|
|
#61 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przedśluba pielęgnacja - co, gdzie i kiedy aby być nieskazitelną!
Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co czytalam to tylko ceną
![]() Antidral jest sporo tańszy, bo kosztuje ok. 14zł
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim razie kupię antidral, po co wydawać więcej skoro może okazać się, że jest do bani DziekiJeszcze jedno pytanie - jakiego balsamu używacie po solarium aby nawilżyć skórę i podkreślić opaleniznę? Może byc jakiś brązujący? np Dove?
Edytowane przez madla Czas edycji: 2007-04-04 o 15:38 Powód: Dodałam jeszcze jedno pytanie :) |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=madla;4063522]W takim razie kupię antidral, po co wydawać więcej skoro może okazać się, że jest do bani
DziekiJa bardzo polecam antidral, uzywam i naprawde działa rewelacyjnie!!!!! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
To może ja dodam cos od siebie.
-Z oczyszczaniem twarzy mam spokój bo byłam niedawno a kosmetyczka powiedziała ,że z moja cera oczyszczać mogę tylko raz w roku -Musze udac sie na zabieg laserowy zmaykania naczynek na twarzy, bo mam troszkę z nim i problem, puki co nie mam czasu więc polegam na Dermice -Ostatnio pojawiły sie mi pryszecze na plecach, więc wytoczyłam im wojnę -Dzieki klendarzykowi który tu przeczytałam, zdecydowałam juz zacząć dbać o paznokcje -W wakacje zafunduje sobie serie nawilżającą skóre twarzy, dekoldu i cos na plecy -Właśnie nie wiem co z solarium, bo mam dużo pieprzyków i popenkane naczynka, więc kosmetyczka powiedziała mi że moge sie pożegnac ze słońcem - Już sama zaczełam dbać o stopy i sa naprwde gładkie, ale do kosmetyczki na masaz i złuszczanie też sie wybiorę -Jak ostastnio byłam u fryziera, powiedział mi że pojawiły sie teraz na rynku takie niby farby do włosów, które nie farbuja włosów a jedynie pogłebiaja kolor( nie sa to tez szampony), więc chyba sie skusze ale na wakacje żeby wypróbować -No i drobiazgi takie jak brwi, depilacja, maniciur, Duzo tego oby mi czasu starczyło. Czytam sobie regularnie wasze porady co jest bardzo pomocne!!! |
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Jmu napisz mi prosze o co chodzi z tą maseczką aspirynową i oczywiście jak ją zrobić, bo jestem bardzo ciekawa. Niecierpliwie czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91607&hi ghlight=maseczka+aspiryno wa. Nie musisz robic maseczki mozesz tonik rowniez na bazie aspiryny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nik+aspirynowy Dodam ze ani maseczka ani tonik to nie jest nic skomplikowanego, wybierz ktora forma jest dla Ciebie odpowiednia. Ja przerzucilam sie na tonik i od czasu do czasu na maseczke
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
3 tygodnie przed slubem: opalanie
Wczoraj byłam pierwszy raz w solarium, ale w nocy czułam dreszcze na plecach i nie wiem czy tak ma byc Babka kazała mi iść na 8 minut (mają słabsze lampy). Hmm i tak zastanawiam sie czy co 2 dni to nie jest za często??Polecam brazujacy krem do ciała z złocistym pyłem Eveline przeznaczony do pielegnacji po solarium - rewelacja. Jest bez składników samoopalacza wiec nie zostawia smug i nie brudzi, mozna go wklepywać w kazdej ilosci. I slicznie sie błyszczy na skórze ![]() Poza tym ratuje moje końcówki włosów przed ścięciem gliss kurem -fluid na końcówki przeciw rozdwajaniu sie włosów z olejkami Argatowym i shea -uzywał ktoś?? nawet na kwc tego nie ma A jak tam u Was z przedślubna pielegnacja?? Moze jakieś nowinki kosmetyczne?
