|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny, litosci!!, troche inwencji
ale obrus jakiś biały to pewnie masz??[/quote]
tak sie składa że nie mam, bo nie lubię, a świeta spędzam u rodziców. a właściwie to o co chodzi z tym obrusem?
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale "buraczany import" to wyrażnie twoje słowa,więc nie spychaj prosze cie znowu na mnie,to nie jest moja interpretacja,cytowałam twoje słowa. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
mimi ja zupełnie z innej beczki - piekny masz avatar i jesli to twoje dziecko to naprawde sliczniutkie!!!
dziwczyny nie ma co sie tak kłócic zachowajmy dobry takt i nie pozwolmy zeby kotos zniszczył szlachetnosc tego forum pozdrwiam i sle wszystkim słodkie buziaki
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cudo moje(z mężem oczywiśćie),ale aniołek to ona tylko z wyglądu rozrabia tak, jak nie kazdy chłopiec potrafi....Beaux nie ma sprawy.Szczerze mówiąc to pierwszy wątek w którym mnie tak poniosło,i mam nadzieje ze ostatni .
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
agus dawno nie było cie na watku??
ale ostatnio dowiedziałam sie ze znasz sie na modzie bo od dawna w tym jestes jak sama powiedziałas na watku "moja studniówkowa sukienka"i widze ze potrafisz niezle obrazac ludzi bo mozna krytykowac cos co ci sie nie podoba ale robic to z taktem a nie sugerowac ze cos zostało kupione na targowisku... ciagle czekam na twoje swietne zdjecia twoich swietnych prac bo przeciez znasz sie na tym dobrze chyba masz bardzo niska samoocene po od kazdej twej wypowiedzi bije cynizm i chec zaistnienia
|
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Beaux bardzo delikatnie ujełaś to co ja sobie pomyślałam po przeczytaniu pierwszego postu w tym wątku. Chyba nie ma obowiązku oglądanie wszystkich fotek zamieszczonych na Wizażu. Moje zdanie: "Jak coś się komuś nie podoba, to niech tego nie ogląda". Czekam tylko, kiedy któraś przewrażliwiona wyskoczy z postem: " Dziewczyny nie piszcie więcej niż 3 post dziennie, bo jest strasznie dużo do czytanie ".
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
[quote=kinolec;2817017]agus dawno nie było cie na watku??
witam widze ze potrzebujecie tzw: świeżego mięcha!!! co mialam powiedziec w tym watku to powiedzialam, nic wiecej nie napisze! zdania co do wzorzystych dywanow, bałaganu itp. w tle zdjęć, nadal nie zmienilam. poza tym to jest juz nudne, prawie wszystkie wypowiedzi sa takie same tylko inaczej sformulowane, jedyną atrakcją byla scysja na temat wypowiadania sie Warszawianek, kompletnie odbiegajaca od watku, ale dziewczyny w koncu pogodzily sie pozdrawiam wizażanki |
|
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
no ale blaaagam, napisz chociaz osochozi z tymi pseudonowoczesnymi meblami, serio, spac przez to nie moge
![]() Cytat:
czyzby w Twoim zyciu az tak malo sie dzialo, ze musisz szukac 'wrazen' prowokujac klotnie na necie...
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
He he widzę, że Pani agus-agus jest zawiedziona, że krew się tu nie polała a propos "warszawskiego" tematu! Mi tu trollem pachnie, ale sama jestem ciekawa tych "pseudonowoczesnych mebli" więc poczekam jeszcze
![]() PS nie odzywałam się bo na grzybach byłam
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mogę z pewną dozą nieśmiałości dołączyć do wątku. Pytam bo nie potrafię robić dobrych zdjęć(,,tło,, mam -aż 3m), lubię kupować używane ciuchy, jestem rodowitą Ślązaczką. Mam jeszcze parę innych odstępstw od normy.Mam również masę znajomych (wiek 2-82 lata). A tak poważnie to zamówiłam sobie książkę,,Emocjonalne wampiry,,( Albert J. Bernstein) żeby poradzić sobie jeszcze lepiej z wiecznieniezadowolonymi ze mnie. Na razie toksycznym znajomym mówię tylko dzień dobry a tym, którzy,, nadepną,, mi na ,,odcisk,,-A d..a (przepraszam, wiem że nie wypada ale w BALZAKOWSKIM wieku można już więcej).
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=agus-agus;2818586]
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, że nie ma o co kruszyć kopii, dla nas najważniejsze są nasze prace /nasz środek a nie ramka/.
Agus-agus pewnie jeszcze mało widziała. Dom jest dla mnie a nie ja dla domu. Lubię artystyczny nieład, jest przytulny. |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
GLINKA121 - też tak myślę.
Mimi44 - na 99%- nie będzie przepraszam, 1% tak -ale to będzie cud. Moja znajoma ma takie powiedzonko-,,każdego szkoda,,. Dajmy szansę wiecznieniezadowolonym z nas. Co o nich wiemy(oprócz tego, że mają klapki na oczach i widzą tylko czubek swojego nosa)? Samotność wśród ludzi, masa kompleksów, zazdrość.....? Dziewczyny, dzięki wam nie mam oporów z pokazywaniem moich prac agus-agus ignoruję. |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
no to przeczytałam cały wątek i zgadzam się na całej linii z dziewczynami które się z agus-agus nie zgadzają
![]() żałuję tylko że nie mam szuflad na rajstopy i skarpetki, ale nastepnym razem dywan powycierany wzorzysty sfotkuję. Edytowane przez mala77 Czas edycji: 2006-10-04 o 20:02 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#77 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
POruszył mnie ten wątek- zgadzam się z tym ,że dom jest dla mnie . Nie zapraszam do mojego domu ludzi których razi to co w nim mam . Uwielbiam oglądać Wasze prace - umiecie tak wiele !!!I nie interesuje mnie na jakim dywanie to sfotografujecie POZDRAWIAM .
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Cudo moje(z mężem oczywiśćie),ale aniołek to ona tylko z wyglądu
rozrabia tak, jak nie kazdy chłopiec potrafi....