|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kobiece rozterki... :(
czyli wniosek jest prosty: bez mężczyzn czasami jest lepiej na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego..." Marek Aureliusz
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
ojj czasami tak
)
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
i co zadecydowalas? powiesz swojemu TŻ czy postanowilas zapomniec o tym co sie wydarzylo i nic mu nie mowic...
pozdrawiam
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
chyba warto uzupelnic ten wątek bo duzo sie pozmienialo
czas jakos lecial, TŻowi nic nie mowilam. w naszym zwiazku bylo roznie. gdzies pod koniec pazdziernika nastapil wielki kryzys poniewaz zerwalam. zeby bylo jasne musze napisac ze nie jestesmy para ktora z byle powodu zrywa i po kilku dniach do siebie wraca. bylismy razem nieprzerwanie przed 2 lata. w kazdym razie zerwalam i sytuacja diametralnie sie zmienila. nie chcialam z nim byc ale wiedzialam ze nadal go kocham. staral sie bardzo. nie moglam wytrzymac tego dluzej niz tydzien no i po tygodniu z powrotem sie zeszlismy... ale zanim powiedzialam 'tak'.. opowiedzialam mu wszystko o tej zdradzie. wiedzialam ze jezeli mamy zaczac od nowa to musze to powiedziec teraz albo nigdy. no i powiedzialam. wybaczyl. i jest cudnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
no to gratulacje
![]() ciesze sie, ze mu powiedzialas, bo na pewno jest Ci lzej ![]() super ze wam sie uklada ![]() zycze powodzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

)