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem po oczyszczaniu pleców u kosmetyczki - peelling z trzciny cukrowej - coś absolutnie fantastycznego!!!!!
polecam
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
`
Edytowane przez Słonko79 Czas edycji: 2009-08-27 o 13:17 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wsobote wybieram sie na oczyszczanie buzi i moze jeszcze o pleckach pomysle
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecam peeling z ... fusów z kawy parzonej
REWELACJA!!! naprawdę skóra jak u niemowlaka. Ja zrobiłam sobie w sobotę i teraz mam zamiar robić dwa razy w tygodniu. Troszkę się łazienka przy tym brudzi, od fusków ale naprawdę warto. A co do oczyszczania to słyszałam ,że po nim nie można dogadać się z twarzą ciągle coś wyskakuje itp. Czy to prawda? Bardzo chciałabym sobie zrobić taki zabieg ale obawiam się skutków
|
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczyszczanie to jest zabieg, który nie da od razu spektakularnych efektów, zaraz po skóra jest "wymęczona", potrzebuje trochę czasu, żeby się wygoić i owszem, u niektórych osób może pojawić się przejściowy wysyp, kosmetyczka mnie zawsze o tym uprzedza, ale w moim przypadku, jest to tylko kilka szybko gojących się krostek(i to nie zawsze), a potem buzia wygląda duuużo lepiej. Moja skóra strasznie szybko się zanieczyszcza i staje się szara, a po takim zabiegu odzyskuje zdrowy kolor i "niespodzianki" przestają się pojawiać. Oczywiście taki zabieg radziłabym robić tylko u naprawdę sprawdzonych kosmetyczek.
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10822 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9499 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18129 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7868 O którym piszesz?
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to niewiem co robic teraz, bo tak naprawde to mial byc moj PIERWSZY RAZ i niewiem jak na to zareaguje moja buzia... no to mam teraz dylemat :/
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zostałam nastraszona i też nie wiem co zrobić z tym fantem.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
przesledzilam watek i kurzce, ja chyba troche w tyle jestem
slub we wzresniu postnowilam troche schudnac, 2 miesiace wczesniej zaczne chodzic na solarium, no chyba ze opale sie naturalnie na sloneczku. zapuszczam wlosy i jak na koka sa juz akurat. fryzury nie bede robila probnej. rozmawialam z fryzjerka ( nawet 2 ) i obie mi odradzily. dlatego, ze nidgy ta sama fryzura nie wyjdzie tak samo. mam przyniesc wzor, przedsykutujemy i juz. takze nie bede robila probnej. moja kumpela jest kosmetyczka wiec prblem makijazu mam z glowy bo ona sie mna zajmnie aha. kupilam sobie ostatnio odzywke na wlosy, trzeba ja trzymac pol godz. zobaczymy efekty, ponoc jest swietna. teraz mam czas do poludnia to moge sobie ja trzymac pol godziny na wlosach. zastanawiam sie nad paznokciami, ale chyba zdecyduje sie na tipsy ( ale to tyez kolezanka mi zrobi . balsamy brazujace poszly w ruch, nawilzanie ciala tez. i to chyba na tyle.
