|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kilka drobiazgów :)
Witam. Interesuje mnie to:
-Schwarzkopf, Got2b Straight On, Protecting Straightening Spray (Spray do prostowania włosów) - raz użyty -podkład korygujący Oriflame Znajdziesz coś u mnie za to? |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
tym są zainteresowane inne wizażanki, ale i tak u Ciebie niestety nie widzę rzeczy które by mnie interesowały
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... Byłabym raczej chętna na wymiankę, tylko może dorzuciłabyś coś do tego podkładu (tylko nie wiem co, podoba mi się jedynie żel do stóp, ale to znowu zbyt wiele). Co proponujesz?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Pozbierałam to wszytko jakoś, i tak:
Ty odemnie chcesz: podkład, jedwab do włosów (i żel chłodzący do nóg - go oddam z łatwością, bo tak jak go nie używam, tak z pewnością by leżał aż sie przeterminuje 2 lata i go wyrzuce) wybierz sobie jakie chcesz próbeczki ![]() Ja od Ciebie: maseczka nawilżająca z avonu, cień vollare sypki złoty, fioletowa kredka ruby rose i biały cień avonu, a teraz wypatrzyłam jeszcze Bell, cień Look, brąz i ecru ![]() Napisz co o tym sądzisz |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej więcej tak, tylko zapomniałaś o Hot Liss (miał być za biały cień Avonu).
Ja chcę: - podkład - jedwab - Hot Liss - żel do stóp Oddaję za to: - maseczka oliwkowa - cień vollare złoty - cień avon biały - cień Bell brąz i ecru - kredka ruby rose fioletowa Jeśli pasuje Ci taka wymiana to zapraszam na priv
|
|
|
|
|
#66 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
The vert - antyperspirant z Yves Rocher - raz użyty
Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy Oriflame, Orange Peel Off Mask (Peelingująca maseczka z pomarańczą) - pozostała 1/3 Oriflame, Yoghurt & Blackcurrant Cream Mask (Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką) - pozostało 3/4 Puder brązujący w perełkach Sensique nr 101, otwarty i używy w Sylwestra mam kilka balsamow brazujacych, m.in. garnier [150/400ml], nivea [150/250ml] i l'oreal [100/200ml]. co do tuszy to moge oddac 2000 calorie maxfactor ale to resztka, tak na sprobowanie, albo volume flash rimmela ale tez resztak. no i jeszcze mam jeden coty miss sporty w watku.
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Agniesia - nie widzę nic interesującego u Ciebie, a za balsamy brązujące i resztki tuszów nie oddałabym tyle rzeczy...
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
interesuje mnie spray do prostowania włosów Schwarzkopf Got 2b, czy znajdziesz coś u mnie?
oprócz tego co mam w wątku, mam jeszcze tusz do rzęs Pierre Arthes XXL. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za The vert - antyperspirant z Yves Rocher - raz użyty, Garnier, Podstawa Pielęgnacji, Mleczko do demakijażu z różą do cery suchej i wrażliwej - pozostało ok 3/4, Oriflame, Orange Peel Off Mask (Peelingująca maseczka z pomarańczą) - pozostała 1/3
Oriflame, Yoghurt & Blackcurrant Cream Mask (Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką) - pozostało 3/4, Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy, I jeszcze próbka Biotherm, Aquasource Non Stop (Silnie nawilżający krem oligotermalny dla skóry suchej) |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Madzia - u Ciebie raczej też nic nie widzę, a sprayu do prostowania nie oddam łatwo, jakoś mi szkoda
![]() Anitka, u CIebie interesuje mnie : Lirene, peeling enzymatyczny, bezzapachowy, cera wrażliwa Joanna Naturia, peeling myjący z kiwi wygładzający, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3025062 ten w ciemnym pudełku, i jeszcze może maszynka z rossmana ale to jest za mało, jak na tyle rzeczy które Ty chcesz odemnie
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Z maseczki pomarańczowej Oriflame rezygnuje, bo dopiero teraz zobaczyłam, że jest to maseczka peel - of, a nie lubie takich.
