|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: * perfumy - Thierry Mugler, Guerlain, Nina Ricci, Gucci & Stella Cadente
Niestety nie
Po raz pierwszy mam podczas wymiany taki ogromny dylemat...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie znam tego zapachu i tym razem nauczona doświadczeniem nie zdecyduję się na wymianę w ciemno.
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
a co ze mna
?
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, w takim razie czekam na wieści bo pomimo tego,że L'instant bardzo lubię to już trochę mi się znudził
Przyjrzałam się dokładnie butelce i widzę,że jest ok 40 ml z 80
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Króweczko, napisałam że co do Niny mam ogromny dylemat
![]() Czy Miss Sixty oraz reszcie w końcu udało się już do Ciebie dotrzec ?Cytat:
Naprawdę...Ale od kiedy mama przebywa w tym głupim szpitalu na drugim końcu Polski strasznie za nią tęsknię i kiedy wróci do domu chcemy wszyscy ją porozpieszczac Zaplanowałam sprezentowanie mamie kilku ślicznych perfum i te, które na wymianę posiada kizia mizia należą do jednych z ulubionych... Na wymianę kizię interesuje właśnie Nina...Czy poza Niną nic innego Cię nie zainteresowało ? Zajrzałam jeszcze na Twoją listę Wanted i mogłabym zaproponowac:- Jewels [biżuteria, świecidełka...], amerykańska marka kosmetyczna dostępna w sprzedaży jedynie w USA i UK słynąca z awangardowych, buduarowych opakowań i niezwykłych pomysłów - Liquid Eye Glimmer, cień do powiek o dwufazowej płynnej konsystencji, opakowanie to okrągły szklany pojemniczek przypominający lakier do paznokci z zakrętką w lamparcie cętki Cień nakłada się pędzelkiem umieszczonym w opakowaniu. Kolor to 'gimme an outside vine' - piękny opalizujący brąz z dodatkiem wina. Daje efekt 'mokrego' koloru, spektakularny połysk. Intensywnośc koloru można kontrolowac poprzez nakładanie odpowiedniej ilości kosmetyku. poj 12g - puderek rozświetlająco - brązujący Revlona Skinlights Illuminance Loose Powder w kolorze 02, Bronze Light? Opakowanie jest gigantyczne - ubytek może 5%, w komplecie pędzelek z naturalnego włosia. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=603 - Paul Sagane - starlit Bronzer - puder brązujący nr 117 (najjaśniejszy) zużycie ok 5%, z kartonikiem http://paulsagane.pl/index.php?optio...mid=52&lang=pl - krem do rąk o bogatej konsystencji o zapachu obłędnego mango, ekologiczna marka Saito Spa Dead Sea Products, 150ml - Shockwaves, spray utrwalający zwiększający objętośc włosów - Shockwaves, krem termoochronny do prostowania włosów
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
tak dotarlo.
no dobra to czekam na odp .
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Daigee, perfumy wolałabym wymienić za perfumy
Nina od jakiegoś czasu już mnie kusi Mi się nie śpieszy więc poczekam na decyzję Kizi Dużo zdrówka dla mamy życzę
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za życzenia pieknie dziękuję, kochana
|
|
|
#68 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Bo ja nic takiego nie mówiłam, a za Jette szaleję obecnie A gdybym spróbowała sobie cosik dobrać z Twojego wątku, byłabyś dalej chętna na Heiress? Bo mi się cosik tam ... u Ciebie jeszcze podoba, mogłabym spróbować coś dobrać, żeby się mniej wiecej zgadzało mililitrowo czy tam....no - cenowo (uch, nie bardzo lubię cenowe porównania wymiankowych kosmetyków) - oczywiście wszystko jest do ugadania ![]() Chyba, że...... może reflektujesz na odlewkę Heiress, w jakiejś pojemności, która by Ci odpowiadała...? A jeśli chciałabyś całe 100 ml - rozważ proszę moją propozycję - w każdym razie - Heiress jest do wzięcia ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedź z Twojej strony
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
imteresuje mnie nina, mam miss dior cherie ok.28 z 50ml i to co w watku
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
itako A co Ci się jeszcze podoba
? Bo najchętniej szachnęłabym Ci całą Paris Tam kilka postów wyżej wymieniłam jeszcze kilka innych drobiazgów, które mam na wydaniu Z tym że zaznaczam, że Nina raczej odpada. lalicjo, interesowałoby mnie raczej wyłacznie Curious... Żałuję, że niedawno oddałam Sui Dreams o podobnej pojemności ![]() Nawiasem mówiac, przepiękny dzieciaczek
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmawiamy właśnie z Kizią na PW. Kiedy sprawa się wyjasni to na pewno powiadomię kogo trzeba
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no coz...a dziekuje za "pochwale" corci
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
O teraz jest już chyba nieaktualna
Zaraz piszę do anuli...Tak, na fotce to ja - całe życie byłam blondynką i ostatnio skusiłam się na drastyczną metamorfozę
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Oto moje fotki "przed" i "po"...
