|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Świetne ciałka....gwiazd i nie tylko
Anoreksja to już poważna choroba,bulimia też,ale nie tylko je miałam na myśli.Generalnie chodziło mi o szczupłe dziewczyny,które jednak chcą jeszcze trochę schudnąć ,bo coś tam itd...ale na pewno nie wszytskie z nich mają anoreksje
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Sorry za taki off-topic ale no gotuje sie we mnie poprostu jak przy zdjęciach na pierwszej stronie widze zdjęcie dziewczyny o bardzo podobnej figurze do mojej, a zaraz nieżej komentarze że to anorektyczka,że wygląda niezdrowo,strasznie i ze to same kości i skóra.
Ja rozumiem że nie wszytskim to sie podoba ale troche delikatności...nie rozumiem czemu grubszym dziewczynom z reguły nie mówi się że są poprostu grube,za to tym szczupłym prosto z mostu od anorektyczek...Uch,to tyle. A Adriana Lima to chyba też i mój ideał
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do delikatności... Wielokrotnie na forum spotkałam się z wypowiedziami typu " Nie mogę patrzeć jak tym dziewczynom się tłuszcz wylewa,fuujj" itd.Deliktane?? Nazwanie Beyonce,która jest jednym z symboli seksu " little hipopotamek" też razem nie polepszy samopoczucia dziewczynom o kobiecej sylwetce I szczupła i kobieca sylwetka może być piękna,ale we wszystkim trzeba zachować umiar
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
A to przepraszam że się tak uniosłam, sie robie lekko przewrażliwiona. Co do tego hipopotamka to rzeczywiście...chyba jednak nie potrafie spojrzeć na sprawe obiektywnie.W każdym razie jeszcze raz przepraszam
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Nic się nie stało
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Co do "hipopotamka" to wyszło to ode mnie, więc się troszkę usprawiedliwię.
Nie miałam zamiaru nikogo obrazic (jeśli tak się stało to przepraszam).Wyraziłam tylko swoje zdanie. Wiadomo, że na świecie są kobietki szczupłe i okrąglejsze. Jednym się podobają te szczuplejsze innym te okrąglejsze. Gdy pisalam o udach i pupie J.Lo oraz Beyonce bardziej chodziło mi o te kobiety z zagranicznych teledysków takie mające dużo ciałka, w tym wypadku większą i pupę oraz uda, co jednym się podoba a innym nie. Btw: nie ma się co spierać w tym temacie, bo to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Żeby nam się tu Wizażanki czasem nie pokłóciły hehe Wątek miał być o super ciałkach więc jutro powrzucam fotki tych modelek, które według mnie mogą się pochwalić pięknym ciałkiem.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
IMHO Beyonce ma za grube nogi, a Barros np jest wychudzona, ale znowu wam nie podobaja się te kobiety, którymi ja się zachwycam i nigdy się w tej kwestii nie dogadamy, ile głów, tyle opinii
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdoberek z rańca
melduje się i zgodnie z zapowiedzią wrzucam fotki hihiih--->Kanye West & Anne V |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Mi się one wszystkie podobają
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Pani o nazwisku Decker. Na ostatniej fotce ma śliczne majteczki
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Może nie są najpiękniejsze, ale ciałka mają extra.
Przecież nie można mieć wszystkiego hehe coś kosztem czegoś No ale znowu rzecz gustu |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
Lady piekne foty
|
||
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale świetny kostium
|
|
|
|
|
#74 |
|
luckygirl
|
Fakt,kostium cudowny
|
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Nie mam nic do szczupłych, ale czasem to aż przesada :/ Niektóre dziewczyny są zwyczajnie chude. Moim zdaniem ktoś w rozmiarze 34 i mniejsze to jeszcze ''małe dziewczynki''. Gdzie tam okrągła pupa, krągłe biorda, ponętny biust? (nie mówię, że ma być duży - kształtny). Dla mnie to są pewne symbole kobiecości. Rozmawiałam z wieloma mężczyznami i raczej takie ''kości'' nie są dobrze odbierane... ''za co ją chwycić?'', ''boję się, że się połamie'', ''kościsty tyłek'' :/ Wiadomo, że nie dla facetów mamy być piękne, tylko same mamy czuć się dobrze we własnej skórze. A to coraz trudniejsze przy promowanych chudzinach z wybiegu
![]() Ja akurat jestem 38, które powoli w 40 przechodzi :/ Wolałabym pozostać przy rozmiarze M, bo najłatwiej z ciuszkami wtedy
|
|
|
|
|
#76 |
|
luckygirl
|
No tak każdy ma inny gust.Ja nosząc mały rozmiar ubrań też mam pewne krąglości.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Nio fakt... kostiumiki mają fajne - patrzcie na tą co teraz wkleje
bardzo mi sie podoba to w co je ubierają ![]() fotka nr 2
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
dalsza część
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
next
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
fajne dupciefotka nr 2 superowa!!
|
|
|
|
|
#81 |
|
luckygirl
|
Ale one maja wspaniałe ciało!Ja zawsze marzyłam,żeby miec tak długie nogi jak modelki
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysokie kobiety? Czy ja wiem, mam kilka kolezanek 178-185 i zawsze mówiły, że im sie to nie poodba. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
luckygirl
|
Bo to tak jest,że jak jestes wysoka to pragniesz być niższą.Nie we wszystkich przypadkach,ale w większości owszym
![]() Mówisz o wystających kościach.Moje bardzo wystaja,ale z tym nie da się nic zrobić,mam widoczne żebra,kości miednicze są bardzo wystające. A co do długich nóg,to podobno jak na swój wzrost tez mam długie Tak słyszałam... |
|
|
|
|
#85 |
|
Konto usunięte
|
miednica tak, ale np widze, ze jest waga, ponizej ktorej stercza mi żebra i waga powyzej ktorej juz nie stercza, a roznica naprawde 3-4 kg
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Lady ładne zdjęcia, mignęła mi tam MArissa Miller
, skąd jeślo można spytać??
|
|
#87 |
|
luckygirl
|
Eh moja waga wg 'prawidłowej' jest za mała...
|
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
[quote=pushit;3728190]Dla mnie równiez i nie znosze sterczacych kosci modelek, po prostu maja o te "5kg" za mało, niby pare kilo, a robi kolosalna różnicę. Jednak dzisiejszy rozmiar 34 spokojnie nadaje sie na moje 90 cm w biodrach, wiec to chyba nie jest dla takich chudzinek
![]() Też mam 90 cm a rozmiar inny Wszystko sprawą indywidualną Masz racje, że to 5 kg widać!
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
up
![]() Tak, Lady, chodziło mi o to, skąd zjęcia
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

(jeśli tak się stało to przepraszam).

melduje się i zgodnie z zapowiedzią wrzucam fotki