|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: poziomkowa wymiana :P
Witaj interesuja mnieu ciebie
7. kuleczki Oriflame Giordani Gold - brązowe i miedziane, kuleczki prześlę w opakowaniu, w którym były kuleczki - wkład wymienny. Mam też pudełeczko od wkładu wymiennego, jeśli ktoś chce data ważności, jeśli dobrze odczytuję, to 09.200 Pharmaceris Naczynka; krem nawilżająco wzmacniający do twarzy- interesuje mnie jedna próbka z filtrem - Pharmaceris Naczynka, intensywny krem redukujący cienie i worki pod oczami SPF 15 -równiez jedna próbka 14. Eris, lipokompleks energizujący-jedna próbka zajrzyj do mnie
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacja!
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
hej hej
![]() wymieniłabym sie chetnie - krem do rak za ta koncówke toniku 1. Pharmaceris N, tonik głęboko oczyszczający do cery naczynkowej ilość: około 1/3 z 200 ml d.w.: 07.2009 interesuja mnie tez 8. Pharmaceris Naczynka; Active Capilaril, krem kojąco-wzmacniający do twarzy, ilość: 6 próbek po 5 ml d.w.: 06.2008 ale to chyba troche za malo za serum moze cos innego sobie wypatrzysz ?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
18. LipSmacker malinowy,
zużycie: może 1/4 - 1/3 24. cienie Vollare Tercet, w odcieniach: pistacja, zgniła zieleń, oliwka, z wymiany zużycie: na zdjęciu d.w.: 04.2008 25. Tisane, balsam do ust, kupiony pod koniec zeszłego roku, zużycie na zdjęciu podobaja mi sie jeszcze te rzeczy jaka jest Twoja propozycja ?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę zrezygnować z kremu do rąk, dopatrzyłam się tam kamfory, która mnie podrażnia
![]() Ale mam inną propozycję: wszystkie wybrane przez Ciebie kosmetyki za serum i spray Nivea z UV co Ty na to?
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
4. Ziaja, uniwersalny płyn do demakijażu oczu
ilość: prawie cały, raz użyty d.w.: 03.2009 to mi się podoba )
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
może zaproponuj mi co być dorzuciła mi do tej Ziai bo nie mam wyczucia cenowego :P
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam PW
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi sie kuleczki z H&M i 17 Dior Ultimeyes [oryginał?]
oprócz Pumy mam wszystko i chętnie bym to wymieniła, a i dobrze jakbyś sobie coś jeszcze dobrała
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Hej ,
Bardzo ciekawa oferta, zainteresowały mnie: 7. Żel micelarny, Pharmaceris D ilość: 5 próbek po 10 ml data ważności: 11.2008 9. Pharmaceris Naczynka, Vita Capilaril SPF 15, krem nawilżająco-wzmacniajacy do twarzy, ilość: 2 próbki po 5 ml d.w.: 03.2008 10. Pharmaceris Naczynka, Opti-Capilaril, intensywny krem redukujący cenie i worki pod oczami, SPF 15 ilość: 4 próbki po 5 ml d.w.: 03.2008 11. Eris, lipokompleks energizujący, 2 próbki [chyba 5 ml], 35+ d.w.: dostałam z pół roku temu jako gratis do zakupów 12. Dermedic Normativ, normalizujący krem matujący ilość: 5 x 2 ml d.w.: 04.2009 13. Aloe Vera żel 4 x 5 ml a TU więcej o tym żelu NIe wiem czego konkretnie oczekujesz od pielęgnacji, wiec zapraszam do mnie. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za 10 i 17?
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuja mnie: 10. Pharmaceris Naczynka, Opti-Capilaril, intensywny krem redukujący cenie i worki pod oczami, SPF 15 ilość: 4 próbki po 5 ml d.w.: 03.2008 13. Aloe Vera żel 4 x 5 ml a TU więcej o tym żelu 14. Mary Kay, mikrodermabrazja, próbka, starcza na jeden raz, niestety nie wiem, jaka jest data ważności, ale próbki dostałam jesienią i kolczyki- serduszka ![]() masz cos poza watkiem- z mojej wishlisty? moze znajdziesz cos u mnie?
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za ozdoby gwiazdki i z kolczyki świderki??
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
ok moge wymienic maseczke z glinka i ta oriflame za:
13. Aloe Vera żel 4 x 5 ml a TU więcej o tym żelu 14. Mary Kay, mikrodermabrazja, próbka, starcza na jeden raz, niestety nie wiem, jaka jest data ważności, ale próbki dostałam jesienią i kolczyki- serduszka pasowaloby Ci tak?
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
niestety na Dovie nie ma daty waznosci
! choc recze za jego przydatnosc-byl kupiony przed wakacjami w czerwcu, wiec musi byc wazny. interesowalaby mnie jeszcze 3 co Ty na to?
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
hmm niczego wiecej nie znalazlam chyba ze masz cos z mojej listy
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
3. Avon, cytrusowo-miętowy chłodzący spray do stóp
ilość: użyty 3 razy d.w.: na buteleczce jest data produkcji: 04.2007 coś u mnie ?
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- żel micelarny - aloe vera - krem redukujący cienie i worki Co do ilości na pewno po 5 ml z każdego. Zależy też czy cokolwiek by Ci się u mnie spodobało? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety LBD z Avonu jest zarezerwowany na odbiór osobisty. A może jakaś odlewka czegoś by Cię interesowała?
Tych próbek Garniera tylko pod oczy? Może całość? Mam jeszcze jeden komplet, bo ten już leci do jednej wizażanki
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacja
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
no może ktoś, coś?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
hej,
przypadkiem zauwazylam an forum ze planujesz zakup tuszu pupa.Tak sie sklada ze akurat taki mam ![]() moze bylabys chetna na wymianke? pzdr
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
5. Żel micelarny, Pharmaceris D ilość: 5 próbek po 10 ml data ważności: 11.2008 6. Pharmaceris Naczynka, Vita Capilaril SPF 15, krem nawilżająco-wzmacniajacy do twarzy, ilość: 2 próbki po 5 ml d.w.: 03.2008 7. Pharmaceris Naczynka, Opti-Capilaril, intensywny krem redukujący cenie i worki pod oczami, SPF 15 ilość: 4 próbki po 5 ml d.w.: 03.2008 18. miniatury Yver Rocher, malinowy zapach, płyn do kąpieli (50 ml), balsam do ciała (50 ml), błyszczyk/balsam do ust (użyty dwa razy), woda toaletowa(20 ml)(użyłam raz) ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55

In love...