ze ten rene furterer to jest próbka 15ml,ale jeśli jesteś mimo to chetna to ja jestem za
![]() bo jeśli chcesz to mogę ci jeszcze jakiś drobiazg dołozyć do tego? |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
ja wiem - probka to dobrze. Mam duzo kosmetykow pelnowymiarowych i przestaje uzywac po 2x
Wymieniam, zeby cos sie dzialo - tak to strasznie duzo rzeczy mi zalega. Jak wszystko ok to napisz mi adres na PW
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdjec niestety nie mam
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
lolitka123 - a czy moglabys mi jakos opisac te tatuaze (czy sa duze, jakie motywy - kwiatki, kolka, blyszcace, brokatowe....) tak cos blizej
![]() Mcherub - ja jestem na tak - moze byc Avon (faktycznie jest bardziej kryjacy). Jesli chcesz moge dorzucic Tbalance Oriflame, do normalnej i mieszanej cery, kolor honey amber, jest polowa tubki
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Ok juz opisuje
![]() A wiec jedne tatuaze na ciało ( 6 ich jest) sa w kolorze czarnym i sa to chinskie znaki. Kazdy tatuaz sklada sie z chinskiego znaku i małego napisu pod spodem w jezyku angielskim co ten chinski znak oznacza. Np jest chinski znak oznaczajacy szczescie i pod nim jest napisane małymi literami "good luck". I znaki są takie : wild; good luck; faithful, loyal;soul; master; special; sexy. Zmierzyłam linijką ze mają tak ok. 2.5-3 cm na 2. Drugie tatuaze na ciało (jest ich 4) sa w kolorze czarno-srebrnym z tym ze ta ich srebrna część jest brokatowa. Przedstawiaja takie motywy: motyl, serce , galązka z rozyczkami i takie cos (nie umiem tego okreslic :P ).3 z nich sa troche wieksze od tych chinskich tatuazy a jeden jest mniejszy. Tatuaze na paznokcie (te z Ameryki) byly w opakowaniu - 7 kompletow po 10 naklejek, ale jeden komplet jest wyciety i jedna naklejka z pierwszego kompletu jest wycieta, wiec zostalo 5 kompletow po 10 naklejek i jeden komplet z 9 naklejkami. Tatuaze sa kolorowe, nie brokatowe, jedne mniejsze, drugie wieksze. 2 naklejki z kazdego kompletu sa wieksze od pozostalych i sa one przeznaczone na kciuki. Drugie naklejki na paznokcie (nie wiem czy nimi tez jestes zainteresowana bo dodałam je dzisiaj) sa z Cypru i sa troche wypukłe, troche połyskujące. Maja rozne motywy np wisienki, czaszki, kwaitki, motyle, jakies rozne dziwne kształty Sa po 2 takie same motywy w komplecie , czyli ze sa np 2 czaszki, 2 motyle itd. Jest ich w komplecie 55.Mam nadzieje ze dobrze to opisalam A brokatowe tatuaze na włosy Cie nie interesują?
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
lolitka123 - Ty chcialas ten Aromacare Oriflame i zel z wapniem Killys?
ja chetnie to wymienie za tatuaze na paznokcie i Bielenda - ekspresowy pudrowy żel matujący - 15 ml
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
tak
chcialam aromacare i ten zel ![]() Czyli Ty chcesz tylko tatuaze na paznokcie, tych do ciała nie? A tatuaże na paznokcie to te obydwa zestawy?
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
te tatuaze na paznokcie z Ameryki i Bielende
![]() jak sie zdecydujesz to slij adres na priva bo mam juz kilka paczek spakowanych i na poczte jutro rano ide
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
- Oriflame, seria Body&Mind rebalancing, z olejkami geraniowym i cedrowym, nawilżający krem pod prysznic, 250ml - nowy
znajdziesz cos ?
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
hej
podoba mi sie cien Manhattan Multi effect : jasny kremowo zolty i ten z serii pure bialy - czy ten multi effect jest matowy czy blyszczacy? one sa pudrowe czy kremowe? |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
one sa pudrowe
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Oba nie maja w sobie drobinek brokatu, ale nie sa matowe.
Pure mayballine bialy- bardzo ladnie rozswietla (mam z tej serii 2 inne rozowy i bezowy i rozsiwetlaja) Jesli chodzi o ten kremowy manhattana, to moja siostra ma inny kolorek z tej serii i jej jest rozsiwetlajacy (wydaje mi sie ze wszystkie beda delikatnie rozswietlac) Nazwa tego kremowego to multi efect (mozna go uzywac na mokro i sucho) Ciezko mi powiedziec bo jest nowy i nieuzywany ale nabrany dlikatnie na palec mieni sie
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
to ja bym chetnie te dwa cienie wziela
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety wydaje mi sie za za 1 cien bym sie wymienila :/
poniewaz jeden kosztuje 20zl a drugi 15zl :/ A oba to nowki.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
- Yves Rocher, Pure camille, lekki żl nawilżający, doskonały pod makijaż, 50ml - nowy
co to za zel ? i jakie efekty daje ? W jakim cleu go sie uzywa ? szkoda ze wczesniej do Ciebie nie zajzalam, a wlasnie wczoraj nabylam zel utwardzajacy z oriflame.
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
jest na nim napisane tak:
lekki, nietlusty zel, do kazdego typu cery. Doskonale nawilza skore nie powodujac jej blyszczenia, idealny podklad pod makijaz. Zawiera aktywny wyciag z rumianku o dzialaniu lagodzacym oraz roslinne czynniki nawilzajace.. Stosowac rano. |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. a myslisz ze on przedluza trwalosc makijazu?
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
i co z nasza wymianka
![]() cien za kremik pod prysznic body & mind ?albo 2 cienie za kremik body & mind, i cos bym sobie dobrala jeszcze
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher, Bio Specific, Anti-Imperfections - nawilza, wygladza, zmniejsza pory, matuje - zuzyte max 3ml z 50ml
lub Sunsilk, Krem ułatwiający prostowanie włosów, 150ml - użyta ze 3x znajdziesz u mnie cos w zamian? jesli bys sie zdecydowala na cos moge gratis dorzucic odświerzająca mgielke do ciala firmy COTY z serii awakening of the senses o zapachu zielonej herbaty zostalo 1/3 z 200ml
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.