|
|
#61 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: powakacyjne porządki - górna półka i apteczne :)
cos u mnie za mini cacharel
?
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda, że Be Delicious jest bez korka Nie wiem, czy to tester zapachu, czy też korek po prostu zaginął ... nieważne ... ponieważ zależy mi nie tylko na zawartości flakonika, ale również na tym, aby flakonik był "pełnowartościowy", na ten zapach nie zdecyduję się na pewno wstępnie zainteresowały mnie natomiast dwie inne pozycje z Twojego kramiku: Theorema Leggero oraz Premier Jour (wstępnie zainteresowały, ponieważ testowałam je dawno temu i niewiele z tamtych testów pamiętam). Z tym, że zarówno jednen jak i drugi zapach mają pojemność większą niż moja Nina ... Jeśli jest w moim wątku coś jeszcze, co wpadło Ci w oko - napisz, proszę, co to jest |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,ja bym jednakowoż wolała wiedzieć wcześniej, czy istnieją realne szanse dokonania wymiany. Są rzeczy w moim wątku, z którymi rozstanę się tylko za coś wyjątkowego. Jeśli spodoba Ci się coś z nich, to daruję sobie w ogóle buszowanie po perfumeriach i testowanie zapachów, które mnie u Ciebie wstępnie zainteresowały .
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Tę paletkę - tak jak zresztą napisałam w wątku - wolałabym wymienić raczej na inne cienie ![]() Jeśli chodzi o zapachy, to mogłabym ją oddać za któryś z moich zapachowych faworytów. Za jakiś inny zapach z tymi cieniami się nie rozstanę. Poza tym wymina Niny oraz cieni za któryś z zapachów, które wstepnie mnie u Ciebie zainteresowały, zwyczajnie by mi sie nie kalkulowała ![]() Może "za kolejnym podejściem" nam się uda ![]() Wszystko przed nami
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Guerlain - AA Lilia Bella (nieprawdopodobnie bzowo-konwaliowy zapach); miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; raz delikatnie przetestowana (ubytek niezauważalny); brak kartonika
# Cacharel - Noa Fleur; bez atomizerka; 5 ml; ubytek minimalny (nie więcej jak 0,5 ml); brak kartonika # Estee Lauder - Pure White Linen; miniaturka z atomizerem; pojemność wyjściowa 4 ml; ubytek paru psików (0,5 ml) znajdziesz co u mnie w watku perfumowym za nie?
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety, wśród zapachów, którymi aktualnie dysponujesz nie znalazłam żadnego, którego nie znam, a chciałabym poznać
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Nina Ricci - Nina; flakonik o pojemności 50 ml; ubytek ok. 10 ml; jest kartonik
Błagam,błagam,błagam może coś u mnie????
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za:
Farouk Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów; dwie buteleczki po 14 ml; nowe, nieużywane
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() moze cos u mnie? # Farouk Biosilk - Silk Therapy Conditioner pH 5,5; jedwabista odżywka regeneracyjna dla wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 20% # Farouk Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów; dwie buteleczki po 14 ml; nowe, nieużywane # Avene Cleanance Solaire SPF 40 - lekki krem przeznaczony do ochrony słonecznej skóry wrażliwej tłustej i mieszanej (tegoroczna nowość Avene!!!); produkt otwarty w sierpniu tego roku; została nie mniej niż połowa wyjściowej zawartości (widać to przy ułożeniu tuby w poziomie)
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
również nic ![]() Szukam w zasadzie tylko tych kosmetyków, które wymieniłam w pierwszym poście mojego wątku Na nic innego raczej nie dam się skusić, bo wiem, że i tak bym nie używała .
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Mam Omnie brazowa ![]() ZAPACHY PEŁNOWYMIAROWE [LIST][*]Nina Ricci - Nina; flakonik o pojemności 50 ml; ubytek ok. 10 ml; jest kartonik [*]Cacharel - Promesse; bez atomizerka; 5 ml; ubytek minimalny (2-3 razy testowana); brak kartonika Pampelune[/FONT][/COLOR][/B]; miniaturka bez atomizera; pojemność 7,5 ml; ubytek ok. 0,5 ml; brak kartonika[/SIZE] [*]Farouk Biosilk - Silk Therapy Conditioner pH 5,5; jedwabista odżywka regeneracyjna dla wszystkich rodzajów włosów, szczególnie zniszczonych i poddawanych zabiegom chemicznym; butelka o pojemności 300 ml; rozpieczętowana w lipcu 2007; zużycie ok. 20% u Ciebie interesuje mnie to wszysto
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
irsin,
za białą Omnię oddałabym Ninę prawie bez wahania, natomiast tę klasyczna lubię "tak średnio"; na pewno nie na tyle, żeby rozstawać się za nią z jabłuszkiem NR
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
hej
masz jeszcze te kosmetyki do włosów? za nine znajdziesz cos u mnie? odp prosze u mnie pozdrawiam
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kwestia rezerwacji wyjaśni się - jak sądzę - w ciągu najbliższych paru dni. U Ciebie nadal interesuje mnie tylko i wyłącznie Jette by Night. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
aha,
a wiec u Ciebie interesuje mnie Nina i kosmetyki do włosów. Jeśli bedziesz chciala sie wymienic daj znac ,zrobie real foto joop. pozdrawiam
|
|
#85 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obawiam się jednak, że nawet w sytuacji gdyby rezerwacja się zwolniła, nie byłabym zainteresowana wymianą Niny oraz tych kosmetyków na Jette Joop! Wymiana taka byłaby dla mnie, szczerze powiedziawszy, dość mało korzystna .Ale dziękuję za propozycję
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi się to: 2.Kadus prof nablyszczacz do włosow Slalom Reflect - nie zawiera alkoholu, z filtrem UV, nie obciaza i nie natłuszcza włosów,wlosy nie zlepiaja sie i pozostaja miekkie i elastyczne- ubytek to okolo 20% z 200ml obawiam się jednak, że cieżko będzie uzgodnic warunki wymiany, ponieważ Repairwear'a za ten nabłyszczacz nie oddam
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
cos za wode Avene?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

?

.