espeszli for ju
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-05-11 o 11:36 |
|
|
|
#79 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
daigee, to Twój pyszczek w avatarku?
EDIT. o dopiero widzę post ze zdjęciami
|
|
#80 | |
|
|
Cytat:
A mam pytanie...czy " czarny tusz do rzęs Effet Faux Cils YSL, otwarty tydzień temu i użyty trzykrotnie " jest aktualny? Albo... "Miss Me, Stella Cadente 27/30ml EDT " - jest aktualny? To na razie tylko pytanie, spokojnie, zebys czasem sie nie przerazila po prostu szukam co by dobrac od Ciebie BTW - przylaczam sie do komplementow przedmowczyn na temat Twojego wizerunku, a metamorfoza na kolor ciemny wydaje sie bardzo korzystna ;-)
|
|
#81 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cóż... aktualnie jestem.... siwa ![]() A czy moja przesyłka do Ciebie już dotarła i wszytsko jest ok? Jeśli tak to chciałabym wystawic przekupkę ![]() Cytat:
Cytat:
A może Rusha, Gucciego bys chciała na przykład ?
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
podobal mi sie aniolek ale widze ze juz nieaktualny a inne zapachy sama mialam i niedawno oddalam
A boss jeszcze nie doszedl
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh... może dojdzie dzisiaj. A jesli nie to najprawdopodobniej w poniedziałek...
|
|
#84 | |
|
|
Cytat:
No to skoro tusz nie wchodzi w grę...Stella też nie...to mam pytanie - może poza wątkiem masz np. tonik nawilżający....albo ...puder prasowany w jakimś jasnym beżu, albo....podkład do twarzy o jasnym beżowym odcieniu, albo...np. szare cienie do powiek...? Z chęcią oddam Ci Heiress, naprawdę, tym bardziej, że Jette mnie nęci bardzo. Ale Heiress to 100 ml...naprawdę chciałabym przynajmniej w połowie zbliżyć to wszystko mililitrowo... Może znajdziesz coś jeszcze, czego nie będzie Ci aż tak żal, a co dołożyłabyś do wymianki? Bo na wymiankę jestem chętna - podtrzymuję nadal tę propozycję.Pozdrawiam i proszę o zastanowienie
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Z wymienionych przez Ciebie rzeczy będę mogła zaproponowac kosmetyki ze średniej półki
Poza tymi kosmetykami wymienionymi kilka postów wcześniej naprawdę będzie mi trudno coś zaproponowac. Lubię mój kosmetyczny przesyt ![]() - podkład Rimmel Lasting Finish, kolor Pale Biscuit - mały ubytek - tester szarego cienia Maybelline - podkład w kompakcie Manhattan, Compact Powder, kremowy, jasny beż No trudno Te perfumy, których już nie uda mi się tu wymienic wystawię na A. i za zdobytą gotówkę kupię jedną dużą, wymarzoną rzecz Tak chyba będzie najlepiej
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Po raz pierwszy mam podczas wymiany taki ogromny dylemat...
U Ciebie wpała mi w oko Ninka