|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
o ide sie umyc
![]() a potem na blogaska opowiastke moja okraszona duzo iloscia przeklenstw, ktore tam moge ladowac sobie wbije
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Na dwójce "Trzy kolory-niebieski" Kieślowskiego. a Chylińską oglądałam i jej ...rozklapcioche Tzn jej rozklapciochy nie widziałam ale oglądałam Kube z nią.O!w ogóle to dzisiaj jakaś przybita jestem
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
ROZKLAPCIOCHA
A ja lubię Chylińską Sweet ja też cały dzień dzisiaj jestem przybita, humor mam okropny i nic mi się nie chce.
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w klubie, albo raczej..w gangu
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hekate do nas wróciła
A wy dzieffcynki nie smućcie się Ja teraz muszę niestety iść spać bo mam jutro dużo zajęć ale na pewno tu zajrzę i coś głupkowatego napiszę ![]() EDIT: Boże przyznać się której to jest facet??? ale obciach nam robi!!!!!!http://youtube.com/watch?v=AwGCJ6jhrok http://youtube.com/watch?v=U_7YcBLZK...elated&search= moja reakcja jak to zobaczyłam---> ![]() EDIT2: chłopakani dostał bana tymczasowego............. ................. dobrze mu tak!!!!!
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-06-27 o 00:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sis skont Ty te linki wytrzasnełaś????Kto to jest ?Ale ma ja...ja Moja reakcja na Twoją reakcję --->pozostaje Mi tylko przytaknąć
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Paprykowa a gdziesz Ty mie widziala o 22.38
podglondasz mnie z podwurka przez okno? Hekata SiSorella zbuczohu co to za linki rze czeba siem zalogowac rzeby obejszec? ![]() Sweet nie smutaj co się stało....? mam komuś przywalić? rze no ten tego, my dzis jakis przegnembiony gang to wszystko wina rze nam kozaki zamkneli, nie fiemy tego sfiadomie, ale podsfiadomosc nie daje siem oszokac
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Słit co Ty filmy o kolorah oglondasz???
ja to pszerabialam w pszedszkolu.... tylko mam nadziejem rze nie teletobisie a chloapakaani to hyba pszybkolokawli na 6 tygodni ale ja siem na tym do konca nie znam
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rzeczywiście, chopakani dostał bana W sumie to ja go troche podpuszczałam, zeby wystawił jakąś fotke, ale nie myślałam, że wrzuci taką także jak chcecie, to możecie mnie zbesztać, trudno![]() Kasz nie wiem czemu sie smutam, tzn nie smutam sie ale mi cienżko na sercó.
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam szczerze, ze z bana chlopaka ani ciesze sie jak z prezentu nadzien dziecka...
zreszta chetna, leon, chlopak ani, cos tam jeszce jedno na seksie zalatuje mi jedna osoba lub conajmniej jednym zboczeniem lub zaburzeniem psychicznym. chlopak ani wzbudzal moja agresje
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie wizaż na wakacje został poczęstowany ogromną ilością trollów
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj no wiem jak to jest....
ale przejdzie, nie ma wboru głowa do góry serio pisal na gje gje?? dobsze mu tak rze dostal tego banana, przes niego nam kozali zamkli ![]() jak go zablokowala sjestes nie tylko dżejzi ale i krejzi eeeee i nikt tu mojej pszyjaciulki besztac nie bendzie!!! oka loka wracam tymczasem do notatek edit: duzo trolli bo dzieci już miały zakończenie roku :P
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
a moze to nauczyciele?
bo mnie to zajezdza a) pryszczatym malolatem co co noc jezdzi na recznym b) spasionym, spoconym 40 latkiem co lubi mlode, co lubi gadac o seksie a nie uprawial go juz z jakies 4 lata. Reka aka zoska raczkowska sie nie wlicza. |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że krejzolka ze mnie ![]() wiem, że przez niego zamkli nam wonta wienc jak tylko pszeczytałam Wasze wiadomości od razu ode mnie tesz dostał bana ![]() Ale najchentniej to bym ![]() Kochana dzisiaj oglondałam film Niebieski Kasz Ty też sie nie smutaj Hekate a kij ich wie, może to nauczyciele ![]() Chociaż chopakani pisał w którymś wątku, że jest policjantem z dochodzeniówki
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
mi to on Hecate bardziej pasuje do tego pierwszego typu.
ale jak to mówiła pewna reklama : NIGDY NIE WIESZ KTO JEST PO DRUGIEJ STRONIE a ja bym go Słit no no niebieski jest ladny (nasz cherb a ja dzis sobie pszypomnialam fajnom piosenke Sweet mam jeszcze egzamin w piątek i sobotę dzisiejszego raczej nie zaliczę, ale może będziemy mieli jeszcze szansę w sobotę. a jak nie to we wrześniu aha wyslalam Jadźce link, bo hyba nie dostala ona...?
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
w moim najlepsiejszym roku na studiach hehe mialam 6 examinow w sesji letniej...
