|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moja WISH LIST i ciekawa oferta!Dostawy!!
oki. więc- błyszczyk Eveline 3D Colour Fix. czyli z jeden kolor z drugiej transparent.
płyn do de-makijażu uniwesalny Ziaja 120 ml. nowy (od nowości nie jest napełniony czyli tak jak by brakuje mu ok. 3mm do czubka) i błyszczyk z Ori. Przeźroczysty z niebieskimi drobinkami. ah ...służe też odlewkami płynu do higieny intymnej oraz szamponu NUtrill do włosów normalnych i przetłuszczających się. Tyle z kosmetyków |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za:
4.Escapade firmy Chatier ( podróbka Escady) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206450 11.Torebeczka pełna Smackers'ów!!!Słodka torebeczka,a w niej trzy Smackersy: -Milk Chocolate - mleczna czekoladka -Jelly Bean - owocowa galaretka -Berry Crumb Cake - jagodowe ciasteczko Torebeczka jeszcze z ulotką ,każdy balsam wypróbowany tylko raz!Polecam!
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nadiu wiec bylabym zainteresowana smackersami
za to, co wymienilas w moim watku |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Kochana,interesuje mnie to:
11.Woda toaletowa Dessert Treats Strawberry Sorbet Jessica Simpson , kilka razy uzyta, ubytek znikomy 13.Próbka zapachu Dior - J'adore pół próbeczki atomizer 14.Próbka zapachu Thierry Mugler - Angel pół próbeczki atomizer 15.absolutna nowosc - zapach Prady - Infusion D'Iris zamkniety w szklanej probce, probeczka jest pelna 17.Około 10ml wody AVONU TRESELLE 5.balsam do ciała AQUOLINA creme carmel - krem karmelowy z wymianki pierwotna pojemnosc 250ml zostało 235 6.Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu vanilia i karmel, ze 113 g zostało około 80g 13.Krem do ciala w piance Dessert Treats o smaku/zapachu Butterschott Toffe, nie ma okolo 1/4 15.Mleczko do ciala Aquolina o zapachu pomaranczy i wanilii, nie ma okolo 50ml z 250ml. Wybierz co mogłabyś mi dać Smackersy niestety już nieaktualne.Może coś jeszcze ci się podoba?Poza wątkiem mam jeszcze gumę do stylizacji włosów Joanny.
Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2007-10-05 o 20:22 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
pochodzi on z wymianki tak jak jego poprzednia właściecielka twierdzę iż zostało go ok. 3/4 z 8 ml.. Jest on transparentny całkiem
, w tubce.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
To w takim razie,kochana dałoby się tak:
błyszczyk Sensique + ten błyszczyk Ori za mój eyeliner ?? Na nabłyszczacz mam jeszcze jedną chętną
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
kurcze mi jednak zależało bardziej na nabłyszczaczu
Ehh :P a biżu Cię nie interesuje ?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
ok...hmm to może pokrowiec na komórkę, mam też na zbyciu stare nr. gazet oraz książki dla dzieci i kilka młodzieżowych. ... Trochę płytek CD...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Cztery łzy z seri chyba "szczęśliwa 13" i którąś cz. pamiętnika księzniczki, taka zielona.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
niestety,raczej mnie nie interesują...
Nie będę się wymieniać na siłę,trudno...Może innym razem się uda ![]() Jak będziesz miała dokładkę to pisz! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
oh. no trudno, bd pisać
![]() buśka ;* |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Nadia_12!
Spodobała mi się 1.Sunflowers - Elizabeth Arden Może coś dobierzesz do Dolci Baci?
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Zużycie pomadki trudno określić, chyba ok. 30 %, oto link do zdjęcia (znajduje się ona w lewym górnym rogu):
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5228376 Na tym zdjęciu jest też żel do ust, który Cię interesuje (lewy dolny róg). Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
marabi - podoba mi się jeszcze taka żółta torebka z twojego wątku ciuszkowego, z kosmetyków niestety nic więcej.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
![]() mała82 - chętnie sie wymienię,ale niestety Smackersy już nieaktualne Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Wielka szkoda
interesowały mnie tylko smackersy![]()
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
jaka żółta? nia mam torebeczki w tym kolorze.
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie??
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Marabi, ano ta :
- Jasnoróżowa torebeczka , z wytłaczanymi kwiatkami i cyrkoniami! używana, stan bdb >>>WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ FAJNEGO! NAJLEPIEJ Z WISH LISTY!<<< U mnie na ekranie jest taka żółtawa,dopiero teraz spojrzałam na podpis
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Igusiu - u ciebie podoba mi się to:
1.ZHC- puder w pędzlu rozswietlajacy daje złota poświatę- nie otwierany nowy 2.Avon- naturals, zielona herbata i grejfrut- zel na wypryski , 1/2 3.Inglot-błyszczyk tuba bezbarwny prawie cały Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Istari - podoba mi się to:
Yves Rocher - Bambus (25ml ze 125) Yves Rocher - Noix de Coco EDT (50ml ze 100ml) - najchętniej za truskawkę YR Avon - Christian Lacroix ROUGE, nowa, nieotwierana próbka Może masz coś jeszcze poza wątkiem z perfum (ok. tej pojemności) albo np. z balsamów do ciała lub mazideł do ust??Wtedy mogłabym wymienić Sunflowers na Bambus,Coco,próbkę i jeszcze coś,hm? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#87 |
|
Paul's girl
|
z perfum mam tylko końcówkę (ok 25ml) mimozy YR. jednakże po 14 października będę miala jeszcze CK One (mogę zrobić sporą odlewkę, bo mam ok 70ml) i pewnie coś jeszcze ciekawego, co się znudziło mojej mamie
z tym, że dopiero po 14 może mogłabyś mi zarezerwować Sunflowers na ten tydzień? jeśli wpadnie Ci w oko przez ten czas jakaś lepsza wymianka to oczywiście zrozumiem![]() z balsamów też coś powinnam dostać od mamy, np. Lipidose Vichy. Jaka jest pojemność Sunflowers? jak były przechowywane? ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
O,fajnie CK byłabym zainteresowana
Oczywiście,mogę zarezerwować,ale jestem w trakcie rozmów z innymi wizażankami,więc nie wykluczam że to z nimi sie wymienię.Ale nowych propozycji już nie będę przyjmować Sunflowers to flakonik,który miał 50 ml,zostało ok. 40 ml.Jest to EDT.Woda była przechowywana w mało nasłonecznionym miejscu w łazience Pozdrawiam ciepło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Smackersy niestety już nieaktualne.Może coś jeszcze ci się podoba?Poza wątkiem mam jeszcze gumę do stylizacji włosów Joanny.

Ehh :P a biżu Cię nie interesuje ?

Pozdrawiam