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co się męczyć Mam ślub w sierpniu i właśnie zacyznam intensywną pielęgnację, tzn wiadomo że przeciez przez cały rok o siebie dbamy , ale po zimie skóra jest zmęczona.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja kosmetyczka do ktorej chodze juz od kilku lat powiedziala mi ze teraz w kosmetyce odchodzi sie od mechanicznego oczyszczania twarzy bo pobudza to prace gruczolow lojowych. Kiedys robila mi takie zabiegi teraz robi juz inne, ktore maja na celu wyrownac poziom hormonow w skorze czy znormalizowac wydzielanie sebum. Musze powiedziec ze jestem zadowolona. Namawia mnie teraz na zrobienie kwasow przed slubem (slub w pazdzierniku) szkoda tylko ze z tym tyle zwlekalam bo teraz bedzie duzo slonca a to nie za dobrze przy kwasach. Maja zlikwidowac plamy po tradziku, since pod oczami co jest moja zmora. Mam nadzieje ze pomoga i nie zaszkodza. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne uczulenie..teraz juz wiem po czym..po czekoladzie. Mowie Wam dziewczynki jak swietnie wygladam, az mi sie plakac chce. No ale w ruch poszly oklady z rumianku
. Juz jest lepiej. w dodatku zauwazylam, z po tygodniu takich okladow oczy zrobily sie jakby bardziej blyszczace, mniej zaczerwienione..po zadnym kremie pod oczy nie mialam taiego efektu. Wiec bede kontynuowala. poza tym w tym tygodniu wybieram sie do dermatologa. Niech mi cos na to wszystko poradzi, bo bede najbrzydsza panna mloda na swiecie. Bylam juz u kosmetyczki, powiedziala mi: nawilzanie, nawilzanie i jeszcze raz nawilzanie. nawet jak sie cera blyszczy to musisz ja jeszcze podwojnie nawilzac. No to zabieramy sie do roboty . Walka z celulitisem idzie mi dobrze, zuzywam juz 3 opakowanie aktywnej pianki Deborah, jest swietna, ale w polaczeniu z dieta, masazami (peeling kawowy super chruper) i zimnym prysznicem. Nawet swiateczne obzarstwo nie zaszkodzilo udkom bardzo
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od dziś zaczynam robić brzuszki poza seansami w silowni
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Placenta- taka zielona, z łożysk. Moja fryzjerka ją poleca
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podtrzymuje swoje zdanie - rewelacja ale coś tam z składników samoopalacza chyba jednak ma wiec trzeba uwazać.
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
a ja pare dni temu byłam u najcudowniejszej p. dermatolog
bo znów pojawiły mi isę czerwone krostki i swędząca skóra na policzku (NIE UŻYWAJCIE CHUSTECZEK DO DEMAKIJAŻU - UCZULAJĄ!!!!!!) no i mam maść robioną, i inne polecone mazidła no i peelling brzoskwiniowy na plecy plus maseczka oczyszczajace z zielonej również
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj bylam na kwasach (bo nie zdecydowalam sie jednak na oczyszczanie mechaniczne). jakichs specjalnych efektów nie zauwazylam
ale moze to dlatego ze za duzo sie spodziwalam, a prawde mowiac cere mam nie najgorsza.w kazdym badz razie buzia byla gladziusia, prawie jak pupcia niemowlaka i w sumie to nadal jest taka jak na razie musze sobie jakis fajna maseczke kupic
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie kiedyś trochę o niej czytałam, nawet zastanawiałam się nad nią, ale kiedyś Pani w jakiejś drogerii powiedziała mi, że ten zabieg polecany jest dla starszych kobiet
![]() Moja koleżanka natomiast poleca mi peeling kawitacyjny, ponoć bardzo fajny... Pójdę chyba do kosmetyczki, aby dobrała mi jakieś zabiegi, bo wychodzę z założenia, że nei ma co się sugerować zdaniem innych , bo wiadomo, że każda cera jest inna. Ja natomiast wykupiłam karnet na saunę u fryzjerki - mam jeszcze 4 zabiegi, oprócz tego raz w tygodniu chodze na siłownie ( wiem, że to mało, ale nie chce drastycznie chudną tylko utrzymać kondycje), potem 5 -10 minut w saunie... No i już trzeci raz byłam na solarium ( przezwyciężyłam własne lęki ) - pierwszy raz 5 minut, kolejne 7 min i szczerze powiem, że spodziewałam się lepszego efektu... Jakoś tak słabo opalona jestem, ale całe szczęście, że jest to brąz a nie czerwień ![]() Po ilu wizytach na solarium widać jakieś efekty? Chodzi mi o lekko złocisty brąz... Pozdrawiam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

Tak wyczytałam, ale sama go nie uzywałam jeszcze, za to zamierzam kupić ten antidral i wypróbować 

Babka kazała mi iść na 8 minut (mają słabsze lampy). Hmm i tak zastanawiam sie czy co 2 dni to nie jest za często??

to niewiem co robic teraz, bo tak naprawde to mial byc moj PIERWSZY RAZ i niewiem jak na to zareaguje moja buzia... no to mam teraz dylemat :/