w kampani wrzesniowej musialam powtorzyc 5 ))))))))))))))))))))))) )dzien po dni mialam egzaminy we wrzesniiu... plakalam do matkii ze na 100 mnie wywala..ze to juz final (ale ja tak co rok plakalam) ale zdalam kazdy ))matka myslala ze mam 3 egzaminy do poprawki, pozniej sie przyznalam ze 5 ![]() z sziesciu ![]() a wszytsko to bo ... mi sie uczyc nie chcialo...balowalam... na 3 roku tez balowalam - egzamy zdalam w wiekoszci w 1szym terminie (tam 2 czy jeden po poprawki na wrzesien) ale co? odzrucili mi prace aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh hhhhha i musialam powtorzyc semestr ![]() wiec bedzie dobrze ! |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate nooo jesteś krejzi na maxa
![]() pogratulować zdania ;]ja teraz kończę trzeci rok i mój indeks jest póki co dziewiczy i nieskalany dwóją hehe boję się że będzie boleć ten pierwszy raz poza tym ja nie chcę mojego pierwszego razu na uczelni z tym facetem hie hie ![]() PS. kolor czcionki wybrałaś bamobowy
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
moj index wiele widzial... a dwojami skalany byl ...
hehe... jakos studia to byl dodatek do mojego zycia i zawsze w nauce przeszkadzali panowie - a to z 1szym zrywalam dla innego, to zrywalam z tym innym dla tamtego co z nim zerwalam, potemz tym co zerwalam ale wrocilam znow zrywalam dla innego, w miedzy czasie ten co z nim zrywalam, zrywal ze mna bo ja mialam kolege co chcialam juz z tamtym zerwac dla niego ale on wybral inna, potem wrocilismy do zrywajacego, tamten zerwal z tamta co ja wybral i chcial ze mna, ja tez chcialam, ale nie zerwalam, ale zerwalam z dwoma dla tego ostaniego... o i tak bylo - jak sie tu uczyc? potem zdarzylam sie zareczyc przed sesja poprawkowa o! |
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
To białe kozaki rzyjom
Posdrowlienia z Zelowa ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=EmQYfwmfxDA
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Kurde, a juz sie smialam: Haha, zamkneli biale kozaki!!!
![]() Ale gdzie tam, Was sie zamknac nie da... posdroffionka
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Hecate dobraaa jesteś
zawsze wiedziałam że całe zło tego świata to faceci nawet się spokojnie kształcić nie dają porządnym studentkom ( )zaręczyć? gratuluję to już po ślubie? ![]() elo kJoskary ![]() Cytat:
jako jedna w czlonkin komisji kastingofej w pszypadku hecie przystompienia do ans masz tydzien okresu porubnego wiencej smiac siem z nas!!!! phi Arek zyjom i siem majaom dobsze my czegos takiego nie sluhamy. my tylko dżejzi muse lubimy
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie morzemy dopóścić rzeby ktoś nom robił tokom wioche! mmmmmmmmilena (nie mogłom policzyć ile tyh 'mmmm' jezd ) ty jak Kash mófi jush nom tesh podpodłaś cieszyłoś siem, rze nam zamkli biołe kozaczki??? no fiesh... tosh jezd jush ponirzej pasa, a nafet czego innego
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
bo mmmmilena jest jedną z balerinóf
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
miLENA to baleron???
![]()
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
uo matko polko zem ogladla filmik z linki i rzem se pomyslalam ze moje tanczenie pogo na mojej studniufce bylo mniejszym opciachem.
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hekata czego sciemniasz.....? tosz wszyscy wiedzom rze ty na studiufce usnelas z Zenkiem pod stolem po dziewiontej :/
mam filmik z dofowem mam, ale jurz nie bende Ci robic fstydu i nie wstawie....
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Kasz a Ty idz sie uczyć
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
apokalipsaaaa!
rzeby spot wlasnego kjosku Cie wyganiali! ![]() Paprykowa zasnanuf siem nad sfojim postempofaniem ![]() ale idę już idę a Ty co próżnujesz?
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahahaha!Som biale kozoki!!I co gópio Ci teraz, co nie??? ![]() Nie moszna siem śmiać z nas Bo kozaki białe bendom Ci śnic po nocach i jeszcze zappragniesz do Nas siem dostać! Baleron? Chyba, się przerzóce na wegetarjanism ![]() Cytat:
Witam Was moje Wy kochaniódkie pszyaciólki!! wy tak od rana pod tym kjoskiem stoita, a tam nikogo o tej poże nie ma Wietrzyta sie czy co?;/ Tak, ja wiem, że pod kioskiem najlepsze wiatry odchodzom, pamientam jak Hekata bonka strzeliła, to asz mi okno zamkło![]() Kasz siem nie pszejmój egzaminem!Bendzie dobsze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

Witaj w klubie, albo raczej..w gangu
ale obciach nam robi!!!!!!

podglondasz mnie z podwurka przez okno?
to wszystko wina rze nam kozaki zamkneli, nie fiemy tego sfiadomie, ale podsfiadomosc nie daje siem oszokac 

także jak chcecie, to możecie mnie zbesztać, trudno

hehe 

(