Czyli zostaje The vert - antyperspirant z Yves Rocher - raz użyty, Garnier, Podstawa Pielęgnacji, Mleczko do demakijażu z różą do cery suchej i wrażliwej - pozostało ok 3/4, Oriflame, Yoghurt & Blackcurrant Cream Mask (Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką) - pozostało 3/4, Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy, I jeszcze próbka Biotherm, Aquasource Non Stop (Silnie nawilżający krem oligotermalny dla skóry suchej) A może wybierzesz coś sobie z kramiku ksiązkowego lub ciuszkowego? __________________ |
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Biała torebka i gazetki cosmo i fryzury
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o 2. Claudia, Fryzury nr 2/2006
8. Cosmopolitan, 02/2007 (Kinga Rusin) i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4903903 Torebka jest w stanie dobrym z minusem, Czyli Twoje rzeczy za gazetki, torebke, peeling dr Eris, maszynke i peeling joanny? |
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
cos za
Schwarzkopf, Got2b Straight On, Protecting Straightening Spray (Spray do prostowania włosów) - raz użyty Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
mam kolczyki serduszka i motylki , balsamy bronzujace, probke perfum givenchy
podoba mi sie u ciebie Sensique czarny The vert - antyperspirant z Yves Rocher - raz użyty Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Anitka - a jakie wady ma ta torebka?
U Ciebie wyszukałam peeling enzymatyczny, peling joanny, co do maszynki nie jestem przekonana , gazetki i cień chyba z avonu, ale to i tak troszke mało jak na moje rzeczy
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to nie ma wad, tylko poprostu nie wygląda jak nowa bo była używana, pasek jest może troche popękany gdzieniegdzie, no po prostu widać, że torebka nie jest nowa.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy
ATW - żel krem do pielęgnacji biustu , pozostało 1/2-3/4 ważny do 10.2008 coś u mnie za to? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
To co z naszą wymianką?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Pozbieraj co ja chciałam i co Ty - i zobacze
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam
The vert - antyperspirant z Yves Rocher - raz użyty, Garnier, Podstawa Pielęgnacji, Mleczko do demakijażu z różą do cery suchej i wrażliwej - pozostało ok 3/4, Oriflame, Yoghurt & Blackcurrant Cream Mask (Kremowa maseczka z jogurtem i czarną porzeczką) - pozostało 3/4, Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy, I jeszcze próbka Biotherm, Aquasource Non Stop (Silnie nawilżający krem oligotermalny dla skóry suchej) A Ty Lirene, peeling enzymatyczny, bezzapachowy, cera wrażliwa maszynka z rossmana cień z Avonu podwójny 2. Claudia, Fryzury nr 2/2006 8. Cosmopolitan, 02/2007 (Kinga Rusin) i torebka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4903903 Peeling z Joanny niestety ale już wymieniłam
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
szkoda że wymieniłaś ten peeling
ja więcej interesujących mnie rzeczy nie widzę u Ciebie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno, może innym razem się wymienimy, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
demonii - u Ciebie jest w czym wybierać
![]() Interesują mnie arkusze maturalne z angielskiego, torebka która na fotce jest biała, a piszesz że niebieska - jaki naprawdę ma kolor? albo ta czarna torebka, ten łańcuszek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5260010, nowy podklad oceanic AA ktyjaco matujacy kolor - piasek i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5464179 Napisz które z tych rzeczy aktualne
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłaś ze masz jedwab fauroka a ja jestm nim zainteresowana
![]() interesuje mnie jeszcze: Oriflame, Nature Body Care, Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk (Balsam do ciała z kokosem i mleczkiem ryżowym) - nowy Depilator Philips Satinelle HP2843- nie wiem czy to dokładnie ten model, bo instrukcja jest dla tego i dla jeszcze innego numerka modelu, ale z opisów funkcji tak wywnioskowałam - użyty kiedyś raz na połowę nogi - nie jestem masochistką, nie dla mnie takie rzeczy a po co ma leżeć i się marnowaćoj zalezało by mi na tym depilatorze... moze jeszcze cos z mojego wątku oprócz torebki? |
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
niestety, nic więcej u Ciebie nie widzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.